quote: Napisane oryginalnie przez Gazdzik
KuLLa nie pisz mi tutaj ze ci co grajom dobrze nawet z wysokim pingiem to cziterzy i lamy bo wcale tak nie jest, to sa poprostu dobrzy gracze a jak ty tak twierdzisz to znaczy ze ty jestes cziterem i lamom a nie oni.
sorry ze cie obrazilem ale jakos to musialem wyjasnic [/B]
Kompletny misanderstending 
Chodziło mi o to, że takie właśnie opinie padały (może powinienem to italikom pisać ? jako cytat? )
Ogólny sens miał być taki, że kiedy komuś nie idzie to szuka kozła ofiarnego. I w zbiorze kozłów ofiarnych mogą się znaleźć ludzie z niskim pingiem, ludzie którzy potrafią celować , dobrzy gracze. Zauważyłem, że osoby którym nie idzie (z różnych względów - jednym z nich jest brak treningu) obrucają innych oskarżeniami o cziterstwo itp. Z przykrością muszę przyznać że sam się na tym złapałem kiedy gość sprzedał mi 6 hedszotów pod rząd Okazało się jednak, że jest po prostu dobry i na dodatek ma farta 
Dobra - tyle wyjaśnienie (przydługie ale wyczerpujące)
Taki miał być sens, a jeśli nie był i kogoś obraziłem to niech przeanalizuje jeszcze powyższe słowa 
A... nie czuję się obrażony. Co prawda cziterem nie jestem, ale lamom .... hmmm pewnie tak