Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Cheater złapany!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Dziś przy okazji kolejnego laga i wywołanej nim niesmietelności jakiś palant nazwał mnie skurwielem. Nie przyszedłem tutaj się poskarżyć ale chce po raz kolejny zwrócić na to uwagę. Ludzie myślcie troche podczas gry. Za kogo wy się kur....... uważacie !!!
To nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni. Gdybym nie był w klanie to kick byłby pewny. Następną osobę która mnie publicznie obrazi kickne bez zastanowienia. Wypowiedzi co niektórych miszczów odbierają mi chęc do gry. Dziękuje za uwage.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-08-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

to powiedz kto to byl

Old Post 08-08-2002 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JohnnyR
Skilled (Knight)

Re: tak mi przykro ....tolerancja ma swoje granice ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Marcinie-Bestio ---> Czy Ty w ogóle czytasz te posty w tym threadzie ? Śmiem wątpić .

Trzeba to powiedzieć jasno , bo chyba nie do każdego to dociera - lag to nie cheat !!!

Jeśli mam być do końca szczery , to powiem jeszcze , że [hunter pl] nigdy nie grzeszyło doinformowaniem ...

Hate me now

[ PS. za obelgę możecie mi dać bana na serku , naskarżyć mamie i popłakać się do poduszki ]

Xceed jakim prawem wypowiadasz się o całym klanie ? Jeśli masz coś do powiedzenia w tej sprawie to zwracaj się do Bestii bezpośrednio. Widze że niektórym to wszystko wolno, nawet obrażać innych. Ktoś gdzieś w innym poście napisał że trzeba ruszyć skostniała scene RTCW. Moim zdeniem ona nie jest skostniała tylko niektórzy popadli w samouwielbienie i myślą że są niewiadomo jakimi autorytetami dla innych. żałosne ...

Old Post 08-08-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JohnnyR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JohnnyR Znajdź więcej post'ów przez  JohnnyR Dodaj JohnnyR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JohnnyR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mr.X
Training (Enforcer)

to byl ewidentny lag a nie zadne czity....heh szkoda gadac:/

Old Post 09-08-2002 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mr.X Znajdź więcej post'ów przez  Mr.X Dodaj Mr.X do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mr.X prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:31.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions