Re: ..nie ma sensu???????
quote: Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Inna sprawa, za nasza gierka utylizuje kazdego kompa do gruntu i wiekszosc z nas (ja nie ;-))) nie moze sobie pozwolic na luksusy i wytryski graficzne, bo do lagów dolozyliby jescze slideshow.Z zyczeniami podarunkoff w stylu Radeon 9700 dla wszystkich....
Y.
Będzie troszkę offf-topic.
Mam laptopika (thnx. Cov) na którym mam stałe 93fps w UT, na dowolnej mapie, przy dowolnej akcji, ilości przeciwników, etc.
Na Q2 timedemo wyciągnąłem na ni jakieś 530fpsów
tyle o sprzęcie, do rzeczy.
siedzą sobie na nim XP. no, taki syf, był już zainstalowany, nie cierpię się babrać w komputerach, no to je zostawiłem.
Ostatnio wgrałem na niego Battlefield 1942.
Na początku gra się zawieszała i core-dumpowała, w logach wyczytałem, że z powodu "małej ilosci pamięci wirtualnej".
no, okej - jesli 9 G swapa to mało.... :/
Po zrobieniu 12G wolnego miejsca, defragu - gierka ruszyła z MINIMALNYMI ustawieniami. udało mi się ją całą przejść bez zwisu systemu. co Wy na takie wymagania sprzętowe?
Troszke o sprzęcie: P4 1,8GHz, 512ram, Radeon 7500 64MB, 40Gdysk.
Dodam tylko, że gra nie pójdzie na GF 2 MX 64MB - brak sprzętowego T&L ... no comments.
I teraz mi nie mówcie, że UT utylizuje każdy komputer - bo właśnie spotkałem potwora jeszcze bardziej sprzętożernego (to dla tych, którzy nie załapali od razu).