Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Dupa ot co !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
insmac*1337
Guest

wiecie wqrwia mnie wiele rzeczy

lamy bo denerwuja mnie ich glupie pytania

90% dziewczyn bo mysla tylko o makijazu itp *******ach

windowsy - bo wiadomo co

szkola - niby wyzsza ale zawsze szkola

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-09-2002 13:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Mnie wszystko denerwuje, mam wszystkiego dosc, denerwuja mnie studia, koputer, wzmacniacz sterofoniczny,
ech... nie chce mi sie gadac. Dupa i tyle!!!

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 11-09-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Thumbs down

Dzisiaj mi podkręcili aparat i mnie bolą zęby

Old Post 11-09-2002 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

znam to cierpienie

Old Post 11-09-2002 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

dzisiaj mnie wkurzyla sytuacja: nie moglem uzyskac telefonu do mojego wykladowcy, gdyz jak twierdzila bitch w dziekanacie jest to objete ochrona danych. bitch stwierdzila: nie pomoge panu bo nie moge...
musialem olac bitch i spisac numer samemu

Old Post 11-09-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek

Bo nie masz reva

A mnie wkurzają prawdziwi lamerzy

Nie wszyscy znaja sie na wszystkim...

Irc wykorzystuje do smetnych pogawedek - a nie jest to moje zycie...

Old Post 11-09-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Co mnie wkurza....

K-Line na ircu. Mamy od kilku dni nowe ip serwa - a juz ktos z moejej lokalki "zalatwil" ze teraz tylko mam +r

caly dialog ma od czerwca k-line... i to mnie wkurza...

a poza tym komp... szkola, szczegolnie niemiecki...

Old Post 11-09-2002 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Wiem, ze mialo byc o tym co mnie wkurza, ale odbiegne od tematu i napisze co mnie w.ku.rwia. Ano w.kur.wia mnie moja psychika - a w szczegolnosci zazdrosc jaka jestem przepelniony.
Aa... a co do wkurzania. Wkurza mnie 11 wrzesnia bo co rok beda przypominac o tym co sie w 2001 wydarzylo. Non-stop w TV leca jakies pie.r.doly. Mam dosc wracania do tego.
Poza tym wkurza mnie wiecej rzeczy niz nie wkurza. Na zywca to moge godzinami mowic co mnie wkurza. Juz samo to mnie wkurza. Hieh.

w tle: KoRn ~ Hating

Old Post 11-09-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
suchy staszek
clone kid (dke)

[zip]

Old Post 11-09-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil suchy staszek Znajdź więcej post'ów przez  suchy staszek Dodaj suchy staszek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać suchy staszek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Talking Lol!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor

caly dialog ma od czerwca k-line... i to mnie wkurza...

a poza tym komp... szkola, szczegolnie niemiecki...

Czlowieku... Juz chyba 2 miechy nie ma!

Old Post 11-09-2002 19:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
suchy staszek
clone kid (dke)

zalozyli znowu

Old Post 11-09-2002 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil suchy staszek Znajdź więcej post'ów przez  suchy staszek Dodaj suchy staszek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać suchy staszek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

A mnie wlasnie wkurza win98se (a konkretnie ie 5.5) :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 11-09-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

A mnie to glownie denerwuje:
1. Szkola (standardowo)
2. To, ze po wakacjach nie mam sie kiedy wyspac

Old Post 12-09-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
A mnie to glownie denerwuje:
1. Szkola (standardowo)
2. To, ze po wakacjach nie mam sie kiedy wyspac

Spij w szkole Szkola jest fajna

Old Post 12-09-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

gorzej jak sie pani od polskiego wyrwie ze snu i poprosi o odpowiedz na zadane pytanie ... ty możesz tylko powiedzieć:
a oso chosi?
qrfia mnie jeszcze to, ze nie mogę sie zacząć uczyć ...no po prostu nie mogę...jak usiądę przy biurku to trochę idzie ta nauka, ale zazwyczaj kończy sie po pół godzinie z czego 25 minut zajmowałem sie czym innym

Edytowane przez AlieneK dnia 13-01-2008 o godz. 11:02

Old Post 12-09-2002 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

ooo.. teraz na przyklad mnie wqrwia ze musze iść ze śmieciami...

Old Post 12-09-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
gorzej jak sie pani od polskiego wyrwie ze snu i poprosi o odpowedz na zadane pytanie ... ty mozesz tylko powiedziec:
a oso chosi?
qrfia mnie jeszcze to, ze nie moge sie zaczać uczyc ...no poprostu nie moge...ja k usiade przy biorku to troche idze ta nauka, ale zazwyczaj konczy sie po pol godzinie z czego 25 minut zajmowałem sie czym innym

ja też tak samo ;D

Old Post 12-09-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

trochę denerwujące jest to, że jutro jest 13 piątek

Edytowane przez AlieneK dnia 13-01-2008 o godz. 11:02

Old Post 12-09-2002 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
troche denerwojące jest to ze jutro jest 13 piątek

yyy To jutro jest piatek ?

Mnie wqria uplywajacy czas, jak sie komp wiesza to sie wqrwiam
... troche jest wqrwiajacych rzeczy na tym swiecie

Old Post 12-09-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

a mnie jeszcze bardzo wqrwia to kiedy jestem wqrwiony...

Old Post 12-09-2002 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Mnie wkurwiają lamerzy opisany w mojej sygnie.

Old Post 12-09-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wkurza mnie 11 wrzesnia bo co rok beda przypominac o tym co sie w 2001 wydarzylo. Non-stop w TV leca jakies pie.r.doly. Mam dosc wracania do tego.

w tle: Pixies ~ Where is My Mind (Fight Club Theme).mp3

Old Post 12-09-2002 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
troche denerwojące jest to ze jutro jest 13 piątek

Nie dla mnie Ja kocham 13 To jest moja liczba: 13 stycznia sie urodzilem (a moze to pech ) i 13 lutego przeprowadzilem sie z rodzinka do mieszkania nr 13 (mieszkam w nim do teraz) Jak narazie zyje i nie mam mysli samoujczych wiec chyba pecha tez nie mam

Old Post 12-09-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

heh...ostatnio wszystko mnie wqrfia...więc uważajcie bo łatwo mi teraz podpaść

Edytowane przez AlieneK dnia 13-01-2008 o godz. 11:03

Old Post 12-09-2002 22:21
DEiMOss
sharimurai

A wiecie co mnie teraz wku.r.wia/wkurza/denerwuje? NIC Zajebiste uczucie... za chwile minie...

w tle: Guns N' Roses ~ Sweet Child O' Mine

Old Post 12-09-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Co z Twoim blogiem?

w tle: Snot ~ I Jus' Lie

Old Post 12-09-2002 23:13
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
A wiecie co mnie teraz wku.r.wia/wkurza/denerwuje? NIC Zajebiste uczucie... za chwile minie...

w tle: Guns N' Roses ~ Sweet Child O' Mine

e, szczesciarzu - juz Ci przeszlo ??

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 13-09-2002 07:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

A mnie wkurza to, ze cos mi sie zdaje, ze bede chory, bo dzis matka mi w nocy okno otworzyla, zeby przypadkiem, sie nie udusil...

Old Post 13-09-2002 13:37
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

Co z Twoim blogiem?

stay tuned - czekają was zajebiste rzeczy
haslo przewodnie nowego dizajnu - "aplikowanie sobie czystej kofeiny jest dla mnie codziennosciom" co to znaczy? tylko cierpliwi się dowiedzą

Old Post 13-09-2002 13:46
insmac*1337
Guest

muahahha ... weekend ... chyba sie wybiore do kina gdzies, to moze mi przejdzie wqrwienie

Old Post 13-09-2002 13:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:45.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions