Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ts Wraca!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Sorki, nieczytalem waszych postow.

Wiec walne jak Leopard II ze swojej 120mm armaty :

Fajnie ze wracaja, moze Gambler jeszcze wroci, moze SS ..... moze. Mi to zwisa bo i tak bym jush nie siegnal po gazetke o grach komputerowych

BTW. Z TS ocalal mi tylko ostatni numer (nie mialem ich wielu w przeciwienstwie do SS).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-09-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
[...]
Fajnie ze wracaja, moze Gambler jeszcze wroci, moze SS ..... moze. Mi to zwisa bo i tak bym jush nie siegnal po gazetke o grach komputerowych
[...]

A dlaczego to tak - terapeuta Ci zabronil

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 16-09-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Ej, średnio mi się to podoba:

Słowa Alex`a :
„Nie będziemy się zachowywać jak dziadkowie z Sex Pistols, którzy po dwudziestu latach ubrali się w skóry, postawili irokezy na głowach i grają stare kawałki, udając że nic się nie stało. Nowy TS nie jest próbą opowiedzenia drugi raz tych samych dowcipów. Z szacunkiem dla starych czasów chcemy dopisać nowy rozdział do pięknej historii. Naszym celem było stworzyć pismo dla dorosłych - a ściślej: dojrzałych - graczy. Pismo refleksyjne, inteligentne, dostarczające czytelnikom nie tylko wiarygodnych informacji, ale też analizy tych informacji, opinii na ich temat. Najważniejszy w nowym TS-ie jest tekst, to ma być magazyn do czytania, nie dodatek do płyt ani nie zbiór upstrzonych kolorami kartek. TS, co pragnę podkreślić, jest pismem autorskim, nacechowanym – choć nie zdominowanym - osobowościami tworzących go dziennikarzy.”

suorce: gry-online.pl

Old Post 17-09-2002 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
"Nowy TS nie jest próbą opowiedzenia drugi raz tych samych dowcipów. Z szacunkiem dla starych czasów chcemy dopisać nowy rozdział do pięknej historii. Naszym celem było stworzyć pismo dla dorosłych - a ściślej: dojrzałych - graczy. Pismo refleksyjne, inteligentne, dostarczające czytelnikom nie tylko wiarygodnych informacji, ale też analizy tych informacji, opinii na ich temat. Najważniejszy w nowym TS-ie jest tekst, to ma być magazyn do czytania, nie dodatek do płyt ani nie zbiór upstrzonych kolorami kartek. TS, co pragnę podkreślić, jest pismem autorskim, nacechowanym – choć nie zdominowanym - osobowościami tworzących go dziennikarzy.”

Moze nie bedzie tak zle

Old Post 17-09-2002 06:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Okladka jest beznadziejna...

Old Post 17-09-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

A dlaczego to tak - terapeuta Ci zabronil

NIE.

Kiedys tego typu gazetki byly jedynym dla mnie zrodlem informacji o swiecie grajkow (TV sie nie liczylo, internetu nie mialem a zreszta WWW bylo w powijakach - praktycznie nic ).
Pozniej dodawali krazki i bylo fajo bo obok opisu danej gierki w numerze mogles sam na oczy zobaczyc/sprawdzic czy warto taka gierke sobie sprawic. Pozostawala rowniez przyjemnosc pogrania sobie w rozne demka
Obecnie kupowanie takich czasopism sie zbytnio nie oplaca, wiadmo Net rulez Dodawane do czaspopisma krazki sa malo warte gdyz wszystkie dema tam zawarte zazwyczaj (te interesujace) masz jush na swoim twardym, no chyba ze ma sie jakis modem telekomuny. Np: UT2003 pobraliscie z netu 15 wrzesnia, a gazetka grajcow ukazuje sie co miesiac (pod koniec lub na poczatku miesiaca). Musieliscie by jeszcze z deczka na demko poczekac.
Kiedys fajnie czytalo sie recenzje roznych tam gierek, ile punktow dostalo za miod, grafike, muzyke itd. Dzisiaj na kazdym portalu mozna przeczytaj jakies info znacznie szybciej i jeszcze samemu ocenic fajnosc gierki (dzieki zamieszczonemu tam demku).
W necie mozecie znalezc wiecej info niz w jakis tam gazetkach, aha i wejscie naprzyklad na news.fpp.pl jest darmowe (nie mam pojecia jaka jest cena gazetek).
No.. chyba ze obecne tego typu czasopisma zawieraja cosik innego niz recenzje gier , ja jush od yyy .. chyba 4 lat tego nie czytam - nie wiem jak jest obecnie, moze maja cosik innego do zaoferowania oprocz dodatko KGB, Manga , Cybercostam i cosik jeszcze. No i wygodnie ogolnie czyta sie costam wydrukowane na papierze, mozna sie legnac, pojsc do kibla , w tramwaju, metrze, oslonic przed deszczem.. no ma to swoje zalety

BTW. Chec kupowania takich czasopism moze bys spowodowana rowniez tesknota .............................................Dokoncz sam

Old Post 17-09-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ah...
jak znam życie to pewnie panowie z Ts nie wznową działu "pole do popisu"... a co do laya okładki to czcionka i cała reszta jest iście "turecka"... ciekawe jak to będzie wyglądać w środku...

Old Post 17-09-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Moze nie bedzie tak zle

Trzymajmy za to kciuki ...

Lucas - masz racje.

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 17-09-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

c64.nostalgia.pl :
19.9.2002 - Komentuj na Forum - Dodał: Luc (webmater)
Poprosiłem jednego z głównych redaktorów "nowego TS" - Dariusza "Sir Haszaka" Michalskiego o najlepszą dawkę informacji z samego źródła. Mogę już tylko zaprosić do czytania, co napisał specjalnie dla Was.
Po sześciu latach nieobecności Top Secret powraca. Czytelnicy, którzy go pamiętają ze swego drugiego wcielenia, nie znajdą w nowym wydaniu informacji o kładzeniu nowej murawy na trawniku Naczelnego, odkopywania Kopalnego i sławienia produktów polskich browarów. Ta atmosfera bezpowrotnie odeszła wraz z Zepsołem tworzącym tamto pismo. W nowym TS znalazło się jednak kilku ludzi, którzy mają wielki sentyment do tego tytułu. Martinez zakładał go w 1990 roku i wymyślił jego formułę. Alex był przez chwilę w pierwszym składzie redakcji i wraz z Gawronem stał się filarem drugiego TS, prowadzonego przez Borka. W składzie trzeciego znaleźli się także RooS i Sir Haszak. Na pokładzie pojawili się także wytrawni znawcy gier, tacy jak Zgredaktor, Jagd 52, Cubituss i Elektryczny. Ten ostatni przyciągnie zapewne część czytelników ze Świata Gier Komputerowych, wśród których ma rzeszę wiernych fanów.

Czytelnicy starego TS dorośli i tym tropem poszli twórcy pisma, przygotowując jego nową formułę. Podobnie jak dawniej będzie ono przede wszystkim do czytania. Celem jest dostarczenie rzetelnej informacji o najciekawszych tytułach, które pojawią się na rynku i krytyczne spojrzenie na już wydane gry. Wszystko podane z lekką dawką humoru, bowiem robienie takiego pisma jest karą. A jak wiadomo z Dialogów na cztery nogi - kara powinna uczyć i bawić.

Krytyczne teksty w TS mają podlegać na bieżąco krytycznej ocenie czytelników. Autorzy nie są świętymi krowami, nie zjedli wszystkich rozumów, a mądrość zbiorowa graczy często stanowi cenne uzupełnienie ich postrzegania świata. Dlatego będą przyjmować uwagi czytelników, dyskutować, bronić swoich poglądów, ale też przyznawać im rację. Ich rolą będzie nie tylko wyrażanie własnych opinii, ale też porządkowanie cudzych. Będą osobami publicznymi, co oznacza bywanie w miejscach publicznych (może z wyjątkiem domów), głównie w internecie.

Dwie płyty stanowić mają tylko dodatek do pisma, ale miłośnicy pełnych wersji też znajdą coś dla siebie. W pierwszym numerze dołączono polską wersję Thiefa z dodatkami napisanymi przez niezależnych twórców. Na drugim kompakcie znajdą się dema i baza tipsów, która w każdym numerze będzie sukcesywnie aktualizowana i powiększana. Numer pojawi się w kioskach we wtorek 24 września.

Old Post 19-09-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Jakos wszyscy tutaj uwazaja CD-Action za gowno... Myle sie?

Nie uwazam bo nie czytam poniewz nie ma to sensu wiekszego dla mnie.

Old Post 19-09-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Ej, średnio mi się to podoba:

olaboga... sorry... oby tak nie bylo... ale ta okladka wyglada jak jakis click... gazet tego wypu mamy duzo... obym sie jednak mylil

GG 1090334

Old Post 19-09-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

blah widze ze zapowiada sie wielki (s)hit no cóż... pierwszy numer kupie na próbe

Old Post 19-09-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Ja tam wolę jak by wrócił na łamy Gambler. Wstępniaki Alexa i Variatkowo biło konkurencję na głowę Ale coż jak się może nie uda z nowym TS to może wróci Gambler.

JA CHCE GAMBLERA !!!!!!!!!!

Old Post 20-09-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
JA CHCE GAMBLERA !!!!!!!!!!

Tyle powiem o gamblerze...

Old Post 20-09-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ja kupuje gazety kiedy są w nich fajne pełne wersje gier.

Old Post 20-09-2002 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Ja kupuje gazety kiedy są w nich fajne pełne wersje gier. :D

Nie ma potrzeby .iso ściągać z netu.

Old Post 20-09-2002 22:19
SweepeR
sweter

quote:
W składzie trzeciego znaleźli się także RooS i Sir Haszak. Na pokładzie pojawili się także wytrawni znawcy gier, tacy jak Zgredaktor, Jagd 52, Cubituss i Elektryczny.

Noo, jak bedzie tam robil Kamil to ja jestem jak najbardziej optymistycznie na to nastawiony. Wogole sadze, ze to bedzie dobre pismo. Nie oceniajcie pisma po okladce. Ze niby co? SS tez byl kolorowy, Gambler takze.

We wtorek na pewno wychodze z chaty o kilka minut wczesniej zeby zachaczyc o kiosk. Na pewno. I na wszelki wypadek biore ze soba 50 zeta

Old Post 21-09-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Nie zapomnij o Zooltar`rze.

Old Post 21-09-2002 18:14
bizonek
def

quote:

Nie ma potrzeby .iso ściągać z netu.

Mówie o starych grach.

Old Post 22-09-2002 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Tia, ale stare gry przeważnie są zcrackowane poobcinane na necie, ja wole .iso ich z czasopismem. I wszystkie pacze ładnie chodzą i wogóle.

Old Post 22-09-2002 10:01
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Noo, jak bedzie tam robil Kamil to ja jestem jak najbardziej optymistycznie na to nastawiony.

Przeciez on jest wiekszym pesymista niz ja...

Old Post 22-09-2002 10:04
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Przeciez on jest wiekszym pesymista niz ja...

Nieprawda!

Old Post 22-09-2002 10:22
SweepeR
sweter

To jest mozliwe?

A tak serio to nie zauwazylem zeby byl pesymista. Zreszta, nie znam go. W kazdym badz razie jest dobry w tym co robi. Czytam jego artykuly od czasow poprzedniego TS'a gdzie pisal jako ROOSHKEEN. I mi sie podobaja.

Poza tym moze zrobi w TSie cos a'la QW w Resecie.

Old Post 22-09-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Juz jutro

Old Post 23-09-2002 13:07
d4
* d r u n k *

T - 1 day, and counting.

Old Post 23-09-2002 13:21
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Juz biore spiwor i ide koczowac przed kioskiem

Old Post 23-09-2002 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Logo mi zajezdza CDA. =)

Old Post 23-09-2002 19:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Logo mi zajezdza CDA. =)

Mnie to smierdzi Clickiem...

Old Post 23-09-2002 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Już mam mojego TS`a.

Old Post 24-09-2002 11:19
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

i JAK?

Old Post 24-09-2002 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions