Kulla chodzi oto ze przez caly czas gdy rozmawialem z Mathomem myslalem ze to Mariachi zadawalem mu pytanaia a on niewiedzial oco mi chodzi
przydalo by sie wziasc od Mathoma gg bo na forum go niema i niemozna sie z nim skontaktowac a jakis kontakt musi byc wiec bierzcie odniego gadulca jak go spotkacie
mysle ze juz mozemy wybierac jaka szpanerska nazwe dla naszej grupy
Normalnie interaktywna ta strona
A co do nazwy - może być NGMS, choć ja tam zawsze preferowałem PFT(aka PijanyFraglesTim). Moja nazwa odpada ze względu na abstynentów
no ladnie to rozumiem ze sie sqad zebral tylko prosze nie masakrujcie mnie jak mnie dorwiecie na serwerze jakims
pozdrofka
ps
no narescie widze meskie decyzje
musze miec z wami jakis kontakt wiedz zanim zapisze musze dostac gg wszystkich ktorzy chca grac
moje gg 2735225 tlen [email protected]
jako rezerwowych wziolem 2 kumpli (z cs'a)
were-wolf i piotrek wrazie niespodzianek
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.