Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Pogram z Pro z warszawy!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

eh ... zobaczymy ... stawiam ze wygraja zbyt duze pingi (nawet na lanie to da sie zrobic )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-10-2002 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
nie ale dla irisa moze sie okazac dobrym przeciwnikiem ..przeciez nie wystawimy od razu kogos kto go zmiazdzy bo sie zrazi trzeba zaczac od malych kroczkow :}

jeszcze txt Q: "leni jakims orlem nie jest z tego co pamietam"

W sumie nie powinienem na to odpiswac bo rozpczne nie potrzebna bezsensowno dyskusje -->ale co tam ...
No wiec zacznę od Q ehh człowieku od ślizgu 2 dużo czasu minęło zresztą chyba słabo pamiętasz . A co do saari, "kobieto"? ,
tydzień temu był turniej w OPOLU zająłem tam 8/7 msce egzekwio z mm*szajbusem a żeby to zrobić wygrałem np.: z rozem który zajął drugie miejsce we Wrocławiu i no: wygrał z twoim chłopakiem (który miomo braku treningu takim leszczem nie jest jeśli chodzi o q3 )... wiesz może nie jestem super wymiatacz, ale nie drwij zemnie ...
A irys moje gg to: 1357255

Old Post 13-10-2002 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
boty to tacy komputerowi przeciwnicy do ktorych sie strzela(..)

jeju to ty w tych grach do kogoś strzelasz! przecież to straszne! powinni zabronić takich barbażyńskich rozgrywek...

btw. ja w q3testa pocinałem jak ty jeszcze klocki stawiałeś, więc daruj sobie

Old Post 13-10-2002 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

ej, lenar, ale gracie na CPMA ofcoz?

Old Post 13-10-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
ej, lenar, ale gracie na CPMA ofcoz?

Raczej nie inaczej.. jak bym se chcail vq3 pograc to bym se poszedl do krg

Old Post 13-10-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

btw. ja w q3testa pocinałem jak ty jeszcze klocki stawiałeś, więc daruj sobie

no ja q1testa odpalalem jak jeszcze uczyles sie w podstawowce pisac wiec prosze nie zgrywaj wiecej mastaha.

lenar - to podaj ip servera , dokladna godzinke gdzie sie umawiamy i bedzie fajnie.
aha i przestan tak sie chwalic , 8 miejsce o kurde ale sukces.

Old Post 13-10-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
no ja q1testa odpalalem jak jeszcze uczyles sie w podstawowce pisac.

nie było czegoś takiego jak q1test...
nieładnie kłamać...

Old Post 13-10-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

a jak ci udowodnie ze bylo ?

Old Post 13-10-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar
wiesz może nie jestem super wymiatacz, ale nie drwij zemnie ...

Ja drwie..gdziezbym smiala

Old Post 13-10-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
nie było czegoś takiego jak q1test...
nieładnie kłamać...

loooool

Old Post 13-10-2002 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
aha i przestan tak sie chwalic , 8 miejsce o kurde ale sukces.

Uoooooooooooooo, ale zes dojebal stary. Swietnie to stwierdzenie do ciebie pasuje.

Jesli nie rozumiesz to ci powiem: 8 miejsce w turnieju na 60 osob, wsrod tego mnostwo graczy z czolowki polski, tak jakby troche bardziej imponuje i daje powody do "przechwalek" niz to, ze sie wygrywa z kazdym ze swojego lanu... Ja tez wszystkich ze swojego LANu jade jak chce. Ba, pewnie nawet jestem najlepszy w szkole. I co z tego? Skoro zawsze na turniejach od razu odpadam?

Maslav, ale dales

Old Post 13-10-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Kazdy musi znac swoja wartosc, ale taki lenar uwaza sie za super pro bo pogral ffa wygral 2 mecze ze slabiakami potem raz wygral z dobra osoba i zajal to 8 miejsce, no to ja przepraszam.
Aby kogos do takich zaliczyc musi miec na koncie przynajmiej kilka sukcesow.

W tym momencie moge sie uwazac za rownie dobrego jak 95% ludzi z tego borda q3 gdyz zaden z nich nie udokumentowal swojej gry jakims sukcesem a jesli tacy sa to siedza schowani zadufani myslac ze pewnie ja nie bede dla nich zadnym problemem.

FUCK YOU! TO JEST WYZWANIE DLA WAS!

Old Post 13-10-2002 18:47
Lucas
esports.pl

No to udowodnij.... bo narazie jestes taki sam jak reszta boarda...

BTW - q1test nie bylo - bylo tylko demko...

Old Post 13-10-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

Ehh czlowieku moge zawsze... np: 22.00 dzis na lc.one.pl stoi na pr 1.32. Kiepskie sa tam pingi ale nie mam teraz q3 na 1.31 bo bysmy na kubus.ikp.pl:27970(moge miec 1.31 na jutro) pykneli. Zresztom mozemy sie w jakims kafe umwic w tygodniu i przysiegam ze cie zniszcze! ***** bo mnie zdenerwowales... na wielu turniejach juz byłem i na wiekszosci plasowalem się w pierwszej 10 wiec sam sie jeb.

Old Post 13-10-2002 18:56
fajnygosc
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

bylo *****. Wiem bo miałem. Byly 3 mapy do deathmacza, na dm2 nie bylo wneki na quada. Calkowicie zmieniona byla mapa end. Troche inne dzwieki sypała sie czesto. Wiecej nie pamietam.

Old Post 13-10-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No cosh... niektorzy zaczynali od dooma.

Co do udokumentowania swoich osiagniec w quake. khem khem Iris jak ci poszlo na CGL'u? Slizgu? WCG?

Old Post 13-10-2002 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar
na wielu turniejach juz byłem i na wiekszosci plasowalem się w pierwszej 10 wiec sam sie jeb.

Leni duzo turnieii widze opusciles

Old Post 13-10-2002 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
No cosh... niektorzy zaczynali od dooma.

A niektorzy od wolfa3d

Old Post 13-10-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
A niektorzy od wolfa3d

A mi sie wydawalo ze wolf nie mial m_player

Old Post 13-10-2002 20:23
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Kazdy musi znac swoja wartosc, ale taki lenar uwaza sie za super pro bo pogral ffa wygral 2 mecze ze slabiakami potem raz wygral z dobra osoba i zajal to 8 miejsce, no to ja przepraszam.
Aby kogos do takich zaliczyc musi miec na koncie przynajmiej kilka sukcesow.

Leni to osoba ktora ogolnie lubi sie przechwalac, ale tutaj ty naprawde przerypales... obserwowalam kilka turniei i naprawde na 8 miejscu siedza czasem dobre osoby ... to zalezy kto przyjedzie... jak same mastahy to 8 miejsce jest ... jak cieniaski to niezbyt ... wszystko zalezy od poziomu turnieju ... nie wiem czy jakbys pojechal na wcg do korei i zdobylbys 8 miejsce to twierdzilbys ze dales dupy.

W tym momencie moge sie uwazac za rownie dobrego jak 95% ludzi z tego borda q3 gdyz zaden z nich nie udokumentowal swojej gry jakims sukcesem a jesli tacy sa to siedza schowani zadufani myslac ze pewnie ja nie bede dla nich zadnym problemem.

Moj drogi alez my dobrze wiemy ze nasz poziom jest nieudokumentowany i wcale nie twierdzimy ze jestesmy swietni...wrecz przeciwnie.. wielu napewno potwierdzi ze do matroxa czy fettera to rzeczywiscie wiele nam brakuje. powod dla ktorego jestes gorzej traktowany lezy wlasnie w tym ze ty tak nie potrafisz sie przyznac do tego ze w sumie nie jestes pewien jaki jet twoj poziom... ja np. tez caly woj lan rozwalam i to wynikami 120:20... ale pewnie kazdy z tego boarda by mnie pojecal a przynajmniej wiekszosc napewno Tylko ze ja sobie z tego zdaje sprawe a ty nie i dlatego ze mnie sie nie smieja...

FUCK YOU! TO JEST WYZWANIE DLA WAS!

Daruj sobie... wyzwania rzucone w ten sposob nigdy nie sa traktowane powaznie...
-------edit--------
Zresztom mozemy sie w jakims kafe umwic w tygodniu i przysiegam ze cie zniszcze! ***** bo mnie zdenerwowales...
no chyba ze przez lenara

Old Post 13-10-2002 20:25
fajnygosc
Warrior (Scrag)

żalosne, kazdy zmysla od jakiej gry to on nie zaczylał.

Old Post 13-10-2002 20:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc

No tragiczne poprostu. Fakt, nie zaczynalem od doom'a tylko od Gianna Sister na C 64

Old Post 13-10-2002 20:29
fajnygosc
Warrior (Scrag)

To rzeczywiscie jestes fajny.....

Old Post 13-10-2002 20:32
fajnygosc
Warrior (Scrag)

quote:

http://pliki.onet.pl/index.html?typ...=wszystkiepliki

5 minut szukania i tyle rozwiązań............

Old Post 13-10-2002 20:38
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc

A co zdroscisz???

Ze gralem w River Ride - to tez zaprzeczysz...

Old Post 13-10-2002 20:39
fajnygosc
Warrior (Scrag)

To ze grales w river raid to nie jest takie strasznie fajne jak ci sie zdaje. Ja tez gralem i nie jestem z tego dumny ze jak bylem maly to siedzialem caly dzien przy atari.

Old Post 13-10-2002 20:44
Iris
Guest

ej mozecie siewyniesc z mojego topika?!
tu jest rozmowa na moj temat a nie jakies wasze *******y.
dziekuje!

Old Post 13-10-2002 20:48
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
ej mozecie siewyniesc z mojego topika?!
tu jest rozmowa na moj temat a nie jakies wasze *******y.
dziekuje!

Przed walka oskryptuj sobie wszystko, "fajnygosc" ci pomoze. I nie zapomnij o /bind x "say GL & HF!"

Old Post 13-10-2002 20:54
nea*1337
Ciota komputerowa

Irys: przestań podrwywać Saari, przez ciebie na #fpp.pl nie mówi się o niczym innym tylko o waszym romansie i o tym co gazi z tobą zrobi jak cie zobaczy, więc shut up bo kanał traci klimat .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 13-10-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

romansie... ou lol

shoo - ja mam takiego binda wiec sie odczep od tego

Old Post 13-10-2002 20:58
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (10): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions