Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Czy odrywasz myszke od podłoża podczas grania ?
Czy odrywasz myszkę od podkładki podczas grania ?
You do not have permission to vote on this poll.
Tak. 19 70.37%
Nie, nazywam sie lucas. 8 29.63%
W sumie: 27 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ja mam accela 2 - sensa 8 albo 9 - i tylko czasami odrywam myche od podloza (powiedzialbym nawet że sporadycznie)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-10-2002 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

accel 2 to trcohe za duzo imho. ciezko taka myche opanowac...

Old Post 23-10-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

de gustibum non disputandum czy cóś takiego - rzecz gustu - nie lubie machac mycha w lewo i w prawo, jeszcze bym sobie browarka rozlal a wtedy to bym sie chyba załamał

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 24-10-2002 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
de gustibum non disputandum czy cóś takiego - rzecz gustu - nie lubie machac mycha w lewo i w prawo, jeszcze bym sobie browarka rozlal a wtedy to bym sie chyba załamał

Trzeba miec pieruńskie wyczucie w rece przy takim accelu podobnie jak przy wys. sens. Wtedy jest to fakt. wygodne. Ale jak dochodzi zdenerwowanie np na turnieju to sie nie sprawdza.

Old Post 24-10-2002 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
Ale jak dochodzi zdenerwowanie np na turnieju to sie nie sprawdza.

Dokladnie. Szczegolnie jak jest remis i 1min do konca wtedy nawet przy sens 7-9 'boraz' lata na boki :}

Old Post 24-10-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Dokladnie. Szczegolnie jak jest remis i 1min do konca wtedy nawet przy sens 7-9 'boraz' lata na boki :}

Eh pamietam jak prawie dostalem manto na Frageriadzie na cpm1a Shooler. Gdyby nie ten disconnect

Old Post 24-10-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

accel *ZAWSZE* na "0" !!!

Czy to w kłeju czy w łordzie)

Old Post 24-10-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Eh pamietam jak prawie dostalem manto na Frageriadzie na cpm1a Shooler. Gdyby nie ten disconnect

Ale nastepne X (2-3?) meczy tak czy siak wygrales

Old Post 24-10-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:

no co Ty - Bulls
jak mogles ??

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 25-10-2002 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Powiedzmy ze odrywam jak chce sie szybko odwrocic itp do konca podkladki jakos nigdy niezauwazylem zebym dojechal a wcale niejest taka duza

Old Post 25-10-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Hehe...

Po tym regu tez zauwazylem duza roznice...

na lepsze czy gorsze??
jak ten syf sena zmienia to ja nie kce
a tak wogule to po co on mi mycha dziala pod xp

Old Post 25-10-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
na lepsze czy gorsze??
jak ten syf sena zmienia to ja nie kce
a tak wogule to po co on mi mycha dziala pod xp

Pod xp - mysz jezdzi szybciej...

Juice twierdzi ze pod Q3 - musial sen zwiekszyc....

Old Post 26-10-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

gdzie znajde tego rega ?

Old Post 26-10-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
gdzie znajde tego rega ?

Tutaj.

Old Post 26-10-2002 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Sterowniki producenta do myszy ZAWSZE! dzialaja tak samo w win98 jak i winxp. wtedy nie trzeba sie meczyc z rejestrami.

Old Post 26-10-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tak ale niektorym podobno nie pasza

Ja mam sciagniete ze strny logitecha mouseware'y do mojej mychy i zawsze wszystko dziala

Old Post 27-10-2002 02:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
ja nawet jak jestem u wuja i gram na jego optyku to musze miec podkladke. Jakos sie przyzwyczailem i tak mi sie lepiej myszke przesuwa

hyhy ;-]
przyzywczajnia bywaja zabójcze ^_^

Old Post 27-10-2002 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
Sterowniki producenta do myszy ZAWSZE! dzialaja tak samo w win98 jak i winxp. wtedy nie trzeba sie meczyc z rejestrami.

Otoz nie - klamiesz. Gdybys uzyl slowa "przewaznie" to byla prawda - a jako ze uzyles Zawsze - to podaje jeden przyklad i twoje zdanie jest nieprawdziwe.

Tak wiec - mouse ware ok 9.0 nie dzialal pod ME, zas pod 98 dzialal. Zapewne powiesz co ma ME wspolnego do tego - otoz wiedz ze XP to inne jadro i jak uzyjemy starych sterownikow - to wcale nie pojda...

Old Post 27-10-2002 07:44
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Tak patrze na ta ankiete. Calkiem spora ilosc Lucas'ow nam sie uzbierala przez te 2lata

Old Post 27-10-2002 08:40
Lucas
esports.pl

quote:
Tak patrze na ta ankiete. Calkiem spora ilosc Lucas'ow nam sie uzbierala przez te 2lata

Hehe...

Napisze chyba jakis tutorial - jak zrobic porzadna, logiczna ankiete...

Old Post 27-10-2002 10:32
fajnygosc
Warrior (Scrag)

Ej you people. Wpisalem tego rega recznie bo znalazlem linka wczesniej tylko same wartosci podane a nie *.reg i powiem ze dziala miodzio. Tak jak na 98. W qw mi chodzi jakby dynamiczniej(bez zwolnienia przy powolnym przesuwaniu) z -dinputem czyli w q3 tak samo. bez dinputa a z noforcemouseaccel chodzi jakos inaczej niz pod 98 ale styka mi juz ze zajebioza jest z dinputem. W rejestrze sa tez rozne inne wartosci hehe, mozna by sie kiedys pobawic. Czyli gorąco polecam ten wpis, kwiaty wysyłam, całuję rączki.

quote:
Nabrudzone oryginalnie przez Iris
Zainstalowywując te same stery na 98 i xp (mouseware) mam inne wartosci w rejestrze. Weird ? Raczej nie, tak na moje oko to poprostu mouseware nie ingeruje w tym miejscu. Ba, przeciez ten reg nie byl by taki popularny jakby dzialal tylko z mouseware/xpstery/intellistery.

Old Post 27-10-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

No po tym regu, to roznice widac od razu

Old Post 27-10-2002 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Lucas sie sklonowal ...chyba jedyna mozliwosc

A co do odrywania to jak gram na cpm3 to tam jest w sumie tak malo miejsca, ze nawet z moim sensitivity 6 baardzo rzadko zdarza mi sie oderwac myche od podkladki )

Old Post 27-10-2002 11:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Pod xp - mysz jezdzi szybciej...

Juice twierdzi ze pod Q3 - musial sen zwiekszyc....

ee mi jezdzi normalnie
moze przez te najnowsiejsze mouswery

Old Post 27-10-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
ee mi jezdzi normalnie
moze przez te najnowsiejsze mouswery

Jak juz pisalem - nie mam mousewara...

Old Post 28-10-2002 07:59
[FPP]Lipas

quote:
Jak juz pisalem - nie mam mousewara...

a no bo niby po co, jak sie ma win9x.reg
nie, a teraz powaznie - zaden reg albo program nie zastap ci sterwnika !! :o

Old Post 28-10-2002 15:40
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
a no bo niby po co, jak sie ma win9x.reg
nie, a teraz powaznie - zaden reg albo program nie zastap ci sterwnika !! :o

No mam orginalne od windy...

Old Post 28-10-2002 16:05
[FPP]Lipas

quote:
No mam orginalne od windy...

ha i wlasnie tak jest najlepiej, no chyba, ze ktos ma myche z niewiadmoa jak wielka iloscia przyciskow, ze mu jakis inny soft potrzebny ...

Old Post 28-10-2002 16:13
-->JuiCe<--
Skilled (Knight)

No to jest wlaśnie "windowsUser" w 100% - Lucas - to co sterwoników do grafy i muzy też pewnie nie instalujesz? Najlepiej działają te z windy!

PS. Właśnie wracam z XP na 98 SE!!

Old Post 28-10-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -->JuiCe<-- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -->JuiCe<-- Znajdź więcej post'ów przez  -->JuiCe<-- Dodaj -->JuiCe<-- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -->JuiCe<-- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez -->JuiCe<--
No to jest wlaśnie "windowsUser" w 100% - Lucas - to co sterwoników do grafy i muzy też pewnie nie instalujesz? Najlepiej działają te z windy!

PS. Właśnie wracam z XP na 98 SE!!

Jestem uczulony na MW...

Zas stery mam od nvidi - i to nawet nie podpisane

Win 98 =

Old Post 28-10-2002 20:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:39.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions