Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co jecie podczas gry??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
majson.bb
Guest

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja jem ciastka a czasami grzybki i stad sie biora takie dziwne akcje w moim wykonaniu

eee ja tam grzybkow nie lubie...ale gofry jak zrobie wczesniej to dobrze smakuja,,no i oczywiscie paluszki..tylko takie bez soli...albo z makiem ..inne nie wchodza w gre...tak w ogole to niech ktos mi powie jak wyglada sytuacja z laczami w miastach typu wroclaw czy wa-wa...byc moze za pare miesiacy pojawi sie mozliwosc w moim miescie zalarzenia stalego za 60 zeta (kolo 1 megabita na cala klatke schodowa--wszyscy podpieci na jeden hub)(tzn mozliwosc byla juz wczeniej tylko ze kochana i nieprzewidywalna spoldzielnia mieszkaniowa zabrronila pociagniecia kabli pomiedzy blokami gora i zabronila rowniez przekopow....biedny provider mial do wybory tylko kable niewidki takie ktorych ani na(pod) ziemia ani w powietrzu widac nie bedzie))).....gofry sa najlepsze..ale po nich nie mam takich akcji jak przy sluchaniu klasyki..taki bach to by byl dobry w cs-a.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2002 10:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

A ja jem ptasie mleczko walniliowe ofkorz i popjam cherry coke )

Old Post 26-11-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez majson.bb
biedny provider mial do wybory tylko kable niewidki takie ktorych ani na(pod) ziemia ani w powietrzu widac nie bedzie))).....

Radiowki - tak jest moja siec w czesci zbudowana...

Old Post 26-11-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majson.bb
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Radiowki - tak jest moja siec w czesci zbudowana...

na radiowki nawet nie zwracalem uwagi ze wzgledu na cene ..poza tym ...umiejscowienie nadajnika bylo delikatnie mowiac nie na miejscu...i i tak nic by z tego nie bylo ...moze kiedys gdy internet z gniazdka zyska na popularnosci a kochana elektronika zrozumie ze da sie na tym zarobic sytuacja sie polepszy

Old Post 29-11-2002 17:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez majson.bb
na radiowki nawet nie zwracalem uwagi ze wzgledu na cene ..poza tym ...umiejscowienie nadajnika bylo delikatnie mowiac nie na miejscu...i i tak nic by z tego nie bylo ...moze kiedys gdy internet z gniazdka zyska na popularnosci a kochana elektronika zrozumie ze da sie na tym zarobic sytuacja sie polepszy

No sa juz urzadzenia, ze zrobisz siec przez kable elektr - maja ogranicozny zasieg (w zasadzie to budynek) i sa drogie...

Old Post 29-11-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majson.bb
Guest

Cool

az mi glupio...naprawde zapomnialem o najwazniejszym czyli o znakomitych zupkach chinskich......TAK MI WSTYD......najlepsze sa krewetkowe ale polecam trzymanie w okolicy kompa wody zeby od cs-a nie wstawac....generalnie to wszystkie smaki sa dobre tym bardziej ze lagodne raczej sie od siebie nie roznia,wiec nie ma problemow z wyborem....kiedys bylem w makro i kupilem taki zestaw chyba 100 sztuk i dostalem paleczki z bambusa gratis...nie pisalbym o tym gdyby nie fakt ze zakup ten zmotywowal mnie do nauki jedzenia paleczkami i teraz moje zdolnosci manualne jedzenia lyzką spadly nieprzyzwoicie.......polecam jedzenie paleczkami.....po roku doszedlem do niemalej wprawy ale moze komus pojdzie szybciej

Old Post 30-11-2002 11:56
ultek
Little Hero

Ja nic nie jem... No chyba ze palooszki... Ale jak kilka lat temu rozlalem spaghetti (rozrzucilem, rozlalem - nie wiem co jeszcze mozna z tym zrobic) na klawiaturke to niezle sie wszyscy wsciekli... Czyszczenie key'ow z klusek niestety nie pomoglo... I od tamtego czasu mam klawiaturke z ktorej jestem wreszcie zadowolony (i o nia dbam, tym bardziej ze kupiona zostala za kare, za moje pieniashki)...

Old Post 02-12-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ultek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ultek Znajdź więcej post'ów przez  ultek Dodaj ultek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ultek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
czarek
Złota Karta Członkowska;)

Cool Hmmm...

raz napisalem tego posta, ale [FPP]Emzor go usunal, wiec jeszcze raz go napisalem. Ale zle zrobilem, bo odgrzebalem stary topic i to dwa razy, tak wiec [FPP]Emzor go zamyka.

Edytowane przez [FPP]Emzor dnia 25-12-2002 o godz. 13:03

Old Post 25-12-2002 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil czarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do czarek Znajdź więcej post'ów przez  czarek Dodaj czarek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać czarek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:22.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions