quote: Napisane oryginalnie przez Lucas
Ale sprawa jest jasna. Modrnizujecie na bierzaco, abo wydajecie po kilku latach kilka tys na sprzet. Wychodzi na to samo.
True .. True 
Ale starych ciezko przekonac zeby co polroku wywalali kupe kasy na kompa
(chyba ze pracujesz, ale wtedy jednak by mi kasy bylo szkoda)
quote: Napisane oryginalnie przez
[FPP]Emzor
Lucas, ja teraz mam ,,raptem" Athlona XP 1600+, ,,raptem" 256MB DDR, 40GB dysk i mi jest z tym wysmienicie. Wyobraz sobie, ze dwa miesiace temu ,,szalalem" na celeronie 300, 64MB RAM i 3GB dysk. Fajnie co? To dopiero byl stary sprzet... Ale jeszcze niedawno nie bylo mnie /moich starszych/ stac na nowy sprzet. Tylko dzieki dziadkom mam teraz to co mam i jestem naprawde bardzo bardzo happy. Wreszcie sobei moge pograc w domu w CS, GTAIII, posiedziec na czacie bez stresu, ze komp sie powiesi, posluchac spokojnie mp3 itd. itd.
A kup dzisiaj 3GHz procek, to za pol roku powiesz, ze to stary juz komp, bo ma pol roku i juz mozna kupic Pentium V 5GHz.
paranoja... z reszta, poco komu do domu taki procek... jezeli tylko do gier, to wedlog mnie debilizm... Nie tylko kompem czlowiek zyje, a ja zamiast ciagle wydawac lub zbierac kase na nowego kompa, wole sobie ciuch kupic lub piwko i wypic je w gronie znajomych niz grac w gierke wsrod lamusow i cziterow z sieci...
Tez racja 
Lucas nie ma co z kasa robic i jush.... lubi wydawac smalec na wszelkie nowosci i koniec. Poprostu sa tacy ludzie na swiecie ktorzy za wszelka cene musza miec najlepszego kompa.
Heh.. dla jednej gry , oczywiscie pewnie lada dzien pojawia sie kolejne o takich wymaganiach ze nawet wymarzony komp Lucas'a nie pociagnie 
Mnie jush nie bawi ten wyscig zbrojen

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|