quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Skoro jestesmy juz przy temacie kto w co gra, to musze wam przekazac bardzo wazna wiadomosc 
Otoz 7 grudnia w slynnej wroclawskiej cafe Mephisto odbedzie sie turniej!!! 2vs2!!! W CS'a Cieszycie sie? Ja tez Wezme w nim udzial. Specjalnie na potrzeby tego turnieju zalozylem klan Cyber Pro Mroczni Amatorzy, w ktorego sklad na dzien dzisiejszy wchodza [CPMA]SweepeR & [CPMA]AnouaaR! Ten drugi przyjedzie specjalnie az z Walbrzycha!
To tak w ramach integracji miedzy scenami, ktora ostatnio zaczalem prowadzic (cs.pl nawet znalazl sie w moich ulubionych ). No co? Ludzie stamtad na turnieju Q3 grali w Q3 i robili to pierwszy raz w zyciu, wiec czemu ja mam byc gorszy? Pojde sie odwdzieczyc. I zobaczycie, ze ich wszystkich zpwnuje! 
Co do klanu [CPMA] to mamy jedna prosta zasade - poniewaz klan zostal zalozony tylko na potrzeby turnieju, poza nim nie mozna grac w CS'a! Znaczy przed, pozniej sie zobaczy Chodzi o to, zeby czlonkowie klanu na turnieju mieli po raz pierwszy stycznosc z tym jakze wspanialym modem!
-- [CPMA]SweepeR
Cyber Pro Mroczny Amator
Jezeli tylko dla potrzeb turnieju to moglbym byc chetny jako rezerwa bo to przecierz 2v2, chyba ze znajdzie sie jeszcze 1 chetny to [CPMA] mogloby wystawic wtedy 2 dywizje 
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|