Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Spotkanko w BIALYMSTOKU???????????
Gdzie i kiedy ma byc spotkanko???
You do not have permission to vote on this poll.
w pubie przed swietami 2 18.18%
w pubie po swietach 4 36.36%
w kawiarence przed swietami 5 45.45%
w kawiarence po swietach 0 0%
W sumie: 11 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: eee

ehhh czyli nie ma tej ncoki?? No jak narazie 14 tego spotkanka nie bedzie w pubie bo wynikly pewne komplikacje ale jeszcze w tym roq mam nadzieje ze uda mi sie cos rozganizowac... widzisz Veni nie wszystko co sie chce to sie ma...ehhhh ale naprawde nie ma tej nocki????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-12-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ee

ven słuchaj...a 9\10 osób moze być?? bo dr3adon3 powiedział że wieczorem bedzie dopiero wiedział wiec prosze Ciebie poczekajamy do 22!!!!!

GrEaTEyE

Old Post 11-12-2002 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

ludzie a nie możnaby tak w Warszawie? bo tak to bym wpadł na siur a tak to spytam mom moge jechać do białegostoku i na nocke w pubie naa libacje? "Negative!" (i obcina kase , za kare krzesłem przez głowę ;p) no więc ;////

Old Post 12-12-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: eee <--- QM QM ****

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta
widzisz Veni nie wszystko co sie chce to sie ma...ehhhh ale naprawde nie ma tej nocki????

no co ty nie powiesz
a z nocka to jest jak jest, www.robert.xen.pl 7 osob, chyba ze Robert wie jeszcze o kims, ja jestem caly tydzien w Wawie i nic nie wiem, ale jak bedzie tyle osob to ... zapomnij oczywiscie bedzie mozna wyskoczyc to pubu ale kafejki na noc nie wynajmiemy bo za drogo

Old Post 12-12-2002 13:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: eee <--- QM QM ****

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
no co ty nie powiesz
a z nocka to jest jak jest, www.robert.xen.pl 7 osob, chyba ze Robert wie jeszcze o kims, ja jestem caly tydzien w Wawie i nic nie wiem, ale jak bedzie tyle osob to ... zapomnij oczywiscie bedzie mozna wyskoczyc to pubu ale kafejki na noc nie wynajmiemy bo za drogo

nie no jasne mozemy tylko ja nie wiem czy oprocz mnie Ciebie i Roberfa ktos by poszedl zreszta ja sama nie jestem pewna na 100% czy bym przyszla bo jezeli bede miala do wyboru albo dzien z Demonem albo dzien z Wami to wybaczcie ale wole ten czas wykorzystac troche bardziej przyjemnie.... sorki....

Old Post 12-12-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

no dobra...to ja i moja dziewczyna jak cos jest nas 5 ;p

GrEaTEyE

Old Post 12-12-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

GR8 nie zrozumieles ja powiedzialam ze nie jestem pewna czy bede i ze jak bede miala do wyboru DEMONA lub WAS to wubiore Mojego Misia.... bo i tak zadko sie widujemy... powiem Wam wszytko jutro co i jak

Old Post 12-12-2002 19:16
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:
powiem Wam wszytko jutro co i jak

no więc słuchamy.
na początek może nam opowiedz: 'jak zacząć'

Old Post 13-12-2002 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

vesta ja dokładnie zrozumiałem ale tylko mówie tak "na zapas" więc wiesz!!!

GrEaTEyE

Old Post 13-12-2002 13:40
Sniezek
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

zatem w ilu osobach wystepuje twoja dziewczyna ? 4 glowy potwor ?;ppp

Old Post 13-12-2002 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hyhy

no coś ty ocipiałeś??
hehe ... liczyłem roberfa vena mnie + my girl i veste!!!

GrEaTEyE

Old Post 13-12-2002 21:15
loostro
Organizator Ligi

bueheheeheh
niezłe ;p
gr8 nie gustuje w potforach

Old Post 15-12-2002 07:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

wybaczcie ze nie napisalam w piatek ale bardzo krotko bylam na necie... ehhhh ja nadal chce zrobic te spotkanko ale bez PAPUZKI nie ma mowy.... Jezeli Papug sie zgodzi to ja sie dostosuje do daty.... Trzymajcie sie cieplutko w te zimne dzionki

Old Post 15-12-2002 09:26
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
wybaczcie ze nie napisalam w piatek ale bardzo krotko bylam na necie... ehhhh ja nadal chce zrobic te spotkanko ale bez PAPUZKI nie ma mowy.... Jezeli Papug sie zgodzi to ja sie dostosuje do daty.... Trzymajcie sie cieplutko w te zimne dzionki

jeju
nie róbcie ze mnie jakiegos potwora
strasznie się chciałbym z Wami spotkać, ale.... na razie to niemożliwe jestem dość niedysponowany, w szczególności - własną osobą no i na razie niemam jasnych myśli

Old Post 16-12-2002 04:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jeju
nie róbcie ze mnie jakiegos potwora
strasznie się chciałbym z Wami spotkać, ale.... na razie to niemożliwe jestem dość niedysponowany, w szczególności - własną osobą no i na razie niemam jasnych myśli

Dlatego poczekamy az Ci przejdzie i umuwimy sie z Toba na ktoras tam sobote..... pojdziemy do pubu i bedzieszmy SZALEC!!!!

Old Post 16-12-2002 08:04
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Dlatego poczekamy az Ci przejdzie i umuwimy sie z Toba na ktoras tam sobote..... pojdziemy do pubu i bedzieszmy SZALEC!!!!

OH YEAH! TALK TO ME BABY.... :p

Old Post 16-12-2002 11:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:29.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions