Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > kamperzy ,,Lamerzy"
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

W pełni się z wami zgadzam!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-09-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
paka
Training (Enforcer)

Talking Re: kamperzy ,,Lamerzy"

quote:
Napisane oryginalnie przez Mad_Boy
jak uwarzacie czy kamperstwo jest złe? moim zdaniem tak ale czym wtedy zajmował by sie snajper
Załużmy ,że zostanie na planszy dwuch snajperów i co wtedy sie robi? i jeszcze jedna sprawa co sądzicie o ludziach w kawiarenkach co jak zginą podpowiadają innym gdzie znajduje się przeciwnik.

Co tu duzo mowic panowie?
Z reszta caly temat jest poruszony na stronie glownej w dziale Artykuly pt: "Kamperstwo a sprawa polska" Qraka, dokladny link:
[url]http://cs.fpp.pl/?pl:pages:show:56::/url]

Z reszta jest tam przytoczony bardzo ciekawy przyklad francuskiej grupy antyterrorystycznej GIGN... ale to zaraz.
Powiedzcie mi gdzie tu logika? Kazdy mowi o realizmie, a bycie snajperem to co? Niech to sobie nazywa kazdy jak chce, jednak dla mnie bycie kamperem stanowczo wiaze sie z czyms takim jak czajenie sie przy starcie (np. respawn) na nowych przybyszow.. i cyk w plecy. Takie cos to chamstwo. Sztuka jest sie gdzies zaczaic i udownidnic dobra celnosc.

Wracajac do GIGN, zapraszam do przeczytania lektury pod adresem:
http://republika.pl/ma_gro/brygady_anty/gign.html
Akcja grupy w 76 roku w Dzibuti.. przeczytajcie i niech ktos mi powie jak w takim razie nazwac i okreslic taka akcje? Wszystko skupilo sie na snajperach.. i co? Swiat jakos od 25 lat nie krzyczy, ze to kamperstwo i nikt na nich "miesa" nie rzuca

Mysle wystarczy zdrowy rosadek, a kto "pluje sie" na dobra walke, widac nie dorosl do poziomu lub nie wie czemu sluzy CS i jak ktos juz wczesniej uwaznie stwierdzil, lepiej taka osoba niech pogra w Kwaka.

Pozdrawiam
Paka The Masta!!!

Old Post 04-09-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil paka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do paka Znajdź więcej post'ów przez  paka Dodaj paka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać paka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

A tak pozatym to "kazdy orze jak moze"

Old Post 04-09-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Boy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
A tak pozatym to "kazdy orze jak moze"

Lecz nie każdy robi to slusznie

Old Post 05-09-2001 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Boy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Boy Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Boy Dodaj Mad_Boy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Boy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Owszem, np Team Killer ...

Old Post 05-09-2001 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Tk really sux a co do kamperow to czasem sa wazni... i przydatni

Old Post 30-09-2001 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Re: Re: kamperzy ,,Lamerzy"

quote:
Napisane oryginalnie przez paka

Co tu duzo mowic panowie?
Z reszta caly temat jest poruszony na stronie glownej w dziale Artykuly pt: "Kamperstwo a sprawa polska" Qraka, dokladny link:
[url]http://cs.fpp.pl/?pl:pages:show:56::/url]

Z reszta jest tam przytoczony bardzo ciekawy przyklad francuskiej grupy antyterrorystycznej GIGN... ale to zaraz.
Powiedzcie mi gdzie tu logika? Kazdy mowi o realizmie, a bycie snajperem to co? Niech to sobie nazywa kazdy jak chce, jednak dla mnie bycie kamperem stanowczo wiaze sie z czyms takim jak czajenie sie przy starcie (np. respawn) na nowych przybyszow.. i cyk w plecy. Takie cos to chamstwo. Sztuka jest sie gdzies zaczaic i udownidnic dobra celnosc.

Wracajac do GIGN, zapraszam do przeczytania lektury pod adresem:
http://republika.pl/ma_gro/brygady_anty/gign.html
Akcja grupy w 76 roku w Dzibuti.. przeczytajcie i niech ktos mi powie jak w takim razie nazwac i okreslic taka akcje? Wszystko skupilo sie na snajperach.. i co? Swiat jakos od 25 lat nie krzyczy, ze to kamperstwo i nikt na nich "miesa" nie rzuca

Mysle wystarczy zdrowy rosadek, a kto "pluje sie" na dobra walke, widac nie dorosl do poziomu lub nie wie czemu sluzy CS i jak ktos juz wczesniej uwaznie stwierdzil, lepiej taka osoba niech pogra w Kwaka.

Pozdrawiam
Paka The Masta!!!

Paka!

Czytalem ten artykol. Jest on bardzo ciekawy pod roznymi wzgledami... Ale kampienie takie naprawde, rozni sie od kampienia w grze... To co innego zupelnie... Nie lubie za bardzo kampic... ale czasami trzeba (jezeli np. druzyna przegrywa). Ale to tylko czasami, a nie caly czas na NON-STOPie... Takiej lamerni poprostu nie znosze... idzeisz sobie a tu Cie kampa sciaga... Perfidne... Pozatym mam tylko dwie mapy albo trzy n ktorych kampie... bo sa dalekie odleglosci: Militia, Aztec i Dust(czasami Dust2). Ale i tak nic nie zastapi ak47, ktory i tak dziala jak AWM prawie =]

Wiec moja opinie juz znasz... teraz czekamy na reszte =]

Nara

[F|S|G] member

Old Post 01-10-2001 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: kamperzy ,,Lamerzy"

roznica jest miedzy snajperem kampiacym z awm/scoutem a typem ktory ma 100hp i siedzi z mp5 za skrzynka jako ct nawet jesli nikt nie przebigl tedy np. na kablach (de_cbble) i nawet jak slyszy ze bomba zostala podlozona a on sam zostal to i tak siedzi.. no moze jak ma dobry dzien to ruszy sie 5m... no ale za to potem po koncu rundy dostaje nalezace sie mu zje.by

Old Post 02-10-2001 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Boy
Skilled (Knight)

Ostatnio w cafe zwróciłem uwagę koleśowi ,że kampuje a on do mnie "wcale nie kampuję bo z ak47 nieda się kampować" a koleś na planszy militia siedział przy wejśću do kanału i czekał aż ktoś wyjdzie" Jeb*** kamper

Old Post 08-10-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Boy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Boy Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Boy Dodaj Mad_Boy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Boy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

a ja i tak nie umiem kampowac... nie mam tyle cierpliwosci... za kazdym razem kiedy probuje to czekam, czekam,czekam... ehh nikt nie idzie... wstaje a tu akurat wrog sie pokazuje i mnie rozwala... do niczego ...

Old Post 09-10-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Ostatnio w cafe zwróciłem uwagę koleśowi ,że kampuje a on do mnie "wcale nie kampuję bo z ak47 nieda się kampować" a koleś na planszy militia siedział przy wejśću do kanału i czekał aż ktoś wyjdzie" Jeb*** kamper

No stanie nad wyjsciem z kanalu jako terro to nazwalbym taktyka nie kampieniem.
A co on mial tam wejsc sam moze na trzech czy czterech?
A tak jedna osoba obstawia wyjscie i inni robia co innego.
Na tej mapie ct maja odbic zakladnikow a nie terro ma ruszac do ataku.
W ten sposob kombinujesz jak goscia zdjac jak sei przebic inna droga.
Wszyscy sie przywyczaili ze nie wazne czy jest mapa typu cs , de to i tak do ataku trzeba i tyle.
Jak do ataku pograj sobie w qleja. A tu ma sie dodatkowo grac taktycznie dlatego giniesz i nie wracasz na mape. Tylko grzecznie niezyjesz
Moze sie nauczymy tam gdzie t ma atakowac to ma atakowac a gdzie ct tam ct.

Chcesz przyklad?
Ct na mapie italy i polowa ct kampi w repawnie. Jedni z awm inni z m4 a terro atakuje to chyba jaks pomylka prawda?
Sa pewne zalozenia taktycznie i nalezaloby sie ich trzymac. A tu bum terro atakuje a ct kampi )
Robi sie paranoja. Ta gra miedzy innymi dlatego tak wciaga bo wymaga myslenia.

Old Post 09-10-2001 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Kamperstwo

Ja to nie wiem czemu sie czepiacie jak ktos chodzi z AwP i nie kampi w jednym miejscu to kamper zawsze jak mam AWP i zabije kogos to mowia na mnie zasra....... KAMPER Dlatego bo mam ta bron ??? Jak Np Net_Ruuner ma AWP to nic do nie go nie mowia a jak ja mam to odramu do mnie z geba nie wiem czemu ???

Old Post 09-10-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Re: Kamperstwo

I Tak Jest Prawie z Kzdym Kto ma AwP

Old Post 09-10-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<MaD>Magirk
Skilled (Knight)

Unhappy Re: Re: Kamperstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez Zap!
I Tak Jest Prawie z Kzdym Kto ma AwP

No niestety - tak jest jak myli się kampowanie ze snipowaniem...

Old Post 10-10-2001 08:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <MaD>Magirk Znajdź więcej post'ów przez  <MaD>Magirk Dodaj <MaD>Magirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać <MaD>Magirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mad_Boy
Skilled (Knight)

Exclamation

niewiem jak wy ale snajper sie porusza czasami a kamper ciągle w jednym miejscu siedzi. a propo militi to wtedy karzdy kanał został zabezpieczony przez co najmniej dwuch terrorów a wejście frontem niebyło możliwo ponieważ trzech snajperów siedziało w oknach.

Old Post 11-10-2001 15:05
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
niewiem jak wy ale snajper sie porusza czasami a kamper ciągle w jednym miejscu siedzi. a propo militi to wtedy karzdy kanał został zabezpieczony przez co najmniej dwuch terrorów a wejście frontem niebyło możliwo ponieważ trzech snajperów siedziało w oknach.

no to to ewidentnie byla taktyka a nie kampa)

Old Post 11-10-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

ee mam wrazenie czy co poniekturzy mnie obrazaja???

Old Post 12-10-2001 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

EEE zdaje ci sie

Old Post 12-10-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Spoko ! !

Spoko Sopko SnipeR ja cie nigdy nie pomyle anie nie obraze ! !

Old Post 12-10-2001 17:52
pesel
Szef Kuchni Świata

Thumbs up Re: kamperzy ,,Lamerzy"

quote:
jak uwarzacie czy kamperstwo jest złe? moim zdaniem tak ale czym wtedy zajmował by sie snajper
Załużmy ,że zostanie na planszy dwuch snajperów i co wtedy sie robi? i jeszcze jedna sprawa co sądzicie o ludziach w kawiarenkach co jak zginą podpowiadają innym gdzie znajduje się przeciwnik.

Moim marnym zdaniem kampowanie to tesh shtuka...bo jezeli bedziesz siedzial skirany w miejscu gdzie nigdy nie przyjdzie przeciwnik to tak Cie w nastepnej rundzie pojada chlopaki, ze gra traci smak...ale jezeli jush zostaje 2 sniperow to powinien btc "kill" dla obu, he he he, nie na noze niech jada albo na pistole.

Old Post 13-10-2001 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:55.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions