Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak Stworzyć Potyczkę KlanowĄ + Zasady
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
moge sie mylic ale postawienie serva dedukowanego polega na zaznaczeniu jednego kwadracika w opcjach ale sam juz nie wiem o co chodzi

Tak, ale żeby postawić bardziej profesjonalny serwer dedykowany potrzebne są dodatkowe programy. Przydałby się też linux albo Windows2k. Prawdziwy serwer powinien mieć z 512 Ramu i łącze do Internetu min. 1 MB/s. Jednak do klanówek na LANie wystarczy zaznaczenie kwadracika.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-09-2001 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

ta tylko ja mam inny problem stawiam serva na kompie gdzie mam sdi z netem no i IP mi wwala z netu a nie lanu a mozna w cs'a laczyc sie zapomoca IPX'a?

Old Post 08-09-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Oczywiście, że można - CS obsługuje ipx. Ale nie za bardzo cię rozumiem. Jak to ip wwala ci sie z netu? Jak zalorzysz serwer w LAN Games to ci się nic z netu nie powinno wwalać... chyba... Zresztą po co ci ip? Jak grasz na LANie, wszyscy mogą twoją gre wybrać z menu. Chyba, że jest celowo niewidoczna...

Old Post 08-09-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

to tak powiem inaczej stawiam dedykowany serv na wingrozie no i wszystko gites jest okienko dosowe itp, z innego kompa w menu biore lan, refresh, no i wykrywa 2 servy, znaczy ten sam tylko TCP/IP i IPX, biore IPX i ZONK , biore TCP/IP i tez ZONK [ Could no connect, czy jakos tam ], mam cs'a 1.1 i half-life'a 1.1.0.7 czy jakos tam

Old Post 08-09-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Znam ten problem, ale nie wiem jak ci pomóc. Masz nieprawidło skonfigurowaną sieć. Poszukaj na Necie stron na ten temat. Wydaje mi się, że to rozwiąże twój problem. Chyba...

Old Post 08-09-2001 19:55
Rzeznik
Siła wyższa

Unhappy

Nie jestem w tych sprawach dobry, mogę się mylić...

Old Post 08-09-2001 19:57
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

My tez cos takiego mielismy jak gralismy w cafe po lanie(juz mamy net), ale zwykle po kilku probach albo po zmianie grafiki(naprawde) dalo sie polaczyc.

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 08-09-2001 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Lightbulb

Czesto w takich sytuacjach pomaga ponowne zalogowanie albo zwykly restet kompa (oczywiscie tego ktory nie moze sie podlaczyc ) sprawdz tez czy masz zainstalowane wszystkie protokoly i czy dobrze zalozyles server tzw. czy nie dales np liczby graczy na 0 albo jakos tak !

Old Post 08-09-2001 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

heh no serv postawilem ale nie wiem dlaczego nie moge laczyc sie przez IPX'a, chyba mam CS'a z********

Old Post 10-09-2001 19:24
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
Co do milych gier ! Przyznam ze z klanem [SPECNAZ] bardzo milo gralo mi sie trening Super obrona po stronie CT de_dust !!!!! Dzieki za gre

ANY TIME Wania

Old Post 11-09-2001 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

odbiegne od tematu
wania moglibyscie zagrac sparing lub klanowke
mail me
[email protected]

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 12-09-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Cos za szybko biegasz jak dla mnie bo sie zgubil;em

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 13-09-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:03.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions