Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Polish DRES Sajt
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Dresy po prostu nie lubia metali... Wiec nie dziwcie sie jak w******* dostaniecie, bo wygladacie jak brudasy...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-01-2003 15:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
wygladacie jak brudasy...

ty za duzo sobie czasem ni pozwalasz? a tak swoja droga to sporo razy juz widzialem dresow lejacych dresow wiec co to za roznica jak kto wyglada.. oni leja bylekogo dla rozrywki...

Old Post 05-01-2003 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
djflashrider
Eternal DJ

leja sie miedzy soba bo kibicuja roznym klubom

Old Post 05-01-2003 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil djflashrider Znajdź więcej post'ów przez  djflashrider Dodaj djflashrider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać djflashrider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Dresy po prostu nie lubia metali... Wiec nie dziwcie sie jak w******* dostaniecie, bo wygladacie jak brudasy...

Jestes zajebisty - mamy dostac za wyglad. Z takim mysleniem daleko nie zajdziesz kolego.

Old Post 05-01-2003 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie wierzycie mi? Taka prawda... Dres nie nawidzi metala i zawsze sie do was dojebia... Life is brutal...

Old Post 05-01-2003 16:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Nie wierzycie mi? Taka prawda... Dres nie nawidzi metala i zawsze sie do was dojebia... Life is brutal...

Wierze ci, ale martwi mnie to ze ty tez tak myslisz.

Old Post 05-01-2003 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
Wierze ci, ale martwi mnie to ze ty tez tak myslisz.

a moze on tesh nosi dresy

Glan - co o tym myslisz ??

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 05-01-2003 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Dobija mnie mentalonsc polskiego spoleczenstwa...

Old Post 05-01-2003 16:45
DeStRuCt0r
Guest

Dresow nie nosze, ale probuje wam uswiadomic, ze bedac czlonkiem waszej subkultury musicie sie pogodzic, ze dresy beda was zawsze pzresladowac... takie zycie...

Old Post 05-01-2003 16:54
Lucas
esports.pl

quote:
Dresow nie nosze, ale probuje wam uswiadomic, ze bedac czlonkiem waszej subkultury musicie sie pogodzic, ze dresy beda was zawsze pzresladowac... takie zycie...

On chyba jednak nosi dresy

Old Post 05-01-2003 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

DeStRuCt0r : nie chodzi tylko o nasza subkulture, oni leja kazdego kto ni wyglada tak jak oni. moze fakt jest taki ze troche bardziej nienawidza nas, a nie kogos tam innego, ale to ni zmienia ich podejscia ze jak ktos im sie nie spodoba to od razu w ryj wala... taka prawda ze spotkanie z dresem to zadna przyjemnosc nawet jak sie jest samemu dresem bo mozna dostac po mordce....

Lipas : ja ni uwazam zeby DeStRuCt0r nosil dresy, zreszta sam sie wypowiedzial czy nosi, ale poprostu on stara sie przedstawic jakie sa realia. Jednak my te realia dobrze znamy.

POZ : heh dla nich nie sam wyglad sie liczy.. chociaz kto wie.. skini przynajmniej leja bo maja jakas filozofie ze chca oczyscic rase itp *******y, a dresy mysla tak: inny wyglad -> inne myslenie -> wkurwia mnie tym ze jest ode mnei inny i zarazem gorszy -> moge dac mu w******* bo jestem lepszy? jesli wogole dochodza do drugiego stopnia tego rozumowania to jest juz cos

Old Post 05-01-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

Kumpel dostał 2 lata temu kosą w brzych za to ze nie znał wyniku ostatniego meczu Legia - Wisła... leżał ponad miesiac w szpitalu z zakazeniem śledziony czy czegoś tam... Chce tylko powiedziec ze nie musisz nas Destruktorku wprowadzac w "polskie realia"...mysle ze znaja je tez ludzie bez takich przygod...

Old Post 06-01-2003 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Ja nawet kiedy nie mialem z tym stycznosci, to i tak doskonale bylem zorientowany - czytalem gazety, ogladalem telewizje i sluchalem radia, tam jest tego az nadto.

Old Post 06-01-2003 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Kumpel dostał 2 lata temu kosą w brzych za to ze nie znał wyniku ostatniego meczu Legia - Wisła... leżał ponad miesiac w szpitalu z zakazeniem śledziony czy czegoś tam... Chce tylko powiedziec ze nie musisz nas Destruktorku wprowadzac w "polskie realia"...mysle ze znaja je tez ludzie bez takich przygod...

Destruktorku? LOL nie przypominam sobie, zebysmy sie a tak dobzre znali Eustachiaszku...
A "polskich realiow" wilele osob jak widac nie zna... (np. POZ, ktoiry nie wierzyl mi, ze Metale dostaja za wyglad... Ale tak jest i sie z tym musicie pogodzic...)
Lipas: mowiac bylem zorientowany, bo czytalem gazet, ogladalem tv i sluchalem radio osmieszasz sie... gazety nic nie wiedza o zyciu... pieprza tylko bzdury o jakis malo waznych tematach i robia wielkie halo jak zamkna jednego dilera... ROTFL

Old Post 06-01-2003 13:54
djflashrider
Eternal DJ

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Ja nawet kiedy nie mialem z tym stycznosci, to i tak doskonale bylem zorientowany - czytalem gazety, ogladalem telewizje i sluchalem radia, tam jest tego az nadto.

rotfl widze kolejnego telemaniaka...wyjdz na ulice i popatrz co sie dzieje

Old Post 06-01-2003 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil djflashrider Znajdź więcej post'ów przez  djflashrider Dodaj djflashrider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać djflashrider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

sam nie jestem metalem. ale moi kumple to w wiekszosci metale ... dresiki raczej nie atakuja - no tylko raz - ale nas bylo wiecej ... wiec

Old Post 07-01-2003 08:22
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
sam nie jestem metalem. ale moi kumple to w wiekszosci metale ... dresiki raczej nie atakuja - no tylko raz - ale nas bylo wiecej ... wiec
to tak jak u mnie. Jakims typowym metalem nie jestem (tzn. koszulki czarne z logiem zespolu itp. to mam i czarne dzinsy to podstawa), ale za jakiegos wielkiego metala sie nie uwazam. Muzy takiej slucham, ale jakos nikomu to nie przeszkadza. U nas dresy opanowaly raczej wszystkie miejscowe dyskoteki i stamtad maja nowe komorki, buty, bluzy itd. itd.

Old Post 07-01-2003 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Eee .. przepraszam ale nie naleze do zadnej z tych subkultur wiec mam dosc obiektywne na to spojrzenie i wydaje mi sie ze jednak dresy sprawiaja brudniejsze wrazenie

Old Post 07-01-2003 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Imo patrzenie na ludzi z perspektywy grupy do ktorej nalezy jest nie obiektywne. Z drugiej strony utozsamianie sie z jakimis grupami tez jest smieszne. Free peoplee ROX!

Old Post 07-01-2003 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez djflashrider
rotfl widze kolejnego telemaniaka...wyjdz na ulice i popatrz co sie dzieje

chyba nie wiesz, co mowisz - mieszkam w akademiku, wiec telewiozor, to raczej rzadko widze, a jesli juh to sobie na fakty tunerek u kumpla przerzuce :o

Old Post 07-01-2003 19:15
Ulraunt.
ULRAUNT

Niedawno skini pobili moja kolezanke ze szkoly wynik - cale cialo w sinikach, szrama na policzku... co za zjeby!!! A za co? - Za to ze ma dredy!

Old Post 07-01-2003 19:20
[FPP]Lipas

quote:
Niedawno skini pobili moja kolezanke ze szkoly wynik - cale cialo w sinikach, szrama na policzku... co za zjeby!!! A za co? - Za to ze ma dredy!

tak to jest - brak tolerancji dla czyjejs odmiennosci.

winni - nie da sie jednoczesnie ustalic, ale czesto widdac, jak dzieci od najmlodszych lat nie sa tolerancyjne a rodzice na to nie reaguja !!

Old Post 07-01-2003 19:35
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Eee .. przepraszam ale nie naleze do zadnej z tych subkultur wiec mam dosc obiektywne na to spojrzenie i wydaje mi sie ze jednak dresy sprawiaja brudniejsze wrazenie

Dlugie przetluszczone wlosy, myte raz na kiedys tam, skory kotre same z siebie juz smierdza itp?? No dla mnie to oni wygladaja jak brudasy... (Nie mowie o wszystkich Metalach, sa przeciez wyjatki... )

Old Post 07-01-2003 20:33
Lucas
esports.pl

quote:
Dlugie przetluszczone wlosy, myte raz na kiedys tam, skory kotre same z siebie juz smierdza itp?? No dla mnie to oni wygladaja jak brudasy... (Nie mowie o wszystkich Metalach, sa przeciez wyjatki... )

A ty kiedy myles wlosy???

Old Post 07-01-2003 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Dzisiaj ok. 7.15 rano...

Old Post 07-01-2003 21:31
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja myłem włosy 10 minut temu... a jeśli chodzi o orientacje subkulturowe to ja jestem normalny hmm.. tak se myśle że za 50 lat ludzie będą sie dzielic na subkultury związane z "pochodzeniem". Np. klony nie będa lubiły zwykłch ludzi, a kolesie z próbówek nie będą lubili klonów... crde szkoda że P.k.Dick nie żyje w naszych czasach

Old Post 07-01-2003 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

No racja :/
trza będzie patrzeć komu porzyczamy grabki w piaskownicy czy to czasem nie klon albo z probowki

mi sie zdarza załozyc czzarne spodnie, kurtke czapke, ekawiczki (buty ciemne ) a jestem chyba normalny (pod względem subkultury )

Old Post 07-01-2003 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A mnie wqrwiaja antyglobalisci (ich poglady).

Aha...
We wlosy metali sie nie wpatrywalem bo mnie to obchodzi tyle co cena paczki papierosow, czyli nic, bo nie pale

Old Post 08-01-2003 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:

samo bicie dziewczyny swiadczy o tym, ze ci skini byli bardziej zwierzetami niz ludzmi ...

Old Post 08-01-2003 12:55
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
samo bicie dziewczyny swiadczy o tym, ze ci skini byli bardziej zwierzetami niz ludzmi ...

Samo bicie kazdego za innty wyglad swiadzczy o tym ze sa zwierzetami...

Old Post 08-01-2003 13:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions