tak, falszywe. Cytuje: "nie maja nic do roboty wiec sie przypierdalaja do szczegolow".
Czy ja kiedykolwiek pouczalem kogos jak sie stawia serwer?? Jedynie pisalem co mi sie na serwerach ligowych nie podoba, a do tego specem od konfiguracji byc nie trzeba - przeciez ja pretensje zglaszam z punktu widzenia uzytkownika.
Poza tym nie wiem co ty z tym per "pan" nagle.
Na pytanie "czy szanowny pan jest chamem czy tylko chamem??" odpowiedzialbym, ze ani tym ani tym i bym sie nie przejal wcale.
Jesli chodzi o rodzaj cytowania to nie ma sprawy, juz to zmieniam.
Do polskich liter nie mam pretensji - sam ich nie uzywam. Ale jednak przecinki i kropki znacznie ulatwiaja czytanie tekstu, a ich brak utrudnia - piszesz wszystkie mysli w jednym ciagu! Przeciez takie cos jest czasem niemozliwe do zrozumienia...
Co do przeklinania to nie wiem jak ty, ale ja slowo "przypierdalaja" do takich zaliczam.
A racje mam, gdyz ani sie nie wypowiadam w sprawach, o ktorych nie mam pojecia, ani nie uwazam, ze wszyscy maja myslec tak jak ja.
Wiec racja jest po mojej stronie. No chyba, ze ty wiesz lepiej ode mnie jak ja mysle... LOL
(ja spadam, bede wieczorkiem, wiec wtedy sobie dokonczymy dyskusje - no chyba, ze nam zamkna temat )
|