quote: Napisane oryginalnie przez Lukis
Oj dzieci dzieci
a [FPP]glan nie powinienes moze pouczyc sie od jakiej klasowki? ... a nie mi grozisz czyms co mam szczerze w dupie 
klika razy mnie wywalalo z serwera za to ze bylem w takim a nie innym klanie ... mimo, ze nic nie zrobilem wiec mam powody zeby flugac na durnych adminow... 
polecam wszystkim zaladowac z [FPP]glan'a
ua, ej to moge na ciebie poflugac [wogole z kad ty zes to slowo wytrzasnal?] bo przynajmniej mam jakis powod a nie tak jak ty podajesz poprostu twoja glupote. jak cie wywalono raz to sie zmienia to czemu zostales wywalony a nie upierdliwie jedzie dalej. z twoich postow wynika ze jestes jakims bachorem z niezbyt dobrym podejsciem do reszty swiata. wedlug ciebie jestes mastahem, nic ci ni mozna zrobic, i wogole to cala reszta jest winna temu ze ty masz klopoty. fajne podejscie do zycia ale za dlugo na nim nie pojedziesz, a jak sie zorientujesz ze jest niewlasciwe to juz bedzie za pozno. masz poprstu mentalnosc rozpieszczonego przez rodzicow bahora. EOT.
/topic close.
bana narazie nie dostaniecie... ale jak dalej bedziecie tak pisac, to moze sie spodziewac. nie groze. poprostu mowie ze z takimi ludzmi nie chcemy miec stycznosci. ban bedzie kara dla was ale dla nas nagroda za meki z takimi jak wy co mozna teraz nazwac kara.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|