Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Swiateczna Orkiestra... Pomocy?!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzadzins
Jak zawsze jakis $ja musi zauwazyc druga strone sprawy. Wy wrzucacie [no i fajnie, jestescie "humanitarni"] te swoje 50 PLN i niby jest ok. A patrzac na niekonczacy sie bieg natury, to to co sie rodzi wczesniej, elementy slabsze, sa skazane na smeirc. nie z byle pwodu. jakby na tonie patrzec, jesli czlowiek dziala wbrew naturze to nie ma szans na wygrana. dowod jest w ruskiej geografii [katalizm zmianą biegu rzeki]; jednak dowody sa i wsrod nas. Widzieliscie kiedys takie chore od urodzenia dziecko? taka osoba pociaga za osba ogrome koszty w dorastaniu, 56% umiera, 90% zostaje rencistami. Natura od tak sobie kaleczy tych ludzi? co ma umrzec powinno umrzec. Tos ie ***** nie dzieje bez pwodu i czasem tzreba to dostrzec. Tak w ogole zapewnienie zycia w kalectwie komus moim zdaniem wcale nie jest do ***** nedzy humanitarne. To jest chore. Ja bym wolal byc martwy niz chory nieuleczalnie. Przyroda prawie [pprzez ludzi] eliminuje slabsze egzemplarze. A sa inne wazne cele na ktore te pieniadze mozan rpzezanczyc, jak rozwoj nauki, etc.

No tak, zauwaz ze sa uposledzeni ludzie ktorzy jednak chca żyć i oczekują od nas (zdrowych ludzi) pomocy. A ja z chęcią im ją pomogę... chociarz uśmierzyć ból.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-01-2003 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Rzadzins po czesci masz racje, ale tu wchodzi w gre jeszcze tzn "moralnosc" i ochrona ludzkiego zycia. To niestety nie takie proste jak sie wydaje.

P0Z problem w tym ze mowa o dzieciach - czyli osobach ktore nie sa jeszcze w stanie za siebie odpowiadac i decydowac o wlasnym losie i problem w tym kto ma za nie decydowac?

Old Post 11-01-2003 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
martinek
Usagi

Huh ale sie porobiło. Wszyscy napadają na Owsiaka... Tylko nie wiem czemu.
AnouaaR, jeśli chodzi o to co zrobiłeś - od strony uczuć itd. jestem po Twojej stronie, chciałeś dobrze. Tyle, że tak nie można niestety. Wszyscy podchodzicie do tego tak, że jak ktoś chciał zbierać wcześniej to dobrze. A wcale nie. Przyszło Wam kiedyś do głowy, żeby spojrzeć na całą sprawę z innej strony? Od strony prawa. Na Owsiaka była już straszna nagonka - parę lat temu. Nawet kościół go atakował. Ale się Owsiak wybronił. Very good.
Teraz sporo ludzi ufa mu bardziej niż Kościołowi
Co do tego co ktoś tam mówił, że lwia część idzie do jego kieszeni. Ehh, człowieku zastanów się zanim coś powiesz. Żadna z tej kasy nie idzie do niczyjej kieszeni. Wiesz co to jest akcja charytatywna, czy do takich słów trudnych jeszcze nie dotarłeś? Wszystko idzie na dzieciaczki. To NIE jest żaden mój wymysł. Cała ta zbiórka to nie jest też zabawa. Wszystko jest podparte przepisami prawnymi i wszystko również odbywa się zgodnie z prawem. Gdyby było inaczej, już by tego w ogóle nie było. A wracając do sytuacji AnouaaRa... Facet teoretycznie postąpił właściwie, bo właśnie w tym prawnym shicie jest napisane, że zbiórka może się odbywać tylko tego i tego dnia w takich a takich godzinach. I zgadnijcie kto za takie coś potem beknie, hę?
Poza tym pozostaje jeszcze sprawa uczciwości. Była masa afer, z osobami, które _podszywały_ się pod kwestujących WOŚP i mieli fałszywe puszki. Zazwyczaj właśnie zbierali wcześniej. Nie mówię tu ofkoz o Tobie Ann. No, to chyba tyle co chciałem napisać. Pewnie zaraz się milion bardziej świętych niż sam Papież oburzy na moje słowa i na to, że popieram (TAK!, nie boję się tego powiedzieć) Owsiaka, ale prawdę powiedziawszy mam to gdzieś. No a na rozsądną polemikę ofkoz zawsze mam ochotę, jeśli ktoś chce

Old Post 11-01-2003 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
No tak, zauwaz ze sa uposledzeni ludzie ktorzy jednak chca żyć i oczekują od nas (zdrowych ludzi) pomocy. A ja z chęcią im ją pomogę... chociarz uśmierzyć ból.

Zastanawiales sie co to spedzic ZYCIE cale w bulu, cierpieniu i upokorzeniu? watpie by chcialo im sie zyc jesli nie maja naruszonej inteligencji.

Old Post 11-01-2003 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Rzadzins po czesci masz racje, ale tu wchodzi w gre jeszcze tzn "moralnosc" i ochrona ludzkiego zycia. To niestety nie takie proste jak sie wydaje.

Moralne jest ratowanie ich zycia i skazwanie na cierpienie? zalzoe sie ze nikt sie ich nie pyta czy chca tego, i napewno nikt im nieda szansy rezygnacji z tej "pomocy". No bo poco komu eutanazja powiedzial zdrowy ***** czlowiek.

Old Post 11-01-2003 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Poco się z kimś dzielić nie? lepiej kraść i zabijać?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 11-01-2003 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzadzins
Moralne jest ratowanie ich zycia i skazwanie na cierpienie? zalzoe sie ze nikt sie ich nie pyta czy chca tego, i napewno nikt im nieda szansy rezygnacji z tej "pomocy". No bo poco komu eutanazja powiedzial zdrowy ***** czlowiek.

Nie do konca przeczytales to co napisalem

Old Post 11-01-2003 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Rzandzis - to nie jest takie proste. Eutanazja moglaby byc dobra ale... jest duzo ludzi ktorych moralnosc jest gorsza niz u weza (przepraszam wszystkie weze za to porownanie - latwiej zobrazowac przez porownanie..). Tacy ludzie staraja sie wszelkimi sposobami nagiac prawo do swoich wlasnych celow. Wiesz ile "kochanych" rodzin usmierciloby swoich najblizszych gdyby tylko mieli okazje? Gdy w gre wchodzi duza kasa to duzo ludzi robi naprawde pasqdne rzeczy... Dlatego zeby eutanazja mogla wejsc w zycie to trzeba naprawde mocnego niedziurawego prawa na ten temat.. no i nie byc krajem takim jak nasz gdzie kosciol nie dopusci do czegos takiego ...

----

Btw tak jak niektorzy tutaj uwazam ze niepotrzebnie sie czepiacie (to do innych niektorych) WOŚP'a. Jest to najpiekniejsza organizacja ktora calemu swiatu pokazuje ze w tym panstwie ludzie ktorzy i tak wiele nie maja - potrafia oddac na tak szczytny cel jakies pieniadze. Sa przy tym naprawde mocno sprawdzani (wsadza w to pieniadze duzo ludzi ktorzy nie maja ochote oddawac komus do kieszeni).. I naprawde te wasze teksty swiadcza o tym ze swiat zdegenerowal sie do tego stopnia ze uczciwi ludzie od razu posadzani sa o najgorsze rzeczy.

Emzor - radze przestac sluchac hip hopu ... moze zaczniesz myslec bardziej pozytywnie a nie tylko negowac

------------

Co do rozglosu jaki robi wokol siebie Owsiak i cala organizacja.. Imo ten rozglos jest bardzo wazny i bardzo dobry. To wszystko sie samo soba napedza. Powiedzcie kto z was daje pieniadze ludziom ktorzy na cos zbieraja... pewnie niewielu... ja tez nie lubie bo nie wiem kto to zbiera i czy napewno trafi na szczytne cele... a w przypadku takiej organizacji ktora zbiera tyle kasy i ktora jest tak dobrze pilnowana to wiadomo gdzie pojdzie te pare zlociszy ktore wsrzucam do skarbonki

Old Post 11-01-2003 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Rzandzis - to nie jest takie proste. Eutanazja moglaby byc dobra ale... jest duzo ludzi ktorych moralnosc jest gorsza niz u weza (przepraszam wszystkie weze za to porownanie - latwiej zobrazowac przez porownanie..). Tacy ludzie staraja sie wszelkimi sposobami nagiac prawo do swoich wlasnych celow. Wiesz ile "kochanych" rodzin usmierciloby swoich najblizszych gdyby tylko mieli okazje? Gdy w gre wchodzi duza kasa to duzo ludzi robi naprawde pasqdne rzeczy... Dlatego zeby eutanazja mogla wejsc w zycie to trzeba naprawde mocnego niedziurawego prawa na ten temat.. no i nie byc krajem takim jak nasz gdzie kosciol nie dopusci do czegos takiego ...

huhu. Saari.. krwawe swiatelko w mojej ciemnej egzystencji WEZA

Old Post 11-01-2003 22:15
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Saari: po peirwsze: nie slucham juz hip hopu od kilku miesiecy, wyroslem juz ze sztanow i z za duzych bluz. Jezeli nawet dalej bym tego sluchal, to nie muzyka zmienia moj sposo myslenia. Ale nie o hh w tym topicu.
Po drugie: Owsiaka poprostu nie lubie. Nie podoba mi sie ten czlowiek. Znajomy mial raz nieprzyjemne spotkanie sie z Owsiakiem. Owsiak zachowal sie poprostu arogancko i hamsko, hm, mozna powiedziec ze naduzyl swojej ,,slawy". To ze jest osoba medialna, robi wielkie rzeczy, ratuje ludzi, nie czyni go bogiem. Jest takim samym czlowiekiem jak kazdy z nas. Poprostu, nie daze go sympatia. I tyle... A w jego doskonala uczciwosc poprostu nie wierze...

Old Post 11-01-2003 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

No Owsiak z kazdej zlotowki musi sie rozliczyc - w koncu cala Polska wie ile uzbierali. Wiec jesli wyjdzie za malo to sie prasa doczepi i w ogole. Te informacje sa jawne wiec Jurkowi nie mozemy nic zarzucic. Zreszta odwala on kawal dobrej roboty, zobaczycie jutro.

Old Post 11-01-2003 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
No Owsiak z kazdej zlotowki musi sie rozliczyc - w koncu cala Polska wie ile uzbierali. Wiec jesli wyjdzie za malo to sie prasa doczepi i w ogole. Te informacje sa jawne wiec Jurkowi nie mozemy nic zarzucic. Zreszta odwala on kawal dobrej roboty, zobaczycie jutro.

Ludzie - on ma w regulaminie wpisane kilka % od sumy co uzbiera. Z tego otrzymuje sie fundacja i jest przystane woodstok (podzienkowanie dla wolontariuszy) - zadna z tego tajemnica.

Fundacja otrzymuje sie z pieneidzy co uzbiera. I zadna tam lwia czesc...

Old Post 11-01-2003 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ludzie - on ma w regulaminie wpisane kilka % od sumy co uzbiera. Z tego otrzymuje sie fundacja i jest przystane woodstok (podzienkowanie dla wolontariuszy) - zadna z tego tajemnica.

Fundacja otrzymuje sie z pieneidzy co uzbiera. I zadna tam lwia czesc...

No ale poco? tu sa ludzie co wola go najpierw poszykanowac, to nic ze nie wiedza o co chodzi, lepiej kolesiowi dojechac. Niewie a sie madrzy? wiem kto to! to LAMER!

Old Post 11-01-2003 22:43
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

teraz to macie te nascie lat i dla was kazdy kto robi cos szczytnego tak jak owsiak jest zly, i nic tylko szuka okazji by przyciac troche kasy... poczekajcie az bedziecie zakladac swoje wlasne rodziny i ktores z waszych dzieci [czego wam nie zycze] zachoruje/bedzie chore ale uda sie je uratowac ze sprzetu wlasnie zakupionego przez fundacje wosp. zmienicie poglady o 180..

Old Post 11-01-2003 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

glan musisz im wybaczyc to pokolenie hip-hop

Old Post 11-01-2003 23:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:

ta wiem.. ale ja sie na nich ni gniewam ani nic.. maja swoje poglady z ktorymi sie tylko nie zgadzam

Old Post 11-01-2003 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

jezeli o mnie chodzi to nie naleze do pokolenia hip-hopowcow .
Pisalem juz wyzej... Widze, ze wywolalem tylko niepotrzebna dyskusje moim zdaniem o Owsiaku...

Old Post 11-01-2003 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
ta muzyka zle wplywa na obecna mlodziez. Gdzies tu ostatnio o tym pisalem . Hip Hop trzeba wycofac! Kto sie zgadza?

Old Post 12-01-2003 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
ta muzyka zle wplywa na obecna mlodziez. Gdzies tu ostatnio o tym pisalem . Hip Hop trzeba wycofac! Kto sie zgadza?

ja slucham metalu wiec w sumie mie to ni robi czy to bedzie czy nie.. smieszy mnie ten caly hh i wielkie niekochane dzieci ulicy.. bosh.. wiec jesli zostanie to milo sie dalej bedzie z tego smiac

Old Post 12-01-2003 00:03
martinek
Usagi

quote:

Jestem jak najbardziej ZA

Old Post 12-01-2003 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Nie!! HH to fajna muza.

Old Post 12-01-2003 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

z tematu zeszliscie.

Old Post 12-01-2003 00:23
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Nie!! HH to fajna muza.
haha i kto to mowi?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ja slucham metalu wiec w sumie mie to ni robi czy to bedzie czy nie.. smieszy mnie ten caly hh i wielkie niekochane dzieci ulicy.. bosh.. wiec jesli zostanie to milo sie dalej bedzie z tego smiac
tak samo mysle. Jacy ci hip hopowcy biedni i w ogole. Pokrzywdzeni przez rodzicow, policje i w ogole.

Old Post 12-01-2003 09:24
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dobra, ale nie zchodzcie z tematu o muzyce pogadamy pozniej

Old Post 12-01-2003 10:03
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Wlasnie trwa chat z Jurkiem Owsiakiem. Zapraszam zainteresowanych - http://www.wosp.org.pl/chat/

Old Post 12-01-2003 13:37
[FPP]Fausto

E tam jakis moderator...

Old Post 12-01-2003 13:49
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
Po drugie: Owsiaka poprostu nie lubie. Nie podoba mi sie ten czlowiek. Znajomy mial raz nieprzyjemne spotkanie sie z Owsiakiem. Owsiak zachowal sie poprostu arogancko i hamsko, hm, mozna powiedziec ze naduzyl swojej ,,slawy".

ehh .. a nie przyszlo Ci do glowy ze mogl miec zly dzien? Kazdemu czasem sie zdarza byc mniej milym dla innych bo costam. To ze jest osoba medialna nie czyni z niego swietego zeby musial codziennie z usmiechem na twarzy witac kazdego.

Co zas do dochodow Owsiaka pytalam swojej starszej i mowila ze kiedys niedawno przejezdzali przez te miejscowosc gdzie mieszka i ze on nadal robi witraze. A napewno jak jest tak slawny to wiele osob je kupuje. Poza tym starsza powiedziala ze jak na osobe ktora ma stycznosc z taka kasa to wcale jego posiadlosc nie wygladala na tak bogata.

Old Post 12-01-2003 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tak wogole to impreza dzisiejszego dnia nazywa sie FINALEM wosp'u. czyli jakby ni patrzec to orkiestra gra przez caly rok, ale to dzis jest jej final.

Old Post 12-01-2003 23:12
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

rozwine swoje poprzednie wypowiedzi...

Owsiak i WOSP to TYLKO WIDOWISKO! On robi to tylko i wylacznie dla siebie i chce zaistniec. to, ze przynosi mu to tylko kolejne "0" na koncie to inna rzecz.

dlaczego wszyscy kochaja Owsiaka? jeden dzien w roku zbiera pieniadze, wiekszosc z nich idzie na organizacje wszystkiego a nie dla potrzebujacych. a popatrzmy chociazby na Caritas. przez CALY ROK, DZIEN W DZIEN, zbiera pieniadze, DUZO WIECEJ niz Pan Owsiak i wcale sie tym nie szczyci.

inna kwestia. moi rodzice sa lekarzami i pracuja w szpitalu dzieciecym. jest to najwiekszy szpital dzieciecy po prawej stronie wilsy. mam mowic ile szpital dostal od WOSP??? mam mowic ilu rzeczy nie chcial sfinansowac Owsiak?

inna rzecz to to, ze Pan Owsiak promuje New Age. jego wspaniale haslo "robta co chceta" wspaniale oddaje jego kretynizm. "mozna robic wszystko, wszyscy ludzie sa wolni" i tego typu bzdety.

pajac, ktory robi show, nie moze byc traktowany jako ktos wielki. on po prostu robi szum medialny dookola siebie.

zreszta zostalo to juz wiele razy opisane. trzeba tylko troche sie pointeresowac, poczytac...

Old Post 13-01-2003 07:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ale robienie takiego szumu mu niezle wychodzi i chwala mu za to.

Ogladalem wczoraj licytacje serduszka. O moj boze! Juz przy 500 000 zl sie lapalem za glowe, a jak zaczeli milionami operowac to juz nie mowie. Pierwsze poszlo za 5 mln zl (rok temu najdrozsze za 330 000 tys chyba). Szok. Piecdziesiat miliardow za serduszko (i kubek ). Trzeba przyznac, ze fajnie, a gostek ma naprawde "serce" bo jakby chcial to by sobie zbudowal disneyland w ogrodzie.

Mnie sie akcja Owsiaka bardzo podoba, ciekawe co bedzie za rok.

Old Post 13-01-2003 13:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:00.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions