quote: Napisane oryginalnie przez fajnygosc
W sumie nie wiem czy to popierac czy nie, bo troche glupio by bylo gdyby moje dziecko(jeszcze nie mam hehe) chcialo mysz za 300 zl, bo jest pro, a mysz za 100 zł nie jest pro. To takie troche rzucanie kasy w bloto...
Doprawdy dziwne rozumowanie. Czy wolisz jeansy oryginalne np. Wrangler, Lee, Levi's, BigStar itp; buty sportowe Reebok, Nike, Adidas, albo z innej beczki Matensy? Czy może jest ci wszystko jedno i kupisz coś z nikomu nie znaną metką? Niemarkowe buty, spodnie itp rzeczy np. od jakiegoś ruska na bazarze?
A co ze wspominanym tutaj rowerem? Kupujesz w supermarkecie noname, czy też wolisz zapodać sobie Giant'a, Moongoose'a, Treka?
No i samochody. Wolisz Tico, Poloneza, Seicento, czy toż może chętniej kupiłbyś coś fajniejszego?
Dzieci jeszcze nie masz, ale pomyśl, jak prosiłeś starych o forsę, to na jakie rzeczy? Co chciałeś by ci kupili? Że o modernizacjach kompa by gierki lepiej chodziły nie wspomnę 
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|