Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Mala prowokacja ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
A co do zarzutow o brak obiektywizmu proponuje samemu sprobowac napisac taki artykul i ciekaw jestem jak on wyjdzie.

Recke q3 to bardzo dawno temu napisalem, zas do UTe nei bede porownywal - bo enei bede obiektywny, bo - nie gram w to...

Zs ty piszesz:
Grywam w Q3 bardzo nieregularnie od czasu do czasu na lanie z żywym przeciwnikiem (w zasadzie to wręcz bardzo rzadko) jednak miałem tą przyjemność oglądania na żywo osobiście bądź przez GTV paru rozgrywek czołowych graczy tej sceny.

Po pewnym niezadługim okresie grania w Q3 niestety znudził mnie on bardzo.

To ma byc obiektywizm?? Wiesz co - pogram 3 dni w UT obejze dwa demka i bede znawca Ut...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2003 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Widzę, że ciągle większość ma alergię na wzmiankę o każdej grze, której nazwa nie zaczyna się na Q i nie kończy III (rzymską trójką). Widomo, że porównywanie tych gier nigdy przyniesie Ostatecznego Rozwiązanie Kwestii Co Lepsze, bo tego zrobić się nie da. Ale czemu się czasem nie pobawić. Szczególnie jeśli zrobi to ktoś na sposób Pajdy - bez złośliwości pod adresem którejś z opisywanych gier czy jej użytkowników (a jakże często na tym głównie takie porównania się koncentrują).

Szczerze mówiąc, zawsze uważałem, że Unreal jest najlepszą strzelanką w historii gier, bijąc na głowę rozwiązaniami uzbrojenia, architekturą map i mozliwościami kombinowania i wykazania się inteligencją całą konkurencję włącznie z Q3. Nie gram w nią zbyt często tylko dlatego, że jej wymagania w stosunku do gracza są bardzo wysokie i wymaga naprawdę dużo czasu opanowanie jej tak, by móc czerpać z niej prawdziwą satysfakcję. Zadowalam się więc czymś łatwiejszym i dającym radość z fragowania dużo szybciej.

Edytowane przez slawek dnia 18-01-2003 o godz. 09:59

Old Post 18-01-2003 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nie no lol. Jeli ktos uwaza, ze ta recka jest nieobiektywna to ma niezle z garem. Pajda pomimo tego, ze malo gra w q3 wykazal sie dosc duza wiedza na temat gry. Faktem jest ze dokladniej opisal UT, ale nie ma tam zdania typu "gra A jest be, gra B jest mega_super_hiper_own". Jedynie w podsumowaniu wyrazil swoj osobisty poglad na temat UT.

Poza tym niektorzy tu deklaruja ze nie grali (grali malo) w UT i krzycza ze recka jest nieobiektywna. Przepraszam - skad to wiecie skoro nie macie zielonego pojecia na temat UT?

Old Post 18-01-2003 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Nie no lol. Jeli ktos uwaza, ze ta recka jest nieobiektywna to ma niezle z garem. Pajda pomimo tego, ze malo gra w q3 wykazal sie dosc duza wiedza na temat gry. Faktem jest ze dokladniej opisal UT, ale nie ma tam zdania typu "gra A jest be, gra B jest mega_super_hiper_own". Jedynie w podsumowaniu wyrazil swoj osobisty poglad na temat UT.

Poza tym niektorzy tu deklaruja ze nie grali (grali malo) w UT i krzycza ze recka jest nieobiektywna. Przepraszam - skad to wiecie skoro nie macie zielonego pojecia na temat UT?

Jak post Lucasa - to dogryzka Shoolera....

Od konca - gralem w UT caly miesiac - mam czym sie chwalic?? NIE. Bo w serie q gram od 7 lat... Wiec co to ut - to mam pojecie...

Secundo, a wlasciwie primo - mozna bylo o wiele wiecej napisac. tekst jest gownie o UT a q3 jest na doczepke: "UT ma to i to i tamto, zas Q3 wlasciwie tylko to" - to ma byc porownanie. Nalezy wykaza zalety jedne i drugiej gry. Wady jedne i drugiej. I dopiero porownac... Ja widzialem zalety UT i wady Q3...

Pisalem duzo recek, bylem zarajany swoim pierszymi tekstami i dostawalem... zjebek o Red Nacza - wyciagal bezlitosnie wszytkie bledy... Jezlei zas pajda mysli, ze dal tekst i wszyscy beda tu sie zachwycac za wzgledu na polityczna poprawnosc - to sie myli. Ja ocenilem go merytorycznie. Gdyby bylo na odwrot - wychwala q3 i porownuje do wad UT - to ocena byla by taka sama. Brak obiektywizmu.

Porownywanie polga na tym, ze mamy dwa przedmioty, opsujemy, mierzymy etc, a nastepnie dajemy wynik. NA KONCU. Pajda zas z gory wiedzial ktora gra lepsza - przez co zatracil obiektywne spojzenie na samym poczatku....

Aha - Sho - miej swoje zdanie wreszcie a nie odbicie moich mysli...

Old Post 18-01-2003 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Lucas - Ty, stary wyga, odpowiadasz na dzieło Pajdy, jakbyś zaczynając je czytać miał nadzieję, że wreszcie ktoś rzetelnie porówna te gry i da wynik (Twoje słowo) - co , czego sam jesteś świadom, jest niemożliwe.
Więcej luzu...

Old Post 18-01-2003 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

"pogram 3 dni w UT obejze dwa demka i bede znawca Ut..."

Gdzie Pajda napisal ze jest znawca Q3? Oceniasz jego obiektywizm na podstawie tego ile gral w Q, a nie na podstawie tego ile na jego temat wie. Toretyk...

"Aha - Sho - miej swoje zdanie wreszcie a nie odbicie moich mysli..."

Jakbys nie zauwazyl calyczas mam swoje zdanie.

Wiesz co, zle postepuje ciagle Cie krytykujac, to taka walka z wiatrakami, od tej pory bede dzialal tak, jak niektore osoby - uznam kilka faktow za oczywiste i cie poprostu bede ignorowal.

Old Post 18-01-2003 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Z tego powodu iz UT pojawilo sie troszeczke wczesniej niz Q3 - to pogrywalem w niego. Zreszta zaczynalem opisujac mapy do trybu assault i dm na ut.org.pl (to byla strona!!). Jakos lazenie calymi dniami po mapach, testowanie ich z botami i w ogole bardzo mi sie podobalo. Jednak jesli chodzi o rozgrywke 1on1 to UT to totalne dno w porownaniu z q3. Wolne, nudne, monotonne itd. Jednak posprzeczal bym sie w temacie tdm. Kto gra w dzisiejszych czasach na turniejach w assault? Wydaje mi sie z prawie nikt, bo nic o takim czyms nie slychac. Ale mniejsza o to. Ogolnie UT wymaga mniej umiejetnosci niz q3. To jednak zalezy od gracza - kto woli wolniejsza gre pewnie woli UT, kto ceni sobie dynamike zagra w Q3. Po przeczytaniu tego tekstu wnioskuje, ze q3 ma o wiele mniej mozliwosci strategicznych. UT jakies combosy itd. Ale w tym momencie mniejsze znaczenie ma skill, a wieksze przypadkowosc imo. Q3 to gra, w ktorej malo kiedy lepszy przegra z gorszym. Hmm, jakos nie mam chwilowo weny, musze wyjsc z domu. Wieczorem moze cos jeszcze wyskrobie.

Old Post 18-01-2003 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Lucas - Ty, stary wyga, odpowiadasz na dzieło Pajdy, jakbyś zaczynając je czytać miał nadzieję, że wreszcie ktoś rzetelnie porówna te gry i da wynik (Twoje słowo) - co , czego sam jesteś świadom, jest niemożliwe.
Więcej luzu...

Wiem, ale wszyscy tu zachwalaja - a jak ktos odwarzy sie na kszte krytyki to odrazu argumentum ad personam...

Old Post 18-01-2003 12:53
Lucas
esports.pl

quote:
"pogram 3 dni w UT obejze dwa demka i bede znawca Ut..."

Gdzie Pajda napisal ze jest znawca Q3? Oceniasz jego obiektywizm na podstawie tego ile gral w Q, a nie na podstawie tego ile na jego temat wie. Toretyk...

"Aha - Sho - miej swoje zdanie wreszcie a nie odbicie moich mysli..."

Jakbys nie zauwazyl calyczas mam swoje zdanie.

Wiesz co, zle postepuje ciagle Cie krytykujac, to taka walka z wiatrakami, od tej pory bede dzialal tak, jak niektore osoby - uznam kilka faktow za oczywiste i cie poprostu bede ignorowal.

Ad1 - Sho jakbys rok sie scigal na Subaru Impreza a potem pojezdzil 2 dni Fordem Focusem - to nawet jakbys chcial rzetelnei porownac te samochodzy - to nie bedziesz mogl. Bedziesz patrzyl przez pryzmat Subaru...

Ad2 - To przestan mnie krytykowac zawsze i wszedzie... Jest poglad i oglad - ale jak sie zgadzasz ze mna to tego nie przyznasz bo... (nie czemu - mzoe korona ci spadnie).

Mi to rybka kto mnei ignoruje czy nie - dopuki nie robi tego zlosliwie...

Old Post 18-01-2003 12:58
Pajda
Warrior (Scrag)

"To ma byc obiektywizm?? Wiesz co - pogram 3 dni w UT obejze dwa demka i bede znawca Ut..."

Gram od czasu do czasu bo nie mam z kim... Co nieznaczy, ze jestem slaby i nie znam gry... Demek specjalnie nie ogladam - wole relacje GTV np. Quakecon2k2 albo na zywo np. AMD ProGamers Challenge 2k2 (jak ktos czytal tekst lesia i ziemby o tej imprezie to jestem jednym z tych utkowcow wspomnianych) czy nawet kiczowate elimki wcg 2k2 pl.

Co do tego "niedlugiego okresu" to byl miesiac codziennej gry. Pozniej jak pisalem przesiadlem sie na UT i q3 odpalalem od czasu do czasu jako przerywnik. Na oko okolo poltora roku temu zaczolem w q3 grac "na powaznie". Niestety czesto nie mam okazji grac wlasnie z powodu braku przeciwnikow na lan.

Co do tego jak pisalem o obu grach... to poprostu obawiam sie, ze pare osob ma problemy ze zrozumieniem tekstu... Slowa jak np. "monotonny" etc. nie sa przeciez synonimami "gorszy"... Nigdzie nie pisalem, ze sa to wady!!! Sa 2 rozne podejscia, kazde diametralnie inne ale nie mozna okreslac wyzszosci jednego nad drugim z powodu wlasnych preferencji.

"Pisalem duzo recek, bylem zarajany swoim pierszymi tekstami i dostawalem... zjebek o Red Nacza - wyciagal bezlitosnie wszytkie bledy... Jezlei zas pajda mysli, ze dal tekst i wszyscy beda tu sie zachwycac za wzgledu na polityczna poprawnosc - to sie myli. Ja ocenilem go merytorycznie. Gdyby bylo na odwrot - wychwala q3 i porownuje do wad UT - to ocena byla by taka sama. Brak obiektywizmu."

Tez pisalem duzo tekstow (niekoniecznie o FPP) i akurat bylem rednaczem i mialem pare okazji wyciagac bledy w stosunku do innych ;P

Nie mam nic przeciwko ocenie merytorycznej ale prosil bym o dokladna analize i argumenty. Bo narazie to co slysze to raczej jakby krzyki fanatykow. Prosze aby osoba znajaca oba tytuly w wystarczajacym do tego stopniu napisala tutaj dokladnie ze szczegolami co jest be i dlaczego i jak powinno byc bo...

Old Post 18-01-2003 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:
Nie no lol. Jeli ktos uwaza, ze ta recka jest nieobiektywna to ma niezle z garem...

ej a moge miec wlasne zdanie ?
czy zawsze jak nasze poglady bede sie roznily
to bede mial niezle z garem

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 18-01-2003 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Krypton:

Mam nadzieje, ze kiedys przy jakiejs okazji sie spotkamy i podyskutujemy. Chcial bym tez kiedys pokazac Ci troche jak wyglada obecne UT. Sadze, ze poczatki jakiejs gry niedokonca nadaja sie na jej ocene (ja zrobilem wlasnie tak samo na poczatku q3... dopiero pozniej zobaczylem jak gra w q3 wyglada juz w jakims zaawansowanym stopniu i sie zainteresowalem), szczegolnie, ze UT 1on1 na poczatku praktycznie nie istanialo.

Old Post 18-01-2003 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez naenun
ej a moge miec wlasne zdanie ?
czy zawsze jak nasze poglady bede sie roznily
to bede mial niezle z garem

Old Post 18-01-2003 13:53
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
Krypton:

Mam nadzieje, ze kiedys przy jakiejs okazji sie spotkamy i podyskutujemy. Chcial bym tez kiedys pokazac Ci troche jak wyglada obecne UT. Sadze, ze poczatki jakiejs gry niedokonca nadaja sie na jej ocene (ja zrobilem wlasnie tak samo na poczatku q3... dopiero pozniej zobaczylem jak gra w q3 wyglada juz w jakims zaawansowanym stopniu i sie zainteresowalem), szczegolnie, ze UT 1on1 na poczatku praktycznie nie istanialo.

No w UT ostatnio nie gralem. Mam na dysku ut2003 i jakos ta gra mnie nie zaskakuje. Takie UT z lepsza grafika....

Old Post 18-01-2003 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Dla mnie ut2k3 jest strasznie splycone w stosunku do ut. Komba wykonuje sie zastraszajaco latwo, bezwladnosc jest zwiekszona... przy LG teraz zrobic 2x MA z RL to normalka (w pierwszy dzien grania juz mi sie pare zdazylo... wole nie myslec co po treningu z wiekszym doswiadczeniem tam mozna robic).

W dodatku grafika maxymalnie nieczytelna, mapy zrabane (szczegolnie te ctf... a do 1on1 praktycznie nie ma zadnej nadajacej sie...).

Osobiscie gra bardzo mi sie podoba pod wzgledami technicznymi (uzyte techniki i technologie, nowe efekty etc.) i samym wykonaniem (zakochalem sie w designie TakaraForest)... Pare skokow tez jest fajne... Ale do grania to sie zabardzo nie nadaje bo tak naprawde jest mocno uproszczone i stawia przed graczem znacznie mniejsze wymagania niz inne gry (chociazby jej poprzednik).

Old Post 18-01-2003 17:35
Q
The Q is out there

Pajda jak widzisz, "Prowokacjia" Ci sie udała .
Jak już mówiłem twój artykuł jest mało stronniczy, ale przeciż trydno jest porównywać dwie rzeczy, w tym jedną którą daży sie wieksza sympatia... nie trzeba bylo pisac ze wiecej grasz w UT wtedy chyba bylo by wszystko git
p.s pozatym mogę sie załozyc ze co po niektórzy nie przeczytali go w całości...

Old Post 18-01-2003 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
Pajda jak widzisz, "Prowokacjia" Ci sie udała .[...]

no ja sadze, ze raczej NIE

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 18-01-2003 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
no ja sadze, ze raczej NIE

Eee tam - jak sa spory nad wyzszoscia swiat bozego narodzenia nad wielkanoaca - to fajnie sie posty nabija

Old Post 19-01-2003 00:02
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Krypton:

>Ogolnie UT wymaga mniej umiejetnosci niz q3.

Kocham takie teksty. Wiesz, w Tribes 2 jest duel mod, ktory wyglada tak: obaj gracze wybieraja bronie jakie chca i respawnuja sie jakies 20 metrow od siebie na otwartej przestrzeni. Bez zadnego problemu rozwale cala czolowke polskiego Q3A w tym trybie, nawet gdyby probowali grac druzynowo :-P

Wynika wiec z tego, ze Q3A wymaga niewiele umiejetnosci, skoro trafienie pociskiem w wyraznie widocznego gracza jest dla kwakera problemem.

Yupi, idzcie grac w sapera!

(powyzszy tekst jest naturalnie kpina z tekstow w stylu "moja gra jest lepsza i trudniejsza od twojej")

(prosze przeczytac tekst w poprzednim nawiasie i sprobowac zrozumiec znaczenie poszczegolnych wyrazow przed przystapieniem do odpisywania na moj post :-P To sie da :-PPP)

>kto woli wolniejsza gre pewnie woli UT, kto ceni sobie dynamike
>zagra w Q3

A bo ja wiem... trzeba jedynie poszukac czegos wiecej niz Decka ze snajpa i mozna te dynamike znalezc, zwlaszcza gdy nie uzywa sie nienaturalnego, acz standardowego fova 90.

>Ale w tym momencie mniejsze znaczenie ma skill, a wieksze
>przypadkowosc imo

Owszem, UT jest przypadkowe, ale a) niewiele mniej niz Q3A (polecam przesledzic wyniki turniejowe nie oceniajac, kto wygral, tylko jakie byly dokladne wyniki meczy) b) wynika to z zupelnie innych czynnikow, glownie zwiazanych z niezbyt trafna charakterystyka skutecznosci broni w funkcji odleglosci (if ktos rozumie, o co mi biega - zreszta wyjasnienie wkrotce w raporcie specjalnym w SGK :-P).

Wracajac do tekstu. Lucas ma racje, mimo wyraznych prob autora tekst nie jest obiektywny, co widac chocby w doborze przymiotnikow. Tym niemniej jedyny efekt to wskazanie, ze autor jednak woli UT, a nie twierdzenie, ze ktoras z gier jest lepsza niz gorsza. To juz go stawia znacznie wyzej nad wiekszoscia tekstow, jakie zdarzylo mi sie czytac o UT by Q3-fans :-P

Old Post 22-01-2003 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Wszedles przez forum u ? :P

Co to przypadkowosci to imo jest to sprawa warunkow na sieci + symulacji zdarzen przeprowadzanej przez kod sieciowy utka.
Reszta to gra nerwow i forma psychiczna o czym gracze na turniejach zapominaja czesto.

No i to chyba nie wina gry, ze jak walne rakiete przez cala dlugosc mapy to ktos sie nabije ;PPP

W kazdym badz razie dzieki za opinie :P

Old Post 22-01-2003 23:13
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Eee tam - jak sa spory nad wyzszoscia swiat bozego narodzenia nad wielkanoaca - to fajnie sie posty nabija

nom, c00lowo na maxa

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 22-01-2003 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Wracajac do tekstu. Lucas ma racje, mimo wyraznych prob autora tekst nie jest obiektywny, co widac chocby w doborze przymiotnikow. Tym niemniej jedyny efekt to wskazanie, ze autor jednak woli UT, a nie twierdzenie, ze ktoras z gier jest lepsza niz gorsza. To juz go stawia znacznie wyzej nad wiekszoscia tekstow, jakie zdarzylo mi sie czytac o UT by Q3-fans :-P

Jestem zaszczycony

Jak jzu wspomnialem, recka nie jest obiktywna - ale to nie znaczy, ze odrazu autor jest stronniczy - wychwala jedno a gani drugie...

Tak czy siak - milo sie postu nabijalo

Old Post 22-01-2003 23:24
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Wszedles przez forum u

Nie, przez Favorites w menu MSIE...

Old Post 23-01-2003 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Terminator'e|UT
Guest

No coz. Wiezi emocjonalne pomiedzy graczami Q3A sa do bani. Dlatego to wlasnie w UT mozna spotkac mnostwo nowych twarzy, ktore nie zalamuja sie po kilkudziesieciu porazkach z rzedu. I dlatego UT nadal zyje w pelnej klasie zdrowiu.

Old Post 23-01-2003 12:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Hehehe, Ty chyba definicji zdrowia nie znasz... Ani sceny kwaczej...

Old Post 23-01-2003 15:41
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Terminator'e|UT
No coz. Wiezi emocjonalne pomiedzy graczami Q3A sa do bani. Dlatego to wlasnie w UT mozna spotkac mnostwo nowych twarzy, ktore nie zalamuja sie po kilkudziesieciu porazkach z rzedu. I dlatego UT nadal zyje w pelnej klasie zdrowiu.

Ta... obiektywna, gleboka mysl...

Old Post 23-01-2003 15:47
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Terminator'e|UT

wiec jakim cudem nadal zadaje sie po latach z ludzmi ktorzy **********ja mnie do minusa? =o

Old Post 23-01-2003 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
wiec jakim cudem nadal zadaje sie po latach z ludzmi ktorzy **********ja mnie do minusa? =o

gazi? =)

Old Post 23-01-2003 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions