Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Board zyje!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede

LOL

smieszny jestes i jak powiedzial moj kumpel "za maly zeby z Toba rozmawiac a co dopiero klocic"

wiesz jaka jest nazwa tej sekcj boardu???

"O niczym konkretnym"

chyba wiesz co to znaczy a moze w swojej wielkiej madrosci nie kumasz takich prostych slow???

tia...o niczym konkretnym wiec sluzy do nabijania postow....
wytlumacze ci stary buraku ze to znaczy ze tutaj sie ROZMAWIA na rozne tematy nie ma zadnego konkretnego ale jednak sie rozmawia a nie pieprzy od rzeczy...
na twoim miejscu zastanowilbym sie nad soba co ja gadam w tym wieku....no chyba ze masz juz 60 lat...ludzie na stare lata glupieja

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-09-2001 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

pozatym Twoja ocena najlepiej swiadczy o poziomie Twoich wypowiedzi...szkoda ze nie moge ci wystawic teraz 1....bo juz dawno to zrobilem...

Old Post 07-09-2001 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

na twoim miejscu zastanowilbym sie nad soba co ja gadam w tym wieku....no chyba ze masz juz 60 lat...ludzie na stare lata glupieja

No, no! Tylko bez uogólnień proszę. Jako najstarszy z tego boarda (przynajmniej części QIII) uważam, że nie jest ze mną jeszcze tak źle

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 07-09-2001 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

How old are you...??

Old Post 07-09-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

poszukaj na starym boardzie. na szczęście nie 60

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 07-09-2001 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

59?

Old Post 07-09-2001 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

61

Old Post 07-09-2001 16:25
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

LOL

stary i co mi z tego ze nabije posty???

ze wystawie kumplom gwiazdki???

co ja jestem recenzent

a moze taka rozmowa mi sie podoba...

i dla mnie to jest temat bo moze mi to smieszy

a poza tym po co za tym to co ty wogole robisz w tym topicu skoro Cie nie interesuje teraz tylko dajesz mi okazje do nabicia postow...

ja rozumiem ze masz swoje zdanie i ze uwazasz ze plote bzdury
i ze nabijam ale sposob w jaki to napisales jest wrecz gowniarski . bo tylko male dzici zamiast sensownie uzasadnic zaczynaja obrazac innych...

a co do mojej oceny to wale ja...
a to ze ktos bedzie mial 5 * znaczy ze powinnien zostac prezydentem??? a moze papiezem???

Old Post 07-09-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nie chcę się wp1erdalać między wódkę a zakąskę, ale coś powiem Po co się kłucicie? oxygen już taki jest, lubi upominać A co do Ciebie, [SPECNAZ]esede, oxygen ma rację, także nie będę nic więcej tutaj mówić.

Old Post 07-09-2001 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Nie chcę się wp1erdalać między wódkę a zakąskę

Zapomniales o czym do popicia - proponuje soczek pomaranczowy albo Frugo ala Gazor

Old Post 07-09-2001 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Nie chcę się wp1erdalać między wódkę a zakąskę, ale coś powiem Po co się kłucicie? oxygen już taki jest, lubi upominać A co do Ciebie, [SPECNAZ]esede, oxygen ma rację, także nie będę nic więcej tutaj mówić.

jak juz napisalem moze i ma racje ale napewno ma prawo do wlasnego zdania tak samo jak ja czy ty ale sposob w jaki on upomina jest gowniarski...

no sorry ale naprawde uwage mogl mi zwrocic w zupelnie inny sposob...

btw
mam pytanie jaka dlugosc postu swiadczy o tym ze nie jest to post napisany tylko dla nabicia konta

Old Post 07-09-2001 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

shooler: te 850 na te postow nie zapracowales zbyt uczciwie...

Old Post 07-09-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
btw
mam pytanie jaka dlugosc postu swiadczy o tym ze nie jest to post napisany tylko dla nabicia konta

Nie długość, a jakość

Old Post 07-09-2001 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:

Nie długość, a jakość

a co stanowi o jakosci??? wasza komisja???
a poza tym nie widzialem problemu skoro pan O. nie lubi takich tematow to po co je sledzie??? a moze sam nie umie nic napisac (ale to raczej wykreslam patrzac na liczbe postow) wiec jak to jest??? nie lubi a sledzi??

Old Post 07-09-2001 18:37
[SUN]SnipeR
axe IvaN

sorki ze tak puzno wpadlem ale musze cos powiedziec

YEAH BOARD IS ALIVE!!!!!!!!!

dziekuje to by bylo na tyle
no moze nie do konca
zycze powodzenia nabijaczom w nabijaniu
zycze tym co nie lubia nabijac zeby ni emusieli
i zycze sobie zeby board nie padal bo ja kocham sie nabijac z niektorych textow ktore tu sa zawarte

(mowiac nabijac mialem na mysli smiac sie ale napisalem nabijac zeby pasowalo do reszty)
hehe

Old Post 07-09-2001 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
sorki ze tak puzno wpadlem ale musze cos powiedziec

YEAH BOARD IS ALIVE!!!!!!!!!

dziekuje to by bylo na tyle
no moze nie do konca
zycze powodzenia nabijaczom w nabijaniu
zycze tym co nie lubia nabijac zeby ni emusieli
i zycze sobie zeby board nie padal bo ja kocham sie nabijac z niektorych textow ktore tu sa zawarte

(mowiac nabijac mialem na mysli smiac sie ale napisalem nabijac zeby pasowalo do reszty)
hehe

SnipeR

dawno nie gralismy chyba musze to zmienic

na jakich serwach najczesciej grasz?

Old Post 07-09-2001 18:57
deathcrush
łobuz

a ja proponuje przestac nabijac posty. glupi pomysl, prawda?

Old Post 07-09-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
a ja proponuje przestac nabijac posty. glupi pomysl, prawda?

no nie najlepszy

najczesciej wzasadzie tylko na CYBER STREFIE a jak jest zajeta to gram w q1

Old Post 07-09-2001 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: noo

quote:
no kto jeszcze tu napisze no kto...\

LOL

esede np. ten twoj post faktycznie jest najwyzszej jakosci...
i upominam cie w jak ty to mowisz "gowniarski" sposob bo mnie denerwuja juz tacy nabijacze...a ja nigdy nie owijam w bawelne i nie bawie sie w grzeczne upominanie skoro widze juz poraz xxxxx ta sama rzecz ktora mnie wqrwia....zreszta kto lubi czytac takie *******niete posty nie swiadczace zbyt dobrze o jego autorze? moze dlatego panowie z innych boardow przychodza na ten zeby posmiac sie wlasnie z takich postow....ale skoro lubisz robic za blazna to ja sie nie mieszam
btw. S4i1or thx za poparcie

aha mala edycja jeszcze....
killertowa zwroc uwage ze przyrownalem wiek do "jakosci" postow twoje posty naprawde az milo sie czyta...zachowujesz sie stosownie do swojego wieku imho wiec nie chodzilo mi o wszystkich starych boardowcow tylko o tych ktorzy maja po 2x lat a czasami pisza jakby mieli 12...wiek do czegos zobowiazuje...im czlowiek starszy to powinien byc powazniejszy a nie na odwrot...
(wyjatek jak juz powiedzialem na stare lata ludzie glupieja )

Old Post 07-09-2001 22:14
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Re: Re: noo

sorry ale co to tego tekstu to akurat bylem ciekawy kto jeszcze napisze ze board dziala ...
mam do tego prawo...
i naprawde zaufaj mi nie myslalem o zadnym nabijaniu

to ze nie owijasz w bawelne nie znaczy ze masz ublizac...

jeszcze raz mowie Ci ze rozumiem Twoje racje ale styl w jakim o nie sie upominasz nie jest ok...

i tyle...

przyznaje kiedys walnelem akcje typu:

post w jakims tematcie o tresci "sorry ale tego posta pisze zeby nabic konto"
ale bylo wtedy jak ocena byla po 10 postach... i jak juz pisalem obiecalem komus wystawic note...
dostalem za to ostrzezenie bodajze od zorro! i byl spokoj

a teraz prowadzilem zwykla rozmowe i tyle...

Old Post 07-09-2001 22:23
oxygen
new challenger

dobrze wiec skoro rozumiesz juz w czym tkwi problem jest spox...
wlasnie o to mi chodzilo...
przepraszam za wszystkie zle slowa jakie skierowalem do ciebie...
friendship roolez
eod

Old Post 07-09-2001 22:31
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
dobrze wiec skoro rozumiesz juz w czym tkwi problem jest spox...
wlasnie o to mi chodzilo...
przepraszam za wszystkie zle slowa jakie skierowalem do ciebie...
friendship roolez
eod

no i spoks

i tak powinno byc

polecam sie na przyszlosc...

a tak poza tym to wlasnie takie dyskusje pchaja board do przodu

Old Post 07-09-2001 22:45
oxygen
new challenger

quote:

takie dyskusje pchaja board do przodu

moze nie do konca takie...ale jednak dyskusje pchaja board do przodu...jedni dyskutuja o szkole inni o kompach jeszcze inni o nabijaniu postow

Old Post 07-09-2001 22:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions