Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zlot?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
gdansk - zakopane kouo 12 godzin
gdansk - krakow kouo 11 godzin

- gdansk - zakopane - 9,5h /z przesiadka/
- gdansk - krakow - 7h

ale to tylko tak ot

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-01-2003 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Cool

Hmm, jak dlamnie wa-wa jest najbardziej optymalna, tyle że fakt -w lato nie ma tam ( chyba ?) zbyt wielu atrakcji typu jeziorko, czy inna plaża, no a do gda raczej zapraszac sensu nie ma, kazdy prawie ma tam daleko.
Pojadę wszędzie tam gdzie wycieczka będzie trwała ~10h

A tak btw, planuje ktoś wyjazd do wawy na początku kwietnia ?

Old Post 20-01-2003 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq
Hmm, jak dlamnie wa-wa jest najbardziej optymalna, tyle że fakt -w lato nie ma tam ( chyba ?) zbyt wielu atrakcji typu jeziorko, czy inna plaża, no a do gda raczej zapraszac sensu nie ma, kazdy prawie ma tam daleko.
Pojadę wszędzie tam gdzie wycieczka będzie trwała ~10h ;)

A tak btw, planuje ktoś wyjazd do wawy na początku kwietnia ? :)

Ej, mam bić, czy czekać jeszcze troche, bo widze, że nie pamiętacie o jednej rzeczy, pamiętasz rozmowe o łódkach?

Old Post 20-01-2003 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

OMG!
Zapomniałem na śmierć!
Wypytam sie jak z miejscami, i dam znać.
Ale to by był own.
Wakacje z fpp pod zagielkami

Old Post 20-01-2003 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
hejka - ale jak w lecie to czemu w warszawie ? przeciez tam bedzie mozna tylko pic i nic wiecej moze jednak morze lub gory, he ? wyobrazacie sobie to ? np. gdzies w niechorzy, albo miedzyzdrojach - 28 osob, wynajety caly osrodek /8 domkow/ - od rana do wieczora z piwami na plazy, potem w barze czy gdzie tam - i tak przez tydzien !!!

Ooo, dobrze kombinujesz. Jakies Miedzyzdroje czy cos. Na tydzien. To bylby total ownij i od razu jakies wczasy w tym. No off, ale tez mnie nie jara jechanie latem z miasta do jeszcze wiekszego miasta zeby sobie wypoczac

Ktos kiedys na rzezni (yrq?) wspominal wlasnie o jakims tanim domku wczasowym na mazurach czy cos takiego...

Old Post 20-01-2003 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Ooo, dobrze kombinujesz. Jakies Miedzyzdroje czy cos. Na tydzien. To bylby total ownij i od razu jakies wczasy w tym. No off, ale tez mnie nie jara jechanie latem z miasta do jeszcze wiekszego miasta zeby sobie wypoczac

heh a wies ile kosztuja takie miedzyzdroje w wakacje? lepiej na dziko pojechac nad jeziorko, namioty i plecaczki i kratki piwka i voodki i jest lepiej

Old Post 20-01-2003 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Moze byc ciezko zalatwic cos taniego latem w jakims osrodku wczasowym w np. Miedzyzdrojach. Ale w okolicy sa przeciez inne miasteczka.

Mnie by raczej spasila centralna Polska, ale w wakacje moi rodzice chca jechac nawet za granice, potem nad nasze morze i raczej ciezko bedzie mnie zastac latem.

Ale jakby bylo blisko mnie to moze bym sie zjawil.

Old Post 20-01-2003 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

a moze w Kozich Bobkach Dolnych ? To moje miasto rodzinne...

a teraz serio... jak zauważyl szuler było już kilka prob zorganizowania czegoś takiego ale jakoś nigdy nie wychodziło. Jeśli teraz ma sie udac to chyba tylko Wawa wchodzi w rachube - srodek a pozatym sporo ludzi tu mieszka. W kazdym razie ja sie na to pisze... juz ponad rok widze tylko wasze literki... można by sie na prawde spotkac...

Old Post 20-01-2003 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Ja jestem za plaza... Do tego, tak czy siek zeby sie gdzies dostac musze jechac przez Wroclaw, a wiec przejade z Swepeer'em, i bibberem. Dla mnie lokacja nie robi roznicy, no moze finansowa. Sam w pociagu nie bede.

Old Post 20-01-2003 15:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Moze byc ciezko zalatwic cos taniego latem w jakims osrodku wczasowym w np. Miedzyzdrojach. Ale w okolicy sa przeciez inne miasteczka.

mam zajebisty kontakt w niechorzu - moge zrobic rezerwacje jakby co...

w kazdym razie w tamtym roku placilismy od osobodoby 25 pln !! bylo nas 3 a dostalismy domek 4-osobowy !

to chyba najtansze miejsce tam - ale i tak zajebiste - domki z kibelkami - pokoje 2-osobowe... prysznice w oddzielnym baraku...

nic tylko jechac

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 20-01-2003 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Czy moderator moze tu jeszcze wcisnac ankiete z kilkoma wiekszymi miastami i pytaniem do ktorego miasta nam najblizej?
A jak nie da rady to moze zalozyc taki temat jeszcze raz z ankieta

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 20-01-2003 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
- pokoje 2-osobowe... prysznice w oddzielnym baraku...

Mrrrrrrrrrr!

Old Post 20-01-2003 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Coś jak Shooler + tulup we wakacje. To by było dabest rozwiązanie.

Tak jest najlepiej. Bez konkretnej organizacji, tulup przyjechal jednego dnia do mnie, drugiego bylismy (z oninem) w miejscowosci letniskowej - 2h lazenia w poszukiwaniu noclegu. Pozniej plaza, impreza do 4'tej. Rano pobudka, wypad z noclegowni, do 18:00 na plazy w sloncu i do domu. 100% zabawy 10% organizacji. Imo tak jest najlepiej. Jesli bedzie 10-15 osob to ktos (organizator) moze w na 1-2 dni przed (jak juz bedzie pewne) zarezerwowac pokoje.

W hotelu w 3 osobowych pokojach warukni b.dobre 30zl za dobe (my placilismy 15zl, ale mielismy "okrojone" warunki). Do przyjezierza mozna dojechac z Inowroclawia i z Konina bez problemu. Dojazd + nocleg (nawet 2dni) nie powinien przekroczyc 100-120zl + cos do picia i wjazd na 1-2 imprezy. Zarcie mozna z domu zabrac

Old Post 20-01-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
heh a wies ile kosztuja takie miedzyzdroje w wakacje? lepiej na dziko pojechac nad jeziorko, namioty i plecaczki i kratki piwka i voodki i jest lepiej

ale tych 'i' sie zrobilo - podoba mi sie

w sumie moze bysmy jakas sensowna ankiete na ten temat zrobili ??

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 20-01-2003 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer hejka - ale jak w lecie to czemu w warszawie ? przeciez tam bedzie mozna tylko pic i nic wiecej moze jednak morze lub gory, he ? wyobrazacie sobie to ? np. gdzies w niechorzy, albo miedzyzdrojach - 28 osob, wynajety caly osrodek /8 domkow/ - od rana do wieczora z piwami na plazy, potem w barze czy gdzie tam - i tak przez tydzien !!!

tej no moglo byc spoko taki wyjezdzik i w ogole ale od rana do wieczora z piwami na plazy czy w barze to ja jestem chyba za maly no coosh gl i hf

Old Post 20-01-2003 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Wawa teoretycznie dobra...ale IMO ja bym wolał gdzie indziej.. w wawie jest nie fajnie
Vote na plaże
ale jakbyco ja jestem skołnny pojechać wszędzie ....nawet do tych kozich bobkow ;p

Old Post 20-01-2003 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
ale tych 'i' sie zrobilo - podoba mi sie

w sumie moze bysmy jakas sensowna ankiete na ten temat zrobili ??

nu w zeszle wakacje pojechalismy w czworke z kumplami nad jeziorko do borkowa... no i tam to zesmy ladnie chodzili ] dwa dni + dooozooo piwa + doozooo vodki + namiot :}} a taki max spontan dzien wczesniej telefon od kumpla ze mozna jechac i pojechalismy ]

Old Post 20-01-2003 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Kolo mnie, kiedys ze znajomymi znalazlem zajebista baze. Jest to kolo Walbrzycha, jakies 30 km. To jest 30 min pociagiem. Noc pod namiotami 7 zl za osobe, w domku 15 zl. Prysznic, kuchnia z lodowka, i gazem, bierzaca (ciepla) woda. Do okola zajebiste miejsca do picia, sa fajne zamki, gdzie mozna poskakac, jest nawet basen gdzie z qmplami laski wyrywalismy. Wiec looz. Ale jest wlasnie ten defekt, ze to jest na samym dole mapki Polski, i nie kazdego stac/sie chce jechac tutaj.

Old Post 20-01-2003 19:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ut chaos
The Szniper :D

A ja to chyba będe mieć najkrótszą droge na zlot... (Translocator> miejsce spotkania> shoot> już jestem.) albo [Rakieta nuklearna leci w strone zlotu boarda> UT Chaos zeskakuje> rakieta leci w strone USA ]

My heart is like an open highway

Old Post 20-01-2003 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ut chaos Znajdź więcej post'ów przez  Ut chaos Dodaj Ut chaos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ut chaos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
[...]dzien wczesniej telefon od kumpla ze mozna jechac i pojechalismy ]

lubie spontan skity

zatem przeglosowane - jedziemy z nienadzka i dzien wczesniej sie zwolamy :> ?

Old Post 20-01-2003 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Ale tak na prawde to rzescie wypalili z tym zlotem ja tu mam sesje przed soba a wy tu o wakacjach plany snujecie

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 20-01-2003 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Ale tak na prawde to rzescie wypalili z tym zlotem ja tu mam sesje przed soba a wy tu o wakacjach plany snujecie

No qrcze mam jakies przeczucie ze po najblizszej sesji bede mial kuuuupe wolnego czasu, chyba do wrzesnia. Kurde nie wiem: cieszyc sie , czy plakac ;(

Nie chce byc spadochroniarzem

Old Post 20-01-2003 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
[...] ja tu mam sesje przed soba a wy tu o wakacjach plany snujecie

nie tylko TY :o

ja mam ten sam problem :/

Old Post 20-01-2003 23:36
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Heh z rzadka tutaj ostatnio zagladam wiecjakby sie cos gdzies kroilo to w ciemno mnie mozna na pierwsza liste brac a potem ewentualnie zerkne czy mi w kalendarzyku pasuje.

Co do tej zimowy: Shool/Yareq/ktokolwiek - jak juz bedziecie wiedziec kiedy konkretnie to dajcie mi jakos znac oki? Tylko blagam nie miedzy 1szym a 8smym bo bede robil zapasy alkoholowe na najblizsze 2 miesiace na Slowacji.

Old Post 21-01-2003 01:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Kolo mnie, kiedys ze znajomymi znalazlem zajebista baze. Jest to kolo Walbrzycha, jakies 30 km. To jest 30 min pociagiem. Noc pod namiotami 7 zl za osobe, w domku 15 zl. Prysznic, kuchnia z lodowka, i gazem, bierzaca (ciepla) woda. Do okola zajebiste miejsca do picia, sa fajne zamki, gdzie mozna poskakac, jest nawet basen gdzie z qmplami laski wyrywalismy. Wiec looz. Ale jest wlasnie ten defekt, ze to jest na samym dole mapki Polski, i nie kazdego stac/sie chce jechac tutaj.

no wszystko ladnie i pieknie ale w gre wchodzi jedynie WARSZAWA ewentualnie jej okolice!
dlaczego?
bo to jest stolica polski
bo mieszka tu sporo boardowiczow
bo jest gdzie sie bawic
bo to jakiegoś ćiućkowa zdrój 70% wiary bedzie miala w **** daleko

chyba wystarczy powodow :-|

Old Post 21-01-2003 06:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
no wszystko ladnie i pieknie ale w gre wchodzi jedynie WARSZAWA ewentualnie jej okolice!
dlaczego?
bo to jest stolica polski
bo mieszka tu sporo boardowiczow
bo jest gdzie sie bawic
bo to jakiegoś ćiućkowa zdrój 70% wiary bedzie miala w **** daleko

chyba wystarczy powodow :-|

Mowi ten co mieszka 1h od warszawy...

Old Post 21-01-2003 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

panowie ! i panie ! troche poswiecenia !! boze... w ten sposob to bedza 3 zloty - 1 w warszawie dla warszawaiakow, 2gi w gdansku dla ludzi z 3miasta a 3 we wroclawiu dla slazakow ale nie o to chodzi !

co w takiej warszawie sa za atrakcje ?? gdzie sie tam moze zamelinowac powiedzmy kilkanascie osob - wpuscisz tyle narodu na chate ?? nie sadze...

tak wiec ja dalej optuje za czyms ciekawym w plenerze - i to nie w byle lasku - cos ciekwaego musi byc - tak wiec imo - jezioro/morze/gory...

aha - glow wam nie urwie jak posiedzicie te 4-5 godzin w pociagu - to nie kest tak dlugo - wyobrazcie sobie ze jak o 10 wsiadziecie w pociag to juz o 15 z niego wysiadziecie !!!

sxn | blog

Old Post 21-01-2003 09:13
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Nie wiem czy inni to lubia ale mozna zrobic nie tyle zlot co rajd. Poxhodzic sobie przez tydzien po Bieszczadach z plecaczkami. Fajna zabawa, tania, zdrowa i nie trzeba szukac jakies super chaty w super miejscu bo spac mozna gdziekolwiek.

Old Post 21-01-2003 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Nie wiem czy inni to lubia ale mozna zrobic nie tyle zlot co rajd. Poxhodzic sobie przez tydzien po Bieszczadach z plecaczkami. Fajna zabawa, tania, zdrowa i nie trzeba szukac jakies super chaty w super miejscu bo spac mozna gdziekolwiek.

Ja się nie piszę na takie coś.

Old Post 21-01-2003 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop

OOOO Ja jestem jak najbardziej za. Tulup moglbys mniej wiecje powiedziec jakie koszty tego beda? z tego co pamietam to byles w zeszlym roku na czyms takim

Old Post 21-01-2003 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:01.    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions