Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Stary jestem ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

ahahah dobre

gg: 1776108
mail: [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-01-2003 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Prochno sie na board wtoczylo

Old Post 22-01-2003 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Te, młodziak uważaj sobie ;>

Old Post 22-01-2003 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Prochno sie na board wtoczylo

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 23-01-2003 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Znajomek z wawy był na obozie z córką Tic Taca ;D

Old Post 23-01-2003 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja w ogole tego nie kojarze
Za młody jestem siostry sie spytam

Old Post 23-01-2003 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Więc ta piosenka była kiedyś przebojem teleranka.
Jeszcze za czasów Niewidzialnej Ręki.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 24-01-2003 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Pamietam teleranek, pamietam pana tik taka .. pamietam wiele innych rzeczy ... a jestem rocznik 82 wiec skoro tylko rok przed 83 to powinnam juz tego nie znac.. cos temu panu sie pokielbasilo

Old Post 24-01-2003 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

ehhh... killertowa... nie dałeś mi szansy.
Dżinsy marki "texas" produkowane przez Odrę i Elpo...
Serial "Gruby" "Rodzina Lęśniewskich" "Siedem stron swiata".
Z Zagranicznych: "Toomai - druh słoni", "Thierry śmiałek", "Ivanhoe" z Rogerem Moorem.
Teleranek? To nic...
A "Zwierzyniec" w poniedziałki z panem Sumińskim i jedyną dawką amerykańskich kreskówek? (Huckelberry roxował na maxa)
A czwartkowy "Ekran z bratkiem" - czyli program poświęcony literaturze z dodatkiem filmowym (wspomniany Thierry, Ivanhoe, Gruby)
A w ferie telewizja robiła taką zabawę:
było koło (taka pomalowana tektura) podzielone na kilka-kilkanaście części - na każdej tytuł jakiegoś filmu (serialu) potem jakaś ręka kręciła kołem, a ono trzymając nas w napięciu jakbyśmy obstawiali roczny dochód w ruletce kręciło się, kręciło aż zatrzymując się na strzałce wprawiało nas w radość (Złamana Strzała, Sir Lancelot) albo niezadowolenie (jakś polska produkcja) - bo wybrany film zaraz można było obejrzeć w TV.
Fartuchy w wersji damskiej i męskiej do szkoły. Plus juniorki na zmianę. Byście zobaczyli te juniorki... Chociaż biorąc pod uwagę modę na oldskul... może by zarządziły znów
Guma do żucia "Donald" tylko w tzw. prywatnych sklepach, tamże wafle (takie paczki 30x30 cm z... waflami tej wielkości i grubości 3 mm), ciepłe lody ( ).
W każde święta w telewizji obowiązkowo: Trzej muszkieterowie, Tarzan i kaczor Donald. Zresztą tylko w święta...
Mógłbym długo, ale zaschło mi w gardle nieco... więc jeśli są chętni na dalsze wspominki - niech postawią browara, a będę snuł dalej. Wirtualny browar "dać mu piwa" słabo jakoś zaspokaja pragnienie więc w grę raczej nie wchodzi

Old Post 24-01-2003 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
niech postawią browara, a będę snuł dalej. Wirtualny browar "dać mu piwa" słabo jakoś zaspokaja pragnienie więc w grę raczej nie wchodzi

Old Post 24-01-2003 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

Z wiekiem człowiek traci refleks
Ale twoja pamięć mnie powaliła. Niektórych rzeczy to nawet ja nie pamiętałem, ale to pewnie ta delikatna różnica wieku
Z tych telewizyjnych to dodałbym jeszcze:
Pan Półka i spółka
.i... jeszcze program, w którym pewien gościu latał po pianinie (nie pamiętam jak się nazywał bo nie lubiłem tego oglądać, aktora też nie lubiłem, ale dla ułatwienia - grał jedną z głównych ról w Monidle)
...i... plansze typu "zgaś zbędną żarówkę" zamiast dzisiejszych reklam, albo widoczki pocztówkowe z melodyjką w tle
....i.... TeleEcho czyli późniejsze Wywiady z Ireną Dziedzic
...i... poranne programy edukacyjne w telewizji (matematyka, chemia, biologia, jakieś rolnicze)......prowadzący ESKK to chyba z naszej telewizji pomysł kupili

P.S. Oprócz ELPO była jeszcze później firma JUST, że o Montanie nie wspomnę

Old Post 24-01-2003 15:03
rcube
KOSZ

Pszczółka Maja

Old Post 24-01-2003 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:

pamietam ze cos kolo 19 na dwojce lecialy
stare zagraniczne filmy horrory lub thillery
moze wiesz jak ten cykl sie nazywal?
zywy relikcie tamtych czasow

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 24-01-2003 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez naenun
pamietam ze cos kolo 19 na dwojce lecialy
stare zagraniczne filmy horrory lub thillery
moze wiesz jak ten cykl sie nazywal?
zywy relikcie tamtych czasow

Ale to było w latach 80, 70 czy 60?
Latem czy zimą? I nie później? jesli o 19 to musiały być 80 bo wcześniej ani całusa ani wampira przed 22.00 nie uświadczyłeś.

Old Post 25-01-2003 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Jeszcze mi się coś przypomniało.
Piwo było sprzedawane od godz. 9 a wódka od 13
Dzięki temu mieliśmy wielu sportowców w kraju bo wszędzie były "mety"

Old Post 27-01-2003 15:53
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Jeszcze mi się coś przypomniało.
Piwo było sprzedawane od godz. 9 a wódka od 13
Dzięki temu mieliśmy wielu sportowców w kraju bo wszędzie były "mety"

Old Post 27-01-2003 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Phi, to ja pamietam jeszcze czasy sprzed tej ustawy o wprowadzeniu godzin "prohibicyjnych"
I wczoraj gdy komuś tłumaczyłem, że w dzieciństwie nie znosiłem tzw. żółtego sera, uzmysłowiłem sobie dlaczego. Otóż wtedy były ze dwa, trzy gatunki sera, które może i nazywały się gouda, edamski i liliput, ale smakowały tak samo, na ogół niezbyt.
Czy ktoś juz wspomniał o Pewexie?
To był wypas - jeśli posiadało się dolary, marki czy funty - jakąkolwiek z "twardych" walut mozna było robic zakupy w sieci sklepów Pewex bądź Baltona. Różne uważane za luxusowe (tak napradę niekoniecznie, tyle, że zachodnie) towary można było sobie tam nabyć.
Bo nie wiem czy wiecie, ale Sony nie kupowało się w normalnych sklepach
Nie było piwa jak dotąd, więc w szczegóły się nie zagłębiam...
Zresztą macie rodziców i dziadków.

Old Post 27-01-2003 16:31
Onion

Wiecie co i tak guma Donald(co z tego ze rakotworcza), "Pomysłowy dobromir", "Zaczatrowany ołowek" i smerfne hity z roku 198? puszczane z gramofonów rulez!

Old Post 27-01-2003 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:

Czy ktoś juz wspomniał o Pewexie?
To był wypas - jeśli posiadało się dolary, marki czy funty - jakąkolwiek z "twardych" walut mozna było robic zakupy w sieci sklepów Pewex bądź Baltona.

Kolega starszy nie wymienił jeszcze bonów
quote:
Nie było piwa jak dotąd, więc w szczegóły się nie zagłębiam...
Zresztą macie rodziców i dziadków.

No właśnie, ale ze względu na konflikt pokoleń pewna grupa młodzieży nie chce z nimi rozmawiać.
Wczoraj napisałem o tych godzinach sprzedaży alkoholu dlatego, że będąc w "terenie" umówiłem się na szkolenie, które zacznę od godz.13 Na moją aluzję, że w takim razie i wódeczka będzie skoro zaczynamy od 13 małolaty nie skumały o co chodzi. Po moim wyjaśnieniu powiedzieli, że nigdy o czymś takim nie słyszeli. Że teraz mają supermarkety. Niby co? Ja tych supermarketów to już nie mam?

Old Post 28-01-2003 08:16
slawek
.

Przyjedź "w rteren" do miasta L.
Tu i dowcipy o 13 rozumiemy, i markety są wspólne i wielopokoleniowe

Old Post 29-01-2003 10:36
d4
* d r u n k *

01:45:24 @Deadpool> A pamietacie to magiczne, dostales, nie zyjesz, licz to 10ciu! :>
01:45:27 (DeseRt_) qrde
01:45:33 (Samhain^) ta
01:45:35 (DeseRt_) hahaha
01:45:38 (DeseRt_) Deadpool wyjebite
01:45:43 (DeseRt_) to byly sptrzelaniny
01:45:44 @Deadpool> Niedostalem! i klutnie potem :>
01:45:49 (+graham) zabawa w ganiangeo dookola trzepaka hehe
01:45:51 (Samhain^) albo czekaj jak to bylo aa ja sie nie bawie :P
01:45:53 (DeseRt_) Deadpool mysmy grali tak ze byly 2 druzyny
01:45:57 (+graham) ZAMAWIAM
01:46:00 (+graham) :))))))))))
01:46:00 (DeseRt_) Deadpool i kto oberwal odpadal
01:46:03 (DeseRt_) Deadpool i kto oberwal odpadal
01:46:11 (DeseRt_) takie druzynowe
01:46:21 (DeseRt_) ale kazdy sie zbroil
01:46:21 (DeseRt_) karabicy
01:46:21 (+graham) heheh przypomnialo mi sie cos buhaha
01:46:23 (DeseRt_) shotgany
01:46:25 @Deadpool> No i hardcorowe zabawy saletra+cukier :>
01:46:26 (DeseRt_) masakra
01:46:34 (Samhain^) no ba salerta RoX
01:46:40 (DeseRt_) ?
01:46:44 (DeseRt_) Deadpool co to bylo
01:46:45 @Deadpool> Wulkany to podstawa :D
01:46:45 (+graham) byly jakies roboty i wykopali rowy to bralismy gline robilismy kulki i nakladalismy te
kulki na konce patykow
01:46:58 (DeseRt_) a...
01:47:01 (DeseRt_) pamitam
01:47:10 (Samhain^) mamy obok siebei taki stary szpital z zajebiscie dluuuim podjazdem
01:47:19 (Samhain^) wysypalismy w nocy raz rozrobione
01:47:24 (Samhain^) od schdow na sama gore
01:47:26 (Samhain^) i podpalilismy
01:47:36 (Samhain^) wygladalo zajebiscie
01:47:41 (DeseRt_) :)
01:47:41 (Samhain^) jak sie palilo w nocy
01:47:52 @Deadpool> Hehehehe.
01:47:57 (Samhain^) ale potem wyszedl dziadek z laska i nas pogonil :P
01:48:02 (Samhain^) drewniana laska ofc
01:48:03 (Samhain^) ;)
01:48:05 @Deadpool> Saletra wymiata. Cale sloiki tego mialem.
01:48:09 (DeseRt_) Deadpool a pamietasz jakja niespodzianki i proszek do pieczenia z woda ??
01:48:16 (Samhain^) nooo
01:48:18 (Samhain^) hehe :P
01:48:20 (DeseRt_) bombki
01:48:23 (kubaj) heheh! to byly czasy
01:48:27 (Samhain^) w kiblach w szkole...
01:48:31 (kubaj) woda gazowana i bomba
01:48:31 (DeseRt_) tja
01:48:36 (kubaj) z jaja
01:48:37 (Samhain^) wktos wlazil sie odlac i jebs
01:48:41 (DeseRt_) :P
01:48:45 @Deadpool> karbit?
01:48:46 @Deadpool> :>
01:48:46 (DeseRt_) hehehe
01:48:52 (kubaj) karbid
01:48:52 (Samhain^) **** ale stary jestem lol
01:48:53 @Deadpool> Kto teraz jeszcze szczela z karbitu?
01:49:02 (DeseRt_) Deadpool nie
01:49:03 (Samhain^) oni chyba neiwiedza co to
01:49:07 (DeseRt_) jakja niespodzianki
01:49:11 (DeseRt_) i proszek do piecenia
01:49:13 (DeseRt_) z woda
01:49:16 (DeseRt_) boom
01:49:19 (DeseRt_) i wzzystko i******
01:49:23 (DeseRt_) wokolo
01:49:24 (DeseRt_) ;P
01:49:36 @Deadpool> DeseRt_: racja, tez niezle.
01:49:47 (DeseRt_) jak z kolega raz sie tym bawilismy
01:49:53 (DeseRt_) to sala klatke schodowala
01:49:58 (DeseRt_) zajebalismy tym gownem
01:50:01 (DeseRt_) masakra
01:50:01 @Deadpool> Robiliscie hardcore i obieraliscie korki zembami (takie mocniejsze kapiszony?)
01:50:11 @Deadpool> Kumplowi jeblo w ustach, poparzone mial :>
01:50:18 (DeseRt_) loo
01:50:18 (Samhain^) hehe
01:50:26 (DeseRt_) nie no takich akcji bylo
01:50:41 (DeseRt_) ale ja pamietam jak workeczki z woda zycalem w ludzi
01:50:41 @Deadpool> Nie obierzesz korka zembami, nie jestes w paczce :>
01:50:43 (Samhain^) albo wojna na trawe
01:50:47 (DeseRt_) u kolego na 4 pietrze
01:50:48 (Samhain^) robiliscie to?
01:50:57 @Deadpool> Wojna na trawe?
01:51:03 (Samhain^) ta
01:51:09 @Deadpool> Na czym to polegalo?
01:51:12 (+graham) na czym to polegalo ?
01:51:23 (DeseRt_) ?
01:51:25 (Samhain^) 3 poklocone podworka sie zbieraly wyrywaly trawe ale z ziemia i sie **********li po
calym osoedlu
01:51:32 (+graham) hehehe
01:51:36 (DeseRt_) buehejheh
01:51:40 (DeseRt_) bylo cos takiego
01:51:42 (DeseRt_) bylo
01:51:43 (Samhain^) a pozniej policja przyjezdzala
01:51:43 (DeseRt_) ****
01:51:49 (DeseRt_) pelno ziemi bylo
01:51:50 (DeseRt_) potem
01:51:54 (Samhain^) wszedzie
01:51:56 (DeseRt_) raz****** trawnuki
01:52:00 (+graham) a rzucanie jajkami z balkonu czy okna ?heh
01:52:08 (Samhain^) pamietam ze po jednej takiej po tygodniu jeszcze we wlosach mialem ziemie
01:52:09 (DeseRt_) graham ja **********lem
01:52:13 (DeseRt_) graham ja **********lem
01:52:18 (DeseRt_) workami z woda
01:52:18 @Deadpool> Hehehehehe.
01:52:24 (DeseRt_) z kolega
01:52:27 (DeseRt_) z 4 pietra
01:52:28 (Samhain^) hehe
01:52:30 (kubaj) albo jajami
01:52:31 (DeseRt_) zycaismy
01:52:34 (kubaj) sie z okna naparzlo
01:52:35 @Deadpool> To my sie ceglami rzucalismy :>
01:52:35 (DeseRt_) a;e jazda byla
01:52:40 (Samhain^) buheheh
01:52:44 (kubaj) a ja najlepiej wspominam RESORKI
01:52:45 (Samhain^) twarda amunicja :P
01:52:47 (kubaj) bomba do zabawy byly
01:52:49 (Samhain^) no
01:52:51 @Deadpool> meczboxy
01:52:52 (DeseRt_) hahahahaha
01:52:53 (Samhain^) mam jeszcze w piwnucy
01:52:56 (kubaj) a ponizej jak weszly petardy
01:52:57 @Deadpool> Nie wiem jak to sie pisze normlanie.
01:53:02 (kubaj) Matchboxy chyba
01:53:06 (kubaj) Deadpool:
01:53:08 (DeseRt_) matchbox
01:53:10 @Deadpool> resorek+saletra to bylo cos.
01:53:16 (kubaj) Deadpool wlasnie :))))
01:53:19 (kubaj) wulkan do resorka
01:53:21 (kubaj) i schowane do pudelka
01:53:22 (DeseRt_) ale zelezmiaki wyjebiste byly
01:53:23 (kubaj) i podpalone
01:53:26 (Samhain^) hehe modele samolotow plastikowe z saletka i wojna z ogniem na podworku
01:53:27 (+graham) wogole **** przypomnialo mi sie jak jakis po*******c jakis mega lol rzucil we mnie i
mojego kumpla workiem z kupa , akurat lazilem z kumplem po daszku cieplowni a tu nagle rozprysk
patrzymy kupa w worku tzn rozpieprzona juz .... mielismy fuksa nawet nas nie opryskalo ale ****
co za mega debil to rzucil
01:53:29 (kubaj) potem bomba wygladal wyciagniety
01:53:30 (Samhain^) kazdy ze swoja armia
01:53:31 @Deadpool> Noo, 2 obok siebie, ze to niby wypadek.
01:53:32 @Deadpool> ;>
01:53:38 @Deadpool> I na koniec poprawic mlotkiem :D
01:53:41 (Samhain^) kazdy po 3 Losie czaple i 2 czolgi t34
01:53:42 (kubaj) graham :DDDDDDDDDDD
01:53:43 (kubaj) ROTFL
01:53:48 (DeseRt_) graham buejhehehehehehehhehe
01:53:50 (kubaj) worek z kupa
01:53:55 (DeseRt_) graham po****** jestes
01:53:58 (DeseRt_) kuwna jesc
01:54:00 (DeseRt_) ;PPP
01:54:05 (kubaj) Deadpool: otoz to :) wypalony wsrodku
01:54:08 Possible matches (2):
graham grz3jnik
01:54:08 (kubaj) ze kraksa byla i wybuchl
01:54:09 (kubaj) jak na filmie
01:54:11 (+graham) kubaj: no wyobraz sobie ze koles albo wydalil do worka albo co gorsze wyskrobal to z
muszli
01:54:11 (kubaj) ;)
01:54:14 (DeseRt_) ano
01:54:15 (+graham) DeseRt_: wal sie
01:54:18 (DeseRt_) kubaj :))
01:54:21 (DeseRt_) graham :P
01:54:26 (kubaj) graham lol ;]
01:54:27 (DeseRt_) a *******e
01:54:31 @Deadpool> graham: no, to stary motyw, nasraj do torebki, idz do dizeciakow i sie zapytaj -
chcesz cukierka? :>
01:54:32 (DeseRt_) tos mnie rojebal
01:54:45 (DeseRt_) Deadpool heh
01:54:47 (+graham) Deadpool: ble
01:54:49 (kubaj) moi koledzy petardy w kupach montowali
01:54:50 (DeseRt_) nie no ja taki nie bylem
01:54:54 (DeseRt_) chociaz nie
01:54:59 (kubaj) i kiedys kolo nie zdarzyl w pore uciec
01:55:00 (DeseRt_) raz numer wywinolem
01:55:03 (kubaj) i mial prysznic
01:55:04 (kubaj) :)
01:55:07 @Deadpool> Hehehehe.
01:55:15 (DeseRt_) hahahah
01:55:23 (DeseRt_) ja s kolega
01:55:23 @Deadpool> Stare czasy, ja *******e.
01:55:25 (+graham) kubaj: heh no moj kumpel kiedys nie zdazyl uciec przed petarda w sloiku heh stracil oko
01:55:31 (kubaj) ;((
01:55:38 (kubaj) petardy to juz byl hardcore :(
01:55:49 (kubaj) ale resorki i tunele w piaskownicy
01:55:52 (kubaj) super zabawa
01:56:00 (Samhain^) ta
01:56:22 (DeseRt_) Deadpool lepszy motyw ja z kolega wciale zraczke pefidna zebralem do worecja i
podlozylem gosciowi odwycioeraczke
01:56:32 (DeseRt_) zadzwnilismy i chodzu
01:56:39 (DeseRt_) jedyne co slyszalem to *****
01:56:42 (DeseRt_) za*****
01:56:45 (+graham) hehehe
01:56:45 (Samhain^) hhe
01:56:47 (DeseRt_) ale spierdalalismy wtedy
01:56:48 (kubaj) DeseRt_ :DDDDDD
01:56:50 (kubaj) :PPPPPPPP
01:56:52 (Samhain^) a my ze znajomym do domofonu dryn
01:56:54 (DeseRt_) na serio
01:56:55 (kubaj) haha lol
01:57:01 (Samhain^) i dzien dobry my z PCK potrzebuje pani lodowke?
01:57:02 (DeseRt_) masakra
01:57:02 (Samhain^) nie?
01:57:06 (Samhain^) to niech ja pani zniesie
01:57:11 (kubaj) hhe
01:57:20 (+graham) DeseRt_: jak ja spieprzalem kiedy najpierw wychylilem sie przez okno a to wylecialo z
zawiasow i na ziemie ./ wow ale gnalem po schodfach na dol
01:57:29 (kubaj) obchodzilo sie cale osiedle dzwonilo i chodu potem patrole sasiedzkie nas scigaly
01:57:30 (+graham) a potem w dluga

Old Post 30-01-2003 00:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hahah
pamietam rzucanie zepsutymi truskawkami z 8 piętra do ludzi, a raczej obok, bo nie mialem zamiaru nikogo trafiac raz trafilem kolezanke siostry

Old Post 30-01-2003 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

To jak jesteśmy przy temacie szkodzenia ludziom to my z kumplami robiliśmy coś takiego:
Chodziliśmy po blokach i z klatek schodowych wykręcaliśmy świetlówki. Następnie taką świetlówkę opieraliśmy na klamce i z drugiej strony o futrynę. Potem to już tylko nacisnąć dzwonek i dać w długą, ale niezbyt daleko by usłyszeć małą eksplozję i ***** słane przez tego, który musiał sobie przedpokój posprzątać

Old Post 30-01-2003 11:13
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Talking Atari lives on!

Pamietam jak mialem jakies 7 lat naparzalem po nocach w Zybexa i Draconusa oraz Bouldera,Hero'a,Minera,Pitfala(nie spomne juz o pole position i River rajdzie ) ale jakos najbardziej zzylem sie ze starym dobrym tetrisem chociaz nie pamietam aby byl jakis konkretny fajnie wydany tutul na malego Atari lub pochodne...ale nie o tym miala byc nawijka "zipskluadowa" Mianowicie jakos tak jak mialem 15 lat pojechalismy z rodzicami nad j.Biale i tam byly takie ogromne pomieszczenia z automatami (nadal sa,bylismy i na te wakacje ale owe odbyly sie raczej nie pod znakiem metalowych metal slugow i czasowych time crisisow ale ehhehe Procentowych %,no coz) no i gibam do jednego ...patrze...i jakos tak wokol mnie niezwykle..."RETRO" NAGLE OBRACAM GLOWE W PRAWO -> PATRZE AA TAM STOI AUTOMAT Z TETRISEM !!!!!!!!!! Masakra ...wiecej grzechow nie pamietam,ale wiem ze 20 bilonow po 1zl poplynelo na bank
emm...nawet brat sie skusil na malego dedmecza!
Pozdrawiam Wszystkich nieco starszej daty,czujacych i co najwazniejsze pamietajacych bardzo dobry Retro klimat :>
JOU!

Old Post 30-01-2003 11:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Re: Atari lives on!

quote:
Napisane oryginalnie przez [e!]MWK
Pamietam jak mialem jakies 7 lat naparzalem po nocach w [...]Hero'a

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lol, nie wiedzialem, ze ktos poza mna pamieta (:

you accept (reject, respect);

Old Post 30-01-2003 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

A ja najlepiej 'River Raid' wspominam :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 30-01-2003 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Hero gralem w to w szkole podstawowej na komputerach Elwro 800 Junior zeby je wlaczyc trzebabylo upuscic klawiature-komputer z wysokosci mniej wiecej 10 cm - to byla terapia wstrzasowa

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 30-01-2003 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
[...]
to byla terapia wstrzasowa

a widziales w srode 13posterunek - tam dopiero byla terapia wstrzasowa

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 30-01-2003 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
(...)zeby je wlaczyc trzebabylo upuscic klawiature-komputer z wysokosci mniej wiecej 10 cm - to byla terapia wstrzasowa

uuuahahahahahhaha masssakra jaki zlew ...a pamietacie Decathlon'a? tam to dopiero Joy'e lataly jak ostrygi
JOU!

Old Post 31-01-2003 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions