Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Czego oczekujecie od filmu?
Podobal wam sie Psychodelic PM ??
You do not have permission to vote on this poll.
Tak 1 6.25%
Nie 4 25.00%
Cos bym dodal/ujal. Co? 4 25.00%
O co chodzi? 7 43.75%
W sumie: 16 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>IMO bardzo dobry filmik, z gatunku wlasnie tych fabularnych.

Chodzi Wam o ten filmik, w ktorego ostatniej scenie parunastu panow robi egzekucje?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2003 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
>IMO bardzo dobry filmik, z gatunku wlasnie tych fabularnych.

Chodzi Wam o ten filmik, w ktorego ostatniej scenie parunastu panow robi egzekucje?

nie to nie ten ten jest do kitu byl inny japonczykow film roxx

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 07-02-2003 00:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Lineczka?

Old Post 07-02-2003 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

heh nie ma przeszukalem boarda znalazlem topic gdzie byl link do filmu ale juz go tam nie ma moze Saari bedzie wiedziala gdzie on jest

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 07-02-2003 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

To moze chociaz tytulik?

Old Post 07-02-2003 20:05
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Dla mnie dobry filmik to taki gdzie oprocz pokazania ladnych fragow jest jeszcze cos wiecej. Jakies introspekcje itp. Jedyne filmiki ktore zrobily na mnie pozytywne wrazenie to dwa filmikiz UT - fooze moovie i levitation moovie. Szczegolnie fooze mial ladny montaz i nie nudzil sie. Trzecim filmikiem jest Travel mojego clanmate - bynajmniej nie poznajomosci . Choc pierwsza czesc tego filmu przypomina typowy filmik pokazujay fragi i sa tylko krotkie przerywniki to jego druga czesc swietnie odzwierciedla klimat gry. Z filmikow q3 widzialem 2 czesci badge , ale oprocz swietnych fragow nie ma tam wiele wiecej.

Old Post 07-02-2003 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|.daveron. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|.daveron. Znajdź więcej post'ów przez  sYs|.daveron. Dodaj sYs|.daveron. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|.daveron. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chmielu
Jestem taaki zadowolony..

tak czy owak panowie filmy pana S3n3_0f_D34th sa naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepsze

Old Post 07-02-2003 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chmielu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chmielu Znajdź więcej post'ów przez  Chmielu Dodaj Chmielu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chmielu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Tak, nie ma to jak uzasadniona odpowiedz

Old Post 07-02-2003 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|.daveron. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|.daveron. Znajdź więcej post'ów przez  sYs|.daveron. Dodaj sYs|.daveron. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|.daveron. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

s3n5 0f d34th p0w4h

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 07-02-2003 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chmielu

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|.daveron.

Prosze bardzo uzasadniam swoja wypowiedz : FragFX, Art Of Playing Q3, noie wspominajac juz o Quake 3 Rulezz II, hohoho a juz nie mowie o OtherViews_Q3Movie...... mysle ze uzasdnienie jest wystarczajace. SZczeze moviac to 1 efekt w jego filmie miazdzy caly film Pogody(nie obrazajac nikogo).

Old Post 07-02-2003 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chmielu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chmielu Znajdź więcej post'ów przez  Chmielu Dodaj Chmielu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chmielu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|.daveron.

chcesz uzasadnionej odpowiedzi ?? moj kolega ChmielU juz napisale o jego filmach ja dodam tylko ze ten gosc jest dla mnie nie doscignionym wzorem w tworzeniu filmow i efektow. Polecam sciagnac jego filmy po to aby przekonac sie jak mierne sa polskiego produkcje przy jego dzielach. Jezeli 20 % polskich filmow bylo chodzby w pewnym stopniu inspirowane jego dzielami to byl bym zadwolony , szkoda ze tak nie jest moze w niedalekiej przyszlosci

(...)

Old Post 07-02-2003 22:26
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Chmielu: To nie jest uzasadniona odpowiedz. Podales mi nazwy "czegos" domyslam sie ze filmow , a ja jako ze gram w q3 sporadycznie a na scenie q3 nieistnieje nie mam pojecia co to jest. Uzasadnienie by bylo gdybys napisal co Ci sie podoba w filmie, co zrobione jest ponad poziom.
Moze podacie linki do ktoregos z jego filmow?Chetnie zobacze jesli faktycznie jest tego warte,

Old Post 07-02-2003 22:51
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Lineczki, panowie, lineczki.

Prywatnie zas sugerowalbym ogladanie nie fragmovies jako zrodel inspiracji (przynajmniej jesli chodzi o warsztat :-P) tylko tego, co trafia do kin z Hollywood :-P

Old Post 07-02-2003 23:45
Chmielu

http://www.planetquake3.net/
tutaj sa wszystkie filmy ktore wymienilem
Milego sciagania , sa to filmy (prawdziwe filmy) , tak powinny wygladac filmy z q3 i nie tylko . Nie mam co motywowac trzeba zobaczyc je samemu. Dziekuje

Old Post 08-02-2003 00:35
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie chce Cie martwic, ale mam dziwne wrazenie, ze wiekszosc filmow Q notowanych w czolowkach rankingu obejrzalem. Wiec jesli mam problem z tytulem, to...

...prosze

Old Post 08-02-2003 01:06
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Nie chce Cie martwic, ale mam dziwne wrazenie, ze wiekszosc filmow Q notowanych w czolowkach rankingu obejrzalem. Wiec jesli mam problem z tytulem, to...

...prosze

yavor nie sadze jezeli chcesz ogladnac dobry film z q3 to prosze

1.
http://www.planetquake3.net/downloa...tle=Other_Views
ten film jest bardzo godny polecenia nie jest to typowy frag movie sam tytul juz cos mowi Najlepszy moim zdaniem film S3NS3_OF_D34TH

2.
http://www.planetquake3.net/downloa...le=FragFX_Movie
to jest typowy frag movie ale z efektami ktorych nie widzialem w rzadnym polskim filmie ani zagranicznym dotyczacym q3 ofkorz

3.
http://www.planetquake3.net/downloa...g_Quake_3_Arena
Nastepny frag movie tez z zaje.bistymi efektami nie jest to film
bedacy z lepkiem akcji trzeba zobaczyc bo opisac mi to trudno

Nie wiem czy to sa filmy z wyzszej polki ale ja naprawde widzialem mnustwo filmow z q3 (ponad 6 giga) i chyba umiem ocenic to co jest dobre po za filmami S3NS3_OF_D34TH dobre sa jeszcze filmy 2ex'ow i badge reszta to zwykle fragi badz tricki mimo ze zajebiste ale nie wnoszace zbyt wiele. Nie wiem jakie sa u ciebie filmy notwane w czolowkach rankingow ale wiem ze te filmy ktore wymienilem sa godne polecenia kazdemu ktory cos mysli o wykorzystaniu potencjalu jakim jest Adobe Premiere

(...)

Old Post 08-02-2003 04:48
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Sciagne, zobacze, pczypomni mi sie.

Co do Premiere - wybacz, nie ma zadnego potencjalu. Potencjal ma tylko i wylacznie czlowiek, ktory przy tym (i nie tylko) sofcie siedzi.

Old Post 08-02-2003 10:00
fajnygosc
Warrior (Scrag)

yavor ty potencjale

Old Post 08-02-2003 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Mnie i tak najbardziej podobal sie FDE2

Old Post 08-02-2003 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A zapomnieliscie juz o fajnym filmie z EuroCup III ? Albo tez ClanBase intro (w duzej mierze to samo). IMO oba swietnie (a przynajmniej nie widzialem innego filmu, ktory zrobilby to lepiej) zagadnienie e-sportu.

Old Post 08-02-2003 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Mnie i tak najbardziej podobal sie FDE2

dokladnie. seria fde i dde rzadzi. a dde2 to jest ***** klasyk

Old Post 08-02-2003 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

O, a co powiecie na taka lineczke:

http://www.emfireproof.pwp.blueyond...the_dofmies.zip

?

To filmidlo z T2, ale topik sie zrobil jakis taki... interdyscyplinarny. Ciekaw jestem opinii.

fajnygosc:

>yavor ty potencjale

Cuchnie jakims zakompleksionym wiesniakiem z "elyty" polskiego UT...

Old Post 08-02-2003 19:34
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie wiem czy mozna to zaliczyc napewno do filmika z gry ale chcialam pokazac zajebisty pomysl i extra wykonanie Zrozumie raczej nawet kazdy kto nie gral w rtcw - polewka niezla

http://www.area42.dk/Download.asp?F...Wolfenstein.avi

Old Post 08-02-2003 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

the badge 3 miazdzy wszystko co S3NS3_OF_D34TH zrobił przeciez. No i co nowsze produkcje qw miazdzą.
aha no i quake done quick wymiata wszyzstko )))))

Old Post 08-02-2003 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

The badge 3.0 jest slabym filmikiem. Pokazuje co prawda bardzo ladne fragi ale tylko tyle.

Old Post 08-02-2003 22:03
fajnygosc
Warrior (Scrag)

to co jest dobre ? Przeciez badge zajebiscie pokazuje fragi, wspólgra z muzyką poprostu chce sie grac w q3, no i ten promode. A art of q3 arena to tylko zwykly fragfest z efektami.

Old Post 08-02-2003 22:23
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
the badge 3 miazdzy wszystko co S3NS3_OF_D34TH zrobił przeciez. No i co nowsze produkcje qw miazdzą.
aha no i quake done quick wymiata wszyzstko )))))

kazdy lubi to co chce. Powiem ci tak zglebilem dokladnie The Badge 3.0 i o to moje wnioski :
1. Fragi rezyserowane
2. Caly film sklada sie z 2 efektow (nie liczac przejsc)
3. Troche za krutki jest ten film
Mimo to film jest the beast

A teraz filmy S3NS3_OF_D34TH , nie bede sie rozpisywal bo one nie posiadaja jednego efektu a mase efektow

A tak BTW to jest raczej topic o filmach z q3 a nie qw mimoze ze sie nie interesuje q1 to jednak widzialem filmy z niego i powiem ze sa niezle ale tylko pod wzgledem fragow i trickow Nie zebym cos mial do q1 ale moja przygoda z fpp zaczela sie od q3

Wiec pozwole sobie tutaj wypisac filmy ktore w/g mnie sa najlepsze
Zagraniczne
1. Wszystkie filmy S3NS3_OF_D34TH za zajebiste efekty
2. The Badge 3.0 i 2.0 to co wyzej
3. 2ex movie 1,2,3 za najlepsze intra jakie sa i niezle zgranie fragow z muza
4. Raccoon (oba filmy) za naprawde fajne trici
5. Sith Lords of Quake movi3 za najlepsze zgranie fragow z muza jakie widzialem

Polskie
1. Power of Speed - nigdzie nie ma takich fragow jak w tym filmie
2. Bitter Taste of Victory by Gazi - za caloksztalt filmu niezle fragi dobra muza fajowe intro gorzej z koncowka taka jakas smieszna
3. Promode Tricks by [BMF]Fr4gm4n -najlepsze trici w polskim wykonaniu
4. Humiliation II The Movie- fajowe fragi TDM i amatorskie nagrania kamera

To jest tylko moje zdanie wielu napewno sie nie zgodzi ale co mi tam Aha nie wymienilem filmow HakaN'a Chmiela i chmieloo poniewaz nie wypada oceniac kolegow bo wiadomo ze postawil bym ich na pierwszym miejscu

(...)

Old Post 08-02-2003 22:33
glover
nienasycony

Dla mnie dobry filmik to taki gdzie oprocz pokazania ladnych fragow jest jeszcze cos wiecej. Jakies introspekcje itp.

***** mac filmik to filmik, oglada sie dla przyjemnosci, dla cieszenia oczu. Ludzie je robia dla zaprezentowania siebie, swojego skilla, pokazac jak graja, stworzyc ciekawa reklamowke siebie a co ty chcesz? jakies introspekcje, przekazywac moraly zyciowe, quakemovies z glebszym przeslaniem,
no wez sie opanuj i jeszcze mowisz ze badge 3 to slaby filmik...
tylko dlaczego w filmowym wydaniu SGK pisza ze jest to wzor swietnego filmu.
Wspolczuje ludziom ktorzy stworzyli i wyslali filmy na konkurs SGK
zapewne jury yavorowi niespodoba sie zaden z nich.. jak on ma tu ambicje na obejrzenie filmu na miare hollywoodzkiego, na scenie quaka dobre filmy moze zrobic 5-6 osob a wszystkie pewnie opisze tak ze ten zly ten brzydki ten nudny ten ma metal w podkladzie ktorego osobiscie nie znosze...

Old Post 08-02-2003 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|.daveron.
Training (Enforcer)

Glover - niech sie ludzie reklamuja swojeog skilla i tak dalej, ale jak tego ladnie nie opatrza to dla mnie taki filmik nie istnieje i go po prostu nie sciagam. Takie fragi jakie sa pokazane w filmikach nie sa cudami szzczegolnie na scenie ktora liczy sobie 3 lata. Kazdemu kiedys wiekszosc takich fragow wychodzila.

Old Post 08-02-2003 22:59
MAr-n
PROwokator

no i glover tu sie mylisz i to bardzo. Na poczatku jak zaczalem sciagac filmy z q3 wszystkie mnie bardzo interesowaly extra fragi niezla muza a jak sie trafil film z jakims tam efektem to uwazalem go za cud swiata. Ale gdy czlowiek widzial 6 giga filmow to jednak po pewnym czasie zmienia zdanie i juz przestaja go bawic te same fragi, wepchane na sile efekty i wiele innych rzeczy. Film powinien cos sam soba reprezentowac wnosic cos nowego a nie powielac te same pomysly. Co do muzyki w filmie dla mnie moze byc jaka kolwiek byle nie byl to HH albo jakis usypiacz.
No to jednak sie troche zdziwisz bo wiele osob nie robi filmow tylko dla zaprezentowania jacy to oni sa dobrzy , oczywiscie daje sie swoje jak najlepsze akcje ale jak to napisal yavor nawet slaby frag dobrze obsadzony moze przebic zajebista akcje i taka jest prawda

Do yavora
khm sciagnalem twoj film i chyle czolo przed toba bo jest to naprawde kupa dobrej roboty nie wiedzialem ze tribes 2 ma takie mozliwosci , muza to istna miazga , jedyne co mi sie nie podobalo to akcje bez widoku broni bo dla nie zorientowanych w temacie film wyglada jak by ktos latal jakims poduszkowcem . Heh gdyby tylko q3 mial takie mozliwosci jak tribes to by byly o wiele lepsze filmy ale skolei to by nie byl juz q3 ogulem GJ polecam bardzo

(...)

Old Post 08-02-2003 23:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions