Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Hasła Sld
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja tam glosuje na SLD.
Platforma IMHO to beda zlodzieje jeszcze wieksi niz AWS - niby skad oni maja kase na akcje wyborcza? Nie sa jak sami mowia partia i nie maja partyjnych pieniedzy na to...
Najlepszy w sumie chyba bylby Lepper - przynajmniej porzadnie mysli jesli chodzi o wiezienia ale on jest bez szans...

Jesteś młoda więc nie wiesz co mówisz.
Platforma finansuje swoją kampanię z prywatnych pieniędzy i jeżeli potrafią udowodnić legalne źródła jej pochodzenia to to jest ok.
SLD m.in. zamierza kontynuować przyjętą teraz zasadę finansowania partii ze środków państwa. To oznacza, że finansują swoją działalność (samochody, bankiety itp. też) z NASZEJ/TWOJEJ kasy. Jeżeli jesteś zwolenniczką SLD to również (zakładając dla uproszczenia, że pracujesz) finansujesz partie, z którymi się całkowicie nie zgadzasz. I nikt się ciebie nie pyta czy to ci odpowiada czy nie.
Mnie osobiście wkurza, że moje podatki są przeznaczane na partie, z których założeniami i poglądami całkowicie się nie zgadzam.
Z tego co wiem, to np. w USA wybory są finansowane z prywatnych środków i ten kraj ma się całkiem dobrze, więc czemu kurczowo trzymać się beznadziejnych rozwiązań, które doprowadzają do braku odpowiedzialności? Przecież nawet jeśli się jakiemuś ugrupowaniu powinie noga i straci władzę, to i tak dostanie pieniądze z kieszeni m.in. tych ludzi, którzy wcześniej cieszyli się z ich przegranej.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-09-2001 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

ale tak w sumie .. to pozno na ulicy wole spotkac ujaranych gandziarzy niz nayebanego drecha ....

Old Post 13-09-2001 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

eh
dalem ci tu analogie

a working class hero - www.audiogalaxy.com - Availability - max
search phrase - working class hero

ew. dzis po poludniu mi sie to juz sciagnie
to sie zglos
icq mi jush dziala
a jak nie to... GG
141799

niee, olewam AG na modemie. pacnij to na jakies konto jesli mozesz (plz :* ), sciagne w ciagu 2-3 dni

Old Post 13-09-2001 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Jesteś młoda więc nie wiesz co mówisz.
Platforma finansuje swoją kampanię z prywatnych pieniędzy i jeżeli potrafią udowodnić legalne źródła jej pochodzenia to to jest ok.
SLD m.in. zamierza kontynuować przyjętą teraz zasadę finansowania partii ze środków państwa. To oznacza, że finansują swoją działalność (samochody, bankiety itp. też) z NASZEJ/TWOJEJ kasy. Jeżeli jesteś zwolenniczką SLD to również (zakładając dla uproszczenia, że pracujesz) finansujesz partie, z którymi się całkowicie nie zgadzasz. I nikt się ciebie nie pyta czy to ci odpowiada czy nie.
Mnie osobiście wkurza, że moje podatki są przeznaczane na partie, z których założeniami i poglądami całkowicie się nie zgadzam.
Z tego co wiem, to np. w USA wybory są finansowane z prywatnych środków i ten kraj ma się całkiem dobrze, więc czemu kurczowo trzymać się beznadziejnych rozwiązań, które doprowadzają do braku odpowiedzialności? Przecież nawet jeśli się jakiemuś ugrupowaniu powinie noga i straci władzę, to i tak dostanie pieniądze z kieszeni m.in. tych ludzi, którzy wcześniej cieszyli się z ich przegranej.

powiem tylko tyle....jesli moge...wow....
bardzo dobrze mowisz zgadzam sie z Toba w 100%...
dlatego rzad uwazam za zdziercow pieniedzy co juz udowodnili najlepiej przy okazji powodzi gdzie nie wiem czy wiesz ale od "darow" dla powodzian majacych pochodzic z kosztow polaczen telefonicznych na wybrane numery odprowadzany byl podatek vat!! no tak nalezy nasz rzad zasilic funduszami....
podobnie jest i z wyborami...
i tak bede glosowal na platforme obywatelska ale wcale nie jest powiedziane ze to jest idealny wybor...
heh....
pozdro

Old Post 14-09-2001 01:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
ale tak w sumie .. to pozno na ulicy wole spotkac ujaranych gandziarzy niz nayebanego drecha ....

heh...a ja myslalem ze nie ocenia sie ludzi po wygladzie...
a co bys wolal upalonych dresow czy na******ch gandziarzy?

Old Post 14-09-2001 04:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

niee, olewam AG na modemie. pacnij to na jakies konto jesli mozesz (plz :* ), sciagne w ciagu 2-3 dni

http://irrel.republika.pl/marilyn manson - working class hero.mp3

Old Post 14-09-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:06.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions