quote: Napisane oryginalnie przez zaraza
Mam 16 lat a pije od 13.Kiedyś piwo teraz tylko czysty spirytus.Razem z kolegami.Nie ma dnia żebym nie pił.Na imprezach to przepijam o 3 lata starszych kolegów.
dziecko, co ty wiesz o piciu...
Przepijac to ja tez przepijam, tylko po co?
I pijesz tylko czysty spirytysus..
LOL OOMFG
idz posciemniac komus innego, bo zalosne sie to robi.
Moze jeszcze bez popity 
Dwa dni temu kupiłem z kolegami nalewki,cytrynowe.Na każdego po jedną.Przed szkołą,żeby lepiej się myślało,zanim doszedłem do budy,z nosa buchneła mi krew.
zeby sie lepiej myslalo?
No chyba pomyliles pojecia
.Moi dobrzy koledzy 5 dnia przemycili mi tyskacza do szpitala.Myślałem,że znów na stole wyląduje,ale warto było.
Podobno tylko czysty spirytus pijesz, to jak to jest?
Dziś znowu idę pić.Już nie mam powodu,bez okazji.Moja stara wie,że pije.Więc nie chwalcie się jak to dobrze znacie marki alkoholi,bo ja nawet nie patrze co pije,ważne żeby miało ponad 20%.
postawa pozera, sam nie potrafisz wymienic nawet...
Popytaj starszych kolegow, moze ci powiedza, co pija...
Znam osoby które są w wieku 17 lat i są alkoholikami (ja... chyba nie jestem,co innego mówiła moja ostatnia dziewczyna).Pod wpływem alkoholu mnie i kolege (gra w Wolfa,ale jego nicka nie podam) już 2 razy złapali za niszczenie własności państwowej i prywatnej.
co to za problem otrzec sie o alkoholizm?
Naprawde to nie jest trudne
A co do niszczenia wlansoci panstwowej i prywatnej.
Chcesz sie pochwailc, jaki z ciebie master, ze jestem "vandalem" LOL
Pewnie powiecie skąd taki szczyl jak ja ma na to kase,mam handluje,nie powiem czym bo Xeno mnie z boarda usunie..
no juz tak sie chwalisz to powiedz...
Więc nie chwalcie się tym ile to ja w jakim czasie wypiłem.Mój znajmoy wypił 4 beczki piwa w ciągu jednej impry,nie wiem jakto zrobił.Dobra idem się Bolsa napić bo nie wiem jak fizyke przeżyje.
tak jak mowi bizonek...
100 litrow piwa wypil?
Idz sie przespij, to pogadamy, bo chyba 2 piwa wypiles i bredzisz..
Twoj post mozna traktowac, jak wypowiedz kolesia, ktory stara sie byc na sile fajnym, tyle ze nic nie wie i rzuca jakimis bajkami...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|