Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ©
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (34): « First ... « 27 28 [29] 30 31 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Asiek chce grac we 3'ke w Wormsy 2 (ostatnio pogrywamy)

BlazoQ: mi sie neostrada od wormsow pieprzy
Asiek:
BlazoQ: wylacza mi sie

(??? )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-04-2005 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się
drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat.
Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.

Old Post 10-04-2005 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

będąc u brachola w robocie, ktoś doń zadzwonił na "stacjonarny" - okazało się że był to sms głosowy, a oto treść komunikatu.

Witaj! O godzinie 15 54 z numeru 501xxxxxx na twój numer wysłano esemesa o treści: "lol"

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 12-04-2005 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

"Piłkarze domagali się tam faulu..." - Bayern vs Chelsea

Kiedyś w szkole...

Aga: w sumie, to na **** mi ta cała pierwsza pomoc?
Marcin: nie wiesz? A co, jak didżej Woźny zasłabnie na dyskotece?

W-F'ista, jakiś Albaniec czy coś w ten deseń: Ty mi laski nie robisz, że dzisiaj grasz.

Nie wiem, czy już było... Gramy szpila, chłopaki z silnej drużyny wdupiają z kretesem 6:0, nagle jeden z nich rzuca po kolejnej straconej bramce: Dobra chłopaki, koniec rozgrzewki, teraz już biegamy!

Podczas trena na szkolnym, razem z kumplem szykujemy się do wolniaka.
Art: No weź! Noga mnie boli, nie ładuj mi nisko.
Paweł: Ha! Teraz już wiem, jaki jest twój słaby punkt. Oj, ale sobie zaraz zrobie dobrze...

Old Post 12-04-2005 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafael Znajdź więcej post'ów przez  Rafael Dodaj Rafael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

http://213.239.217.143/phpBB2_pl/vi...asc&start=0

Jedno wielkie C! Teksty Dilgado wymiataja

Old Post 13-04-2005 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

> http://home.fpp.pl/informa/cs_viefioor.txt < osoby biorace udzial : mika. nexhia, viefioor, jarek, glan pompaa

Old Post 14-04-2005 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

23:12:02 insmac: mczekaj, mmzusze zognzsikowac wzrok
23:12:08 insmac: ok

Czy insmac byl:

a) 'nieczeswy'
b) pijany
c) nawalony

?

Old Post 15-04-2005 22:16
insmac*1337
lump

20795xx :: 10:04:16 / S 08:03:46
jakie masz oceny
Kamil :: 10:04:26
Czy ja wiem.. dosyć dobre.
Kamil :: 10:04:33
Jak na liceum przynajmniej
20795xx :: 10:05:29 / S 08:04:58
aha jamam bardzo dobr
Kamil :: 10:05:52
a to gratuluję
20795xx :: 10:06:32 / S 08:06:02
no jak sie uczysz to bedziesz mondry

Old Post 16-04-2005 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

HAHA
to mnie rozjehbało :F
ogladam sobie telewizje i właczam "ale kino". Nie wiem co to było, ale był to jakby trailer filmu. Biega koleś w luźnej szacie i goni trzech kolesi w garnikach. Brzmiało to mniej wiecej tak

Jezus powrócił.... i teraz ściga przestępców
(coś tam blablabla strzelanina)
Jezus i Hutch w kinach na gwiazdkę

Kilka jeszcze tekstów było i akcji jak Jezus ściga kryminalistów i leje ich po mordach
pwned

Old Post 16-04-2005 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

[off topic]
Zglos sie do mnie jedek to Ci podam podobna zajawke z Jezusem ale z Terminatorem. Tez mocny miazgun. :>
[/off topic]

Old Post 16-04-2005 21:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

Kumpel: I wiesz, postanowiłem się zmienić. Już ***** 3 dni się ograniczam i w ogóle nie przeklina... ooops!

Kumpel 2 (jak zawodowo pali się kawały): wiecie, czym się różni ruska tirówka od grzyba?

Old Post 17-04-2005 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafael Znajdź więcej post'ów przez  Rafael Dodaj Rafael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

<kwiateek> rotfl
<kwiateek> wczoraj sie na silce usmialem
<kwiateek> kumpel staje przed lustrem w szatni, pogwizduje, oglada sie ze wszystkich stron i mowi:
<kwiateek> "lustereczko, lustereczko powiedz przecie kto jest najbardziej przy****** na swiecie"

Old Post 20-04-2005 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Anti-Semitic smurfs?
The polite smurfs are living a peaceful life in a peaceful village in the woods. Would you ever doubt their friendliness? some references show that they are like Ku Klux Klan members:
1. smurfs got white hats. typical of KKK members and probably a connection.
2. Papa smurf got a red hat like higher members of the KKK.
3. they celebrate and dance around a campfire. isn´t that like a KKK-rituals around a burning cruzifix?
4. gargamel looks like the typical jew, publicised in the third reich.
5. gargamels cat is named azrael like the angel of death in many religions.
6. all smurfs look the same.
7. all smurfs has a unique profession .
8. smurfette is the only "woman".. .and she´s blond(!)

Old Post 20-04-2005 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wykład z ekonometrii, prof G.

"Wiecie państwo że nowy papież służył w HitlerJugend? Ciekawe czy jego ojciec przypadkiem nie służył w AK.... tym niemieckim..."

AK = Afrika Korps lub Armia Krajowa

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 20-04-2005 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Na wykładach z PO koleś czyta przykładowe pytania jakie będą na końcowym egzaminie (jak go zalicze to bede szeregowy )

Rodzaje cywilnego wsparcia dla działań wojskowych?

-tylko nie piszcie "modlitwa" bo już sie tacy zdażali

:>

Old Post 20-04-2005 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Jak zaliczyć na dyskotece

na jednej grupie dyskusyjnej; temat: Jak zaliczyć na dyskotece

code:
...:: Krzys ::... wrote: > Hey > chcialbym sie dowiedziec jak to sie robi na dyskotece Przede wszystkim musisz tam zaciagnac wykladowce. Jesli jest otwarty na studentow, moze pojdzie na taki uklad, ze egzamin w wyznaczonej sali bedzie tylko formalnoscia, a wlasciwe zaliczenie mozesz odbywac tam, gdzie bedziesz mogl sie spokojnie skoncentrowac, czyli, nawiazujac, w dyskotece. > no wiecie tanczysz podjezdzasz przytulanki no i zaczynasz bajer Slusznie. Pewnosc siebie jest najwazniejsza. Nawet jak zaczniesz sciemniac, ale bedziesz robil to z sensem, jest spora szansa, ze zaliczysz. > ewentualnie gdzies podchodzisz i nawijasz do kobitki z celem mam > ochote wyskoczyc z Toba na numerek... No, wiesz... o toalecie to sie mysli zawczasu. > O czym faceci gadaja? i co mowia? Zalezy, jaki jest profil Twego kierunku studiow. Jezeli humanistyczny, to moze byc np. ogolne omowienie skutkow kleski Napoleona na obecny status miedzynarodowy Czeczenii. A jesli techniczny - roznice miedzy napedem hydraulicznym a pneumatycznym. Co mowia? To trudno uslyszec, bo na dyskotece jest raczej glosno. > jest sprawdzony jakis sposob? Sa takie same, jak przy zaliczaniu w normalnych warunkach sali wykladowej. Trzeba tylko uwzglednic pewne zmienne srodowiskowe. > tak wiem, kazdy jest indywidualny i zalezy od sytuacji.. > wiec moze cos ktos tutaj sprzeda sprawdzonego? Hmm. Zyczliwy barman? > tylko bez jaj i zartow... ok? OK

Old Post 21-04-2005 07:26
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

[10:09] <Saari> zapowiedz nailowi ze jak uslysze jeden szowinistyczny tekst od niego to bedzie spac na wycieraczce
[10:09] <Apocalipsa> emmmm
[10:10] <Apocalipsa> masz ogrzewana wycieraczke?

Old Post 26-04-2005 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Forum WoW'a u szczytu:

quote:
Being a forum retard: the guide
Quote this post Reply to this post
It has come to my attention that despite my best efforts, there are a number of coherent and/or intelligent posts on these forums. I have therefore written these hints on using the forums more effectively.

1) More than 100 words = no way.

Posts with too many words are not worthy of your time. You should respond to such threads with comments like "OMG, ESSAY!" and "TOO LONG ARGH!!!!".

2) Not level 60? You may not have an opinion.

Any players who aren't level 60 haven't been playing the game long enough to have a valuable opinion, regardless of the message topic. You should respond to posts by players of a lesser level with comments such as "HAHAHAHA, says the level 40!", or "Play to 60 and then you will know". If a player claims they are posting on an alt, then flame them for that, you don't need a reason.

3) Exclamation marks + broken shift key = good post.

To really be taken seriously on the forums, you must use your keyboard and knowledge of abbreviations to its full potential. For example, if you're posting a well-writen piece on why you believe shamans may be overpowered, you should it something like "OMG TeH Sh4man needz0rs NERFSTIcK BliZZ11!!!11!!!1111"

4) Post in general.

You should post everything in general, because nobody reads the other forums, especially not Blizzard.

5) Draw community moderator's attention to your posts.

You are very important, and it is vital that a Blizzard representative read all of your posts. Therefore, you should make sure you include the word "BLUE", "GM", "BLIZZARD" or best of all "OMG BLIZZARD BLUE READ!!!!" in the title of every post, since there is no chance that a Blizzard representative could possibly notice it otherwise.

6) Play the age card before somebody else does.

If you're participating in an argument with another well-respected member of the community, be sure to ask them "OMG, HOW OLD ARE YOU?" at the earliest opportunity. This is of course highly relevant regardless of the argument in question, and will preempt your opponent from using the same tactic.

7) Make obvious spelling errors.
Make as many spelling errors in your post as possible. Some mispellings, such as spelling "the" as "teh" are obligatory, and you should use them each time such a word occurs.

8) Ask for nerfs while lamenting uselessness of your own class.

You should post occasionally lamenting the uselessness of your own class. You can do this by picking an obvious feature that your class is without, for example, classes which don't receive free mounts can complain about that, and melee classes can complain about their lack of ranged stuns. You should then post about how another class should be nerfed by picking their best ability and posting about how it is too good, whilst exaggerating greatly, and asking for it to be nerfed. Examples of good titles for such nerf threads are:
"OMG 3 rogues killed me with teh stun!"
"Sheeped by mage for 14 minutes!!!1111"
"Warrior executed me for 216,000 damage from full health!"
"TEH PALLY shield for 10 minutes and laugh at me OH TEH NOES!!!!"

9) Tactics are an EXPLOIT.

Any tactics, especially those which you don't fully understand are an EXPLOIT of game mechanics, so you should include the word EXPLOIT in your thread title. This includes tactics like slowing you down with frost shock, a paladin healing whilst shielded, or using items in PVP, especially protection potions.

I hope that following these simple rules will allow you to post more constructively in future.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 27-04-2005 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Rozne wynalazki podrozuja po GG:

58887xx (23:58)
jestem z kalisza, mam na imie marcin,25 lat,bywam dosc czesto w łodzi i szukam rozrywkowych,wyluzowanych kolesi-heteryków (nie pedałów)na spotkanie, jednego lub kilku najlepiej, grupki kolesi, nawet do 10 osób. Będe teraz w Łodzi w długi weekend
58887xx(23:58)
szukam grupki kolesi, którzy by mnie gdzies na uboczu,w ustronnym miejscu wytresowali nago jak niewolnika,jak psa,na maxa, mozna robic ze mną wszystko,nawet lać na mnie, taki show dla jaj
58887xx (23:58)
ja sie rozbieram zupełnie przy kolesiach, wykonuję ich rozkazy jak niewolnik
58887xx (23:59)
masz jakis kumpli? chcesz z nimi potresować nagiego pedała dla szydery, dla jaj?
58887xx (23:59)
bedziesz miał z kumplami wylew ze mnie zajebisty,gwarantuję

Old Post 28-04-2005 00:17
alienzero
KOSZ

od deathcrusha...

defkrusz: (18:04)
like a Juno Reactor - Rotorblade.mp3
(18:05)
parę zajebistych dziarek znalazłem, rzucić Ci na mejla?
alienzero: (18:05)
dziarek znaczy dup czy mp3?
defkrusz: (18:05)
:S
dziarek znaczy tatuaży
:E
jaki (c)
alienzero: (18:05)
o *****. :F

------------------------
defkrusz: (18:08)
ja *******ę, to jakaś epidemia?
Darek (18:05)
parę zajebistych dziarek znalazłem, rzucić Ci na mejla?
a0 (18:05)
dziarek znaczy dup czy mp3?

occulkot (18:08)
hehehe
occulkot (18:08)
a co to znaczy :S

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 28-04-2005 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Rozmowa z rodzicami o odchudzaniu sie...

Tata: Ty to masz latwo. Zapros tu chlopa na troche, ciupciajcie sie cztery razy dziennie.. Wiesz ile kalorii sie przy tym traci?

Old Post 29-04-2005 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

opis paru osób na gg:

Ulubiony deser pracodawcy/przełożonego? Tyrajmisiu

Old Post 30-04-2005 11:12
Rafael
zsuijileafaR

Z cyklu "kochamy podwórkową piłkę". Dwa skecze: komentator i boiskowa kultura.

Komentator - gramy szpila 5na5 na betonowym boisku. W naszej drużynie jest dziewczyna, młodsza od nas wszystkich, siostra kumpla, który też gra. Przychodzi moment, kiedy ktoś wykonuje aut a Marysia (tak jej na imie), przyjmuje piłkę. Komentator, który stał obok, zapodał cuś takiego:

Oł jea! A teraz Marysia przyjmuje na swoją idealnie równą klatkę piersiową...

Boiskowa kultura - nerwy. Remis, a 5 minut do końca. Gość z mojej drużyny robi rajd, gra zamienia się w bezładną kopaninę. Piłka, odbita od nogi obrońcy, trafia na ręke naszego napadziora.
1 - Ręka!
2 - *******isz!
1 - W ryj?
2 - No jaaa, dupisz flekiem!

Edit:

[21:26] <@Scorpinho> tez wam lataja male muszki kolo monitora? :/
[21:30] <@Akuku> Scorpinho : u mnie nie lataja, bo mylem stopy :/

Old Post 30-04-2005 21:57
weirdo
kontemplator bytu

12:25:45 <@sniegol> 03:12 | Pingwinaria 2005:
12:25:48 <@sniegol> 03:12 | W czasie wykładu bodajże Tomka Zielińskiego:
12:25:53 <@sniegol> 03:12 | Prelegent: Rozkład jazdy komunikacji miejskiej dostępny będzie w wersji dla Windows i
12:25:57 <@sniegol> 03:12 | Linuksa. Użytkowników Mac OS X stać na własne samochody.
12:26:01 <@sniegol> 03:12 | Głos z sali 1: Nieprawda! Z nami przyjechał jeden użytkownik Macintosh'a, pociągiem...
12:26:06 <@sniegol> 03:12 | Głos z sali 2: ... swoim.

you accept (reject, respect);

Old Post 01-05-2005 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Rozmowa na ircu an kanale team poland:

]iNs[sE- can u say how the IP of poland ISP's start? :o
]iNs[sE- plz :s
c0x- o.o
]iNs[sE- like...
]iNs[sE- 213.x.x.x.x ...
c0x- ye same here
c0x- hard to say
c0x- w8
]iNs[sE- i aprecciate a lot
]iNs[sE- if u could say that :f
]iNs[sE- c0x- aA` do //say $IP
]iNs[sE- i think is this,...
]iNs[sE- 213.22.217.186
]iNs[sE- yup
]iNs[sE- to tell ur ip :o
c0x- hm every ip i have in poland
c0x- is differnet so dno man
]iNs[sE- doesn't have a eqaul number?
c0x- nope
c0x- 80..
]iNs[sE- like.. in portugal is .. 213 ... 2137.. and 81
c0x- 82
c0x- ..
c0x- 60
]iNs[sE- fuck
c0x- 213
c0x- etc
c0x- ;x
]iNs[sE- ok
]iNs[sE- nevermind
]iNs[sE- tks anyway
c0x- yap np ;J
c0x- why u need it anyways ?
]iNs[sE- c0x-
]iNs[sE- i have a server of MU
]iNs[sE- and some poland guys are hacking it
]iNs[sE- :X
]iNs[sE- lol
c0x- haha
c0x- nothing new rotfl

Old Post 01-05-2005 23:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

wykład z prawa gospodarczego, dr gada o hipotekach i księgach wieczystych aż tu zza okien słychać odgłos cofającej się ciężarówki:

dr - to nie z mojej teczki..
sala - <cisza>
dr - ani z państwa teczek...
sala - <dluzsza cisza>
dr - mam nadzieje ze nie tylko ja to slysze..

Old Post 05-05-2005 15:28
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Tata zaczal palic fajke zamiast papierosow i mu sie spodobala.

Tata: Fajka jest zdrowa!

Mama: Ale smierdzi! Nie bedziesz mi tego palil w pracy!

Tata: No... moge nie chodzic do pracy! Mi to pasuje!

Old Post 06-05-2005 23:55
r00ster
Stronger than Death

<maertz> I happen to be average > when I started cpm, I had a small dick, but after playing a lots of pickups, my dick grew bigger and bigger, and now Ihappen to be average too

<Drexciyian> its better to have gaysex than none at all

Old Post 07-05-2005 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

.-- robmal/291467 --- -- -
| Stan: dostępny (Nowy baton "Mars" z dodatkiem bromu.... gdy tylko masz ochotę.)
`----- ---- --- -- -

.-- dredzik/5554264 --- -- -
| Stan: zajęty (Don't tease me, I have no social life and I'll hunt you down for sport)
`----- ---- --- -- -

23:48:44 [[email protected]] ej weirdo, kto cie najbardzizej kocha?
23:50:18 [[email protected]] nie wiesz? ja ci powiem, monitor! a czemu? bo pokazuje ci twoj caly swiat, hrhr

you accept (reject, respect);

Old Post 08-05-2005 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
megazord
Training (Enforcer)

zy gdyby w te wakacje został w Warszawie zorganizowany turniej gry AvP2, stawiłbyś się na nim??

KarluS
#Clan Moderator

Status: Online

Post Wysłany: 08.05.2005 22.38.53 Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
nie

nie gram 1 na 1

Old Post 08-05-2005 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil megazord Kliknij tutaj by wysłać e-maila do megazord Znajdź więcej post'ów przez  megazord Dodaj megazord do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać megazord prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (34): « First ... « 27 28 [29] 30 31 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions