quote: Napisane oryginalnie przez tram-
ojojojojoj... ja tez chce byc fajny i mlodziezowy :o ... moze nawet tak jak ten pajac zaraza... no dobra, moze nie, pzresadzilem :o
ale doloze kolejna cegielke do tego topika, w koncu to kawalek histerii boarda...
a fak, nie ma cegielek, to gwozdzia wbije...

T
|
|
:o
btw bo nie jestem na czasie, kiedy ten niby ozzfest ma byc (napalilem sie na toto co mialo byc na gwardii ale okazalo sie ze to walek, wiec teraz sceptycznie podchodze...)
Hehe pajac to może nie od razu,a posta napisałem bo mi się nudziło.Teraz mam przeje....chlapane bo mnie w budzie na piciu złapali.No cóż przynajmniej nie wyleciałem.O i nie chce wam się przypodobać czy się chwalić bo i po co (no ofens).W związku z zaistniałym wydarzeniem w mojej budzie mam do was pytanie,czy alkohol popsół wam kiedyś życie?Notabene muzyki nie wiecie gdzie można kupić P.O.D. bo u mnie na tym zadupiu nie ma.Najlepiej jakiś adres na necie jakbyście mogli.Nie wiecie też gdzie można kupić paste do skóry,jakąś kolorową,gdzie to wogóle można takie coś dostać w sklepie z kosmetykami?
|