LoooooooL jaki topic :)). Ubaw mialem po pachy czytajac, od razu mowie, ze nie jest to zlosliwy smiech, po prostu niektore posty sa the best :))))))
A teraz powaznie
Co do Pionka nie znam, nie mialem na szczescie (sadzac z opisow) okazji poznac, ale Emileczka znam jak najbardziej i sadze, ze Pionek to osoba tego samego pokroju :). Chamstwo na serwach bylo i bedzie, bo to Polska wlasnie, kraj cwelow, debili i oszolomstwa. Jednostki gina w masie bezmozgowego szlamu. Przyzwyczailem sie, ze grajac pod fejkiem dostane kicka za skutecznosc, przyzwyczailem sie do kickow, za przypadkowe tk, przyzwyczailem sie do preferowania w rozdawaniu ammo i leczeniu graczy klanow nad zwyklymi. Przyzwyczailem sie do bluzgow, chamstwa, wyzwisk i tego calego g... co jest na serwach, ciaglych klotni o nic, wyzywania sie, ktory klan jest najlepszy (nie wiem, dla mnie to akurat nie ma znaczenia, bo dla mnie to jest fun, a bycie w klanie ma na celu jeszcze lepsza po prostu zabawe), przyzwyczailem sie, ze co chwile powstaje nowy klan, przyzwyczailem sie, ze urodzilem sie w tym kraju. Czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczai. Ja ze swej strony moge potepic i Pionka i Emilka, tyle, ze nic to nie zmieni, bo to Polska wlasnie. TKM w czystym tego slowa znaczeniu. Czasem bedac w sieci, wstyd sie jest przyznac, skad sie jest, ale to szczegol, szczegol, ze na ircu na wielu zagranicznych kanalach znaczek pl to ban, ale co tam. Tu zyjesz i tu pewnie zdechniesz.
W tej krainie miodem i mlekiem plynacej.
Osobiscie graczom zycze po prostu funu, zabawy, zginiesz trudno, ja sam tez bluzgam i katuje, ale swoja myszke, raz zdazyla mi sie na serwie powazniejsza rozmowa z Emilkiem, a i tak sie bardzo staralem byc spokojny :) Ludzie to tylko zabawa.
A co do wieku graczy, to ok moge byc zacofanym baranem, ale 8 lat i wolf to jednak nie dla mnie. Takie mam zdanie. Nie bede sie nic wiecej wtracal, bo to nie moja sprawa i nie moj biznes, to juz prywatna sprawa pana Vikinga.
A co do stronki Emila to raz, ze dla mnie to prawdziwy zaszczyt byc w niej ujety :))))))) a dwa to najwiekszy spazm mialem jak znalalzem bledy ortograficzne i to takie,ze az glowa boli :)))))))
Niema jak to bluizgac na kogos i to w dodatku robiac bledy :))). Ach wszystkim graczom ktorzy uzywaja w stosunku do innych graczy wyrazu na ch... o przypominam, ze nalezy pisac przez ch, a nie samo h, jakjuz klniecie to robcie to poprawnie :)
GG i GL4 all :))
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|