Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Western Quake3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
scalator
Guest

Re: serwer d wq3 a sprawa polska

a moze Majes zalozy nowe forum ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-04-2003 21:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Nie ma sensu... postawie zupelnie nowe forum na tym samym skrypcie co FPP BOARD, mam miejsce i mysql dajcie mi kilka dni- musze pomieszac w bazie. Wlasny styl itd.

PS. Na servie jest stary punkbuster i wykopuje ludzi z nowym... scal odezwij sie na GG to to z konsoli moge nawet ja updejtnac...dzieki

Old Post 04-04-2003 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

gralem w to i we wczesniejsza wersje
lipa poprostu

Old Post 05-04-2003 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

http://elpaso.antynazi.org/wq3/forum/index.php - nowe forum westernq3 w polsce, pozniej zrobie alias prv.pl zeby nie trzeba wpisywac bylo dlugiego adresu. Dzis skoncze to forum, możecie się rejestrować i pisać posty. Do zrobienia jest kilka szczegółów graficznych, rangi itd. Zajmę się tym jak wrócę od lekarza

Old Post 05-04-2003 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez DL|dolny
http://elpaso.antynazi.org/wq3/forum/index.php - nowe forum westernq3 w polsce, pozniej zrobie alias prv.pl zeby nie trzeba wpisywac bylo dlugiego adresu. Dzis skoncze to forum, możecie się rejestrować i pisać posty. Do zrobienia jest kilka szczegółów graficznych, rangi itd. Zajmę się tym jak wrócę od lekarza

no to zegnam...

\/

Old Post 05-04-2003 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Zegnam. Adres forum: www.wq3forum.prv.pl. Dzieki wszystkim z forum za gre dzisiaj Było masakrycznie 12 osób jest w sam raz.

Old Post 05-04-2003 16:58
capone
+SG+SkUbAnY

fajny mod ale strasznie fps zzera mam dobry sprzet a nie moge pograc na 125 fps jak w innych grach , to powinni poprawic .
mozna potrenowac celnosc i wqrwia mnie jeszce ze barany se ulatwiaja zamiast grac z rifle to oczywiscie biora shotguny bo prosciej zabic tak jak to mialo miejsce jeszce niedawno w urt tacy ludzie najlepsza gre potrafia popsuc byle tylko miec staty lepsze eh szkoda slow .

Old Post 11-04-2003 02:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Ja sie przyznam ze moje ulubione bronie to Winchester (shotgun) i Colt Lighning (Rifle) i używam najróżniejszego arsenału ale najczęściej mój ping oscyluje w granicach 200 i wtedy jeśli tylko mam kase kupuję b. często Winchestera chyba że uważam że skuteczniejsza będzie inna broń (np zdjęcie campera z dachu banku)...

...zresztą, wystarczy potrenować i będziesz sobie radził z ludźmi wyposażonymi w shotguny. 1 strzał w dobre miejsce i po kłopocie.

pozdr,
dolny

www.wq3forum.prv.pl

#wq3 irc.quakenet.org

Old Post 11-04-2003 08:54
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Stestowalem kapke no i tak mi sie srednio podoba.... zjada max fps`ow pomimo ze grafika chodzi na czystym silniku quejka bodajrze.... No ale to rybka 90 fps sie trzyma .

Grywalnosc- troche to dla mnie za mulaste, po Urt ciezko jest przestawic sie na cos tak wolnego, no tak nie powinno byc tu bunny jumpow ale tak czy inaczej

ogolnie takie sobie to to , instalke skasowalem , katalog w q3 polezy pewnie do nastepnego formata =]

Old Post 11-04-2003 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
1oka
Training (Enforcer)

zajebisty modzik jak tylko mam dobry ping i ktos jest na servie gram :> tylko troche za wolno rozklada ten karabin maszynowy no i szkoda ze w biegu nie mozna szyc gosci z niego

|AXP 1700+ / 2400+ JIUHB0306 (10x200) 1.525vol || Spire FalconRock II || Epox 8rda+ FSB 200 rev 1.1 || Sapphire Radeon 8500le || 2x256 Geil 400 cl2-3-3-5 : 2.77vol DualDDR|| <w planie vdd mod , chlodzenie mofsetow itd>

Old Post 18-04-2003 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 1oka Znajdź więcej post'ów przez  1oka Dodaj 1oka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 1oka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question serwer?

a jaki jest adres do serwera tego moda?
przyznam, że łupić boty już mi zbrzydło a trafić kolegę w kolano i patrzeć jak śmiesznie się za nie łapie - to cała frajda
jest w ogóle serv tego gdzieś?

Old Post 21-04-2003 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

jest kilka serwerow w europie.
jak masz all seeing eye to przez niego se wyszukaj.

Old Post 21-04-2003 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: serwer?

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jest w ogóle serv tego gdzieś? [/B]

od miesiaca stoi DamiNet

dgames.tkdami.net:27961

Old Post 21-04-2003 17:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: serwer?

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
od miesiaca stoi DamiNet

dgames.tkdami.net:27961

NIe stoi bo sprawdzalem dzis

Tak czy inaczej 5 serwow w Europie swiadczy o tym ze mod nie jest przyszlosciowy :d

Old Post 21-04-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cycum
Training (Enforcer)

Talking

Zagrałem i musze powiedzieć że ten mod nie jest taki zły..... Pomimo "moich" problemów z celowaniem; troche ciękiej grafiki; i 2 Fire-y... (kto to wogule wymyślił ?!?!?!?!).

Old Post 22-04-2003 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cycum Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cycum Znajdź więcej post'ów przez  cycum Dodaj cycum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cycum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions