Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > The Matrix
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
A mnie zastanawia jedna rzecz..
Dlaczego "Matrix: reloaded" tłumaczą na "Matrix: reaktywacja"

"Macierz Przeładowanie"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-05-2003 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ven3
Guest

.

Edytowane przez dnia 28-05-2003 o godz. 23:29

Old Post 11-05-2003 09:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

nie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 11-05-2003 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq
Co byście nie mowili o fabule, filmu już sie doczekac niemoge

ee tam.... ja mam bilet na 21

GG 1090334

Old Post 11-05-2003 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
ee tam.... ja mam bilet na 21

A to Ciekawostka - idziesz do kina na dzień przed premierą ?
Premiera jest z 22'ego na 23'ego(00:01), a na moim bilecie jest zła data druknięta bo coś sie system zwalił w kinie

Old Post 11-05-2003 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

W multikinie jest juz od 16 za 10PLN pokazy przed premierowe czy coś takiego ja ide dzisiaj chyba bilet kupić na 20 czy cos około

Old Post 12-05-2003 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja pewnie pojde bo wypada ale nie spodziewam sie jakiejs rewelacji po czesci pierwszej.

Old Post 12-05-2003 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
oo lol to nawet nie sciagam na sdi

SDI nie jest takie zle.. przynajmniej u mnie. Wole to niz modem

Poza tym jak sie sciaga z dobrego serwera (hi Yareq! ) to 700Mb/~24h. Nie jest to jeszcze rewelacja, ale zeby podpiac lepsze lacze musze troche rozbudowac LAN'a zeby koszta sie obnizyly.

Old Post 12-05-2003 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

No ale cena jest niewspolmierna do mozliwosci - jesli kilkadziesiat zlotych drozej jest ADSL 512/128 (4x faster) ...

Old Post 12-05-2003 14:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A ja pewnie pojde bo wypada ale nie spodziewam sie jakiejs rewelacji po czesci pierwszej.

oj Saari ... nie znasz sie na filmach za bardzo ...

Old Post 12-05-2003 16:14
rcube
KOSZ

Matrix: Reloaded zapowiada sie wspaniale ale denerwuje mnie tzw. Matrixomania.

Old Post 12-05-2003 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
No ale cena jest niewspolmierna do mozliwosci - jesli kilkadziesiat zlotych drozej jest ADSL 512/128 (4x faster) ...

Moglbys napisac cos wiecej o tym laczu? Jaka firma to oferuje (na jakim terenie). Ile kosztuje?

Old Post 12-05-2003 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

osz..jaki ze mnie lol :/
Nagadalem ze w lumtikinie od 16 jest matrix za 10pln Jest...tyle, że pierwsza część
wiec ja ide dopiero po premierze bo na premiere racze nie pojde bo jest o pólnocy a rano mam ustną z angielskiego

Old Post 12-05-2003 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja Ghost in the shell ściągałem przez 1,5 miecha...

a JeloneK wpadl do mnie i nagral sobie (3min)

Insmac - zobaczymy, ze moje lacze wytrzyma napor maniakow filmowych, jak wyjdzie Matrix :>

Pewnie Admin znowu mi skrzynke zaspamuje ;/

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 13-05-2003 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Jak to Yareq już napisał, Matrix: Reloaded, Enter The Matrix i Animatrix są ze sobą powiązane.
Animatrix mi się podobał, bardzo miło opisane 9 epizodów. ;>
ETM, zajebisty, sceny walki, ciosy ( scena na poczcie przypomina mi film ). :-)
A na Matrix: Reloaded kupie sobie jutro bilecik.

Old Post 13-05-2003 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]sarmac
Moglbys napisac cos wiecej o tym laczu? Jaka firma to oferuje (na jakim terenie). Ile kosztuje?

Telekomunikacja Polska S.A. - neostrada plus A poza tym to duzo malych sieci osiedlowych oferuje dzielony DSL ... mozna tez samemu sobie zrobic lan ...

Old Post 13-05-2003 12:03
Jarek

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Matrix: Reloaded zapowiada sie wspaniale ale denerwuje mnie tzw. Matrixomania.

Ogolnie całośc będzie rox, ale juz wyłapałem w E.T.M kilka scenek filmowych które nie podobają mi się wcale - gra troszke za dużo zdradza z famuły filmu.

Old Post 13-05-2003 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yareq
Ogolnie całośc będzie rox, ale juz wyłapałem w E.T.M kilka scenek filmowych które nie podobają mi się wcale - gra troszke za dużo zdradza z famuły filmu.

Ja nadal tego nie rozumiem. ;D

Old Post 13-05-2003 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Matrix jest oparty na ideologii buddyzmu...

No tak nawiasem mowiac... Szczerze mowiac Matrix, pierwsza czesc, podobala mi sie bardzo, poniewaz imo fabula nie byla do konca taka banalna, i standardowa... Choc rzeczywiscie, koniec jest strasznie hollywodzki...

Old Post 13-05-2003 16:37
Hakan
Elite (Fiend)

W ostatnim magazynie Film jest artykul n/t symboli w nim zawartych i inspiracji Wachowskich przy pisaniu scenariusza "Alfabet od M do X"

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-05-2003 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
[...]
A na Matrix: Reloaded kupie sobie jutro bilecik.

A my idziemy grupa 20osobowa
Juz czuje, jakie zwalki beda odchodzily ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 13-05-2003 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

W Newsweek'u przy okajzi Cannes jest troche o Matrixie. Dizisaj sobie poczytalem i sie napalilem

Old Post 13-05-2003 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
W ostatnim magazynie Film jest artykul n/t symboli w nim zawartych i inspiracji Wachowskich przy pisaniu scenariusza "Alfabet od M do X"

Opłaca się zakupić ?:-)

Old Post 13-05-2003 19:05
Hakan
Elite (Fiend)

a) jesli nie masz na co wydac 6,90 zl
b) jesli interesuje cie wywiad z Jaenem Reno
c) jesli chcesz poczytac o R. Polanskim
d) jesli chcesz poczytac o japonskich horrorach
e) jesli chcesz otrzymac okulary 3D by ogladnac kilka zdjec Matrixa 3D
f) jesli chcesz plakat z Matrixa
g) jesli intersujesz sie filmem
to tak
dla samego artykulu to lepiej pujsc do jakiejs ksiegarni z gazetami i tam poczytac

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-05-2003 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
oj Saari ... nie znasz sie na filmach za bardzo ...

Lol? Tylko dlatego ze nie podoba mi sie film za ktorym szaleje cala reszta motlochu? Przynajmniej mam wlasne zdanie

Old Post 13-05-2003 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Lol? Tylko dlatego ze nie podoba mi sie film za ktorym szaleje cala reszta motlochu? Przynajmniej mam wlasne zdanie

Saari woli "perfekcyjny" Dzien Swira Poza tym w matrixie nikt nie mowi "*****, ja *******e" to po co ogladac?

Widzialem dzisiaj "filmik" od Yareq i szczerze mowiac troche nie podoba mi sie motyw z lataniem. Zobaczymy jak to w calosci bedzie wygladac, ale jak narazie troche sie zawiodlem...

Old Post 13-05-2003 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Motyw z z lataniem jak superman zajezdza totalna tandetą.

Old Post 13-05-2003 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Saari woli "perfekcyjny" Dzien Swira Poza tym w matrixie nikt nie mowi "*****, ja *******e" to po co ogladac?

Widzialem dzisiaj "filmik" od Yareq i szczerze mowiac troche nie podoba mi sie motyw z lataniem. Zobaczymy jak to w calosci bedzie wygladac, ale jak narazie troche sie zawiodlem...

od adasia sie odczep bo w ryj dac moge dac

a btw rodzina jakiegos zmarlego niedawno polskiego pisarza sf
zglaszala pretensje do Wachowskich
ponoc jedna z ksiazek tego goscia jest ludzaca podobna
do scenariusza matrixa a wydal ja w 80 ktoryms
...jezeli mieliby wytoczyc to i tak procesu nie wygraja

namiary na ksiazke Adam Wisniewski-Snerg "Aniol Przemocy"

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 13-05-2003 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

http://www.swir.pl/swir_piosenka.mp3
ja sobie to jeszce raz chyba sciągne i obejże

Old Post 13-05-2003 21:38
Jarek

TVN pokaże w najbliższy piątek "Matrix" braci Wachowskich oraz 9. odcinek animowanej serii "Animatrix" pt. "Ostatni lot Ozyrysa". Odcinek ten stanowi preludium do filmu "Matrix Reaktywacja".

emisja 16 maja
20:40 "Matrix"
23:30 "Ostatni lot Ozyrysa"

(c) Stopklatka.pl

Po raz 345234 matrix, po raz 2345 ozyrys

Old Post 13-05-2003 21:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:03.    Strony (10): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions