Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > 3 wojana swiatowa!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Sądząc po tym cytacie potęga przepowiedni Nostradamusa polega na możliwości tak swobodnej interpretacji, że będzie pasować do każdej sytuacji (to zdanie chyba skopiuję do topicu o rymowaniu )
O ile można dopatrywać się w pierwszych słowach chodziło o zamach na Ojca Świętego to już dalej jest tylko ble ble ble. Niby co ma przedstawiać dwóch braci? Gdzie jest forteca, która runęła? Wątpię, że WTC było fortecą. Kto jest wielkim przywódcą, któr się poddał? No i na zakończenie płonęło tylko kilka budynków a nie całe miasto.
Oby więcej takich lotnych przepowiedni i ich interpretacji a powstaną następne rzesze fanatyków. W końcu na tym polega psychomanipulacja tłumem. Dać mu pożywkę i ułatwić jej rozprzestrzenianie się, a następnie już tylko podsycać, podsycać...

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-09-2001 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Takie głosy się w sieci pojawiają. To jest niebezpieczne. Nie pisałem tam iż ja się z tym zgadzam, ale że to się pojawia na sieci, a jak na sieci to w umysłach ludzi i się niebezpiecznie robi :

Miasto boga : kto lub co jest bogiem w XXI w. ...pieniądze.
Grzmot : czy samolot nie jest takim grzmotem z nieba i zaskoczenia zaatakował USA
Dwaj bracia : w stanach na budynki WTC mówi się twins.
Chaos : oczywiście że terroryzm, który z definicji szerzy chaos
Forteca : nie pentagon lecz cala Ameryka która bezpiecznie schroniona za oceanem czuje (czuła się)się fortecą, którą nikt i nic nie pobije .
Wielki leader : ... nie trzeba mówić

Duże miasto największe miasto na świecie (aglomeracja) to NYC

Oczywiście w to nie wieże - za bardzo naciągane ale...

Old Post 12-09-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Old Post 12-09-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ale mimo wszystko powoduje dreszcz?

Nie wierzymy w niektore rzeczy poki nie przyjdzie odpowiednia pora... co do mnie to nie chce mi sie w taki przepowiednie wierzyc ale nie odrzucam ich z cala pewnoscia... sa sprawy poza zasiegiem zwyklych ludzi... nie mozna byc pewnym wszystkiego.

Nah ... szczerze mowiac mam nadzieje, ze sie jakos to ulozy ...mam znajomych w NY... i nie chce by im sie cos stalo
O nas na razie nie mysle... jak na razie tu nic sie nie dzieje...

Old Post 12-09-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Takie głosy się w sieci pojawiają. To jest niebezpieczne. Nie pisałem tam iż ja się z tym zgadzam, ale że to się pojawia na sieci, a jak na sieci to w umysłach ludzi i się niebezpiecznie robi :

Miasto boga : kto lub co jest bogiem w XXI w. ...pieniądze.
Grzmot : czy samolot nie jest takim grzmotem z nieba i zaskoczenia zaatakował USA
Dwaj bracia : w stanach na budynki WTC mówi się twins.
Chaos : oczywiście że terroryzm, który z definicji szerzy chaos
Forteca : nie pentagon lecz cala Ameryka która bezpiecznie schroniona za oceanem czuje (czuła się)się fortecą, którą nikt i nic nie pobije .
Wielki leader : ... nie trzeba mówić

Duże miasto największe miasto na świecie (aglomeracja) to NYC

Oczywiście w to nie wieże - za bardzo naciągane ale...

Skoro wiesz, że to jest niebezpieczne, to po co przyczyniasz się do ich rozpowszechniania? Zachowujesz się jak dziennikarz, któremu co prawda jest przykro i współczuje czyjemuś nieszczęściu (np. fimowanie płaczącej po utracie syna kobiety i pytanie: "co pani teraz czuje?"), ale je pokazuje bo liczy na nagrodę Pullitzera i podwyżkę od szefa.

Miasto boga: kościół
Grzmot: piorun, który uderzył w ilglicę PKiN
Dwaj bracia: dwóch dupków zakochanych w tej samej kobiecie. Nadodatek będącej żoną jednego z nich
Chaos: Burdel w chałupie, który nastał po bijatyce braci lub miasta objęte powodzią
Forteca: Główna kwatera Hitlera w Kętrzynie, a już na pewno nie Ameryka - patrz porażka w Wietnamie i Pearl Habor
Wielki leader: Fatality, którego bierze sraka i musi oddać walkowera bo niechcą dać mu grać w kiblu

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-09-2001 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

Old Post 12-09-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Skoro wiesz, że to jest niebezpieczne, to po co przyczyniasz się do ich rozpowszechniania? Zachowujesz się jak dziennikarz, któremu co prawda jest przykro i współczuje czyjemuś nieszczęściu (np. fimowanie płaczącej po utracie syna kobiety i pytanie: "co pani teraz czuje?"), ale je pokazuje bo liczy na nagrodę Pullitzera i podwyżkę od szefa.

To mi daje do myślenia, do zastanowienia się nad swoim postępowaniem. Dzięki.

Old Post 12-09-2001 14:54
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no, moze awganistan wyda tego usama. przynajmniej tak powiedzieli, jak usa bedzie na 100% pewna ze to on

Old Post 12-09-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
"In the City of God there will be a great thunder, Two brothers torn apart by Chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb" , "The third big war will begin when the big city is burning" - Nostradamus 1654

Czyli w wolnym tłumaczeniu :
"W Mieście Boga będzie wielki grzmot, Dwóch bratów zostanie rozszarpanych przez Chaos, forteca runie, wielki przywódca podda się " , " trzecia duża wojna zacznie się kiedy duże miasto zacznie się palić "

Nie wiem jak wy, ale ja się zaczynam bać.

jeejj. to faktycznie brzmi strrrasznie. ja do wszelkich takich opowiesci trzymam wielki dystans (koniec swiata mialbyc juz chyba z 4 razy w ciagu ostatnich lat...), ale... "Dwóch bratów zostanie rozszarpanych przez Chaos"

Old Post 12-09-2001 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Jeśli to nie są jakieś brednie, tylko na prawdę słowa Nostradamusa, to naprawde jest się czego bać...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 12-09-2001 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

wiecie co jeszcze moze niezle przestraszyc? wysoka dostepnosc broni chemicznej/biologicznej na czarnym rynku. ten cholerny osama ma bardzo duzo kasy i dla niego to nie problem. strach sie bac co by bylo, gdyby rozprzestrzenili takiego np. wagilka.

Old Post 12-09-2001 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

?!? Nic nie mówie.

Old Post 12-09-2001 15:26
Yazoo
Master (Spawn)

quote:

?!? Nic nie mówie. [/B]

LOL!!!

z drugiej strony...moze to tylko przypadkowe ulozenie klebow dymu? tak jak z ta twarza na Marsie?...

ale to wyglada....

Old Post 12-09-2001 15:28
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
Jeśli to nie są jakieś brednie, tylko na prawdę słowa Nostradamusa, to naprawde jest się czego bać...

No właśnie. Nikt z nas nie widział tekstu Nostradamusa w oryginale, a tych którzy widzieli jest niewielu. To daje doskonałe możliwości dla różnej maści hohsztaplerów.

P.S. OGO: niezłe zdjątko.

Edytowane przez killertowa dnia 12-09-2001 o godz. 15:49

Old Post 12-09-2001 15:32
OGO
niema mnie

G.A.T.

Chłopaki nie wiem jak wy ale ja jestem za.

Old Post 12-09-2001 15:40
Yazoo
Master (Spawn)

dolaczam sie!

Old Post 12-09-2001 15:46
SweepeR
sweter

Prawda jest taka, ze opinia publiczna tak naprawde malo wie o calej tej sprawie.

1. Wogole nie chce mi sie wierzyc w slowa Putina (wroce do tego) i Arafata oraz calej reszty z tamtych rejonow, ze przykro im z tego powodu. Przeciez nie powiedzieliby przed setkami milinonow ludzi na calym swiecie, ze to oni, ze niezle dokopali hamerykancom.

2. W ciagu ostatnich kilkudziesieciu lat zginelo kilka bomb atomowych i nikt nie wie gdzie one sie znajduja.

3. Kilka miesiecy temu, USA i Rosja podpisaly umowe o tzw. "Parasolu", czyli systemie obronnym przeciw rakietom (nie pamietam dokladnie czy mialo to objac teren Rosji czy bliski wschod). Amerykanie cieszyli sie, ze Rosja wreszcie sie ugiela przed ich sila, ale nie zauwazyli, ze jeszcze w tym samym tygodniu Putin spotkal sie z przedstawicielami panstw wschodnich. Te wizyty byly tajne i nie wiadomo o czym mowili (ofcoz o kilku rzeczach wiadomo, zeby nakarmic ludzi zostaly podane). Tak wiec teraz Rosja moze sobie fikac ze swoim systemem, ustawili sie z Izraelem. A atak IMO nie byl sponsorowany przez jakis kraj, gdyz gdyby wyszlo to na jaw, to mieliby niezle przesrane. A do wykonania tych zamachow potrzebne bylo tylko kilku/kilkunastu ludzi i ktos szalenie inteligentny.

Ja tam nic nie wiem i juz wiecej za bardzo nie bede wypowiadal sie w calej tej sprawie, gdyz kazdy mowi co innego i pozniej robia sie plotki, ludzie zaczynaja panikowac. Co bedzie to bedzie, za wiele nie poradzimy na to. Mamy nauczke i powinnismy wyciagnac z tego wiele lekcji.

A wojny IMO nie bedzie.

Old Post 12-09-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Talking

A moim zdaniem to ci terrorysci z*******ili robote To trzeba byc nieudacznikiem zeby zostawic nienaruszony Bialy Dom, Statule Wolnosci , Disneyland i Hollywood(to sa symbole USA) JA bym zaczal od tego

Old Post 12-09-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

A wojny IMO nie bedzie.

Wszyscy dokoło szumią o wojnie, ale póki żaden kraj otwarcie nie
przyzna się do współ udziału udziału do zamachu lub nie powie otwarcie że sam go zorganizował. Ale powiedzenie czegoś takiego to moim zdaniem samobójstwo...

Btw Onion pomyśl... terrorystom nie chodziło o to by szargać amerykańskie "świętośći" lecz wywołać jak największy szok i pokazać że mogą zabijać takie ilości ludzi bez wachania. Udało im się...

Old Post 12-09-2001 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Onion: iIMHO im nie chodziło o zniszczenie symboli USA, tylko o sparaliżowanie rynku gospodarczego...

Old Post 12-09-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wojny zadnej nie bedzie.

aha, i imho ze zaden z przywodcow panstw ktore sa przeciw usa (arafat, putin i inni) nic nie wiedzial o tej operacji. nikt normalny nie podjaby sie organizacji takiego czegos. imho byla to jedna osoba ktora wszystkim kierowala i napeno nie pytala arafata o zgode.

Old Post 12-09-2001 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Zgadzam się, xen0m. Co do osób prawdopodobnie odpowiedzialnych za tą falę terroryzmum podejrzewa się jakiegoś szejka, nie pamiętam jak się nazywa. Na pewno w TV słyszeliście A nawet jeśli (co jest baaaaaardzo mało prawdopodobne...) któryś z przywódców wymienionych przez Ciebie państw ma z tym coś wspólnego, to i tak się do tego nie przyzna...

Old Post 12-09-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Widać nie wszyscy zdają sobie sprawe z ogromu tragedi. Na stronie http://www.ny.com/wtclist.html jest lista ocalałych z katastrofy. Ktoś sobie zrobił niesmaczy żart:

!FUCK !!EVERYBODY injured

No comment

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 12-09-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Co wy w ogole mozecie wiedziec co porywacze mysleli i jakie ich byly zamierzenia? W ogole po co spekulujecie nie majac zadnych dowodow, ze to wina palestyny, ze wojny nie bedzie, ze Bin Laden jest za to odpowiedzialny itp. Widac ze latwo jestescie manipulowani i niektore osoby wlasnie chca zebyscie tak mysleli. W ogole moze byc zupelnie inaczej i wystarczy jeden podstep by zrzucic wine na kogos kto moze nic nie miec z tym wspolnego. Kombinacji jest tak wiele ze nawet ciezko jest o tym mowic i wyciagac juz jakies wnioski.

Sweep ty tez przesadzasz, bo widze ze probojesz troche trzymac strone tych palestynczykow, znajdujesz wytlumaczenia, ktore tez mozliwe ze zostaly wymyslone bo albo sa wygodne albo staraja sie by czlowiek zmienil sposob myslenia.

Radze sie wam uspokoic. Co ma byc to bedzie

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 12-09-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

hm wlasnie. cala ta wielka panika i dyskusja "co bedzie" i "olaboga bedzie wojna"... przeciez to nie od nas zalezy

brawa dla Raptora

Old Post 12-09-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

brawo raptor....
jasne ze masz racje wlasnie o to chodzilo terrorystom zeby wywolac konflikt na skale swiatowa a co wy myslicie?
wtedy terrorysci stana sie praktycznie bezkarni!
a kto powiedzial ze to zamachowcy z tego a nie innego kraju? i czy to tak naprawde ma znaczenie? przeciez to nie wina calego narodu ze powiedzmy 10% ludnosci jest rasistami przeciwnikami amerykanow itp itd! moge przesadzac ale taka jest prawda nie kazmy krajow a prawdziwych dreczycieli...
to ze niektorzy palestynczycy beda sie cieszyc z tragedii w usa bylo wiadome przeciez skads sie musza brac te konflikty wschodu i zachodu nie?
ale to trzeba przebolec bo ludzi czesto nie da sie zmienic....

aa a jesli ktos chce obejrzec zdjecia i filmiki tragedii co moze da im troche do myslenia to zapraszam np. na:
http://www.netgen.de/wtc/

Old Post 12-09-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Thumbs down

Racja, rozmowa za daleko sie toczy. Teraz zaczynacie wklejac texty nostradamusa, jakbyscie przed chwila ogladneli o nim program na Discovery. Troche przesadzacie, jak gdzies czytalem "texty nostradamusa, to tak jak z trudnym wierszem, kazdy moze inaczej interpretowa, przetlumaczyc". Dajcie sobie spokoj z tymi przepowiedniami, bo zamiast gadac o tej tragedi i jej nastepstwach gospodarczych, politycznych..to wklejacie moze nie przefantazjowane, ale najwyzej zle zinterpretowane texty. Ja tez napisze sobie list, ktory znajda za 400 lat ize bedzie wielka wojna, stalowe machiny i w ogole. Spojrzmy na to realnie, a nie pod wplywem tekstow, ktore nie powinno sie mieszac w tragedie tysiacow ludzi

Old Post 12-09-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

wlasnie zapomnialem dodac ze przepowiednie nostradamusa znam troche bo sporo o nim czytalem i ogladalem no ale jako ciekawostka a bez przesady!
co wy sadzicie ze gosc przepowiedzial ten atak?!?!
i moze jeszcze jutro bedzie koniec swiata?
nie mozna z tego zartowac ale trzeba myslec racjonalnie - nawet taka potega militarna jak stany zjednoczone nie wypowie wojny przez atak terrorystow bo nie maja oni po prostu nic do panstwa z ktorego pochodza....

Old Post 12-09-2001 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Rap ma racje ale troche nie ma racji () co do bin ladena. przed tym zamachem on byl najbardziej poszukiwanym terrorysta na swiecie wiec tak czy tak usa chce kary dla niego.

Old Post 13-09-2001 09:39
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Sweep ty tez przesadzasz, bo widze ze probojesz troche trzymac strone tych palestynczykow, znajdujesz wytlumaczenia, ktore tez mozliwe ze zostaly wymyslone bo albo sa wygodne albo staraja sie by czlowiek zmienil sposob myslenia.

Nie.

Zawsze staram sie spojrzec na jakas sprawe z wiecej niz tylko jednej strony, poznac punkt widzenia drugiej osoby. A to nie jest rownoznaczne z popieraniem danej strony.

Ale zgadzam sie, ze byc moze jest tak, ze cala ta sprawa calkiem inaczej wyglada, tylko przed ludzmi chowa sie prawde. Dlatego jak juz pisalem, dla mnie /EOD.

Old Post 13-09-2001 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions