quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Ehhh .. tak to jest gadajac z facetami ... mysla tylko tym co maja w gaciach
Haha... Saarenko !! Powiedzialbym, ze odkrylas Ameryke ale od razu cisnie mi sie pytanie:
a Wy - plec piekna - moze nie? 
Wybacz ale znam "kilka" kobiet, a z paroma w zyciu udalo mi sie poznac lepiej i kazda jesli tylko dochodzilo do chwil szczerej na ten temat rozmowy twierdzila, ze kobiety w swoim towarzystwie rownie czesto i z niezlym "pieprzykiem" lubia rozmawiac o "tych rzeczach" i niezle je to bawi (kreci).
Swoja droga jak nazwac taki stan gdy wobec nas udaja, ze wszystko je obchodzi - oprocz "tego"?? ...pruderia? 
quote: Napisane oryginalnie przez 2*loop'a ...by kobiety wogole nie nosily majtek.
postulat sluszny, a jakze.. popieram - niestety z tego co wiem, sa dni i pewne sytuacje kiedy kobieta po prostu musi nosic na sobie cos dla pewnosci (siebie )
quote: Napisane oryginalnie przez Hakana wlosy, uwielbiam dlugie czarne wlosy
oby tylko nie w nosie! blondynki rulez!! (nie lubie jak kobieta podbiera mi maszynki do golenia )
W ankiecie dam odpowiedz nr1 - z zastrzezeniem - sa przypadki ze tak powiem pewnych typow urody , ze nawet jesli nosza to niech sie z tym nie obnosza! (chodzi mi o ekstremalne egzemplarze z gatunku tych co je z plazy Greenpeace wpycha do morza)
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|