Ja juz nie rozumiem, jak Polacy moga byc tacy glupi, przeciez TVN mamipuluje sympatia widzow w celu osigniecia jak najwiekszej kasy. Najpierw popularyzowala klaudiusza(wywiady z bylymi czlonkami domu itp), zaowocowalo to 10% przewaga claudio i xxxxxxxxxx kasy z sms'ow. Potem goscie z tvn postanowili wybic na laury alicje, dali jej mozliwosc wyboru co do claudio (wiadomo o co chodzi, swoje droga to przeciez klaudio powinien wybireac, bo to on byl pokrzyedzony). I tu BIG LOL, przeciez gdyby ona powiadzaial "niech klaudiusz spierdala" to by ja wyjebali przy nastepnej nominacji, starcila by popularnosc (to jest oczywsite), i mogla by pomarzyc o pracy w TV or smth. No, ale BB zrobil a alicji swieta, wszyscy ja podziwiali (lol), rozni slwani ludzie mowili jaka ona fajna itd. W wyniku tego alicja dostala znowu xxxxxxxx sms a tvn xxxxxxxxxxxx zeta (wiedzialem ze tak bedzie). Tak w ogole to alicja niezla szopke odstawia w bb. Np ten jej paciorek co wieczow, niezla komedia. Jakby taka wierzaca byla to by sie po cichu pmodlila, a nie jak dziecko na kleczkach.
Imo powinien wygrac janusz, on jest najbardziej wporzo, jajbardziej sux jest manuela, bo gosia to przynajmniej umie grac, ale manueli cos nie wychodzi (vide powody dla ktorych nominuje, lol)