Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > TKOTH na Moście?
Mapy TKOTH na MOST-PL
You do not have permission to vote on this poll.
Czemu nie 23 71.88%
Nie mam zdania 0 0%
Nie, niech będzie tak jak jest 9 28.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Jak dla mnie staty mogą zostać jedne. Jak ktoś gra 4fun (bardzo modne powiedzonko ostatnio na tym boardzie ) to nie będzie specjalnie przejmował się tym, że ktoś w taki czy inny sposób zdobył te punkty. Takie jest moje zdanie

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-06-2004 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam, Mily szczerze mówiąć nie wiem czy jest sens robić nowe statystyki, czy wogóle jest sens jakichkolwiek statystyk.Wcześniej czy póżniej i tak wszystko wyląduje na tym boardzie i bedzie "wojna" o staty ( nie pierwsza już). To moje zdanie. Zobaczymy co inni powiedzą na ten temat.

Pozdrawiam

A ja staram się unikać statów, choć z drugiej strony lubię tam zajrzeć. Nie potrafiłbym wybrać czy mają być nie

Old Post 07-06-2004 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Dokładnie. Większ ilość statów wprowadzi kolejne zamieszki. Niech zostaną jedne.

Old Post 07-06-2004 09:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat1
Juz widze tych "nocnych grajków" siedzących do 5 nad ranem na pustym serwerze...

Jeden grajek, sam na pustym serwerze... tak, to chyba plk i jej admin, nikt tam nie zagląda, to zepsute i zapomniane miejsce.

Old Post 07-06-2004 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Według mnie jedne....
Byłoby fajnie móc tylko sprawdzić na statach ile sie było w strefie czy ile flag sie zebrało (nie wiem czy to mozliwe technicznie żeby dołożyć do tabeli odpowiednie rubryki).
Co do łącznej punktacji to zawsze była "troszkę niesprawiedliwa" np.nieproporcjonalnie wysoka punktacja ze ożywianie w stosunku do uśmierceń (coś o tym wiem ).
Podniosę jeszcze przy okazji jedną kwestię : jeżeli mamy się dobrze bawić w TKOTH czy CTF ..TO grajmy wszyscy w TKOTH i CTF
Nieraz mam wrażenie , że niektórzy nawykli do Mostu i jego TDM , zmuszeni np. do gry u Cybka , mimo innego trybu gry i tak z nawyku walczą tylko o wysokie ratio . Troszke to psuje zabawe , ale cóż takie moje zdanie

Pozdrawiam ROMEK

Old Post 07-06-2004 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
[B]Według mnie jedne....
Byłoby fajnie móc tylko sprawdzić na statach ile sie było w strefie czy ile flag sie zebrało (nie wiem czy to mozliwe technicznie żeby dołożyć do tabeli odpowiednie rubryki(...)

Jest taka możliwość w statach bez żadnych modernizacji. Po prawej stronie na swoim koncie masz mozliwość wyboru czy oglądasz ogólne staty czy dla danego trybu.

Old Post 07-06-2004 11:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jest taka możliwość w statach bez żadnych modernizacji. Po prawej stronie na swoim koncie masz mozliwość wyboru czy oglądasz ogólne staty czy dla danego trybu.

Sprawdziłem , dzięki ....)
To juz mi sie wszystko podoba
ROMEK

Old Post 07-06-2004 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

a troszke z innej beczki...jak juz chcecie wlaczas strefe na moscie to moze by na próbe wyłoczyć sniperki na kilka dni?

Old Post 15-06-2004 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil amok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do amok Znajdź więcej post'ów przez  amok Dodaj amok do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez amok
a troszke z innej beczki...jak juz chcecie wlaczas strefe na moscie to moze by na próbe wyłoczyć sniperki na kilka dni?

Ojoj,strasznie ratio mi spadnie

Old Post 15-06-2004 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

Spox, jestem też za tym by zabanowac kamperów

Old Post 15-06-2004 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Kiedyś już taki pomysł był. I nie chodziło tylko o snajperki. do dyspozycji miały zostać CAR15 i M16. Co do granatników, to nie pamiętam, ale myśle, że Miły może nam to przypomnieć, bo to On(chyba), byl pomysłodawcą.

Old Post 15-06-2004 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Kiedyś już taki pomysł był. I nie chodziło tylko o snajperki. do dyspozycji miały zostać CAR15 i M16. Co do granatników, to nie pamiętam, ale myśle, że Miły może nam to przypomnieć, bo to On(chyba), byl pomysłodawcą.

No to ... piatek caly dzien dostepna lekka bron bez M60 ... i bez snajperek
Tylko :
M16 ... CAR15 ... zobaczymy ile bedzie prawdzich graczy

Old Post 16-06-2004 05:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Tylko :

No to trzeba będzie zawitać i skopać kilka bezbronnych tyłków

Old Post 16-06-2004 06:03
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No to trzeba będzie zawitać i skopać kilka bezbronnych tyłków

hmmm czy oni beda bez bronni? to niewiem ... AT4 zostaje

Old Post 16-06-2004 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Tylko :

Będę na pewno

Granatniki też zablokowane ?

Old Post 16-06-2004 08:16
Radzioo(PL)
Guest

quote:
hmmm czy oni beda bez bronni? to niewiem ... AT4 zostaje

eeee broń przeciwpancerna ? a fuj

Old Post 16-06-2004 08:18
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

quote:
Będę na pewno

Granatniki też zablokowane ?

Granatniki zostana ... jako glowna bron z duuuzym pingiem

Old Post 16-06-2004 08:24
Cierń
Combat (Death Knight)

quote:
Tylko :

Swietny pomysł,jak by byly jeszcze wylaczone bronie z TS,snajperki i ograniczenie do 26 graczy (do powiedzmy 200 fragów) to moze wiekszosc graczy zaczela by wreszcie myslec podczas gry,szanowac fragi bez zbytniego wychylania sie na odstrzal.gra przy takich ustawieniach zupelnie inaczej wyglada,przeciwnika nalezy wtedy szukac i faktycznie decydujacym czynnikiem sa umiejetnosci a nie fart ,ze w danym momencie jakas gromada "niedoszlych ofiar" wpada pod mój granatnik .A i jeszcze jedno wylaczone ff claymores,normalne friendly kille w sumie mogly by zostac .Z mojego punktu widzenia takie ustawienia serwera uczynia wiecej dobrego niz zlego (1 -2 dni treningowe w tygodniu przydaly by sie kazdemu , a wszczególnosci tym co graja tylko i wylacznie snajperkami,m60,badz tylko granatnikami).Ja to tak widze....

Old Post 16-06-2004 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
Swietny pomysł,jak by byly jeszcze wylaczone bronie z TS,snajperki i ograniczenie do 26 graczy (do powiedzmy 200 fragów) to moze wiekszosc graczy zaczela by wreszcie myslec podczas gry,szanowac fragi bez zbytniego wychylania sie na odstrzal.gra przy takich ustawieniach zupelnie inaczej wyglada,przeciwnika nalezy wtedy szukac i faktycznie decydujacym czynnikiem sa umiejetnosci a nie fart ,ze w danym momencie jakas gromada "niedoszlych ofiar" wpada pod mój granatnik .A i jeszcze jedno wylaczone ff claymores,normalne friendly kille w sumie mogly by zostac .Z mojego punktu widzenia takie ustawienia serwera uczynia wiecej dobrego niz zlego (1 -2 dni treningowe w tygodniu przydaly by sie kazdemu , a wszczególnosci tym co graja tylko i wylacznie snajperkami,m60,badz tylko granatnikami).Ja to tak widze....

Nie rozumiem tylko dlaczego masz coś do broni z TS.Jedni wolą grać tą bronią.A na marginesie proponowane ustawienia coś mi przypominają

Old Post 16-06-2004 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Nie rozumiem tylko dlaczego masz coś do broni z TS.Jedni wolą grać tą bronią.A na marginesie proponowane ustawienia coś mi przypominają

G3 wg.mnie z CQB robi Gunnera nie trzeba za wiele celowac aby zabic.tak samo g36 dla medyka.

Old Post 16-06-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
G3 wg.mnie z CQB robi Gunnera nie trzeba za wiele celowac aby zabic.tak samo g36 dla medyka.

Teraz to piszesz? A ja, jak kto głupi, z CARem się męczę

Old Post 16-06-2004 11:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Teraz to piszesz? A ja, jak kto głupi, z CARem się męczę

No carek na full auto to też nie w kij pierdział tylko te 30 pestek....

Old Post 16-06-2004 12:02
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Old Post 16-06-2004 12:03
Rademus
Master (Spawn)

quote:

Teraz to troche przesadziłeś,każdą bronią trzeba umieć się posługiwać

Old Post 16-06-2004 12:09
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

a ppotem laseczki

Old Post 16-06-2004 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Teraz to troche przesadziłeś,każdą bronią trzeba umieć się posługiwać

Kazda jasne(ja potrafie ),ale mówie o tych którzy nie potrafia strzelac i chwytaja sie w pierwszej kolejnosci tych broni z których nie trzeba sie zbytnio przykladac do tego aby trafic (m60,G3,wszystkie snajperki),choc kazda funkcja jest dobra i wiem ,ze kazda z tych broni powinna miec zastosowanie ,ale z umiarem a ni tak jak widze co sie dzieje na MOSCIE-60% gunnerów,35%sniperów i reszta starajacych sie strzelac a nie pruć na oślep ...(i daltego jestem za wprowadzeniem na MOSCIE zasady w/w raz w tygodniu,aby kazda mógl sobie pocwiczyc strzelanie ).

Old Post 16-06-2004 14:11
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Kazda jasne(ja potrafie ),ale mówie o tych którzy nie potrafia strzelac i chwytaja sie w pierwszej kolejnosci tych broni z których nie trzeba sie zbytnio przykladac do tego aby trafic (...)

np. nusz

Old Post 16-06-2004 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
np. nusz

Heh no niekoniecznie z noza nie jest wcale tak latwo zaciac

Old Post 16-06-2004 14:28
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
np. nusz

a nusz co ?

Old Post 16-06-2004 14:28
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
a nusz co ?

a nusz widelec

ale wygodnie wpaść na kogoś za rogiem, rachu-ciachu i po strachu

Old Post 16-06-2004 14:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions