quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Bzdura.
Co wy tak naprawde chcecie od tego Mostu. Jedyny jak narazie polski serwer na którym da się normalnie pograć na przyzwoitym poziomie a Wy narzekacie, narzekacie i narzekacie. Tu chyba wychodzi stara prawda - jeżeli ktoś coś robi i na dodatek robi to dobrze to trzeba go zgnoic i zmieszac z błotem aby robił tak samo ****owo jak reszta.
Pozdrawiam.
Po kolei: Owszem, jedyny polski serwer z prawdziwego zdarzenia. Chwała im za to, odwalają kawał dobrej roboty. Można oczywiście dyskutować, co rozumiemy przez przyzwoity poziom ale nie narzekam i gram - nie ukrywam - z przyjemnością. I jeśli chodzi o stronę techniczną wszystko jest jak najbardziej w porządku. Jednak jak pewnie sam doskonale wiesz, na przyjemność z grania poza jakością i stabilnością serwa, map-rotacją i tym podobnymi tematami składa się jeszcze to malutkie coś, dzięki czemu miodność wynosi powiedzmy 85% a nie na przykład 15%. Każdemu może się wypsnąć ciężkie słowo - niektóre są tak ciężkie, że wylot bez ostrzeżenia jest ok. Ale proszę, powiedz - słowa szit używam w życiu codziennym (czego na przykład nie robię tak powszechnie ze słowem zajebisty)... za szit lecisz. 3 ostrzeżenia - wypad, to rozumiem. Ale potem punting for language dopada Cię od razu - a skąd ja bidulek mam wiedzieć, że po 4 godzinach "kuwienia" nagle słowo zostanie dodane do listy nieakceptowalnych i dostanę kopsa out 3 minuty przed końcem meczu (a taki byłem ciekaw, jak mi poszło ). Po 16 murderach ze strony tej samej osoby nawet święty jakikolwiek zdenerwowałby się i popuścił wodze języka. To tyle moich zarzutów, tym bardziej, że preferuję formę wypowiedzi raczej bez zbędnego syfu więc mi głupio wylatywać za "language". Co do reszty - czytasz posty... Wiele można nadrobić interpretacją ale nie wszystko. Myślę, że takie uwagi mają zbawienny wpływ i admini mostowi, którzy na bandę gamoniowatych raczej nie wyglądają wyciągną z nich pozytywne wnioski dla siebie i dla nas. Aha, na 90% zagramanicznych serwów da się normalnie pograć i nikt nie robi wielkiego halo z tego powodu. A poza tym nie należy też zapominać o przyrodzonej nam, Polakom skłonności do narzekania, w tym przypadku podszytej dużą dozą humoru (tak się mi widzi przynajmniej). Dziękuję.
Pozdrawiam Ciebie i załogę MOSTu
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|