dżery
Elite (Fiend)
|
|
quote: Napisane oryginalnie przez VAV
Ehhhh lm jak byś czytał dokładnie zauwazył byś że za mordowanie przeprosiłem , na serverze jak widać mimo wyzwisk w moją stronę też zachowałem spokuj , dziwi mnie tylko że bronisz swojego kolegi który pokazał swoją klase w żadnym wypadku nie usprawiedliwionym wybuchem na taką skale. Pi...... cały pixcom ? a co mu zrobił Cysiek, Mohamend, Michalm czy Góral? Zachował sie jak .... i żadne zasłanianie się brakiem regulaminu itp nie tłumaczy jego tekstów na naszym serverze ani tym bardziej zakładania takiego tematu na forum (hehe szczęscie dla gt że admin zmienił temat, oszczedził mu chociaż częściowo dalszą kompromitacje swojej osoby).
To by było na tyle z mojej strony narta all
Ehhh Vav, jakbys pamiętał dokładnie... Ja też nie lubię, gdy ktoś uogólnia swoje żale i przypomnij sobie, że starałem się walczyć z tym już wczesniej. Oto link do tematu rozpoczętego przez Ciebie jakieś 2 miesiące temu http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=1
W tym temacie wylewasz swoje żale i obrażasz WSZYSTKICH graczy SLS, nie interesuje Cię wcale kto uprawia wnerwiającą Cię działalność - wyzywasz wszystkich co do jednego od półmózgów i innych takich. Bardzo dobrze się stało, że teraz uważasz takie uogólnianie za złe i wypominasz to gt; może więc zechcesz teraz przeproscić graczy SLS, których niegdyś obrażałeś w kłótniach prowadzonych z kilkoma zaledwie SLSami? Byłoby miło i jednocześnie potwierdziłoby Twój obecny niesmak dla upubliczniania i uogólniania.
PS. i wcale nie chcę odgrzewać tego topiku, niech już spocznie w spokoju
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|
|