Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > SLS vs PIXCOM2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
korek
Guest

cynizm

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:32:05] YO™: mozecie auto rozmieszczanie wlaczyc?
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:32:22] YO™: bo wychodza z blue i dochodza do nas
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:32:24] *|SLS|*Doberman: niebadz h***m razem pracujem
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:32:26] «kk»˛: ale to nie bedziecie mogli rrazem grac
[TKHM_01L.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:32:47] YO™: trudno

najpierw piszecie ze wam to nie przeszkadza ze SLS jest razem a potem odpi****acie. ludzie o co wam chodzi. vav najpierw to sam przeczytaj a potem umieszczaj.

to był mały cynizm z mojej strony co teraz właśnie prostuje...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-04-2004 23:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

Re: ironicznie

quote:
Napisane oryginalnie przez korek
to była mała ironia z mojej strony co teraz właśnie prostuje...

czyli mam rozumiec ze na powazna propozycje nie powazna odpowiedz. hm... "no comment"

Old Post 13-04-2004 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

Jako ze zostalem uznany za prowokatora całego zajscia...i poniekąd nim jestem za co juz wczesniej przeprosilem powiem tylko...
ze w/g mnie nie chodzi o to czy zasady na serwie sa takie czy inne,.. kto zaczą, kto sprowokował etc...
My jako pixcom2 nie mamy instytucji pt. regulamina z tego co wiem SLS czyms takim dysponują, a jesli zamieszczaja to na swojej stronie klanowej to chyba nie jako ozdoba...(p4)
wiadomo jestesmy tylko ludzmi i nerwy czasem puszczą...
ten zgrzyt mógł zakonczyc sie w "naszym" gronie , mógł i powinien...ale nie został,...tylko nie wiadomo w jakim celu GT wywalił go na publiczne forum mieszając z błotem cała nasza ekipe...i to własnie najberdziej mnie(nas) boli.

pozdrawiam
end

Old Post 13-04-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil amok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do amok Znajdź więcej post'ów przez  amok Dodaj amok do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
korek
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* gt
[TKHM_01K.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:05:23] «kk»˛: no daje **** cfoku
[TKHM_01K.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:05:31] |*PSF*| Wyrwa: SLS jestescie na TS ?
[TKHM_01K.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:05:37] «kk»˛: jeszcze **** na dach tu wejdz i strzelaj debilu
[TKHM_01K.BMS] [GLOBAL CHAT] [2004-04-13 18:05:40] *|SLS|* gt: tak

Jak widzisz wyzej pan kk zaczal mi ublizac o godzinie 18:05 ja najnormalniej jak zawsze to sobie olalem ale pozniej to cholera miarka sie przelala i to ty powinienes sie zastanowic nad zachowaniem swoich klanowiczy

...

Nie no jasne obrzuciłem cie bluzgami bo wlazisz do bazy i tylko bejsrejp ... jakby nie mozna bylo inaczej bronic strefy... skoro nic innego nie skutkowało a wcześniej napisałem to jak byłem w waszym teamie że :

[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 17:52:25] «kk»²: elo
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:02:33] «kk»²: **** odpuscie im tam ja *******e
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:02:45] «kk»²: co to za gra tylko bejsrejp
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:03:13] «kk»²: cofnijcie sie i broncie strefy dalej od ich bazy
... taką mialem prośbę...

Old Post 13-04-2004 23:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Temat topiku został zmieniony tak, aby lepiej pasował do umieszczanych w nim postów...

Old Post 13-04-2004 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez korek
...

Nie no jasne obrzuciłem cie bluzgami bo wlazisz do bazy i tylko bejsrejp ... jakby nie mozna bylo inaczej bronic strefy... skoro nic innego nie skutkowało a wcześniej napisałem to jak byłem w waszym teamie że :

[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 17:52:25] «kk»²: elo
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:02:33] «kk»²: **** odpuscie im tam ja *******e
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:02:45] «kk»²: co to za gra tylko bejsrejp
[TKHM_01K.BMS] [RED CHAT] [2004-04-13 18:03:13] «kk»²: cofnijcie sie i broncie strefy dalej od ich bazy
... taką mialem prośbę...

ty chyba nie wiesz co to znaczy TKOTH i "base ramp" jeszcze raz napisze. w trybie thoth chodzi o to zeby nie dopuścić przeciwnika do strefy. a "bejsrejp" to lazenie po bazie przeciwnika.
a jesli nie podoba sie wam ze ktos strzela z odleglosci do waszej bazy to host serwera powinien okreslic to o co mu chodzi na serwerze. jakis komunikat typu "no basa ramp" i nie strzelac do bazy przeciwnika. nawet z 1000 metrow

Old Post 13-04-2004 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Temat topiku został zmieniony tak, aby lepiej pasował do umieszczanych w nim postów...

Dostał władze i sie wtrąca

Pozdrawiam Cie Tomek

Old Post 14-04-2004 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Dostał władze i sie wtrąca

quote:

Pozdrawiam Cie Tomek

Wzajemnie Adam

Old Post 14-04-2004 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
korek
Guest

Smile koniec

chodziło to że raczej nie zaprzeczycie że niektorzy z was lubią iść do bazy wroga i zabijać ich z kilku/kilkunastu metrów... miałem na myśli to że jak gt był w tej samej druzynie co ja bylo nas 3 na 2 wiec miałem prosbe by odpuścili tamtym i bronili dalej strefy ale jak to nie przynosiło skutków to przeszedłem do tamtej druzyny i z kilku metrow byłem cały czas zabijany i tu mam na mysli baserape... więc raczej wiem o co chodzi w tych pojęciach

Ale to nie zmienia faktu że temat powinien dobiegać końcowi... zapalmy fajkę pokoju i już nie popełniajmy podobnych błędów w przyszłości o co do każdego z SLS i PIXCOMU apeluje...

Old Post 14-04-2004 00:17
amok
Combat (Death Knight)

amen.

Old Post 14-04-2004 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil amok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do amok Znajdź więcej post'ów przez  amok Dodaj amok do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

.... przykro mi to czytac ze inny server i to samo sie dzieje a ja myslalem ze "atmosfera" MOSTa jest jakas chora - widac mylilem sie ;(
Mam nadzieje ze ten caly incydent pojdzie szybko w niepamiec

Pozdrawiam

Old Post 14-04-2004 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

my też pozdrawiamy pana kierownika
jak dla mnie ten topic moze isc do piachu.

end i definitywny AMEN.

Old Post 14-04-2004 02:59
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...)
Pozdrawiam Cie Tomek

hmmmmmmmmmm

Old Post 14-04-2004 05:20
Tomcat27
Master (Spawn)

" Kończ Waść, wstydu oszczędż"

To sie tyczy oby stron konfliktu! Wyluzujmy wkońcu.

Pozdrawiam

Old Post 14-04-2004 05:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
" Kończ Waść, wstydu oszczędż"

To sie tyczy oby stron konfliktu! Wyluzujmy wkońcu.

Pozdrawiam

jestem ZA. ide na uczelnie i juz tutaj wiecej nie zajrze.
a tak szczeze co mysli moj zaspany umysl, to w pixcom jest 2ch odwaznych ludzi ktorzy czesciowo przyznali sie do bledu. chwala im za to.

pozdrawiam

Old Post 14-04-2004 06:08
dżery
Elite (Fiend)

Gdy emocje już opadły... Cieszę się, że ten tasiemiec już się kończy, trochę mnie mierzi jak ludzie sobie tak skaczą do oczu.

Old Post 14-04-2004 06:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
jestem ZA. ide na uczelnie i juz tutaj wiecej nie zajrze.
a tak szczeze co mysli moj zaspany umysl, to w pixcom jest 2ch odwaznych ludzi ktorzy czesciowo przyznali sie do bledu. chwala im za to.

pozdrawiam

szkoda ze tylko w pixcom'ie....

Old Post 14-04-2004 06:47
rodrigez
kreutzritter

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat

czujny prolog moderatora

Old Post 14-04-2004 06:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
konrad90001
Training (Enforcer)

Smile co do "konfliktu"

Całe to zamieszanie umieszczone na boardzie i umieszczenie go w sposób taki groteskowy to pisarze sie by nawet nie wstydzili....
Śmiech na sali panowie skończmy to tak szybko jak sie zaczeli. !!

Old Post 14-04-2004 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil konrad90001 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do konrad90001 Znajdź więcej post'ów przez  konrad90001 Dodaj konrad90001 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać konrad90001 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
amok
Combat (Death Knight)

tez mi sie t nie podoba...
ale pan Im moze nieswiadomie... włozył kolejny kij w mrowisko...
tylko i wyłącznie chodzi mi o to..zeby SLS tez poczuło sie wspól odpowiedzialnymi...
przypomne ze cały pixcom( - cierń) jest po****** a na serweze było nas 4 z 13...

pozdrawiam , czekam na reakcje i mniemam ze to juz definitywnie zakończy ten idiotyczny spór.

end

Old Post 14-04-2004 07:11
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez amok
tylko i wyłącznie chodzi mi o to..zeby SLS tez poczuło sie wspól odpowiedzialnymi...
przypomne ze cały pixcom( - cierń) jest po****** a na serweze było nas 4 z 13...

pozdrawiam , czekam na reakcje i mniemam ze to juz definitywnie zakończy ten idiotyczny spór.

end

a jednak zajrzalem tu jeszcze. masz racje. was 2ch przyznalo sie do bledu. masz racje ja tez nie jestem swiety. ublizylem niektorym graczom pixcom. za co ciebie i hedzika przepraszam oraz tych ktorzy nie grali w tym czasie na tym serwerze. zas co do vava i w szczegulnosci vegety to dalej sadze ze sa pajacami.

Old Post 14-04-2004 08:55
Cierń
Combat (Death Knight)

Ehh Lm Ty sam w tym momencie prowokujesz oceniajac ich na publicznym forum,oni zapewne podobnie mysla o Tobie ,ale po co takie rzeczy pisac,bez sensu,to nie ma konca .

Old Post 14-04-2004 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Ehhhh lm jak byś czytał dokładnie zauwazył byś że za mordowanie przeprosiłem , na serverze jak widać mimo wyzwisk w moją stronę też zachowałem spokuj , dziwi mnie tylko że bronisz swojego kolegi który pokazał swoją klase w żadnym wypadku nie usprawiedliwionym wybuchem na taką skale. Pi...... cały pixcom ? a co mu zrobił Cysiek, Mohamend, Michalm czy Góral? Zachował sie jak .... i żadne zasłanianie się brakiem regulaminu itp nie tłumaczy jego tekstów na naszym serverze ani tym bardziej zakładania takiego tematu na forum (hehe szczęscie dla gt że admin zmienił temat, oszczedził mu chociaż częściowo dalszą kompromitacje swojej osoby).
To by było na tyle z mojej strony narta all

Old Post 14-04-2004 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Ehhhh lm jak byś czytał dokładnie zauwazył byś że za mordowanie przeprosiłem , na serverze jak widać mimo wyzwisk w moją stronę też zachowałem spokuj , dziwi mnie tylko że bronisz swojego kolegi który pokazał swoją klase w żadnym wypadku nie usprawiedliwionym wybuchem na taką skale. Pi...... cały pixcom ? a co mu zrobił Cysiek, Mohamend, Michalm czy Góral? Zachował sie jak .... i żadne zasłanianie się brakiem regulaminu itp nie tłumaczy jego tekstów na naszym serverze ani tym bardziej zakładania takiego tematu na forum (hehe szczęscie dla gt że admin zmienił temat, oszczedził mu chociaż częściowo dalszą kompromitacje swojej osoby).
To by było na tyle z mojej strony narta all

Ehhh Vav, jakbys pamiętał dokładnie... Ja też nie lubię, gdy ktoś uogólnia swoje żale i przypomnij sobie, że starałem się walczyć z tym już wczesniej. Oto link do tematu rozpoczętego przez Ciebie jakieś 2 miesiące temu http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=1
W tym temacie wylewasz swoje żale i obrażasz WSZYSTKICH graczy SLS, nie interesuje Cię wcale kto uprawia wnerwiającą Cię działalność - wyzywasz wszystkich co do jednego od półmózgów i innych takich. Bardzo dobrze się stało, że teraz uważasz takie uogólnianie za złe i wypominasz to gt; może więc zechcesz teraz przeproscić graczy SLS, których niegdyś obrażałeś w kłótniach prowadzonych z kilkoma zaledwie SLSami? Byłoby miło i jednocześnie potwierdziłoby Twój obecny niesmak dla upubliczniania i uogólniania.

PS. i wcale nie chcę odgrzewać tego topiku, niech już spocznie w spokoju

Old Post 14-04-2004 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Fakt muj błąd i moje wielkie przeprosiny za tamten temat od tego czasu moje podejście zmieniło się co nieco co zresztą widać po moim zachowaniu chociaż by na moście

Old Post 14-04-2004 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

quote:
Napisane oryginalnie przez amok

end

Witam
Troszke ochlonelem po wczorajszym zajsciu i musze przyznac ze ponioslo mnie jak nigdy (wscieklem sie okrutnie jak zaczeliscie mnie i moich kompanow mordowac), za co najmocniej przepraszam caly Pixcom2. Co do info hosta o baserape, moze i sie pojawialo ale uwiezcie mi JA TEGO NIE WIDZIALEM, proponuje zebyscie napisali jakis regulamin co do zachowania na serwerze i wlaczyli autorozmieszczanie przynajmnie wtedy kiedy serw stoi publicznie.
P.S. Czas leczy rany i mam nadzieje ze złość do mojej osoby przejdzie Wam do spotkania mostowiczow (nie chcialbym sklepac wam buziek-żart).

Pozdrawiam
gt

Old Post 14-04-2004 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sladek
Training (Enforcer)

Wypowiedzi GT na serwerze to szczyt chamstwa a złożenie tego tematu to już coś na co nie mam nazwy.

Ja nie byłem na serwie ale to nie przeszkodziło GT mnie wyzywać.
Wszystkie te "tłumaczenia" ze to wina tych co zaczeli mordować sa bez sesnu bo najechałeś na caly pixcom a nie na graczy z serwera .

Jedno jest pewne , SLS straciło w moich oczach bardzo duzo.

Jedyne co mi przychodzi do glowy to okreslenie " TOTALNE DNO".

Moge jeszcze przeprosci za zachowanie vegety. Jednak uważam ze GT posunoł sie zadaleko, a jego tlumaczenie jest tak samo debilne jak jego wypowiedzi na serwerze.

Zamiast fajnej gry powstaje taki zbedny szajs a szkoda !!!!

Old Post 14-04-2004 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sladek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sladek Znajdź więcej post'ów przez  Sladek Dodaj Sladek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sladek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sladek
Training (Enforcer)

Co do regulaminu na naszym serwie to jest tylko jeden punkt.

1. Bawcie sie dobrze.

A brak auto przydzielania jest celowy i tak pozostanie.
Jedyne co by sie przydalo to odrobine kultury i bedzie mozna sie swietnie bawc !!!

Old Post 14-04-2004 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sladek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sladek Znajdź więcej post'ów przez  Sladek Dodaj Sladek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sladek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sladek
(...)-1 bo najechałeś na caly pixcom a nie na graczy z serwera .

-2 Jedno jest pewne , SLS straciło w moich oczach bardzo duzo.
(...)

Nie mieszajmy do tego całych klanów panowie. Na przykład w zdaniu 1 widzimy zawód spowodowany "najazdem" na cały Pixcom, zamiast na kilku jego graczy, a w kolejnym zdaniu numer 2 mamy negatywne odczucie względem całego klanu SLS, mimo że wielu członków SLS było wtedy również nieobecnych. Ja wiem, że jeśli klanowicz pisze coś od siebie to często jest utożsamiany z całym klanem ale tak być nie powinno. Na pewno nie wszyscy z nas się lubią czy szanują ale po co urządzać z tego powodu wojny klanowe na forum, już lepiej spotkać się na serwerze i roztrzygnąć to na meczu (może być nawet no base-rape )

Old Post 14-04-2004 13:22
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
(...) (może być nawet no base-rape )

A to tak potraficie ?

Old Post 14-04-2004 13:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:15.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions

-->