Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Cudowny wzrost umiejętności...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (17): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętności...

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
wiem... wiem... i rozumiem
ale uwazam, ze tego typu sprawy powinne byc "oglaszane" mozliwie szybko - wiecej osob mogloby wtedy zwracac uwaje na "podejzanego"... sledzic na biezaco "postepy" i zbierac material dowodowy

Przyjmuje do wiadomosci i obiecuję, że przy nastepnym takim kwiatku wciągne większa ilość osób do działalności wywiadowczej

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-04-2004 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez wulfgar[GAL]
Po tym że gdyby nie o to chodziło to by nie było tego topica

ROTFL...

...większość czitów chodzi tylko pod team sabre...
skad wziales ta teorie? mozesz ja czyms poprzec?

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Edytowane przez boski *PL* dnia 19-04-2004 o godz. 00:44

Old Post 19-04-2004 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lukasz10120
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
No nic, bo to dalej nie wyjaśni zagadki ratio 6:1...

Skontaktuj si z MILYM i sie dowiesz kiedy dokładnie miałem ratio 0,9 i daje sę ręke uciąć nie moze ręki nie bo jak bym wtedy grał może być noga że te ratio miałem jakieś 3 miechy temu a nie tydzień jak ty napisałeś.A przez 3 miesiące mozna wiele dokonać .

Old Post 19-04-2004 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lukasz10120 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lukasz10120 Znajdź więcej post'ów przez  lukasz10120 Dodaj lukasz10120 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lukasz10120 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Ochłonij, przeczytaj jeszcze raz swój post i powiedz nam czy własnie takiego chciałeś umieścić

przeczytalem i napewno bym go nie zmienil

Old Post 19-04-2004 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
No nic, bo to dalej nie wyjaśni zagadki ratio 6:1...

bardzo czesto sie zdaza na moscie w nocnych godzinach takie ratio przy malej ilosci graczy... i napewno kilka osob moze to poswiadczyc. (oczywiscie nikogo nie bronie a stwierdzam jedynie fakt)

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 19-04-2004 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lukasz10120
Skontaktuj si z MILYM i sie dowiesz kiedy dokładnie miałem ratio 0,9 i daje sę ręke uciąć nie moze ręki nie bo jak bym wtedy grał może być noga że te ratio miałem jakieś 3 miechy temu a nie tydzień jak ty napisałeś.A przez 3 miesiące mozna wiele dokonać .

A kto powiedział że Ty to ratio miałeś tydzien temu. Przecież wyjaśniłem że gracz klanu SLS poinformował mnie o Twoich "dziwnych postepach" już spory czas temu, a dokładniej wtedy jak byłeś jeszcze w innym klanie. Czytaj dokładniej posty zanim na nie odpowiadasz.

Old Post 19-04-2004 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
bardzo czesto sie zdaza na moscie w nocnych godzinach takie ratio przy malej ilosci graczy... i napewno kilka osob moze to poswiadczyc. (oczywiscie nikogo nie bronie a stwierdzam jedynie fakt)

Tak jak już wcześniej stwierdziłem, Twoja teroria na temat tej zagadki wydaje sie wielce prawdopodobna.

Old Post 19-04-2004 00:33
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
ROTFL...

[i]...większość czitów chodzi tylko pod team sabre... [/]
skad wziales ta teorie? mozesz ja czyms poprzec?

http://bhd-acc.com/phpBB2/phpcheats.php
Żeby wejść na MOST trzeba mieć wersje 1.5 tak jak na większości serwerów czity do wersji 1.5 są robione do TS (najnowszy czit do zwykłej delty jest do wersji 1.3)

Old Post 19-04-2004 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętności...

quote:
Przyjmuje do wiadomosci i obiecuję, że przy nastepnym takim kwiatku wciągne większa ilość osób do działalności wywiadowczej

czyli na przyklad powolac za kazdego klanu/grupy 1-2 osoby do specjalnego "departamentu czystosci kodu BHD na serwerze most.pl"

i w kazda srode (2 dni przed i 2 dni po weekendzie) zebranie

Old Post 19-04-2004 00:36
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętności.

quote:
czyli na przyklad powolac za kazdego klanu/grupy 1-2 osoby do specjalnego "departamentu czystosci kodu BHD na serwerze most.pl"

i w kazda srode (2 dni przed i 2 dni po weekendzie) zebranie

A będe mógł byc adminem tego departamentu ?

Old Post 19-04-2004 00:38
boski *PL*
po prostu boski

quote:
http://bhd-acc.com/phpBB2/phpcheats.php
Żeby wejść na MOST trzeba mieć wersje 1.5 tak jak na większości serwerów czity do wersji 1.5 są robione do TS (najnowszy czit do zwykłej delty jest do wersji 1.3)

zastanow sie dlaczego nie podali nazw "czitow" do wersji 1.5.0.5?
jak myslisz? co by zrobil delikwent ktory by poznal nazwe takiego "programiku"?! zaraz by sobie "pogoglal" i znalazl...

ci "prawdziwi cziterzy" nie uzywaja takich zabaweczek jak trainerki... nie musza - znaja ich kod na pamiec

Old Post 19-04-2004 00:42
boski *PL*
po prostu boski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętno

quote:

no nie wiem... ale chyba TAK oczywiscie jesli go powolasz do zycia

Old Post 19-04-2004 00:42
wulfgar[GAL]
Combat Medic

Powiem krótko,zapewne wiele osób zastanawiało się jakim cudem nasz bohater zaczął tak szybko piąć się w góre (i ja także zauważyłęm że od pewnego czasu idziemu o niebo lepiej,też za nim łaziłem aby coś podejrzeć) teraz gdy sprawa jest nagłośniona zobaczymy jak często ten gracz będzie się pojawiał i czy nadal mu będzie rosło ratio ???

Old Post 19-04-2004 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wulfgar[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wulfgar[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  wulfgar[GAL] Dodaj wulfgar[GAL] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wulfgar[GAL] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
zastanow sie dlaczego nie podali nazw "czitow" do wersji 1.5.0.5?
jak myslisz? co by zrobil delikwent ktory by poznal nazwe takiego "programiku"?! zaraz by sobie "pogoglal" i znalazl...

ci "prawdziwi cziterzy" nie uzywaja takich zabaweczek jak trainerki... nie musza - znaja ich kod na pamiec

Mam link do wersji 1.5 ale nie wrzuciłem go właśnie z tego powodu , ściągnołem je zainstalowałem,wyprubowałem na Lanie,na zwykłej delcie nie działało potem zainstalowałem TS i bum biegasz przez ściany lub widzisz przez nie albo jedno i drugie

Old Post 19-04-2004 00:47
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
Mam link do wersji 1.5 ale nie wrzuciłem go właśnie z tego powodu , ściągnołem je zainstalowałem,wyprubowałem na Lanie,na zwykłej delcie nie działało potem zainstalowałem TS i bum biegasz przez ściany lub widzisz przez nie albo jedno i drugie
aha i jescze jedno to jest trainer i do tego pod tym linkiem można sciągnąc narzedzia do robienia innych czitów

Old Post 19-04-2004 00:48
boski *PL*
po prostu boski

quote:
aha i jescze jedno to jest trainer i do tego pod tym linkiem można sciągnąc narzedzia do robienia innych czitów

ja bym tak sie tym nie chwalil.... tarfisz na liste "do obserwacji" i kazdy krok bedzie monitorowany male potkniecie i po karierze
jak dostaniesz "latke" to bedziesz mial prze(piiiiiiiiiii)e

Old Post 19-04-2004 00:54
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
ja bym tak sie tym nie chwalil.... tarfisz na liste "do obserwacji" i kazdy krok bedzie monitorowany male potkniecie i po karierze
jak dostaniesz "latke" to bedziesz mial prze(piiiiiiiiiii)e

Prosze bardzo nawet na chętnego się zgłaszam do obserwacji pamiętajcie że ten kto mówi o czymś otwarcie nie ma nic na smumieniu

Old Post 19-04-2004 00:56
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Prosze bardzo nawet na chętnego się zgłaszam do obserwacji pamiętajcie że ten kto mówi o czymś otwarcie nie ma nic na smumieniu

albo chce stworzyc takie pozory tylko....

pamietaj, ze kazdy kij ma dwa konce

Old Post 19-04-2004 00:59
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
albo chce stworzyc takie pozory tylko....

pamietaj, ze kazdy kij ma dwa konce

albo albo może tak a może nie hehehe już widze jak będziecie się za mną skradać na moście a jak się odwróce to każdy już w inną strone będzie patrzył lol

Old Post 19-04-2004 01:03
rodrigez
kreutzritter

Smile Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cudowny wzrost umiejętno

quote:

monopolista

Old Post 19-04-2004 06:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Talking

quote:
albo albo może tak a może nie hehehe już widze jak będziecie się za mną skradać na moście a jak się odwróce to każdy już w inną strone będzie patrzył lol

ale za to plecy bedziesz mial chronione
nie musisz obawiac sie gwaltownego wzrostu poziomu zelaza w organizmie spwodowanego zaaplikowaniem w plecy noza przez wroga

Old Post 19-04-2004 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Ja proponuje dac wszystkim bana ktorzy maja ratio powyzej 1.24 (bo aktualnie mam takie ) i bedzie po sprawie

a jakiem mam ja?

Old Post 19-04-2004 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

Thumbs up

jedno jest pewne
na boardzie bedzie teraz goraco
moderator ma spore umiejetnosci ozywiania dyskusji
nudno to tu nie bedzie
a jak mi staty wzrosna
no chyba ze w najblizszym czasie dostane bana

Old Post 19-04-2004 06:54
dżery
Elite (Fiend)

Zaglądam rano i widzę tutaj prawdziwe mrowisko, 400 odwiedzin i to wszystko gdy spałem snem człowieka sprawiedliwego Dużo tych postów i trudno zabrać teraz głos, napiszę więc ogólnie.
Zabrałem wczoraj głos w tej dyskysji bowiem wypowiedzi Tomka na moście wydały mi się trochę złośliwe i obliczone na "dopieczenie" i wywołanie być może przekleństw i banów - może ktoś miałby z tego satysfakcję. Uważam tak dlatego, że:
1) Tomek, jak i kilka innych osób, śledziło Dobiego i nie zauważyło niczego, co zauważyć się da. Obserwatorzy zakładali od początku, że podejrzany czituje, więc fakt że niczego nie zauważyli mimo wnikliwej obserwacji świadczy dobrze. Zdaję sobie sprawę, że jest wiele programów, których działania nie da się z zewnątrz zauważyć ale wtedy musielibyśmy podejrzewać każdego gracza, który zabija częsciej niż ginie (bo na przykład "cudowny wzrost umiejętności" zaliczył przy poprzednich statach i teraz ciągle oszukuje nas ale już nikt teraz tego nie widzi). Mimo pozytywnej opinii śledczych pojawiają się jednak teksty sugerujące, że Dobi czituje "to niemożliwe(...)dla nas, normalnych graczy". Skoro nic udowodnić się nie udało to zamilknijmy i nie róbmy komuś przykrości.
2) dane liczbowe podane przez Tomka były skrzywione i mimo że wspomniałem o błedzie (skwitowanie=nie bądźmy drobiazgowi) nadal podawał dane błędne. Wersja Tomka: wzrost z 0,5 do 1,5. Ja uważam, że było inaczej, bo wzrost z 0,9 do ok 1,35. Przecież Dobi teraz nawet jeszcze nie ma ratio 1,50 a Tomek już je podaje i odwołuje się nawet do okresu sprzed jakiegoś miesiąca pewnie. Różnica wzrostu ratio o 1 pkt % a o 0,45 pkta % to nie są drobiazgi i jeśli zarzuca się komuś oszukiwanie to trzymajmy się prawdziwych danych. Teraz co się tyczy krótkiego czasu, w jakim wzrost nastąpił, pamiętam że w tamtym okresie Dobiemu bardzo szybko przyrastały godziny gry, co zajrzałem to po 50 h więcej i więcej. W tym okresie przegrał pewnie z 200h to bardzo dużo!
Zatem jeśli ktoś gra naprawde intensywnie, zwraca uwagę na to by być może max zwiększyć swoje kill ratio, zmienił przy tym łącze na lepsze (a wiem że tak było), i dostał w ręcę broń która mu pasuje to może jest możliwe podnieść swoje ratio o ok 0,50 w jakiś tydzień czy dwa nawet mając przegrane do tej pory na moście jakieś 500h.
3) przypominanie kilkukrotne Dobiemu, że obecni klanowicze dziwili się jego wynikom.
Te punkty, które wypisałem sprawiły że uznałem wypowiedzi Tomka za złośliwe i dlatego zareagowałem. W przeciwnym wypadku pewno bym się nawet nie wmieszał bo nie uważam za celowe dyskutować na temat "jak on to zrobił..." -jakoś zrobił a skoro nie ma dowodów no to trudno, udało mu się i koniec. Jak nie udało się złapać "za rękę" przy domniemanym oszukiwaniu to darujmy sobie złośliwości panowie.

Tutaj czas na wzmiankę o Argusie, programie antycziterskim. Jako że klan SLS często był posądzany o oszukiwanie, a z tego co wiem to nam SLSom zależy na czystej grze, bardzo poważnie zastanawiamy się nad używaniem tego programu. Jak sprawdzić można na moście tylko klanowicze SLS i GAL pojawiają się z tym programem. Pojawiają się zdania, że program ten może być czymś w rodzaju trojana ale myślę gracz któremu zależy na czystej grze zaryzykuje i zacznie używać argusa. Argus zdobywa coraz szersze poparcie na świecie i całe ligi zastanawiają się czy nie wymagać go od graczy. Większość domowych PCtów nawet nie przedstawia wartości dla domniemanych operatorów tego trojana więc nie rozumiem skąd tak wielkie obawy o ten program. To tyle na razie.

Old Post 19-04-2004 07:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

Tutaj czas na wzmiankę o Argusie, programie antycziterskim. Jako że klan SLS często był posądzany o oszukiwanie, a z tego co wiem to nam SLSom zależy na czystej grze, bardzo poważnie zastanawiamy się nad używaniem tego programu. Jak sprawdzić można na moście tylko klanowicze SLS i GAL pojawiają się z tym programem. Pojawiają się zdania, że program ten może być czymś w rodzaju trojana ale myślę gracz któremu zależy na czystej grze zaryzykuje i zacznie używać argusa. Argus zdobywa coraz szersze poparcie na świecie i całe ligi zastanawiają się czy nie wymagać go od graczy. Większość domowych PCtów nawet nie przedstawia wartości dla domniemanych operatorów tego trojana więc nie rozumiem skąd tak wielkie obawy o ten program. To tyle na razie. [/B][/QUOTE]
No dobra to jak sprawdzic czy ktos ma argusa czy nie ?? bo jesli ma go to wiem że czitów nie odpali>Czy jest to wogóle mozliwe?ktoś kiedys powiedział że tak potem że żartuje,to w koncu jak to jest?

Old Post 19-04-2004 07:31
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
Napisane oryginalnie przez rodrigez
ale za to plecy bedziesz mial chronione
nie musisz obawiac sie gwaltownego wzrostu poziomu zelaza w organizmie spwodowanego zaaplikowaniem w plecy noza przez wroga

No to teraz mi powinno ratio wzrosnąć

Old Post 19-04-2004 07:32
Jaro(PL)
Goldmember

pkt 1 jaki wzrost ratio można uznać za "normalny"?
pkt 2 wszyscy wszystkim patrzą na ręce, normalnie wymiatanie
na luzie,
pkt 3 używaj koksu byle nie zwiększaj ratio ( garota prosto ze
ściany )

Old Post 19-04-2004 07:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

No dobra to jak sprawdzic czy ktos ma argusa czy nie ?? bo jesli ma go to wiem że czitów nie odpali>Czy jest to wogóle mozliwe?ktoś kiedys powiedział że tak potem że żartuje,to w koncu jak to jest?

Proszę link: http://www.kampfzone.org/acp/ Teraz to niestety nie działa, napisali że akurat szlifują pełną wersję i może dlatego. Tam czasem sobie zaglądałem i raz tylko nie działało.

Old Post 19-04-2004 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wulfgar[GAL]
Combat Medic

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Proszę link: http://www.kampfzone.org/acp/ Teraz to niestety nie działa, napisali że akurat szlifują pełną wersję i może dlatego. Tam czasem sobie zaglądałem i raz tylko nie działało.

No i mysle że po sprawie wystarczy teraz cierpliwie poczekać i zobaczyć kto jest kim

Old Post 19-04-2004 07:46
dżery
Elite (Fiend)

quote:
No i mysle że po sprawie wystarczy teraz cierpliwie poczekać i zobaczyć kto jest kim

Właśnie, komu BARDZO zależy na czystej grze skorzysta. Tłumaczenia o nie korzystaniu z argusa są różne, aczkolwiek złośliwi mogą pomyśleć, że kto nie chce korzystać z antyczita, ten ma coś nieuczciwego do ukrycia.

Old Post 19-04-2004 07:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (17): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions