quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
tyle ze Aston jest jeden, a tych odatkow ktore wymieniles jest kilka, a sam Samurize zzera duzo zasobow sys., bo potrzebuje do dzialania MotherBoard Monitor'a. A to kolejny program do kolekcji.
Osobiscie nie uzywam Aston'a, mam tylko Style XP, Samurize (+MBM) ale i tak jestem niezadowolony z wydajnosci kompa z tymi dodatkami... Z reszta wszystko zalezy od sprzetu jaki posiadamy.
z tego co mi sie zdaje to wszystkie windowe monitory systemowe wymagaja mbm. wiec zaden to argument. co do samego zzerania zasobow to strasznie jest zerny nie ma co, cale 5 mega ramu mi zjada. wydajnosc kompa sobie podkrecilem tweaknow'em i nie narzekam do tej pory. a jak ktos ciagle narzeka na wydajnosc z samurizem to niech sobie wypieprzy pare miernikow activescript i powinno byc cacy. inna sprawa, ze mam 512 ramu bo jak dla mnie jest to priorytetowa sprawa w kompie, ktorego nie uzywam np. do grania wiec karta graf. mi zwisa ale ramu zawsze musze miec sporo by sie nie pochlastac przy dzialaniu na kompie. na koniec dodam, ze nie mowilem iz aston jest zerny w zasoby tylko ze robi burdel w windzie. zreszta wcale nie dziwne jak sie podmienia shella w czyms tak malo "otwartym na zmiany" jak winda.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|