Re..poprzednicy
quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
Widze, że mucha wróciła pod nowym nickiem A co do głosowania, to pytaj moderatora kto głosował za, a kto przeciw. Bo właśnie ci przeciwnicy zmiany to jacyś "nowi"
No pewnie bo jak widza tyle kretynskich postow w twoim
wykonaniu to az chce sie wyc.
A odnosnie muchy..to nie sadze zebym w poprzednim wcieleniu byl mucha...ale moze wiesz lepiej.
A wracajac do glosowania...to takze chcialbym sie przyjzec glosow SLS-owsko-Radziowkich.......wtedy mozna by bylo sie dopiero zdziwic ...
quote: Powiem szczerze że również zadziwia mnie brak postów autora [tmat] a jednocześnie wiele postów nowiutkich użytkowników pisanych w podobnym klimacie. Też chętnie rzuciłbym okiem na to, którzy użytkownicy brali udział w ankietach, zbyt dziwnie przyrastały te głosy.
A co do postu Dżerego to nie wiem czy jestes tak malo blyskotliwy czy moze udajesz tylko by podlizac sie Yogasowi(moze jestes marionetka w jego rekach)..ale ja widze dosyc znaczna roznice odleglosciowa pomiedzy Tarnowem ,a Warszawa....stary wez sobie pie...nij w leb to moze
wtedy przejzysz na oczy i zastanowisz sie zanim cos napiszesz
...a co do klimatu....to ty chyba prezentujesz podobny do Yogasa..
A jesli nie doczytales sie kretynie mojego pierwszego postu o nowym koncie wyzej to zapraszam raz jeszcze.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|