Yogas
Elite (Fiend)

|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK
quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Tani chwyt. Ale do tego juz przyzwyczaiłeś. Jak brak Ci argumentów to atakujesz rodzine osoby która sie z Toba nie zgadza, co jest kolejnym dowodem na to że jesteś wyjątkowej klasy prostaczkiem.
Jasne Tani.....
Nawet największy prostak umie czytać mapy i co z tego ?
Poproś jeszcze raz, a będzie ci dane poznać ludzi którzy ciebie laczku znają i dużo na twój temat wiedzą. Myślisz, że nazwą trafiłem przypadkowo
O, to ciekawe co piszesz. A kiedy dowiedziałes sie że nie będzie Badyla na meczu ???
W dniu meczu, ale nie rób z tego sensacji, bo to Jego prywatny dramat.
Czego znów nie rozumiesz z tego co napisałem.
Rozumiem doskonale. Patrze jak się wijesz w swoim głupim wykręcie. Nie czyta sms-ów.... Daj spokój...
Powtarzam po raz setny. To że wpisałem godzine meczu na 21 po telefonicznej rozmowie z Badylem uważam za swój błąd jako admina ligi.
Nie musisz powtarzać. Wszyscy już to słyszeli lub czytali. Tylko ciekawe czego ty nie rozumiesz, bo godzine podał ci 17-tą!!!
Widząc Twój poziom jestem spokojny o to że napewno nie zszedł poniżej niego.
Jasne
To sa juz tylko teoretyczne dywagacje. Nie uznałbym żadnego wyniku. A dlaczego ?. Kilka razy juz dałem przykład na to że jako admin ligi, nie wahałem sie podejmować niekorzystnych dla mojego ówczesnego klanu decyzji, i jedyna rzecza jaka mnie interesowała to normalny mecz.
Oczywiście To jeszcze raz i mam nadzieje, że ostatni;
Po twoim wejściu do nas na TS-a i przedstawieniu swoich argumentów, poprosiłem cię o pozostawienie nas samych w celu głosowania, czy gramy jescze raz, czy tez nie. Po twoim wyjściu padła decyzja, że gramy, ale mineło zaledwie kilka sekund, a ty wszedłeś na nasz TS, oznajmiając, że wynik meczu jest WAŻNY i go jako admin ligi AKCEPTUJESZ!!!
Może cos skłamałem
Niestety juz w parę godzin później zdanie zmieniłeś i wykorzystując swoje uprawnienia zaczełeś robić to, na co miałeś ochote.
Nie dziw się więc, że mamy cię za mało wartościowego człowieka, bo nie tylko moim zdaniem, poniosły cię emocje i nimi się kierowałeś.
Nie musi Cie to przekonywać. Pokazałes tam swoje chamstwo i niestety takie są opcje na fpp że mozna było tylko skasować wszystkie komentarze aby skasować Twoje prostackie popisy.
No i zostawiłeś swój stronniczy artykuł... Ciekawe, dlaczego jako moderator borda nie kasowałeś większości postów, tylko wybrane. o ile pamietam, to na fpp nie było nic obraźliwego, tylko wyjaśnienia w których ten twój artykuł pasował jak świni siodło.
Nie, nie do mnie. Nie tylko klan PFT mecze mógł grac wieczorami, bo większość "dorosłych" klanów prosiła o mecze po godzinie 20..
Jasne, tylko dlaczego ze Wszystkimi mogliśmy rozegrać mecze, tylko nie z tobą? Nam nigdy nie pasowała godzina 21-sza. Faktem jest, że w CB z dwa mecze rozegraliśmy o tej porze, ale tylko dlatego, ze okoliczności nam na to pozwoliły.
A jeżeli ktoś pije alkohol to juz nie jest kulturalny ??? Człowieku czy Ty wogóle wiesz co Ty mówisz ?
Widze, że znów kłopoty z pamięcią. Nie mówie o tym, że jeśli ktoś jest "w odmienych stanach" to jest niekulturalny. I zapewniam, że wiem o czym mówie.
|