Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co z nagrodami z PLK
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Kolejna pezpodstawna próba prostackiego oczernienia. Nie jestem ślepy, a wzrok mam bardzo dobry i nie nosze nawet okularów.

To, że nie nosisz, to akurat o niczym nie świadczy, a prostaka to jak wcześniej pisałem poszukaj w rodzinie.

quote:
Za głupka osiedlowego to niestety kolego robisz Ty, o czym świadczą choćby Twoje znane już z innego topiku wypowiedzi wziete żywcem z "ławki osiedlowej."

Na Grabówce (z tego co wiem) za takiego cię mają. jaki ten świat mały

quote:
Spokojny mogłeś byc raczej dlatego że wiedziałeś przeciwko jakiemu PFT będziesz grał.
A jak mogłem się pogodzić z porażka skoro nawet nie dostałem szansy jej poniesienia ?

Szanse oczywiscie miałeś, ale nie miałeś zamiaru z niej skorzystać. Niestety, nie miałem najmnieszego pojęcia, że PFT wystąpi w osłabionym składzie. Wiedziałęm jedynie o tym, że nie będzie Badyla z powodów czysto rodzinnych.

quote:
Nie wiem do kogo Badyl wysłał sms-a ale ja jak juz powiedziałem bardzo sporadycznie czytuje sms-y. Czy to jest takie dziwne ? Po prostu jak się zapełni skrzynka i telefon podaje mi o tym komunikat to wybieram komende "usuń wszystko" i po sprawie.

Ja natomiast wiem do kogo wysłał, tak jak i wszyscy pozostali, a twoje głupkowate tłumaczenie wsadź sobie między bajki.

quote:
Czego nie zrozumiałeś w moim poście o błędach ? Którą część mam Ci przeliterować bo widze że nie łapiesz o co chodzi.

Nie bardzo rozumiem

quote:
Dlatego wszedł na koncówkę bo jak większość pierwszego składu PFT był zaskoczony że trwa jakiś mecz.

No ja się nie dziwie, tylko kto wprowadził swój klan w błąd??? Jakie info było na stronie PFT w temacie meczu(data, godzina)???
Tylko nie pisz już o info na stronie PLK, bo niby z kim z SLS uzgodniłeś godz. 20-tą???

quote:
Gdy go poinformowano że to jest mecz zaraz zadzwonił do mnie i ja prosiłem go o rozmowe z Tobą w której miał poprosić Cię o wstrzymanie sie z wszelkimi decyzjami. Jak to zrobił nie wiem bo nie było mnie wówczas przy Waszej rozmowie.

Z jakimi decyzjami??? Nie wiesz, czy nie chcesz wiedzieć jak sie zachował twój brat???

quote:
Wiem natomiast że od razu postraszyliście walkowerem.
Inna dziwna sprawa to to że nie dało Ci do myślenia że w każdym meczu z każdym przeciwnikiem wystawialiśmy najsilniejszy skład a do meczu z Wami z pierwszego składu przystąpił tylko Rufus i Chester który akurat przybył na trening. Moze Cie to nie zdziwiło bo wiedziałeś że tak bedzie...

Nie rozbawiaj mnie... Wszyscy wiedzieli, że mecz jest w sobote o 17-tej. Tylko ty namieszałeś z godzinami. Wszyscy poza tobą (i bratem) uznali wynik tego meczu. Tak jak to napisałem wcześniej, gdyby wynik był korzystny dla ciebie, nie byłoby żadnej sprawy.

quote:
Dla Ciebie byc może gdyby ktoś Cię nazwał śmieciem to nie byłoby to obrazą. Usunąłem te komentarze aby ktoś kto przypadkiem zaglądnie na fpp nie był witany Twoimi chamskimi i prostackimi tekstami, bo od razu zwątpił by w sens zawitania na scene BHD.

Wymyśl coś lepszego, bo to w żaden sposób mnie nier przekonuje. Jak tak cię to bolało, to mogłęś wykropkować, ale tobie chodziło o wszystkie komentarze,. a wszczególności admina PFT.

quote:
Wybacz kolego ale są rzeczy ważniejsze od meczu klanowego i dlatego to mecz trzeba dostosować do normalnego życia a nie życie do meczu. Wiem że dla Ciebie to może byc nie do pomyślenia, ale nie każdy spędza tysiące godzin przed monitorem komputera i dlatego trzeba tak dostosowywać godziny meczu aby one wszystkim odpowiadały. Wielokrotnie Ciebie oraz Kapitano informowałem o tym że wcześniej niż o godzinie 20:30 meczu rozegrać nie jesteśmy w stanie. Czego w stwierdzeniu "wczesniej niz o 20:30 nie możemy" nie zrozumiałeś ???

Aaaaaaaaaaaa...., to wszyscy jak zwykle muszą się dopasować do ciebie. Zapomniałem, że masz kompleksy

quote:
A głupszego od siebie nie muszę daleko szukać. Wystarczy że wejde na to forum i poczytam Twoje teksty...

Jak to mówiłem wcześniej, rozejrzyj się po "jamie".

quote:
A przepraszam czy jest jakis ogranicznik promili przed wejściem na ts-a. I czy na podstawie jednego zdarzenia mozna ocenić czy ktoś nadużywa czy nie alkoholu. Oczywiście że nie, ale kłamstwa, oszczerstwa i porostacka interpretacja faktów w wygodny dla siebie sposób to Twoja specjalność nie od dziś.

Oczywiście, że jeden skowronek wiosny nie czyni, ale tyle mówiłeś o kulturze, prostactwie, szacunku, itp, a co to miało niby być?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-06-2004 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

A tak w ogóle to koszulki sobie już sami organizujemy.

Old Post 14-06-2004 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
To, że nie nosisz, to akurat o niczym nie świadczy, a prostaka to jak wcześniej pisałem poszukaj w rodzinie.

Tani chwyt. Ale do tego juz przyzwyczaiłeś. Jak brak Ci argumentów to atakujesz rodzine osoby która sie z Toba nie zgadza, co jest kolejnym dowodem na to że jesteś wyjątkowej klasy prostaczkiem.

quote:

Na Grabówce (z tego co wiem) za takiego cię mają. jaki ten świat mały

Nawet największy prostak umie czytać mapy i co z tego ?

quote:

Szanse oczywiscie miałeś, ale nie miałeś zamiaru z niej skorzystać. Niestety, nie miałem najmnieszego pojęcia, że PFT wystąpi w osłabionym składzie. Wiedziałęm jedynie o tym, że nie będzie Badyla z powodów czysto rodzinnych.

O, to ciekawe co piszesz. A kiedy dowiedziałes sie że nie będzie Badyla na meczu ???

quote:

Ja natomiast wiem do kogo wysłał, tak jak i wszyscy pozostali, a twoje głupkowate tłumaczenie wsadź sobie między bajki.

Czego znów nie rozumiesz z tego co napisałem.

quote:

Nie bardzo rozumiem

Nic nowego...

quote:

No ja się nie dziwie, tylko kto wprowadził swój klan w błąd??? Jakie info było na stronie PFT w temacie meczu(data, godzina)???
Tylko nie pisz już o info na stronie PLK, bo niby z kim z SLS uzgodniłeś godz. 20-tą???

Powtarzam po raz setny. To że wpisałem godzine meczu na 21 po telefonicznej rozmowie z Badylem uważam za swój błąd jako admina ligi.

quote:

Z jakimi decyzjami??? Nie wiesz, czy nie chcesz wiedzieć jak sie zachował twój brat???

Widząc Twój poziom jestem spokojny o to że napewno nie zszedł poniżej niego.

quote:

Nie rozbawiaj mnie... Wszyscy wiedzieli, że mecz jest w sobote o 17-tej. Tylko ty namieszałeś z godzinami. Wszyscy poza tobą (i bratem) uznali wynik tego meczu. Tak jak to napisałem wcześniej, gdyby wynik był korzystny dla ciebie, nie byłoby żadnej sprawy.

To sa juz tylko teoretyczne dywagacje. Nie uznałbym żadnego wyniku. A dlaczego ?. Kilka razy juz dałem przykład na to że jako admin ligi, nie wahałem sie podejmować niekorzystnych dla mojego ówczesnego klanu decyzji, i jedyna rzecza jaka mnie interesowała to normalny mecz.

quote:

Wymyśl coś lepszego, bo to w żaden sposób mnie nier przekonuje. Jak tak cię to bolało, to mogłęś wykropkować, ale tobie chodziło o wszystkie komentarze,. a wszczególności admina PFT.

Nie musi Cie to przekonywać. Pokazałes tam swoje chamstwo i niestety takie są opcje na fpp że mozna było tylko skasować wszystkie komentarze aby skasować Twoje prostackie popisy.

quote:

Aaaaaaaaaaaa...., to wszyscy jak zwykle muszą się dopasować do ciebie. Zapomniałem, że masz kompleksy

Nie, nie do mnie. Nie tylko klan PFT mecze mógł grac wieczorami, bo większość "dorosłych" klanów prosiła o mecze po godzinie 20.

quote:

Jak to mówiłem wcześniej, rozejrzyj się po "jamie".

Jak mówiłem wczesniej tani prostacki chwyt.

quote:

Oczywiście, że jeden skowronek wiosny nie czyni, ale tyle mówiłeś o kulturze, prostactwie, szacunku, itp, a co to miało niby być?

A jeżeli ktoś pije alkohol to juz nie jest kulturalny ??? Człowieku czy Ty wogóle wiesz co Ty mówisz ?

Old Post 14-06-2004 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

wracając do tematu tego topica - gdzie moja koszulka wygrana w drugiej sesji PLK?

Old Post 14-06-2004 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

A na koniec dyskusji o nagrodach powiem tak.
Jeżeli chodzi o 2 pierwsze nagrody to przeanalizuję tabele pierwszej i drugiej sesji. Wezme pod uwagę rozegrane mecze oraz to które klany z ligi zostały wycofane bądz wykreślone. Ze wstępnych ustaleń i analiz wynika, że pierwszą i drugą nagrodę rozdzielą pomiędzy sobą klany PFT i pixcom. Natomiast jeżeli chodzi o nagrode dodatkową czyli turniej paintballa, to moge jedynie obiecać, że postaram sie o to, aby wszystkie klany które zostały zgłoszone do 2 sesji ligi i które nie zostały z niej wykluczone bądz same nie zrezygnowały, zagrały w tym turnieju, który według mnie i tak jest największą zabawo-nagrodą która była do zdobycia.

Old Post 14-06-2004 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Jeżeli chodzi o 2 pierwsze nagrody to przeanalizuję tabele pierwszej i drugiej sesji. Wezme pod uwagę rozegrane mecze oraz to które klany z ligi zostały wycofane bądz wykreślone. Ze wstępnych ustaleń i analiz wynika, że pierwszą i drugą nagrodę rozdzielą pomiędzy sobą klany PFT i pixcom. Natomiast jeżeli chodzi o nagrode dodatkową czyli turniej paintballa, to moge jedynie obiecać, że postaram sie o to, aby wszystkie klany które zostały zgłoszone do 2 sesji ligi i które nie zostały z niej wykluczone bądz same nie zrezygnowały, zagrały w tym turnieju, który według mnie i tak jest największą zabawo-nagrodą która była do zdobycia.

Chwilka...a gdzie nasze koszulki?

Old Post 14-06-2004 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Chwilka...a gdzie nasze koszulki?

No właśnie, gdzie one są?

Old Post 14-06-2004 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
No właśnie, gdzie one są?

mole cholera zjadły

Old Post 14-06-2004 21:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
mole cholera zjadły

i taki człowiek był adminem PLK, włos się jeży

Old Post 14-06-2004 22:05
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
i taki człowiek był adminem PLK, włos się jeży

Nie "był", ale "jest".
A mole sam nasłałeś

Old Post 14-06-2004 22:08
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Nie był, ale jest.
A mole sam nasłałeś

strzeżta się lamiej kluntwy

a za czas przeszły sorry, faktycznie jesteś.

Old Post 14-06-2004 22:10
Tomcat27
Master (Spawn)

Widze że ktoś ( bez urazy) został WYRUCHANY W RDZAWĄ DZIURE!!! Na stronie PLK pisze że koszulki dostanie SAS a tu co innego. Pytanie, komu wierzyc? gdzie szukać wiarygodnych informacji jak nie ( podobno ) na stronie PLK??? Z tego wynika że każda strona www jest wiarygodnych zródłem informacji
( również informacji o meczach!!!) a nie tylko PLK.

Old Post 14-06-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Widze że ktoś ( bez urazy) został WYRUCHANY W RDZAWĄ DZIURE!!! Na stronie PLK pisze że koszulki dostanie SAS a tu co innego. Pytanie, komu wierzyc? gdzie szukać wiarygodnych informacji jak nie ( podobno ) na stronie PLK??? Z tego wynika że każda strona www jest wiarygodnych zródłem informacji

I tym "inteligentnym" postem wracamy do punktu wyjścia, a raczej do punktu propozycji...

Bez urazy, ale przeczytaj Krzysztofie co tam dokładnie pisze.

Old Post 14-06-2004 22:16
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Tomcat stonuj .....

Old Post 14-06-2004 22:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Tomcat stonuj .....

Szlag mnie trafia na ciągłe zmiany decyzji w zalezności od pory dnia czy to może MENOPAUZA??

A mówią że kobieta zmienną jest.

Old Post 14-06-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Szlag mnie trafia na ciągłe zmiany decyzji w zalezności od pory dnia czy to może MENOPAUZA??

Jeszcze raz prosze przeczytaj co tam dokładnie pisze i czy jest tam mowa o jakiejkolwiek decyzji.
Szlag mnie trafia jak po raz setny trzeba tłumaczyć rzeczy oczywiste...
Tam była tylko propozycja a decyzje poznasz niebawem.

Old Post 14-06-2004 22:25
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Po prostu daj spokój. Mnie już nie zależy, Twój klan sam zrezygnował, szkoda fatygi.

Old Post 14-06-2004 22:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Po prostu daj spokój. Mnie już nie zależy, Twój klan sam zrezygnował, szkoda fatygi.

Och jakie to ckliwe...

Old Post 14-06-2004 22:27
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

Czytam i co?? Przeanalizujesz, weżmiesz pod uwage,wstepne ustalenia. Kim Ty jesteś???

P.S. a Pavcio skoro Cie popierał w tych dyskusjach na forum także dostanie jakieś nagrody??

Old Post 14-06-2004 22:29
Radzioo(PL)
Guest

quote:

A mówią że kobieta zmienną jest.

A po drugie nie dokarmiaj trolli

Old Post 14-06-2004 22:29
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

Wiem że zrezygnował, i wcale nie chodzi o mój klan...chodzi o ogół. Co to jest??? Całe to PLK ( czy tam jesteśmy czy nie jako SLS) to wielki cyrk poprostu gdzie zmienia sie zdanie kiedy sie chce.

Old Post 14-06-2004 22:31
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:
Tani chwyt. Ale do tego juz przyzwyczaiłeś. Jak brak Ci argumentów to atakujesz rodzine osoby która sie z Toba nie zgadza, co jest kolejnym dowodem na to że jesteś wyjątkowej klasy prostaczkiem.

Jasne Tani.....

quote:
Nawet największy prostak umie czytać mapy i co z tego ?

Poproś jeszcze raz, a będzie ci dane poznać ludzi którzy ciebie laczku znają i dużo na twój temat wiedzą. Myślisz, że nazwą trafiłem przypadkowo

quote:
O, to ciekawe co piszesz. A kiedy dowiedziałes sie że nie będzie Badyla na meczu ???

W dniu meczu, ale nie rób z tego sensacji, bo to Jego prywatny dramat.

quote:
Czego znów nie rozumiesz z tego co napisałem.

Rozumiem doskonale. Patrze jak się wijesz w swoim głupim wykręcie. Nie czyta sms-ów.... Daj spokój...

quote:
Powtarzam po raz setny. To że wpisałem godzine meczu na 21 po telefonicznej rozmowie z Badylem uważam za swój błąd jako admina ligi.

Nie musisz powtarzać. Wszyscy już to słyszeli lub czytali. Tylko ciekawe czego ty nie rozumiesz, bo godzine podał ci 17-tą!!!

quote:
Widząc Twój poziom jestem spokojny o to że napewno nie zszedł poniżej niego.

Jasne

quote:
To sa juz tylko teoretyczne dywagacje. Nie uznałbym żadnego wyniku. A dlaczego ?. Kilka razy juz dałem przykład na to że jako admin ligi, nie wahałem sie podejmować niekorzystnych dla mojego ówczesnego klanu decyzji, i jedyna rzecza jaka mnie interesowała to normalny mecz.

Oczywiście To jeszcze raz i mam nadzieje, że ostatni;

Po twoim wejściu do nas na TS-a i przedstawieniu swoich argumentów, poprosiłem cię o pozostawienie nas samych w celu głosowania, czy gramy jescze raz, czy tez nie. Po twoim wyjściu padła decyzja, że gramy, ale mineło zaledwie kilka sekund, a ty wszedłeś na nasz TS, oznajmiając, że wynik meczu jest WAŻNY i go jako admin ligi AKCEPTUJESZ!!!

Może cos skłamałem

Niestety juz w parę godzin później zdanie zmieniłeś i wykorzystując swoje uprawnienia zaczełeś robić to, na co miałeś ochote.
Nie dziw się więc, że mamy cię za mało wartościowego człowieka, bo nie tylko moim zdaniem, poniosły cię emocje i nimi się kierowałeś.

quote:
Nie musi Cie to przekonywać. Pokazałes tam swoje chamstwo i niestety takie są opcje na fpp że mozna było tylko skasować wszystkie komentarze aby skasować Twoje prostackie popisy.

No i zostawiłeś swój stronniczy artykuł... Ciekawe, dlaczego jako moderator borda nie kasowałeś większości postów, tylko wybrane. o ile pamietam, to na fpp nie było nic obraźliwego, tylko wyjaśnienia w których ten twój artykuł pasował jak świni siodło.

quote:
Nie, nie do mnie. Nie tylko klan PFT mecze mógł grac wieczorami, bo większość "dorosłych" klanów prosiła o mecze po godzinie 20..

Jasne, tylko dlaczego ze Wszystkimi mogliśmy rozegrać mecze, tylko nie z tobą? Nam nigdy nie pasowała godzina 21-sza. Faktem jest, że w CB z dwa mecze rozegraliśmy o tej porze, ale tylko dlatego, ze okoliczności nam na to pozwoliły.

quote:
A jeżeli ktoś pije alkohol to juz nie jest kulturalny ??? Człowieku czy Ty wogóle wiesz co Ty mówisz ?

Widze, że znów kłopoty z pamięcią. Nie mówie o tym, że jeśli ktoś jest "w odmienych stanach" to jest niekulturalny. I zapewniam, że wiem o czym mówie.

Old Post 14-06-2004 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Czytam i co?? Przeanalizujesz, weżmiesz pod uwage,wstepne ustalenia. Kim Ty jesteś???

P.S. a Pavcio skoro Cie popierał w tych dyskusjach na forum także dostanie jakieś nagrody??

Jest gorzej niz myślałem.
Przeczytaj to co napisałem na stronie PLK i fpp.

A mówią że to kobiete trzeba prowadzić za rączke...

Old Post 14-06-2004 22:32
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Jest gorzej niz myślałem.
Przeczytaj to co napisałem na stronie PLK i fpp.

A mówią że to kobiete trzeba prowadzić za rączke...

"W dniu 22.05.04 o 21:00 na serwerze MOST-PL miał odbyć się mecz klanów SLS i PFT. Mecz zatwierdzony przez admina ligi miał odbyć się o godzinie 21. Jeden z członków klanu PFT(niezgłoszony jako admin klanu), który zaraz po "meczu" stał się członkiem klanu SLS, przełożył bez uprawnień mecz na godzinę 17, nie informując o tym wszystkich graczy PFT oraz admina ligi. Sytuacja jest niezwykle dwuznaczna zważywszy na to, że wspomniany były członek klanu PFT, który bez uprawnień ustalił mecz na godzinę 17, wiedział, że o tej godzinie nie będzie około 90 % klanu PFT. W takiej sytuacji i w świetle tych faktów sens rozgrywek PLK jako dobrej zabawy dla wszystkich staje się mocno zagrożony. Sens rozgrywki nigdy nie przewidywał „akcji sabotażowych”, które dla wszystkich są niebywałym zaskoczeniem. W związku z tymi nieprzewidzianymi działaniami, rozgrywki PLK zostają zawieszone do odwołania. Ponadto, na prezydium adminów ligi, zostanie zgłoszony wniosek o wykluczenie zarówno klanu PFT jak i SLS , i o zaliczenie wyników pierwszej sesji gdzie po wykreśleniu wymienionych klanów pierwsze miejsce i główną nagrodę zdobędzie klan pixcom, natomiast zdobywcą koszulek pozostanie klan SAS

P.S. Czy został już rozpatrzony wniosek o wykluczenie klanu PFT??? Zapytałbym także o SLS ale wiadomo że sam sie wycofał.

Old Post 14-06-2004 22:36
Yogas
Elite (Fiend)

Ponadto, na prezydium adminów ligi, zostanie zgłoszony wniosek o wykluczenie zarówno klanu PFT jak i SLS , i o zaliczenie wyników pierwszej sesji gdzie po wykreśleniu wymienionych klanów pierwsze miejsce i główną nagrodę zdobędzie klan pixcom, natomiast zdobywcą koszulek pozostanie klan SAS

Jakie prezydium? Pierwsze słysze? PSBHD jeszcze dobrze nie powstało, a już mieliśmy (jako admini) okazje się poznać i podyskutować Nie przypominam sobie zaproszenia na takie prezydium w PLK, więc nie wiem skąd te twoje okrzyki, że coś storpedowałem?

Old Post 14-06-2004 22:47
Yogas
Elite (Fiend)

Mało tego, zawsze możesz zwołać takowe prezydium:0 (pomijając nasz klan) i spytać innych adminów w tym PFT, Pixcom2, SAS(bo ich to generalnia najbardziej dotyczy) o zdanie.

Old Post 14-06-2004 22:49
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:
Jasne Tani.....

Cieszę sie że nareszcie zrozumiałeś

quote:

Poproś jeszcze raz, a będzie ci dane poznać ludzi którzy ciebie laczku znają i dużo na twój temat wiedzą. Myślisz, że nazwą trafiłem przypadkowo

PROSZĘ PROSTACZKU !!!

Myslę że nazwą trafiłes po tym, jak Twój przyjaciel Badyl podał Ci mój adres.
Ale oczywiście zapraszam do siebie. Obiecuje że zostaniesz przywitany z należnymi "honorami" i "fajerwerkami"

quote:

W dniu meczu, ale nie rób z tego sensacji, bo to Jego prywatny dramat.

Mnie tylko zaciekawiło jak przed meczem o tym sie dowiedziałeś.
To jest akurat bardzo ciekawe...

quote:

Rozumiem doskonale. Patrze jak się wijesz w swoim głupim wykręcie. Nie czyta sms-ów.... Daj spokój...

A czy to jakis grzech nie czytać sms-ów ? Zrozum człowieczku że nie wszyscy są tacy jak Ty.

quote:

Nie musisz powtarzać. Wszyscy już to słyszeli lub czytali. Tylko ciekawe czego ty nie rozumiesz, bo godzine podał ci 17-tą!!!

W rozmowie telefonicznej podał mi godzine 21. Czego tu nie rozumiesz ?

quote:

Jasne

Ciesze sie że jest to dla Ciebie jasne

quote:

Po twoim wejściu do nas na TS-a i przedstawieniu swoich argumentów, poprosiłem cię o pozostawienie nas samych w celu głosowania, czy gramy jescze raz, czy tez nie. Po twoim wyjściu padła decyzja, że gramy, ale mineło zaledwie kilka sekund, a ty wszedłeś na nasz TS, oznajmiając, że wynik meczu jest WAŻNY i go jako admin ligi AKCEPTUJESZ!!!

Może cos skłamałem

Niestety juz w parę godzin później zdanie zmieniłeś i wykorzystując swoje uprawnienia zaczełeś robić to, na co miałeś ochote.
Nie dziw się więc, że mamy cię za mało wartościowego człowieka, bo nie tylko moim zdaniem, poniosły cię emocje i nimi się kierowałeś.

Zasadniczym pytaniem jest tu to, czy rozmowe jednego człowieka z piętnastoma oponentami mozna uważać za konstruktywną. Dlatego tez powtał pomysł o spotkaniu adminów klanów i o podjeciu decyzji przez nich.

quote:

No i zostawiłeś swój stronniczy artykuł... Ciekawe, dlaczego jako moderator borda nie kasowałeś większości postów, tylko wybrane. o ile pamietam, to na fpp nie było nic obraźliwego, tylko wyjaśnienia w których ten twój artykuł pasował jak świni siodło.

Z pamiecia masz problemy co udowodniłes juz nie raz. A board nie jest w żaeden sposób połaczony z serwisem fpp i opcje dostepne tu nie są dostępne w serwisie.

quote:

Jasne, tylko dlaczego ze Wszystkimi mogliśmy rozegrać mecze, tylko nie z tobą? Nam nigdy nie pasowała godzina 21-sza. Faktem jest, że w CB z dwa mecze rozegraliśmy o tej porze, ale tylko dlatego, ze okoliczności nam na to pozwoliły.

Dlaczego wszystkie mecze ligowe rozgrywano o 21 tylko nie te z SLS-em ??????????

quote:

Widze, że znów kłopoty z pamięcią. Nie mówie o tym, że jeśli ktoś jest "w odmienych stanach" to jest niekulturalny. I zapewniam, że wiem o czym mówie.

Juz pisałem ze kłopoty z pamiecia masz tylko Ty.
Co do odmiennych stanów to masz racje, bo Ty do tego aby byc chamem nie potrzebujesz alkoholu. No chyba że Twoje tabletki tak działają...

Old Post 14-06-2004 22:56
tmat
Elite (Fiend)

quote:
"W dniu 22.05.04 o 21:00 na serwerze MOST-PL miał odbyć się mecz klanów SLS i PFT. Mecz zatwierdzony przez admina ligi miał odbyć się o godzinie 21. Jeden z członków klanu PFT(niezgłoszony jako admin klanu), który zaraz po "meczu" stał się członkiem klanu SLS, przełożył bez uprawnień mecz na godzinę 17, nie informując o tym wszystkich graczy PFT oraz admina ligi. Sytuacja jest niezwykle dwuznaczna zważywszy na to, że wspomniany były członek klanu PFT, który bez uprawnień ustalił mecz na godzinę 17, wiedział, że o tej godzinie nie będzie około 90 % klanu PFT. W takiej sytuacji i w świetle tych faktów sens rozgrywek PLK jako dobrej zabawy dla wszystkich staje się mocno zagrożony. Sens rozgrywki nigdy nie przewidywał „akcji sabotażowych”, które dla wszystkich są niebywałym zaskoczeniem. W związku z tymi nieprzewidzianymi działaniami, rozgrywki PLK zostają zawieszone do odwołania. Ponadto, na prezydium adminów ligi, zostanie zgłoszony wniosek o wykluczenie zarówno klanu PFT jak i SLS , i o zaliczenie wyników pierwszej sesji gdzie po wykreśleniu wymienionych klanów pierwsze miejsce i główną nagrodę zdobędzie klan pixcom, natomiast zdobywcą koszulek pozostanie klan SAS

P.S. Czy został już rozpatrzony wniosek o wykluczenie klanu PFT??? Zapytałbym także o SLS ale wiadomo że sam sie wycofał.

Niestety nie został rozpatrzony wniosek bo jak juz pisałem rozszalały misio zadeptał tą propozycję.
Ale po rezygnacji klanu SLS sprawa rozwiązała sie sama.

Old Post 14-06-2004 22:58
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:

PROSZĘ PROSTACZKU !!!

Myslę że nazwą trafiłes po tym, jak Twój przyjaciel Badyl podał Ci mój adres.
Ale oczywiście zapraszam do siebie. Obiecuje że zostaniesz przywitany z należnymi "honorami" i "fajerwerkami"

No jak zapraszasz, to nie omieszkam

quote:
Mnie tylko zaciekawiło jak przed meczem o tym sie dowiedziałeś.
To jest akurat bardzo ciekawe...

Od jednego z adminów PFT.

quote:
A czy to jakis grzech nie czytać sms-ów ? Zrozum człowieczku że nie wszyscy są tacy jak Ty.

Moim zdaniem to ty jesteś inny niż wszyscy.

quote:
W rozmowie telefonicznej podał mi godzine 21. Czego tu nie rozumiesz ?

Czyli okłamał cie, tak? Bo pozostałych graczy PFT będących w tym czasie na TS-ie poinformował, że mecz jest w sobote o 17-tej, po czym to Chester umieścił info na stronie klanowej.

quote:
Zasadniczym pytaniem jest tu to, czy rozmowe jednego człowieka z piętnastoma oponentami mozna uważać za konstruktywną. Dlatego tez powtał pomysł o spotkaniu adminów klanów i o podjeciu decyzji przez nich.

Nie odwracaj kota ogonem, jak to masz w zwyczaju. Wyraźnie wszystko zostało przedstawione;

Może cos skłamałem

quote:
Z pamiecia masz problemy co udowodniłes juz nie raz. A board nie jest w żaeden sposób połaczony z serwisem fpp i opcje dostepne tu nie są dostępne w serwisie.

Podobnie jest i w tym wypadku.

quote:
Dlaczego wszystkie mecze ligowe rozgrywano o 21 tylko nie te z SLS-em ??????????

A te mecze też ; 18:00 APL-PIXCOM , 18:00 GAL-PwT , 18:00 SAS-PIXCOM , 18:00 GAL-APL itd

czy może znowu skłamałem

quote:
Juz pisałem ze kłopoty z pamiecia masz tylko Ty.

Jasne Patrz wyżej, bo daleko nie trzeba szukać

quote:
Co do odmiennych stanów to masz racje, bo Ty do tego aby byc chamem nie potrzebujesz alkoholu. No chyba że Twoje tabletki tak działają...

Bądź o mnie spokojny i zacznij sie martwć o siebie.

Old Post 14-06-2004 23:18
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co z nagrodami z PLK

quote:
No jak zapraszasz, to nie omieszkam

SUPER

quote:

Od jednego z adminów PFT.

Od którego ?

quote:

Moim zdaniem to ty jesteś inny niż wszyscy.

No jeżeli dla wszystkich zabawy w gry sieciowe to cały sens życia, a nie sposób na miłe spędzenie wolnego czasu to rzeczywiście masz racje że jestem inny niz wszyscy.

quote:

Czyli okłamał cie, tak? Bo pozostałych graczy PFT będących w tym czasie na TS-ie poinformował, że mecz jest w sobote o 17-tej, po czym to Chester umieścił info na stronie klanowej.

Których to graczy poinformował ?
I dlaczego na meczu zjawiło się ich tak niewielu ?

quote:

Nie odwracaj kota ogonem, jak to masz w zwyczaju. Wyraźnie wszystko zostało przedstawione;

No zostało przedstawione tylko tego nie zrozumiałeś.

quote:

Podobnie jest i w tym wypadku.

Zapytaj w takim razie zonka czy da sie usuwać pojedyńcze komentarze z głównej strony fpp.

quote:

A te mecze też ; 18:00 APL-PIXCOM , 18:00 GAL-PwT , 18:00 SAS-PIXCOM , 18:00 GAL-APL itd

czy może znowu skłamałem

Owszem były takowe rozegrane, ale w niedziele. A to juz pewnie dla Ciebie nic nie znaczący fakt i farmazon.

quote:

Jasne Patrz wyżej, bo daleko nie trzeba szukać

No patrze wyżej i co z tego ?

quote:

Bądź o mnie spokojny i zacznij sie martwć o siebie.

Ależ ja nigdy sie o Ciebie nie martwiłem. Może czasami sie tylko z Ciebie śmiałem, ale jak to mówił Twój klanowy kolega, śmiech to zdrowie.

Old Post 14-06-2004 23:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:15.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions