Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gierki, te lepsze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
d4
* d r u n k *

The Simpsons Hit & Run - takie prościutkie GTA z dużą dawką humoru typowo Simpsons`owego :) Miły przerywnik.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-07-2004 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

http://www.eagames.com/official/nfs...ID=hi&ncc=1

Aj waj!

Czekam z niecierpliwością.

Old Post 18-07-2004 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

nice. juz maja u mnie dwa plusy. jeden za konteksty sexualne a drugi za remix black betty.

3 byly takie gierki w ktore lubilem i jeszcze lubie sobie popykac.

1) morrowind - imo najlepsze crpg, najbardziej rozbudowane, ciekawy niestandardowy swiat, fpp view.

2) shogun: total war - niby prosty ale daje sporo frajdy. wole od europy uniwersalis bo mozna sobie rozgrywac bitwy, dzieki czemu gra staje sie dluzsza.

3) n4s: motor city - najlepszy jak dla mnie z n4s'dow. gralem sporo, niestety gra miala niska popularnosc w sklepach i stala sie nieoplacalna to zdjeli serwer i zawiesili projekt. :/ cieszylem sie potem z undergrounda ale mial jednak w stosunku do motor city dwa minusy. jeden to, ze kupno nowych czesci to jakas porazka byla. wymienialo sie cale serie podzespolow w ramach np. upgrade'u silnika czy wydechu. :/ za malo wiec szczegolowosci. dwa to, ze jednak wole sobie zakupic nove i ja dopieszczac a nie jakies plastikowe hondy. musclecary to jednak jest to.

Old Post 19-07-2004 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Final Fantasy - wszystkie czesci mi sie podobaly w jakie gralam, swietna fabula w gierce jrpg. Szczegolnie miodna jest czesc 7, w ktorej fabula jest zakrecona jak srezynka, ale reszte tez bardzo polecam.

Metal Gear Solid - One Man Army - Solid Snake ratuje swiat Bardzo fajna gierka, w ktorej wbrew pozorom nie chodzi o to by zabijac wszystko co sie rusza.. w wiekszosci przypadkow tego wszystkiego co sie rusza nalezy unikac
Tez fajna fabula i pomysly.

Q2, Q3 - tu chyba nie trzeba zadnych wiekszych komentarzy?

RtCW, Enemy Territory - To chyba takze znacie. Jak dla mnie jedyne gry Fpp ktore zatrzymaly mnie na dlugo poza Quakami.

Wipeuot 3 - Superszybkie wyscigi w waskich korytarzach. Do tego swietna muzyka, ideal na odprezenie, kiedys sie w to zagrywalam u znajomego calymi dniami [PSX]

Little Big Adventure - A to juz wymienie z sentymentu.. Przygodowo-zrecznosciowa, ale bardzo fajna, jedna z pierwszych gier w ktore gralam na PC.

Tetris , Snake - Yeah!

Ragnarok Online - Gram w to cholerstwo od ponad pol roku i nadal sie nie znudzilo.. omg jak ja nie cierpie mmorpg'ow

Old Post 20-07-2004 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

reddragon swietna internetowa strategia turowa www.reddragon.pl www.reddragon.cz teraz na cz jest za darmo era wiec mozna sie gran nauczyc, jak ktos chetny to zapraszam

Old Post 20-07-2004 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek

1) morrowind - imo najlepsze crpg, najbardziej rozbudowane, ciekawy niestandardowy swiat, fpp view.

Lezalo u mnie w szufladzie od lat kilku. Instaluje wlasnie :> Jedyne co o tej grze wiem, to ze za **** nie chciala pojsc, a w koncu wychakowalem zeby sie intro wyswietlilo w oknie :>

Old Post 20-07-2004 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Final Fantasy - wszystkie czesci mi sie podobaly w jakie gralam, swietna fabula w gierce jrpg. Szczegolnie miodna jest czesc 7, w ktorej fabula jest zakrecona jak srezynka, ale reszte tez bardzo polecam.

kolezanka dobrze mowi, siodemka super chociaz wlasnie gram w ff9 i naprawde niesamowicie rozbudowana i wciagajaca... no i smieszna

quote:

Metal Gear Solid - One Man Army - Solid Snake ratuje swiat Bardzo fajna gierka, w ktorej wbrew pozorom nie chodzi o to by zabijac wszystko co sie rusza.. w wiekszosci przypadkow tego wszystkiego co sie rusza nalezy unikac
Tez fajna fabula i pomysly.

fajne ale krotkie

quote:
Wipeuot 3 - Superszybkie wyscigi w waskich korytarzach. Do tego swietna muzyka, ideal na odprezenie, kiedys sie w to zagrywalam u znajomego calymi dniami [PSX]

Ta gra jest niesamowita, tydzien temu skonczylem (i zaczalem grac w ff9 ). Z poczatku wydaje sie absurdalnie trudna ale potem sama przyjemnosc, naprawde grajac w to mozna grac i grac, po prostu sie 'płynie'

quote:

Tetris , Snake - Yeah!

hehe 'jaki masz rekord w wezu?

napisalem to zeby potwierdzic zgodnosc z kolezanka iz warto te tytuly obadac

Old Post 21-07-2004 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Metalowy Szlug!

Old Post 21-07-2004 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez LD
reddragon swietna internetowa strategia turowa www.reddragon.pl www.reddragon.cz teraz na cz jest za darmo era wiec mozna sie gran nauczyc, jak ktos chetny to zapraszam

kiedys bylo to niezle. ale jak trzeba poswiecac na jakas gre wiecej niz 1 h dziennie zeby w niej osiagnac cos to sorry ale nie dla mnie taka zabawa. darowalem sobie po 3 erach gry wiec.

a z tego typu gierek to http://lotgd.net (legend of the green dragon) ostatnio wzbudzilo me zainteresowanie. cos jak reddragon tylko ze zamiast ksiestewa ma sie wlasnego bohatera. niektore opcje mnie miazdza jak na przyklad mozliwosc zakupienia dwoch kokosow zamiast konia (kto ogladal swiety graal monty pythona to powinien skojarzyc o co biega ).

Old Post 21-07-2004 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

quote:
[B]kiedys bylo to niezle. ale jak trzeba poswiecac na jakas gre wiecej niz 1 h dziennie zeby w niej osiagnac cos to sorry ale nie dla mnie taka zabawa. darowalem sobie po 3 erach gry wiec.

hmm jak nie jestes impem/gd i masz jednego guba to styka godzinka nawet na ciezkiej wojnie, jak cos mozesz mi pomoc na cz uczyc nowych ludzi .

Old Post 22-07-2004 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
...a z tego typu gierek to http://lotgd.net (legend of the green dragon) ostatnio wzbudzilo me zainteresowanie... [/B]

Moje też, fajną mają stronke:

code:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'db' (4) in /home/lotgd/public_html/dbwrapper.php on line 160 Unable to connect to the database server. Sorry it didn't work out.

I tak Vanthia będzie miażdżyć

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 22-07-2004 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

Re: Gierki, te lepsze

quote:
Napisane oryginalnie przez d4
Skoro tak się filmy, muzykę ładnie wymienia, to można by i gierki, które zwróciły na siebie uwagę i w które tnie się nocami.

Ja ostatnio naginam w:

The Suffering i powiem, że ciary po plerach przechodzą, wciąga jak kosiarka trawę. Coprawda sam począteczek dopiero, ale giercyś mnie urzekła, tymi z deczka posranymi klimatami. Idę młucić dalej.

dobra, sciagnolem se ( dzięki tobie ) i utknolem ( to twoja wina bo kazales nam w to grać ) wiec pomoż

jestem tam gdzie byli ci dwaj powiesieni na nogach głową w dół, i ich rozstrzelał policjant, zabiłem go jego spółke i reszte i nie iwem co dalej
PS. w tej kabinie z tym karabinem, przycisnolem guzik otwerajacy dzwi

EDIT: dobra juz przeszedłem :> dzięki za zapał..

Edytowane przez Totem6 dnia 28-07-2004 o godz. 19:26

Old Post 27-07-2004 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,...owinki,10,14277
Suffering za 20zł

Old Post 03-08-2004 09:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

The Suffering już w kioskach
data: 03.08.04 11:10 kat.: gry - polska licz.: 589
Dziś do kiosków na terenie całego kraju trafiło specjalne wydanie CD-Action z najbardziej przerażającą grą roku - The Suffering.

W zestawie znajdują się: pełna wersja gry na 2 CD, instrukcja w języku polskim, opis przejścia gry, dwa plakaty, a także podstawka pod telefon komórkowy. Wszystko to w cenie 18,50 zł. Pamiętajcie - The Suffering to gra dla ludzi o mocnych nerwach.

Old Post 03-08-2004 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Full spectrum warrior - już pisałem o tym w avikach : )
zassałem sobie demo. Przeszedłem i jestem pod wrażeniem. Całkiem miły symulator zołnierza. Kieruje się dwoma lub trzeba drużynami po 4ry osoby. W składzie mamy granaty, granaty dymne, m203 i cięzki karabin maszynowy - czyli jak to bywa na wojnie W czasie misji mamy siakiś cel - w demie było tu uratowanie kogoś tam potem znowu kogoś innego a na koniec zabić kolesia z karabinem maszynowym.
Nie kierujemy bezpośrednio ludzmi, tylko wskazujemy im gdzie mają iść. Wszystko jest to fajnie zrobione - widok mamy z trzeciej osoby. Aby ruszyć ludzi trzeba kursorem pokazać im gdzie iść. Fajnie chowają się za ścianami, skrzynkami, samochodami.
Ogólnie full wypas. No ale nie podobają mi sie na razie dwie rzeczy.
1. Nie da sie zabić przeciwnika, który się za czymś schowa i strzela. Naszych ludzi, też się nie da zabić jesli oczywiscie nie zajdzie nikt nas od tyłu. Polega to na tym, że każdy róg budynku i inne przeszkody tworzą tarcze. Nie da trafić ze zwykłej broni nikogo. Co z tego, ze połową ciała koleś wystaje :/

2. Jak jeden z moich dostał i go zabrałem do punktu medycznego to koleś go tam pomacał a ten wstał i dalej mógł brać udział :F

Demo ma jedną misje na góra godzine zabawy (razem z treningiem). Klimat gry jest miły - muzyczka w stylu arabskim, smieszne krzyki ludzi i w ogole ;F

polecam

Old Post 22-09-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Grałem w to na X-Box`ie. Sam czysty miód. A na PC się wygodniej steruje

Drażni mnie brak płomienia z lufy podczas strzału.

Old Post 22-09-2004 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Wreszcie znalazłem info o premierze. W Polsce polska wersja będzie 21 października. Ale może wcześniej pojawi sie w państwie torrent ;F

Old Post 22-09-2004 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Po 1. jest już FSW : )

Po 2.
Kupiłem sobie CDA z pełną wersją gry Chrome.
Pierwsze wrazenie było nie za dobre, ale okazało się, że gra mi się haczy bo mam azureusa w tle : )

Gdy już grałem bez problemów wrażenie trochę się polepszyło, ale niezbyt. Było pełno zachwytów i oh ahów nad ta wspaniałą polską produkcją. :łysa_kupa: i tyle. Bardzo ładnie prezentuje się graficznie, ale tylko otoczenie jak las i wnętrza budynków. Reszta to kicha. Postacie bezadziejne - ruchy ust niezsynchronizowane (uff..) z tekstem, krzywe mordy i w ogole. Bronie jakieś takie dziwnie, brzydkie niewygodne, dzwięki strzałów takie średnie. Tyle wycztałem o niesamowitej SI przeciwników. Nie są głupi, ale niczym się nie wyrózniają.
Ogólnie gra mi sie niezbyt podoba, nie wciąga jakoś, aczkolwiek pomysł dobry.

Skoro wydałem te 18.50 to przejde to, a potem raczej rzuce na półke i zapomne.

Old Post 29-09-2004 12:04
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Pierwsze wrazenie było nie za dobre, ale okazało się, że gra mi się haczy bo mam azureusa w tle : )

Gdy już grałem bez problemów wrażenie trochę się polepszyło, ale niezbyt. Było pełno zachwytów i oh ahów nad ta wspaniałą polską produkcją. :łysa_kupa: i tyle. Bardzo ładnie prezentuje się graficznie, ale tylko otoczenie jak las i wnętrza budynków. Reszta to kicha. Postacie bezadziejne - ruchy ust niezsynchronizowane (uff..) z tekstem, krzywe mordy i w ogole. Bronie jakieś takie dziwnie, brzydkie niewygodne, dzwięki strzałów takie średnie. Tyle wycztałem o niesamowitej SI przeciwników. Nie są głupi, ale niczym się nie wyrózniają.

Bo wiesz, to jest PL gra i masz się cieszyć, że jest taka świetna i na przekór samemu sobie grać i znajdować plusy - bo to PL gra i chuj.

Dla mnie giera jest słaba. Jak to już wcześniej mówiłem, jestem konsumentem gier, jak mi się nie podoba to nie gram, po co innego sięgnę. Nie będę dorabiał ideologi do kiepskich gier i na siłę plusów znajdował.

Teraz śmigam w Warhammer 40,000: Dawn of War i powoli zaczynam kapować o co chodzi. Dodam iż kompletnie tego świata nie znam, nie grałem żadnymi figurkami/kartami czy czymtam wcześniej. Gra się fajnie, im dalej tym lepiej.

Old Post 29-09-2004 12:14
Totem6
Master (Spawn)

ja chciałbym polecić gierke 'Tribes Vengeance' ( na razie jest tylko dostepne demo ale 12 X 04 bedzie premiera )
gra to cos w stylu q3/ut2004. róznice to:
- mozna latac po arenie za pomoca wmatowanych silnikow
- bronie mają fanstastyczny wygląd i działanie
- gra ma ładny obraz i grywalność

ogolnie polecam

Old Post 04-10-2004 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
ja chciałbym polecić gierke 'Tribes Vengeance' ( na razie jest tylko dostepne demo ale 12 X 04 bedzie premiera )
gra to cos w stylu q3/ut2004. róznice to:
- mozna latac po arenie za pomoca wmatowanych silnikow
- bronie mają fanstastyczny wygląd i działanie
- gra ma ładny obraz i grywalność

ogolnie polecam

O_O IMO jedna z najbardziej sromotnych lip roku. Tutaj wałkujemy temat http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=12844

Old Post 04-10-2004 17:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Wlasnie przeszedlem Full Spectrum Warrior. Nawet fajne to, tylko durne sa niektore rozwiazania. Pol goscia wystaje zza murku - raz go mozna rozwalic a raz nie. Tak samo z naszymi, niby sa za zaslona a kulki dostaja. Strzelac tez by sie mogli nauczyc bo wala czesto caly magazynek w odkrytego goscia z 30m. A gosciu co strzela z saw'a (chyba tak to sie nazywa) to juz w ogole niezly miazgun. Cala ta fabula, malo oryginalna zreszta, ale czego by tu chciec, dzieje sie w jeden dzionek w jednym miescie (tak jest przynajmiej napisane, chociaz dziwne to bo po 1 czy tam 2 misji ladujemy w zupelnie innym, wiekszym miescie, ale co tam ). Ogolnie gierka fajna, ale nie rewolucyjna, tak jak to zapowiadano. Ostatni text po skonczeniu gry ("Next 12 hours of ground-war are about to begin") wyraznie sugeruje druga czesc, ktora zreszta tworcy zapowiedzieli tuz przed premiera jedynki. Ja czekam bo gra sie podobala.

Old Post 01-11-2004 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

No to po kolei:
Q3: Urban Terror - gram w to już ładne pare lat
Warcraft 3 - opisywać nie trzeba?
Rome: Total War - jeszcze lepsze niż Medieval:TW (chociaz przyjemniej sie smiga Polską ) gram od kilku dni i gra narazie mnie zadziwia pozytywnie...
Airline Tycoon - bardzo duzo czasu spędziłem z tą grą...
NWN, BG1/2 i kilka innych rpgów - potrafią wciągnąc....
Crimsonland - mała wciągająca gierka, a trzeba w niej wyeliminować obcych przeróżnym arsenałem, widok z góry.
Wolf: ET - n/c

narazie wiecej mi sie nie przypomina

Właśnie słucham:

Old Post 04-11-2004 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Po 1. jest już FSW : )

Po 2.

To co mnie najbardziej #@%@^ to fizyka granatow
A i jeszcze jakos ciemno bylo tzn chodzi o to ze sie szlo lub bieglo niemal zawsze pod slonce i mnie oslepialo i kontury przeciwnikow niewyraznie jakies byly jak w rzeczywistosci
Gra nie wciagnela ale grafika, zwlaszcza przyrody to byl opad szczeki.

Ta gra zostala wydana na rok przed....... Far Cry.
Jak sie na czasie zobaczylo grafe Chrome to efekt inny niz podziwianie jej pierwszy raz wlasnie teraz

Old Post 12-11-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Chrome - w sumie recenzja bety SweepeR'a przekonala do zakupu tego jakze wspanialego produktu, ale gdy zagralem w to, i pogralem moze z 10 min spytalem sie go czym sie zachwycal tak, okazalo sie, ze polazl tam nabombany, i jego ocena nie byla zbytnio obiektywna. :> Gre sie raz przechodzi, z palcem w dupie, nie ma martwych punktow, nie mysli sie. Bronie sa dziwne, trudno cos wybrac, wygladowo tez srednio, ogolnie kicha. Do tego wkurwial mnie ten quasi-rpg system ukladania przedmiotow. W sumie na misle mozna bylo zabrac z 2 skrzynki z amunicja, troche lekow, 2 bronie, i lornetke. I error... W sumie i tak wiecej nie bylo potrzebnych. Jest pare ciekawych rozwiazan jak te smieszne implanty, ale zadko z nich korzystalem, najwyzej z tych co wspomagaly celowanie. Gra sie wiesza, ma pelno bledow, zarywa, jest glupia i koniec. Zagraj, przejdz i zapomnij. Ot, tyle... :S

Old Post 12-11-2004 21:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Po pierwsze to nie ja bylem narabany tylko ekipa z Techlandu bo sie akurat wpakowalem na imprezke. Po drugie to byla beta i pare rzeczy inaczej wygladalo. Po trzecie gralem na 2 levelach i nawet fajnie sie gralo. Po czwarte to nie do konca moje klimaty jako "starego kwakowca" bo ja bym lazil i wszystko rozpierdalal, a nie bawil sie w jakies skradanie, taktyki, czy cos. Wiec musialem wczuc sie w sytuacje i podejsc od innej strony do zagadnienia

Old Post 12-11-2004 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Jak juz tez wczesniej pisałem Chrome jest niefajny : >

Teraz gram w Warcraft iii
Jak dla mnie Fujnia z grzybnią.... zero klimatu z dwujki. Grafika niby fajna, ale jakoś mi nie pasuje pod RTS'a. Misje są z dupy, a najbardziej wkurza mnie ograniczenie jednostek. Wezme sobie 3 kopalnie do każdej 5ciu pachołków, do każdej lekka ochrona i już moja armia udezeniowa ma góra 30 jednostek :/ Ogólnie nic nowego ta gra nie wniosła oprócz bohaterów któryz zyskują exp'a. Kampania nieumarłymi od razu wygląda jak rasa zergów ze starcrafta.... ogólnie mi nie się podoba.

btw. Gazor.. w co ja grałem na WGSie? to był jakiś dodatek?

Old Post 13-11-2004 11:41
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
A gosciu co strzela z saw'a (chyba tak to sie nazywa)

Chyba masz na myśli RPG : >

Mi sie gra bardzo podoba mimo tych błędów z wychylaniem się. Ale to jest symulator taktyczny, wiec nie ma sie co dziwić. Niestety nie mogłem tego przejść bo na misji gdzie sie biegnie przez jakąś zajezdnie z pociągami (to chyba ostatnia) tak mi strasznie przycina, że ni Fuja nie moge normalnie grać.

Old Post 13-11-2004 11:45
[FPP]Liv3sMack

*Ishar 2: Messangers of Doom - pierwsza gra w ktora balem sie grac na amidze ;>

*Aliens versus Predator (Kampania Marine) - druga gra w która balem sie grac ;>

*MOJE ŻYCIE - jedyna gra w którą nigdy nie przestane się bać!

Old Post 13-11-2004 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Liv3sMack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Liv3sMack Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Liv3sMack Dodaj [FPP]Liv3sMack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Liv3sMack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Liv3sMack
*MOJE ŻYCIE - jedyna gra w którą nigdy nie przestane się bać!

eee nie polecam tej gry.... jedyne co mi sie w niej podoba to fizyka, fotorealistyczna grafika, perfekcyjny dźwięk i nieliniowość (nie licząc pierwszych lat)... a tak to: AI bardzo słabe, fabuła n/c, klimat może jakiś tam jest, ale szybko się da przyzwyczaić i nie zwraca sie nań uwagi, update raz na kilkanaście, a sequele kilka -dziesiąt/-set mln lat, nie da się save'ować, wysoka cena, pełno n00bów, PKów... dużo jeszcze by szło wymieniać

Właśnie słucham:

Old Post 13-11-2004 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:16.    Strony (5): « 1 2 [3] 4 5 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions