quote: Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Byłem w e-loko na Kruczej 17 (Róg Wilczej). Wnętrze przyjemne, średnio przestronne ale miło. Jak pisałem wcześniej 15 kompów, (jeden na serwer,zostaje 14) w tym 3 nieco starsze z kartami 64mb reszta lepsza, karty 128 mb. Kawa i Herbatka z automatu. Łącze net na zewnątrz 2MB. Cena za nockę (myślę ze ideał to 19-3 rano) to 24 zeta. Mam potwierdzic do 6 listopada. Wszystkich chętnych proszę o potwiedzenie do mnie emailem [email protected] Jak ktoś chce to oczywiście niech wezmie myche i sluchawki i na wszelkij sluczaj płytke, czy to z grą czy "kopią bezpieczeństwa :-)))))))).
To tak dla przypomnienia.
W samej kafejce którą zaproponowałem jest kawka herba pepsi inne takie. Po drugiej stronie ulicy jest sklep (nocny...) gdzie można w browarka się zaopatrzeć i spożyć w kafejce, jeno " bez szaleństw" (cytat z obsługi kafejki).
Dzieki ABU za pochwałę koszulki. Jest niestety średnia. Ale nic. Pewnie tylko ja z kretem przyjdziemy w nie ozuci.... Jak znam życie.
A propos postu Legolasa - szukałem trochę i nic lepszego nie znalazłem. Najlepsze miejsce w wawie (CYBERLAND) właśnie się zwinęło i posucha na rynku. Kafejek sporo, ale jak w nich jest 6-8 kompów zdatnych do BHD (nie mówiąc o JO) to już dobrze. Podobna do e-loko jest kafejka w podziemiach dworca centralnego.... Nawet troche gorsza. I okolica nieciekawa....Jak ktoś ma coś lepszego na oko, niech da znać.
Mam nadzieje że dobre wiatry was przywieją, więc do zobaczenia.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|