Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > NOC w BHD (W-WA)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Ekhem, dowodzik??

może być pełnoletni opiekun (opiekunka najlepiej )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-10-2004 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Lame utrafił w sedno... Niepełnoletni - tylko z opiekunkami... Konieczne duże niebieskie oczy...

domek
przyjaciele

Old Post 20-10-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

i bezpośrednia w kontaktach, tzw. opiekunka nowoczesna

Old Post 20-10-2004 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Niestety podpisuje je w każdym możliwym i widocznym miejscu

A co? Nie podobały się koszulki?

Ps.Podpis był tylko w jednym miejscu,no chyba że jeszcze markerem sobie coś dopisałeś

Old Post 20-10-2004 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Czy ktoś będąc przypadkiem w takiej kafei mógłby się dowiedzieć czy wolno zainstalować grę na dwóch stanowiskach z jednej kopii?
Albo czy wolno zainstalować grę z kopii bezpieczeństwa nie mając przy sobie oryginału?

Takiś duży a niewiesz ze ta "gówniana" a zarazem cudowna gra nie potrzebuje instalki. Zgraj na 10 płytek katalog c:/program files/novalogic/delta force na "duża płytkę" ok 1.2 GB w 10 dasz panu adminowi kafejki wrzuci katalog na pulpit po LAN n akazde stanowisko i gracie w 10 min wszyscy, potem kasujecie katalog i nie ma po was śladu.,
Sie chłopakom instalowac zachciało)))))

Old Post 20-10-2004 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

No i sysko jasne.... w temacie instalowania.

Rademus, dałbyś radę przygotować projekt w tzw."wolnym"czasie? można by potem rozdać narodowi co uczestniczył - i partycypował w kosztach czy w Krakowie czy Warszawie. Oczywiście wynagrodzimy - w naturze... (mam na mysli browar, zebyscie nie myśleli o tym za dużo).

Dla Warszawskiego spotkania mogę nadruki załatwić w firmie ORFI http://www.orfi.pl/ zawsze tam sobie różne robię... oczywiście po deklaracjach narodu że zwróci kase.

domek
przyjaciele

Old Post 20-10-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Takiś duży a niewiesz ze ta "gówniana" a zarazem cudowna gra nie potrzebuje instalki.

fakcik, też grałem na chamskich kopiach

Old Post 20-10-2004 16:26
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
No i sysko jasne.... w temacie instalowania.

Rademus, dałbyś radę przygotować projekt w tzw."wolnym"czasie?

Niestety to nie ja robie projekty,w coś mnie wrabiają.

Old Post 20-10-2004 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Niestety to nie ja robie projekty,w coś mnie wrabiają.

No to koszulek nie bedzie.... Chyba że się nieśmiały artysta co robił ujawni. Widziałem na zlotowych zdjeciach SASowe koszule. W pyte były. Jakby co to organizacyjne wspomóc moge (w druku, etc) Zapytam jeszcze artystów z TEAM .PL.

domek
przyjaciele

Old Post 20-10-2004 16:46
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Jeszcze nie poprawiłeś tej pały z matmy? No i z zachowaniem nagannym nie masz co szukać u rodziców wsparcia

Nie mam pały z maty hahaha, nie chwaląc się jako jedyny dostałem 5 z klasówy hahaah

Old Post 20-10-2004 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

quote:
Takiś duży a niewiesz ze ta "gówniana" a zarazem cudowna gra nie potrzebuje instalki. Zgraj na 10 płytek katalog c:/program files/novalogic/delta force na "duża płytkę" ok 1.2 GB w 10 dasz panu adminowi kafejki wrzuci katalog na pulpit po LAN n akazde stanowisko i gracie w 10 min wszyscy, potem kasujecie katalog i nie ma po was śladu.,
Sie chłopakom instalowac zachciało)))))

Znam ten sposób ze szkoły
Informatyka=Quake 3 Arena

Old Post 20-10-2004 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Znam ten sposób ze szkoły
Informatyka=Quake 3 Arena

też można pyknąć dawno nie byłem na informatyce

Old Post 20-10-2004 17:16
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
też można pyknąć dawno nie byłem na informatyce

Służe uprzejmie - Server: SIKULKA - bez modów, powiedzcie tylko o której.

Old Post 20-10-2004 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Służe uprzejmie - Server: SIKULKA - bez modów, powiedzcie tylko o której.

yyyy instagib na raile?

Old Post 20-10-2004 23:42
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Byłem w e-loko na Kruczej 17 (Róg Wilczej). Wnętrze przyjemne, średnio przestronne ale miło. Jak pisałem wcześniej 15 kompów, (jeden na serwer,zostaje 14) w tym 3 nieco starsze z karami 64mb reszta lepsza, karty 128 mb. Kawa i Herbatka z automatu. Łącze net na zewnątrz 2MB. Cena za nockę (myślę ze ideał to 19-3 rano) to 24 zeta. Mam potwierdzic do 6 listopada. Wszystkich chętnych proszę o potwiedzenie do mnie emailem [email protected] Jak ktoś chce to oczywiście niech wezmie myche i sluchawki i na wszelkij sluczaj płytke, czy to z grą czy "kopią bezpieczeństwa :-)))))))).

Krakusy szykujcie się na bitwę!!!!!

Edit: koszulki zrobie tak czy inaczej. Nie wiem ile będą kosztować, zrobie je proste wiec pewnie nie dużo. Jak ktoś bedzie chcial to niech da znać. Mail jak wyżej.

domek
przyjaciele

Edytowane przez Ponton .PL. dnia 21-10-2004 o godz. 12:43

Old Post 21-10-2004 11:17
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Cisza nastała na chwilę. W załączeniu zrobiona koszulka - sorry za jakość zdjecia i za to, że zapomniałem o tym, że model ma inne wymiary niż ja - znaczy mniej napakowane mięśnie brzucha... Wspominałem o braku jakichkolwiek zdolności wiec forma skromna. Dzieki za pierwsze zgłoszenia. Mam mały kłopot z pocztą, więc ewentualne listy z kilku ostatnich dni przeczytam dopiero jutro.

Pozdrowienia.

Załącznik: krecik.jpg
Załącznik został 119 razy przeglądany.

domek
przyjaciele

Old Post 26-10-2004 09:18
legolas
Warrior (Scrag)

Może się zmobilizujcie ludzie z wawki i poszukacie czegoś dobrego. Ma być bar, bo w kiblu nie będę pił. Kompy w miarę, żebym nie narzekał Czas jest, proszę się rozejrzeć

Old Post 26-10-2004 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Może się zmobilizujcie ludzie z wawki i poszukacie czegoś dobrego. Ma być bar, bo w kiblu nie będę pił. Kompy w miarę, żebym nie narzekał Czas jest, proszę się rozejrzeć

Przecież nie będziemy tam siedzieć cały czas... jak się skończy ustalony czas w kafejce to polecimy do jakiegoś brku albo gdzieś

Old Post 26-10-2004 15:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Cisza nastała na chwilę. W załączeniu zrobiona koszulka - sorry za jakość zdjecia i za to, że zapomniałem o tym, że model ma inne wymiary niż ja - znaczy mniej napakowane mięśnie brzucha... Wspominałem o braku jakichkolwiek zdolności wiec forma skromna. Dzieki za pierwsze zgłoszenia. Mam mały kłopot z pocztą, więc ewentualne listy z kilku ostatnich dni przeczytam dopiero jutro.

Pozdrowienia.

Ładne, ładne chociarz mogły by być też czarne, ale białe też są ładne

Old Post 26-10-2004 15:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Przecież nie będziemy tam siedzieć cały czas... jak się skończy ustalony czas w kafejce to polecimy do jakiegoś brku albo gdzieś

A kto wytrzyma tyle czasu o suchym pysku.To nie ludzkie

Old Post 26-10-2004 16:24
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

a co ma powiedzieć Lama

Old Post 26-10-2004 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:

Nie mówie że o suchym pysku, poprostu na początku zaopatrzyć się będzie trzeba w napoje wyskokowe poza kawiarenką aby wyszło taniej. Ale ze mnie skompiradło.

A tak z innej paczki, aby było zwięźle najlepiej napisać kiedy się to wszystko odbędzie o której godzinie i ile wyniesie na kazdego(z dodatkami )(tu prośba do Pontona )

Old Post 26-10-2004 17:34
Ponton .PL.
Majster od Tapet

quote:
Byłem w e-loko na Kruczej 17 (Róg Wilczej). Wnętrze przyjemne, średnio przestronne ale miło. Jak pisałem wcześniej 15 kompów, (jeden na serwer,zostaje 14) w tym 3 nieco starsze z kartami 64mb reszta lepsza, karty 128 mb. Kawa i Herbatka z automatu. Łącze net na zewnątrz 2MB. Cena za nockę (myślę ze ideał to 19-3 rano) to 24 zeta. Mam potwierdzic do 6 listopada. Wszystkich chętnych proszę o potwiedzenie do mnie emailem [email protected] Jak ktoś chce to oczywiście niech wezmie myche i sluchawki i na wszelkij sluczaj płytke, czy to z grą czy "kopią bezpieczeństwa :-)))))))).

To tak dla przypomnienia.

W samej kafejce którą zaproponowałem jest kawka herba pepsi inne takie. Po drugiej stronie ulicy jest sklep (nocny...) gdzie można w browarka się zaopatrzeć i spożyć w kafejce, jeno " bez szaleństw" (cytat z obsługi kafejki).

Dzieki ABU za pochwałę koszulki. Jest niestety średnia. Ale nic. Pewnie tylko ja z kretem przyjdziemy w nie ozuci.... Jak znam życie.

A propos postu Legolasa - szukałem trochę i nic lepszego nie znalazłem. Najlepsze miejsce w wawie (CYBERLAND) właśnie się zwinęło i posucha na rynku. Kafejek sporo, ale jak w nich jest 6-8 kompów zdatnych do BHD (nie mówiąc o JO) to już dobrze. Podobna do e-loko jest kafejka w podziemiach dworca centralnego.... Nawet troche gorsza. I okolica nieciekawa....Jak ktoś ma coś lepszego na oko, niech da znać.

Mam nadzieje że dobre wiatry was przywieją, więc do zobaczenia.

domek
przyjaciele

Old Post 27-10-2004 09:16
VAV
Combat (Death Knight)

Swojego czasu na Hallera była kafejka gdzie można było chlać i jarać przy kompach a i okolica przytulna (lama mugł by z kimś na kosy na realu wyskoczyć )

Old Post 27-10-2004 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Swojego czasu na Hallera była kafejka gdzie można było chlać i jarać przy kompach a i okolica przytulna (lama mugł by z kimś na kosy na realu wyskoczyć )

plac hallera to okolica cicha i spokojna akurat

Old Post 27-10-2004 10:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
plac hallera to okolica cicha i spokojna akurat

Jak i cała okolica wokół z resztą

Old Post 27-10-2004 11:13
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jak i cała okolica wokół z resztą

mówię zupełnie poważnie

Old Post 27-10-2004 11:14
Radzioo(PL)
Guest

quote:
mówię zupełnie poważnie

Mimo że rzut beretem jest Inżynierska czy jak jej tam ?

Old Post 27-10-2004 11:51
MacieX >> -ABU-
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV

Ale niestety była... miałbym blisko... ale trudno się mówi

Old Post 27-10-2004 13:19
legolas
Warrior (Scrag)

quote:
To tak dla przypomnienia.

W samej kafejce którą zaproponowałem jest kawka herba pepsi inne takie. Po drugiej stronie ulicy jest sklep (nocny...) gdzie można w browarka się zaopatrzeć i spożyć w kafejce, jeno " bez szaleństw" (cytat z obsługi kafejki).

Bez szaleństw??? To nie dla SAS-owców

Old Post 27-10-2004 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (6): « 1 2 [3] 4 5 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions