quote: Napisane oryginalnie przez BlazoQ
1. wyłacz tv jak nie chcesz ich widziec
wystarczy jak sobie muzyczke / discovery / tvnturbo włączę 
2. nie lamiemy.
a. Nie ma jeszcze soboty 8.10.2005
b. Nie prowadzimy agitacji wyborczej
to nie było pytanie - tylko propozycja 
P.S.
Ja tak jak zaznaczylem glosuje na Tuska, Co do przysiadow w szambie itp. to widze t0d ze to co gadal cimoszek cie przekonalo :> Na swiecie kampania jest o wiele ostrzejsza niz u nas. U nas wytknieto tylko falszerstwo/pomylke wielbicielowi zubrow, na swiecie wytyka sie kandydata zdrady, pijanstwo dzieci, branie narkotykow w mlodosci, wszystkie bledy mlodosci, kazde potknie.
A co do oburzenia cimoszka i tego "szamba" no to imo poprostu glupota czerwonego wyszla. wiadomo ze media i przeciwnicy beda wyciagac wszystkie brudy na wierzch, nie tylko kontrkandydatow ale tez ich rodzin, znajomych, itp. itd. Jakby byl powazny to by o tym pamietal :>
mi sie spodobał tylko barwny opis Nałęczowianki, a to czy coś tam było czy nie na razie nie ma znaczenia (ani sie Cimoszek o nic nie ubiega, ani nigdzie nie kandyduje) - narazie
co do brudów:
- niegospodarność Kaczyńskiego w warszafce (ktoś już linkował art o tym - moge ci przesłać)
- zatwardziały ateista Tusk, w trakcie kampanii wziął ślub kościelny: pytany o to, dlaczego do ślubu kościelnego doszło dopiero w trakcie kampanii prezydenckiej, szef PO odparł, że to tylko zbieg okoliczności i nie szukał w tym korzyści - JAAAAASNE, na pewno nie po to by przekonać do siebie nie przekonanych katolików 
- nie do końca wyjaśnione kontakty brata L.Kaczyńskiego z SB (podobno Lechu pokazał wczoraj podczas debaty zaświadczenie że jego brat jest niewinny)
wiem że to nie dragi czy, tak jak w trakcie ostatniej kampanii prez. w usa, stosunek do wojny w wietnamie (kerry sam sie zaciągnął, bush również - tylko że do gwardii narodowej, z zasady przebywającej na terytorium hameryki) ale jak na polskie warunki... 

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|