Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Widzieliscie juz "Final Fantasy"?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
yebisu - jak sie nauczysz to przyjezdzam na nauki do Ciebie

no no no taki bonus?
widze ze od dzisiaj zaczynam sie uczyc z podwojnym zapauem
ale... zaraz zaraz....uuuupsssss
2 x 0 i tak rowne jest zero....
to czekaj....
to od dzis zaczne sie uczyc oooo tak bedzie lepiej brzmiauo

qwa a swoja droga to przez to ze mi sie nie chce uczyc dzis zwaliuem ten sprawdzian z fizy
bleeee napisze o tym w innym topicu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-10-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mi sie tez nie chcialo uczyc i bede miec niezlego FAIL'a z PNJA Nie odpowiedzialam na zadne pytanie ( z czterech )
A poza tym dostalam GOOD ( nie pass ) z listeningu

Old Post 26-10-2001 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

no ja mam jasne ale zajmujeee...
bagatela...750mb

a jest to moze na jakims eftepie?
lub na jakiejs stronce???

Old Post 26-10-2001 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na

a jest to moze na jakims eftepie?
lub na jakiejs stronce???

na pewno jest ale ja to mam od znajomego (btw - dobrze niektorym znanefo Fibaka z Dune)...
niestety nei wiem czy jest na jakiejs stronce ale na pewno jest wpisz na infoseek'u (onet) divx+filmy albo cosik takiego i Ci pokaze....

Saari - no to jest nas dwoje...
a z listeningu tez zawsze dostawauem dobre oceny

Old Post 26-10-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

Nie wiecie z kond sciagnac?
Kupcie orginal

Old Post 27-10-2001 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Saari - no to jest nas dwoje...
a z listeningu tez zawsze dostawauem dobre oceny

No wiesz Ja sie tu ciesze zeby sobie odwagi dodac

Old Post 27-10-2001 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

ooo Saari fanka Final Fantasy i Quaka ??
niemoglem trafic lepiej ten board jest super

Old Post 27-10-2001 20:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wiadomo
Ten board jest DEBEST

Old Post 27-10-2001 20:45
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

wowo widze podpisik mamy z metallici "fuel" ?
mam to na mp3 na twardzielu

Saari - no gdzie ja bym poznau takie duo jak tu i utworzyu razem duper mega hiper trio nie do przebicia piekna i dwie bestyje?

Old Post 27-10-2001 21:26
[FPP]ziel1na
z1

quote:

wpisz na infoseek'u (onet) divx+filmy albo cosik takiego i Ci pokaze....

thx sprawdze

Old Post 27-10-2001 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

mi SIE film FF tak samo jak te wszystkie czesci FF nie podobaja
ble jak to mozna kochac ??
zartuje ale tylko apropo ostatniego zdania
prawde mowiac nie podoba mi sie grafika w tym filmie nie mowiac juz o fabule
coz moze wymysla cos lepszego next time

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 28-10-2001 06:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
mi SIE film FF tak samo jak te wszystkie czesci FF nie podobaja
ble jak to mozna kochac ??
zartuje ale tylko apropo ostatniego zdania
prawde mowiac nie podoba mi sie grafika w tym filmie nie mowiac juz o fabule
coz moze wymysla cos lepszego next time

LISEN nie masz racji...
Gry FF a film to calkiem co innego!

Old Post 28-10-2001 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

LISEN - TY BLUZNIERCO!!!!!!! Ja Cie zaraz

Old Post 28-10-2001 18:36
yebisu
litl'o alcoholic

Smile

quote:

Saari trzeba dac wszystkim mozliwosc wypowiedzenia sie....

co ja gadam?!?!?!
heheheheh
atakujesz moje ulubione ff?!!?!?!??!!
ja Cie zaraz i w ogole jeszcze

hehehe
oczywiscie zart

Old Post 29-10-2001 00:00
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

Saari trzeba dac wszystkim mozliwosc wypowiedzenia sie....

co ja gadam?!?!?!
heheheheh
atakujesz moje ulubione ff?!!?!?!??!!
ja Cie zaraz i w ogole jeszcze

hehehe
oczywiscie zart

Jak mozesz tak z kobiet dżołkować? Yebi... nieuadnie... ... ale to tesh jest dżołk ... dżołkuj ile wlezie...!

[F|S|G] member

Old Post 29-10-2001 07:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Fruit - nie mowil Ci ktos ze *******ish? Niektore Twoje posty sa calkiem bez sensu Wstrzymaj sie czasem

Old Post 29-10-2001 08:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Angry

frucio musze sie zgodzic ze zboojem...
nie przeczytaues mojego posta dokuadnie!!!
ja nie zartuje z Saari NIGDY W ZYCIU....
przeciez Saari to ulubiona moja osoba na tym boardzie
i jeszcze wspolnie do de besciackiego tria nalezymy....

ja zartuje se ze niby jestem tolerancyjny ale tak naprawde jak ktos obraza moje final fantasy to staje sie

Old Post 29-10-2001 09:38
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Yebisu - dzieki Ci za mile slowa A nasze trio jest nie do przebicia tylko musimy biednego Zim'a przekonac ze jest dla nas wazny bo cos sie chlopak malo odzywa ...

A co do finala - co sie wam ludzie w tych grach nie podoba? To ze jest inny sposob sterowania? Czy cos w tym stylu? Bo chyba nie fabula? Kazdy final ma swoja oddzielna wciagajaca fabule dzieki ktorej naprawde warto spedzic dni na wedrowaniu po tamtejszym swiecie.. jest pelna zwrotow akcji i niespodziewanych niespodzianek ( maslo maslane )...
Jesli zas chodzi o film... cos trudno jest zrobic jakas strasznie skomplikowana fabule w tego typu filmie ... przeciez to ma trwac ok 2-3 godzin max .. a jeszcze trzeba jakies walki i inne ciekawe rzeczy wrzucic.. naprawde nie ma miejsca na cos strasznie rozbudowanego.

Reasumujac film byl zajebisty, gry sa wspaniale a jak ktos sie nie zgodzi to niech sie szykuje na spotkanie z moja rakieta/railem/granatnikiem ( wybrac opcje ktora najbardziej odpowiada waszym wymaganiom )

Old Post 29-10-2001 14:15
gazi
podróżnik

heh nieprawda! film byl wspanialy a gra jest zajebista.
I jush szykuje sie na spotkanie z twoim gauntletem

Old Post 29-10-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:

tylko nie po oczach bo do domu mam przez las

Old Post 29-10-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:
Yebisu - dzieki Ci za mile slowa A nasze trio jest nie do przebicia tylko musimy biednego Zim'a przekonac ze jest dla nas wazny bo cos sie chlopak malo odzywa ...

A co do finala - co sie wam ludzie w tych grach nie podoba? To ze jest inny sposob sterowania? Czy cos w tym stylu? Bo chyba nie fabula? Kazdy final ma swoja oddzielna wciagajaca fabule dzieki ktorej naprawde warto spedzic dni na wedrowaniu po tamtejszym swiecie.. jest pelna zwrotow akcji i niespodziewanych niespodzianek ( maslo maslane )...
Jesli zas chodzi o film... cos trudno jest zrobic jakas strasznie skomplikowana fabule w tego typu filmie ... przeciez to ma trwac ok 2-3 godzin max .. a jeszcze trzeba jakies walki i inne ciekawe rzeczy wrzucic.. naprawde nie ma miejsca na cos strasznie rozbudowanego.

Reasumujac film byl zajebisty, gry sa wspaniale a jak ktos sie nie zgodzi to niech sie szykuje na spotkanie z moja rakieta/railem/granatnikiem ( wybrac opcje ktora najbardziej odpowiada waszym wymaganiom )

ja powiem jedno
nie zgadzam sie z tym postem w 100 %
aha i jeszcze jedno wole raila niz granatnika i rl'a

Old Post 29-10-2001 18:18
killertowa
Elite (Fiend)

Dzięki uprzejmości Gazor Enertainment obejrzałem ten film.
Jest fajny, super zrobiony i momentami kojarzył się z serią Obcego.
Moim zdaniem brakuje mu jednak tego czegoś co skłoniłoby mnie do wielkokrotnego go oglądania.
I nawiązując do paru postów wyżej uważam, że Matrix był o wiele, wiele, wiele bardziej super. Tam zaskakiwało wszystko, tutaj tylko strona techniczna filmu.
P.S. Dzięki dla Gazor Enertainment

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 15-11-2001 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

wlasnie film sie nudzi i to dosyc szybko
jedyne co jest dobre to grafa
reszta kit i tyle
znow mnie zblugaja ale to nie jest wazne
mam swoje zdanie i chodz odmienne trudno
wracajac do tematu
nei gralem nigdy w FF ale z tego co czytalem w secrecie to opis przedstawiony prez kolesia zupelnie nie odpowiadal moim wymagania (zreszta wole gry strategy bardziej i CSa afkorz)
to by bylo na tyle !

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 17-11-2001 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
wlasnie film sie nudzi i to dosyc szybko
jedyne co jest dobre to grafa
reszta kit i tyle
znow mnie zblugaja ale to nie jest wazne
mam swoje zdanie i chodz odmienne trudno
wracajac do tematu
nei gralem nigdy w FF ale z tego co czytalem w secrecie to opis przedstawiony prez kolesia zupelnie nie odpowiadal moim wymagania (zreszta wole gry strategy bardziej i CSa afkorz)
to by bylo na tyle !

Tesh fakt...
film sie nudzi , moze sie tak zajaralem bo bylem zjarany?

Old Post 17-11-2001 20:02
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Talking

hehehe filmik jest fajny... ale sie wiecej po nim spodziewalem a w FF gralem od wersji 1. Tak od 1 czesci FF !!! Zanim jeszcze gralem w CS'a wymiatalem w FF podwyzszajac sobie siagle skill'a FF VII r0x !!!

Old Post 17-11-2001 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SubZero.
(...) a w FF gralem od wersji 1. Tak od 1 czesci FF !!! Zanim jeszcze gralem w CS'a wymiatalem w FF podwyzszajac sobie siagle skill'a FF VII r0x !!!

YEAH!
Seria Final Fantasy rzadzi na maxa.
Knight's of the round RULEZ!<--(fani FF7 wiedza o so chosi )

Old Post 17-11-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nieprawda!!! Najwiekszy wymiatacz to puscic najpierw double+Knights of Round a druga postacia Bahamot Zero + quadra magic I mozesz isc sobie herbate zaparzyc bo tyle to trwa

Old Post 18-11-2001 15:33
[STER]ziec
Opole rulez

ale i tak AmericanPie2 WYMIATA

Old Post 18-11-2001 16:55
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

quote:
Nieprawda!!! Najwiekszy wymiatacz to puscic najpierw double+Knights of Round a druga postacia Bahamot Zero + quadra magic I mozesz isc sobie herbate zaparzyc bo tyle to trwa

eee tam....
bahamut (to tak sie pisauo bo juz nie pamietam? )zero do dupy jest jak sie juz ma Knights of the Round (KOTR dla skrotu) to po co inne?? przeciez wtedy on zabiera 130000hp podczas gdy cauy behemot plus quadra raptem 40000.... chyba suabo cos wypada drugim kolesiem sie rzuca enemy guard bo 9999 to stanowczo za mauo energii a trzecim regen i juz w ogole sie wymiata jesli sie ma jeszcze haste'a

a final attack sie daje do phoenix down zeby nigdy nie umrzec jak sie ma na masterze phoenixa
i wtedy nawet najsilniejszy przeciwnik w grze emerald Ci moze podskoczyc

ale i tak najlepsze sa FINAL FANTASY IV i VI hahaHAHAHAHA

<Glog> A moim zdaniem najlepsze sa kolejno:
FF7 FF6 i FF5.

Edytowane przez yebisu dnia 19-11-2001 o godz. 11:55

Old Post 18-11-2001 21:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:10.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions