Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Diabol I ma lepsza grafe od Diablo II
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Ja już nie gram w oba Diabły, ani na single ani na multi. Znudziło mi się. Teraz czekam na Newer Winter Nights, mówie wam zarządzi.

Ja tesh (własnie se skasowałem II). Tylko codziennie słucham tekstooff kolegi jakie to on ma wcale nizczitowane złote przedmioty i iinyh jego głupot, jak to kiepski jest battlenet (bo som lagersy)i wogle

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2001 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

Ja tesh (własnie se skasowałem II). Tylko codziennie słucham tekstooff kolegi jakie to on ma wcale nizczitowane złote przedmioty i iinyh jego głupot, jak to kiepski jest battlenet (bo som lagersy)i wogle

Znudzi mu sie tak coś koło 80 levelu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-11-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:00.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions