Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > MAX LIVES-kontrowersje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
...Ale jak gra sie np. 4 vs 4 - to ML=5 w praktyce oznacza prawie zawsze nieskonczonosc ...

4vs4 ? Hmm ... raczej nie zaciekawa gra. 8vs8 to juz mozna konkretnie sie zgrac.

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-11-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

4vs4 ? Hmm ... raczej nie zaciekawa gra. 8vs8 to juz mozna konkretnie sie zgrac.

Ha - nie zawsze tyly sie znajdzie....

Old Post 18-11-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ha, grałem już jak było więcej niż 10:10 .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 18-11-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Ha, gralem 24 vs 24 ... stajnia maxymalna

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 18-11-2001 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Ha, gralem 24 vs 24 ... stajnia maxymalna

A ja gralem 2 na 1 - desperacja

Old Post 18-11-2001 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

hmmm na CDA jest limit chyba 8-9 zyc i jakos mi nigdy nie zabraklo ... hmm ale to czy starczy czy nie zalezy glownie od medicow tak wiec mam chyba farta

Old Post 18-11-2001 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez Volwerine604
hmmm na CDA jest limit chyba 8-9 zyc i jakos mi nigdy nie zabraklo ...

Jak zobaczylem ilosc zyc na CDA to przez moje usta tylko przewina sie lekki usmieszek politowania . Ale to nic ostatnio sortujac servery z max_lives wypatrzylem taki jeden z Max_lives = 35!!! Bwahaha .

A co do 24vs24 - To nie kaszani sie wam dzwiek przy takich liczbach?/?

A Ponadto to wlasnie 80% czasu ostatnio spedzonego w RTCW to wlasnie gry w takich zakresach ->(4v4 do 6v6) dobre yest to ze na dziendobry wszyscy graja w teamie i tak juz yest do konca

A co do stajni to rozumiem metafora na : BYDLO ? bo kazda mapa ma swoje limity i 24vs24 to grubo ponad ten limit ...

Old Post 18-11-2001 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
A co do 24vs24 - To nie kaszani sie wam dzwiek przy takich liczbach?/?

A co do stajni to rozumiem metafora na : BYDLO ? bo kazda mapa ma swoje limity i 24vs24 to grubo ponad ten limit ...

Dzwiek sie nie kaszani, no chyba ze zalapie wtyke ...
Stajnia to dobre okreslenie ... bydlo to juz troche przesada . Imho na tej mapie to 12 na 12 to MAX ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 18-11-2001 22:38
BadIdea
Profi

Wink

Kilka tyg temu.. kumpel rzucil okiem na wolfa... i mowi.
Qrde Wrath ales ty tu tych botow nawp**al.
I ciagle na tej samej mapce...boszzzee.

Ja mu na to... To nie boty to LUDZIE....tu nie ma 1 bota nawet.

Haha... coz... on juz tez gra w wolfa, i to calkiem niezle

"Kobiet bylo wiele , wszystkie byly piekne.. taaa lepiej jak jest wiecej" Czy jakos tak.. Cal 44.

Na samym poczatku wbijalem sie na servy gdzie bylo full luda... to mnie grzalo strasznie... 32 osoby... 16 na team to bylo to...
Czasem unosilem sie na specu pod niebo i patrzylem w dol...
Zobaczcie jak to wyglada... jak oni sie poruszaja... haha...
Super...
Ale to bylo granie na pale... niemcy grali kiepsko, alianci biegali bez ladu i skladu... a kilka osob.... w tym ja bez trudu wynosilo papierki. Pozniej zrobilo sie trudniej...i biegalem w duecie z medykiem (Starsky) i znow wynosilismy papierki az milo

Teraz... ludzie graja juz duzo lepiej. Axis stalo sie ulubiona strona wielu clanow...
I ilosc graczy zaczela przeszkadzac...im wiecej tym wieksza trzoda... blokowanie w drzwiach... masy pedzace bez sensu...
Ehhhh...
Tak czuje, ze prawdziwa gra zacznie sie dopiero na sparingach clanowych a na public stajniach bedzie deathmatch qfakowy i
dozynki na plazy

Old Post 19-11-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
Tak czuje, ze prawdziwa gra zacznie sie dopiero na sparingach clanowych a na public stajniach bedzie deathmatch qfakowy i
dozynki na plazy

Tja juz to pisalem przy okazji zdaje sie topica o turnieju. Klany narzuca gra na jakosc i taktyczne zabawy begins.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 19-11-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
Teraz... ludzie graja juz duzo lepiej. Axis stalo sie ulubiona strona wielu clanow...
I ilosc graczy zaczela przeszkadzac...im wiecej tym wieksza trzoda... blokowanie w drzwiach... masy pedzace bez sensu...
Ehhhh...
[/B]

Oj! Tak, tak cała prawda. Mam to samo odczucie. Na początku grało się całkiem inaczej: im więcej ludzi tym było fajniej (szczególnie w test1 - wyskakiwało się za murek z miotaczem i tylko grilować , i grilować). Teraz o takich akcjach można raczej zapomnieć. Od pewnego czasu po prostu źle mi się gra jak jest wiele osób.

Old Post 19-11-2001 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

ostatnio gralem 16vs16 FF=OFF, powiem tylko tyle ze bylo tragicznie, zero taktyki tylko glupie walenie airstrikami we wszystko i wszystkch a w WR goscie z pancerami ... nie do przejscia.

Old Post 19-11-2001 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Smile

Widze ze temat MAX LIVES zmienil sie na MAX PLAYAZ
No wiec moje 5 groszy: Maksymalna ilosc graczy na mapce to 20 (wszystkich graczy). I nie chodzi tu tylko o to ze jak jest duzo graczy to chaos. Glowna (dla mnie) wada to to ze nie dosc ze lagi wzrastaja w tepie zastraszajacym to klatki tez nie pozostaja bez zmiany (na gorsze oczywiscie).
Hmm... ale chyba nie powiedzialem zadnej nowosci; zauwazylem ze ogolna tendencja na forum wlasnie sie sprowadza do stwierdzania rzeczy oczywistych, a chyba tak nie powinno byc. Nie nabijajcie sobie postow tylko umieszczajcie istotne info. Ehehhe nie jestem w tym momencie dobrym przykladem ale obiecuje poprawe
I am playa and that's my waya

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 19-11-2001 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Insynuacje jakoby moje wypowiedzi mialy na celu nabijanie sobie postow uwazam za oburzajace . BTW : Wogole nie przyszlo mi to na mysl ... tzn. Czy ktos ocenia dana wypowiedz po ilosci postow danej osoby ??? Ja zwykle sie nawet nie patrze w tym kierunku a juz na pewno nie mysle o ten ma 0 postow to *******i glupoty . A ja lubie poczytac nawet 5 raz o tym samym bo wtedy widze jak ksztaltuje sie opinia na dany temat :

np. teraz wiem ze duzo ludzi woli gre w mniej niz 32 osoby
Jakby byl tylko jeden post za i jeden przeciw to niewiele bym wyniosl na temat ogolnych nastrojow .
Ponadto nie lubie wchodzic na Forum i zastawac stagnacje i nic nowego .

Old Post 19-11-2001 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Co racja to racja. Nawet pozornie nic nie znaczace posty moga wniesc cokolwiek do danego tematu. Kwestia jest tylko w zalozeniach. Zawsze traktowalem boardy jak skarbnice suchych faktow ktore wnosza konkretne rzeczy ktore mnie potencjalnie interesuja a nie dyskusja o 'dupie maryni' (tak jak, nikomu nie uchybiajac, ta dyskusja ). O dupie maryni zawsze mozna podyskutowac na #wolfpl Ale to moze moje zalozenia sa bledne i to tylko ja wchodze na board w poszukiwaniu konkretnych (bez krecenia) informacji
Pozdrowienia

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 19-11-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Co racja to racja. Nawet pozornie nic nie znaczace posty moga wniesc cokolwiek do danego tematu. Kwestia jest tylko w zalozeniach. Zawsze traktowalem boardy jak skarbnice suchych faktow ktore wnosza konkretne rzeczy ktore mnie potencjalnie interesuja a nie dyskusja o 'dupie maryni' (tak jak, nikomu nie uchybiajac, ta dyskusja ). O dupie maryni zawsze mozna podyskutowac na #wolfpl Ale to moze moje zalozenia sa bledne i to tylko ja wchodze na board w poszukiwaniu konkretnych (bez krecenia) informacji
Pozdrowienia

Tak, wszędzie znajdą się "głupsiejsi" i reszta.

Old Post 21-11-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Pana Mariba uprzejmie zachecam do przeczytania niniejszej dyskusji ktora zawiera ponad 75 postow i sadze ze juz wszystko zostalo tutaj zawarte . Ponadto sa tam zawarte tgz. GIGA-odpowiedzi wieksze 10krontnie od przecietniej dlugosci postu wiec nie mam ochoty sie powtarzac ani tez kopiowac moich poprzednich wypowiedzi co by sie nie narazic na "nabijansko"

Old Post 31-01-2002 12:01
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Chcę tylko zauważyć że ten topic powstał prawie 3 miesiące temu a od tamtego czasu mogło (ale nie musiało) się niektórym osobom odmnienić zdanie. Swoją drogą czy postawienie nowego topica na ten sam temat ( albo podobny ) to taki wielki grzech, drodzy panowi z FPP jeśli bedziecie dalej tak postępować to już za jakiś czas nikt nic nie będzie pisał no bo po co przecież wszystkie teamty już będą poruszone ..... dlatego nie rozumiem dlaczego topic marib'a został zamknięty

Old Post 31-01-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Ja rozumiem i to bardzo dobrze :

1) Marib moze swoje pytanie wwalic tutaj : zostanie ono wywindowane do gory i napewno kazdy zagladnie , dyskusja sie rozwinie etc.

2) Duzo sie zmienilo : Dobrze ale czy to oznacza ze mam regularnie co 3 miesiace gadac to samo bo zarejestrowalo sie wielo nowych boardowiczow ktorym sie nie chce czytac ani nawet szukac w starych materialach ??? To moze reguralnie zrobimy auto-kopiowanie topicow co np.miesiac bo ktos wyda chociazby nowa mapke i wtedy kwestia Max_Lives nabierze jeszcze innego wymiaru .

3) Z pewnoscia kopiowanie topicow to bardzo sztuczny i na dluzsza mete irytujacy sposob "likwidowania" stagnacji . Sadze ze taki problem nie istnieje gdyz temat moze dalej rozwiajac sie wlasnie tutaj ( jezeli pojawia sie nowe watki) . A jezeli nie no to znaczy ze temat faktycznie zostal wyczerpany i nie ma sensu do niego wracac , ja osobiscie wole nic nie czytac niz np. Zobaczyc nowy topic w ktorym dyskutujemy np. Powtornie sens hasla na byry uzywajac identycznych textow ala COPY-PASTE

Old Post 31-01-2002 20:34
bel
sYnth/C4

quote:
Pana Mariba uprzejmie zachecam do przeczytania niniejszej dyskusji ktora zawiera ponad 75 postow i sadze ze juz wszystko zostalo tutaj zawarte . Ponadto sa tam zawarte tgz. GIGA-odpowiedzi wieksze 10krontnie od przecietniej dlugosci postu wiec nie mam ochoty sie powtarzac ani tez kopiowac moich poprzednich wypowiedzi co by sie nie narazic na "nabijansko" :)

taaaa wszystko juz bylo napisane, no tak... po co mamy wymyslac od nowa kolo skoro nasze wozy maja juz kwadratowe i jakos tyle czasu jezdza ;)
Wielki i nieprzecietny autorytert Pana Przecinka nie pozwala mu juz wypowiadac sie w tej sprawie, bowiem juz WSZYSTKO co bysmy w tej sprawie chcieli zmienic juz zostalo przez niego w giga pastach sumiennie omowione i zawarte - wybaczmy mu; to pewnie niezly faq juz sie zrobil ;).
Ta gra ewoluuje. To chyba proste, to co bylo miesiac lub dwa temu obecnie jest juz na innym poziomie -strategie, zachowania etc. Jak mozna napisac ze juz sie wszystko napisalo heh? I jaki jest sens kasowac podobny tematycznie post (nie taki sam -ten byl ukierowany na zbilzjaca sie lige, -[FPP]* sami zrobili wielkie halo w newsach ze liga sie zbliza).
Ludzie jaki lol :\ pojawia sie kiziak lat 9 i pyta o misje forest z singla czy inny bzdet to wielkie milosierdzie, fppowcy cos mu podpowiedza vide zimzum bla bla; a tu taki smiech -redirect na stare smieci i wiecznie aktualne posty Pana Przecinka. NC
Gramy juz x czasu z maxlives 10 i co dobrze? NIE
Dla mnie to zawsze byl bezsens nie wiem, innym moze sie podoba. RTCW jest za bardzo deathmatchowy zeby takie livesy cos zmienialy w walce -itak zginiesz tylko pozniej mozesz bardziej uwazac lecz PF cie znajdzie :>, a jesli juz on to 1-2 zycie i koniec zginales czekasz na nastepny meczyk hie hie.
Bardzo milo sie gra z ML on na mapach z sudden death (depot, bridge). Po prostu super zygac sie chce. Byc zakampowanym na smierc. Obrona stopniowo wygryza zycia PFami. Na Camping Grounds aka Bridge jest bardzo fajnie siedzisz na dachu z PF i czekasz jak pajak. Fragi leca nie? Napewno nie takiej gry oczekuja gracze. A w lidze?
Pewnie mecze beda 8h na Depot trwaly lol bo na biczu raczej ML tak nie boli.
No coz, tyle -temat jest bardzo aktualny i na pewno ML 10 nie jest dobrym kompromisem (nawet jak by bylo 50 to po co ten chlam? :))
Pzdr
wasz jak zwykle krytycznie nastawiony bel
Przecinek czekam na polemike =) ale tutaj bo bedziesz musial zmienic nick na Przeciek (wybacz zarty, badz twardy ;))
a nie polewasz sie z Mariba na #wolfpl ze niby stara sie wywazyc otware drzwi nowym topicem;
ludzie tu juz pajeczyny zaczynaly sie pojawiac ;P

Old Post 31-01-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet
A w lidze?
Pewnie mecze beda 8h na Depot trwaly lol [...]

Hehehe beda trwaly po kilka dni... moze nawet pobijemy rekord guinessa w dlugosci grania :>.
Moja opinia: albo wlaczyc na 1 zycie - wtedy meczyki beda szybkie i zwiezle; albo wylaczyc w ogole zeby sie nie robila kamperka i wtedy tez chyba na szybkosc nie bedziemy narzekac, bo nikt nie bedzie czekal 3 respawny na medyka.
A tymi meczykami na bridge i depot trwajacymi po godzine to naprawde sie zygac chce. Skonczmy z tym ludzie!

Old Post 01-02-2002 02:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Jak narazie doswiadczenia moje ze sparingow wskazuja ze lives on, zadko powoduja ze ktos nie ma zyc...... poprstu szybciej sie cos wysadza czy kradnie doki itp.

Strona atakujaca raczej nie ma czasu na walke pozycyjna bo to prezent dla obroncow. Na teraz w lidze bedzie max lives, choc przyznaje ze off jest kuszace tyle ze znowu prowokuje mase samobojczych akcji z PF i granatami max lives daja choc troche reazlizmu. Co do 1 zycia to powiem tak : to nie jest CS, i wtedy bys ujrzal prawdziwa kamperie.

Prosze o koments pooki reg ligi nie wisi oficjalnie, moze cos zmienimy w tej kwestii.

Old Post 01-02-2002 02:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Jak narazie doswiadczenia moje ze sparingow wskazuja ze lives on, zadko powoduja ze ktos nie ma zyc...... poprstu szybciej sie cos wysadza czy kradnie doki itp.

Strona atakujaca raczej nie ma czasu na walke pozycyjna bo to prezent dla obroncow. Na teraz w lidze bedzie max lives, choc przyznaje ze off jest kuszace tyle ze znowu prowokuje mase samobojczych akcji z PF i granatami max lives daja choc troche reazlizmu. Co do 1 zycia to powiem tak : to nie jest CS, i wtedy bys ujrzal prawdziwa kamperie.

Prosze o koments pooki reg ligi nie wisi oficjalnie, moze cos zmienimy w tej kwestii.

Jak mowisz nie ma czach na sparingach i sie cieszysz to po co max ilves jak nie ma czach ? j
Ja bym byl za wywaleniem tego jakas sonde, ankiete zrobic bo tu to garstka ludzi sie wypowiada na serwerach tez ustawione jest na 10 zyc bo jak mniej to ludzie sie wkurzzaja, a jak wiecej to tego za bardzo nie widac i jest ok.

Czy polska musi byc uwazana za CAMPEROW ?
a jak realizmu to poczekaj na mody... tam bedzies mial tego duuuzo

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 01-02-2002 03:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Max Lives Sux

hmm... od czego zaczela sie kamperka z PF ?...
..ano mysli sobie taki jeden z drugim
po trafieniu w gostka z tegoz PF sie rozpada i bez szans traci 1 z 11 zyc [ByRy]... dostanie tak pare razy...i co?...o GUWNO... czeka np na taki depot pol godziny [gdzie sytuacja jest jescze dobra bo w druga strone moze byc podobnie]...ale co ma powiedziec taki czlowiek na Turnieju gdzie 3 dobrze rozmieszczone PF w druzynie obronnej kroja caly team?... moze powiedziec chooy wam w dupe!!! bo liczba dla atakujacych i dla broniacych jest taka sama co jest farsa jakas..i co wg mnie przekresla calkowicie idee Max Lives...
...daje o wiele wieksze szanse broniacym na jednostronnych mapkach [gdzie najlepszym przykladem jest base...sorry dobrze rostawione bazie i czaszki u allies po 5 minutach]
...na maxlives daje F2...liga z tym nie bedzie miala sensu...a jesli Maxlives zostanie bede w klanie glosowal na mapki Base i Depot...dlaczego?...4 pf i sorry...nawet polmetka atak nie powacha...a do tego ze 2 flame i papa...wiem ze tak wiekszosc zrobi...sorry fpp.pl ale jesli na Lidze beda maxlives to dochodze do wniosku ze nie potraficie myslec logicznie i turnieje przez was organiezowane nie sa sprawiedliwe dla kazdej ze stron...Allies jak i Axis

:[ <-- hehe zainteresowani wiedza co mialem na mysli:)

Old Post 01-02-2002 05:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

hmmm ja tam do maxlives nic nie mam bo grajac na np ByRym malo kiedy braknie mi zyc zanim meczyk dobiegnie konca.....ale co do maxlives w lidze to sprawa wyglada inaczej.....
wiadomo ze jesli bedzie chodzilo o jakis wazny wynik o pukty ajace awans gdzies dalej to ludzie na mapach na ktorych obie strony musza cos robic (depot) nie beda atakowac tylko beda cala gre kampic :( na mapach na ktorych tylko jedna strona atakuje ta broniaca nie zaleznie od maxlives on czy off bedzie kampic bo taka jest jej rola....ale tym atakujacym moze szybko skonczyc sie 10 zyc......

Shiro :[

Old Post 01-02-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet

taaaa wszystko juz bylo napisane, no tak... po co mamy wymyslac od nowa kolo skoro nasze wozy maja juz kwadratowe i jakos tyle czasu jezdza
Wielki i nieprzecietny autorytert Pana Przecinka nie pozwala mu juz wypowiadac sie w tej sprawie, bowiem juz WSZYSTKO co bysmy w tej sprawie chcieli zmienic juz zostalo przez niego w giga pastach sumiennie omowione i zawarte - wybaczmy mu; to pewnie niezly faq juz sie zrobil .
Ta gra ewoluuje. To chyba proste, to co bylo miesiac lub dwa temu obecnie jest juz na innym poziomie -strategie, zachowania etc. Jak mozna napisac ze juz sie wszystko napisalo heh? I jaki jest sens kasowac podobny tematycznie post (nie taki sam -ten byl ukierowany na zbilzjaca sie lige, -[FPP]* sami zrobili wielkie halo w newsach ze liga sie zbliza).
Ludzie jaki lol pojawia sie kiziak lat 9 i pyta o misje forest z singla czy inny bzdet to wielkie milosierdzie, fppowcy cos mu podpowiedza vide zimzum bla bla; a tu taki smiech -redirect na stare smieci i wiecznie aktualne posty Pana Przecinka.
(...)

I doczekales sie -> po koleji :
1) Oczywiscie nie mowie ze Max_Lives to temat ktory juz zostal wyczerpany -> ot naprzyklad wlasnie pytanie Mariba ....ale czemu nie moze byc ono UMIESZCZONE TUTAJ ???!!?? To moze ja teraz zaleje boarda nowymi topicami typu :"Max_lives a mapka Bridge" , "Max_Lives a tunel w Depocie" , "Max_lives a limit czasowy" , "Max_lives w trybie CP ? Co wy na to I.T.P" Wg. ciebie kazdy z tych topicow ma racje bytu bo zawiera zupelnie odmienne podejscie i przeciez wszystko idzie do przodu ...LOL

2)Co do autorytetu to sorry ale jak stworze topic pod tytulem "Co mowiles Belhifet bo nie chcialo mi sie czytac jakiejs staroci" i kazal ci napisac to samo od nowa ( nie copy-paste) to bys byl zdeczka chyba wnerwiony . Jak ktos zmienil zdanie to prosze -> niech pisze o tym tutaj a nie tworzy nowy topic bo jego zdanie jest wlasnie takie wazne ze musi byc umieszczone w osobnym topicu ( przez niego notabene stworzonym"

3) Ukierunkowany na Lige ale chyba mieszczacy sie w ramach "MAX-LIVES KONTROWERSJE" . ?

4) Reszta juz dotyczy samego aktualnego tematu czyli :
--->1 Max_lives jest dobry ale dla prokilla -> Ktos ma bazooke no dobrze ale niech wie ze zostanie z nia do KONCA GRY zreszta trzeba wtedy odrazu do wody i potem szybko pod mur ( beach) Ogolem alianci maja ciezko na Max_lives = 1 , chociaz adrenalina skacze i emocje siegaja zenitu to jednak duzo jest tam losowosci ( chociazby raz gralem na MAX_LIVES =1 ok .10sekund -> dostalem nadlatujacym mortarem ) Wiec do ligi nie polecam
--->C4|Shiro , glosuj no-problem , potem sie trzeba bedzie zamienic rolami i nie mysl ze drugi klan pozostanie ci dluzny . Grajac w ten sposob wlasnie prowokujesz do podobnych zachowan . Wiec jak bym raczej glosowal na mapy gdzie pancery nie rzadzą .
---> 10 lives to porazka -> stanowczo za duzo . Chodzi o to ze np.Przy max_lives 1,2,3 i nawet 4 dostaniesz pare razy czache , zastanowisz sie i zmienisz strategie . Natomiast przy tak abstrakcyjnych liczbach jak 10 to grasz jak bez limitu tyle ze w pewnym monencie budzisz sie z reka w nocniku i czacha i zaczynasz bluzgac i dawac voty na reset albo maxymalnie lamic w postaci wychodzenia/wchodzenia na server przez co inni uczciwi gracze musza jeszcze dluzej czekac .

Old Post 01-02-2002 13:09
DarkXenocide
Prezes Poison

MaxLives ma duzo minus ale jak mowilem gralem nie raz i wiem ze przeciwnik tez bardzo chcial wybrac i byly czasem czachy choc zadko. Poprostu dobre teamy uderzaja szybko i generalnie przed wyczerpaniem zyc, opanowuja pole walki i wygrywaja. To czeste bardzo w praktyce. Niemniej jednak wasze posty daja do mysle i chyba , podkreslam chyba, bedzie lepiej z max lives off. Jeszcze dokladnie przejshe zachodnie reg jak tam maja.

Czy tryb MP- czyli rowny niezmienny czas w kazdej rundzie komus nie odpowiada?

Old Post 01-02-2002 17:06
C4|Shiro
Crane

quote:

zostawic MP... Stopwach ql ale nie na Lige

Old Post 01-02-2002 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fUzz.MaRIB^
Skilled (Knight)

quote:
MaxLives ma duzo minus ale jak mowilem gralem nie raz i wiem ze przeciwnik tez bardzo chcial wybrac i byly czasem czachy choc zadko. Poprostu dobre teamy uderzaja szybko i generalnie przed wyczerpaniem zyc, opanowuja pole walki i wygrywaja. To czeste bardzo w praktyce. Niemniej jednak wasze posty daja do mysle i chyba , podkreslam chyba, bedzie lepiej z max lives off. Jeszcze dokladnie przejshe zachodnie reg jak tam maja.

Mowisz o jednej dobrej i jednej slabej druzynie tak to zrozumialem, ale jak sie zmierza dwie dobre druzyny to atakujacy maja gorsza sytuacje.

nie minie pol czasu meczu a tu koniec bo sa czachy...

niech max lives bezdie off i kazdy ma rowne szanse i swoje taktyki czy beda isc na solo czy zespolowo to juz taktyyka klanu nie mozna przymuszac na sile poprzez max lives...

Jezeli nie byloby wojen... nie byloby WoLFA...byloby WoLFA...

Old Post 01-02-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fUzz.MaRIB^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fUzz.MaRIB^ Znajdź więcej post'ów przez  fUzz.MaRIB^ Dodaj fUzz.MaRIB^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fUzz.MaRIB^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez fUzz.MaRIB^

Mowisz o jednej dobrej i jednej slabej druzynie tak to zrozumialem, ale jak sie zmierza dwie dobre druzyny to atakujacy maja gorsza sytuacje.

nie minie pol czasu meczu a tu koniec bo sa czachy...

niech max lives bezdie off i kazdy ma rowne szanse i swoje taktyki czy beda isc na solo czy zespolowo to juz taktyyka klanu nie mozna przymuszac na sile poprzez max lives...

No nie wiem na sparach tez czesto sie chce naprawde wygrac i jakos nikt nie kampi super. atakujacy sie nie szczedza etc etc. Zapominacie o 1, broniacy zawsze beda sie ustawiac na maxa skutecznie ala kampa tego nic nie zmieni. Atakujacy musza atakowac na maxa tego nic nie zmieni, nie moga kampic (poza jak sie debilnie upra paroma mins- nie ma to sensu bo: ) NIE MA CZASU..... w trybie MP masz czas okreslony na wygranie mapy, wiec arg o szachach sobie podarujcie Trzeba zgrabnie zaatakowac , dobrym planem i tyle.

Przypomnienie MP- staly czas np 10. 12. 14mins po tym czasie konczy sie runda i wynik macie obojetnie czy zostalo ci 8 zyc czy 1 i tak nie ma to znaczenia, wysadziles np radar na ass wygrales. Obroniles? wygrales.

Old Post 03-02-2002 19:15
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:03.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions