Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > RTCW - Pelna wersja - uwagi, spostrzezenia, reklamacje :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Thumbs down ...

...

Edytowane przez ins@ne dnia 27-11-2001 o godz. 11:54

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2001 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

MP mapki

Więc all mapki MP występują w singlu, MP są zmodyfikowane w sumie z singla. Gra sie pieknie, wiekszosc dosc waska rzeznia jest ostra. Mam wrazenie ze flamer jest lepszy. Generalnie duze tempo, wiara gra dosc teamowa *moze tylok na zachodzie *.
Na naszej www 2 skriny z mapek das bot i village, przy okazji zrobie wiecej skrinow mp mapek A tak nowe skriny u nas i w galerii rtcw.fpp.pl all som.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 26-11-2001 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ciacho
Guest

Coz...Wolf jest niezly choc po kilku godzinach grania sie nudzi....
Fakt jest kilka fajnych map ale inteligencja przeciwnikow jest w pewnych momentach fatalna....Moze tak mowie bo przeszdlem go na poziomie normal....Co do ostatniego Bossa...Hmmm....Troche przesadzili mogli dac cos lepszego....Jakis Dark Knight...Zabawa na pare minut....Szczerze powiedziawszy spodziewalem sie czegos lepszego....Tylko 3 pseudo bossow...Helga...Robocik z Marsa i ten rycerzyk o ktrego toczy sie cala afera....
Szkoda...Wielka szkoda..Co do map....JEsli mowa o muli jest kilka byc moze starczy to na troche grania....

P.S Tak z ciekawosci kto powiedzial ze Wolf jest na SLizgu ???
LAdnie...Trzeba bedzie zrobic porzadek z serverem.....

Ciacho

Old Post 26-11-2001 23:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Talking

Hymm ale DarkXcostam (hehe) mowil o MP Multi....
Multi sie nie nudzi...

[Fakt jest kilka fajnych map ale inteligencja przeciwnikow jest w pewnych momentach fatalna.]

hehe w MP tez hahaha

Old Post 27-11-2001 04:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
Hymm ale DarkXcostam (hehe) mowil o MP Multi....
Multi sie nie nudzi...

[Fakt jest kilka fajnych map ale inteligencja przeciwnikow jest w pewnych momentach fatalna.]

hehe w MP tez hahaha

Wlasnie mowilem ze multi jest cool, na szczescie bo single to 1 dzien i z glowy.
Co do int przeciwnikow to jak w kazdej grze ale mi sie przypomnialo hehe jak na assault sie bawilem przy dzwiach i TNT, latalem etc bo tam koles za nimi stal i w koncu BOOMM i polecialem na sciane w 20 kawałkach Na twoich oczach

Old Post 27-11-2001 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Wlasnie mowilem ze multi jest cool, na szczescie bo single to 1 dzien i z glowy.
Co do int przeciwnikow to jak w kazdej grze ale mi sie przypomnialo hehe jak na assault sie bawilem przy dzwiach i TNT, latalem etc bo tam koles za nimi stal i w koncu BOOMM i polecialem na sciane w 20 kawałkach Na twoich oczach

Nic nie zrozumialem z tego ... Ale gralo sie z Toba fajnie

/bind p "say C4Rules"

Old Post 27-11-2001 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

Nic nie zrozumialem z tego ... Ale gralo sie z Toba fajnie

/bind p "say C4Rules"

http://www.shinden.pl/store/skrins/maps/assault5.jpg
heh mam shoota przed wybuchem, ty siedziales z tylu.

Pozdro Cycki 4ry

/bind q "say POISON Victa!"

Old Post 27-11-2001 14:18
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Ja oczywiscie bym tu mocno polemizowal co do priorytetow dobrego grania . Nie liczy sie sprzet liczy sie takze (a moze przedewszystkim) skill ... Dodam jeszcze, ze w wolfa mozna smialo grac na takim starociu jak TNT1 i sie niezle przy tym bawic . Imho dobrze ztweakowany config to jeden z priorytetow dobrego grania.

Nie wiem Zoltan jakiego masz kompa ale ja wiem ze na 5 FPS to chocbys byl masta-da-hacka to headshota nie ustrzelisz - chyba ze jestes prorokiem ( mowie o straferach i takie tam a nie o WolfPlayerze ktory stoi w miejscu i pruje w twym kierunku )
Ponadto bawic sie mozna dobrze - jeszcze zalezy dla kogo - ja naprzyklad latwo sie irytuje gdy mam kill ratio 1:10 -> rozumiem ze trzeba sie uczyc od lepszych a nie gorszych ale wolalbym miec normalny sprzet i ulatwiona nauke .

Old Post 27-11-2001 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek

Nie wiem Zoltan jakiego masz kompa ale ja wiem ze na 5 FPS to chocbys byl masta-da-hacka to headshota nie ustrzelisz ... wolalbym miec normalny sprzet i ulatwiona nauke .

Uwazasz TNT1 za nie normalny sprzet na ktorym mozna tylko 5fps wyciagnac ??

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 27-11-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Lightbulb

Jea:) Pamietam.
Lece podkladac dynamit a tam kolo za szyba:PP
Poskakalem pokazalem mu palec - ten srodkowy :))
(choleraaa mogli wsadzic w wolfa pozy z q2 :) brakuje mi tego...)
Podlozylem dynamit...i siem wycofalem :)) a ty pajacowales dalej:)) rozrywkowo:)

BTW. koles probowal rozbrajac dynamit przez zamkniete drzwii...
Wiem, ze w tescie1 to czasem sie udawalo jak inz. pedant pod same drzwi bunkra rzucal:P Musze sprawdzic ze tu tez:)

Ale GG bylo jak juz aliesi zakumali o co chodzi:))

/bind k "say Ssij i Spij"

Old Post 27-11-2001 18:56
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Uwazasz TNT1 za nie normalny sprzet na ktorym mozna tylko 5fps wyciagnac ??

Hehe - mam na mysli siebie i moja TNT2 , czesto oscyluje wlasnie w takich granicach . Moze ty mozesz osiagnac lepsze wyniki np : dzieki tweakowaniu configa :/// .

Old Post 27-11-2001 19:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Jea Pamietam.
Lece podkladac dynamit a tam kolo za szybaP
Poskakalem pokazalem mu palec - ten srodkowy )
(choleraaa mogli wsadzic w wolfa pozy z q2 brakuje mi tego...)
Podlozylem dynamit...i siem wycofalem ) a ty pajacowales dalej) rozrywkowo

Ale GG bylo jak juz aliesi zakumali o co chodzi)

/bind k "say Ssij i Spij"

Ta fakt, ja juz sie wycofalem z pod drzwi ale pomyslalem ze jeszcze granatu mu nie pokazalem nazi i polecialem mu pokazac po czym BOOM!

Ja sie nadal mecze z artilery strike na beach, z tym przebijaniem stropu do WarR, nie moge znalezc punktu hehe.

Po tej grze na Assault napisalem poradnik jak grac taki ogolny na rtcw.fpp.pl juz jest zapraszam do czytania. Moze jakies tipsy i uwagi jak to wzbogacic. Planuje opisac all mapki. Za czesto sie slyszy CO MAM ROBIC NA TEJ MAPIE

/bind k "say Ssij i Spij" chyba mam prawa autorskie? Czy moge tez takiego binda?

Old Post 28-11-2001 10:32
MatKus
Combat (Death Knight)

a ja jestem BARDZO zawiedziony z powodu braku zwykłego DM. Jak ja se w to mam pograć? Mam tylko lan i 3 kompy w sieci, to raczej teamy z tego marne wyjdą. Czyli nadal zostaje przy Q3, a przynajmniej do czasu, aż sam czegoś nie napisze

Old Post 08-12-2001 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatKus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatKus Znajdź więcej post'ów przez  MatKus Dodaj MatKus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatKus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Nie wyobrazam sobie jakos DM do RTCW wszyscy by chyba grali medykami -> a jezeli by byly apeteczki respawnujace sie -> to nikt by nimi nie gral . Ponadto co z broniami ? Bazooki dla soldierow w secretach ...nie to wogole pomysl odpada na starcie

Old Post 08-12-2001 11:21
MatKus
Combat (Death Knight)

a tak o normalnym DM w starym stylu, gdzie bronie sie znajduje i nie ma podziału na klasy kolega nie pomyślał? Przecież w zwykłym DM nie ma sensu podział na klasy. Ja po prostu chce móc w tą grę się zmierzyć z sąsiadem, a nie mogę.

Old Post 08-12-2001 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatKus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatKus Znajdź więcej post'ów przez  MatKus Dodaj MatKus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatKus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatKus
Combat (Death Knight)

sorry, oczywiście że mogę. Ale to trochę nie ma sensu, bo teamy jednosobowe.....

Old Post 08-12-2001 11:28
ZimZum
Nieśmialy abstynent

to by sie gralo w klasyczny DM klasa soldierow, a powerupy by lezaly na podlodze
simple, isn't it?

Old Post 08-12-2001 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatKus
Combat (Death Knight)

coś mam dziwne wrażenie, że niedługo doczekamy się pewnego odwrócenia ról. Zwykle w produktach ID robiony był DM, a ludzie dorabiali niezłem teamówki, a tym razem będzie odwrotnie . Czekam na moda ze zwykłym DM

Old Post 08-12-2001 11:41
sud
sudden death

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez MatKus
Czekam na moda ze zwykłym DM

Po co ci deathmatch w wolfie? Co malo jest gier nastawionych na sama wyzynke? Chyba niemalo.... Zreszta mozesz sobie sam DM zrobic: ustaw respawny co sekunde i graj Lieutantem zeby miec full ammo. Ale to przeciez jakas lipa wyjdzie z tego.

Old Post 08-12-2001 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatKus
Combat (Death Knight)

przynajmniej z 3 powodów:

1) Miotacz ognia
2) Zawsze coś nowego
3) Bo mam taką zachciankę

Old Post 08-12-2001 12:18
nea*1337
Ciota komputerowa

DM w wolfie byłby całkiem ciekafy, można by się teslą powyżywać na koledze .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 08-12-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
DM w wolfie byłby całkiem ciekafy, można by się teslą powyżywać na koledze .

Tesli w multiplayerze nie ma wcale, wiec to odpada. No a jak chcesz tak bardzo ten deathmatch to wpadnij na server i votuj na mape Destruction. Tam jest czysta sieczka.

Old Post 08-12-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

Tesli w multiplayerze nie ma wcale, wiec to odpada.

Wiem że nie ma tesli w mp, dlatego fajny by był dm z teslą...

Old Post 08-12-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatKus
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

Tesli w multiplayerze nie ma wcale, wiec to odpada. No a jak chcesz tak bardzo ten deathmatch to wpadnij na server i votuj na mape Destruction. Tam jest czysta sieczka.

To mi pożycz SDI, bo ja mam tylko modem i chce se pograć z sąsiadem, który wcale nie ma połączenia z i-netem.
Miał bym SDI od dawna, ale nie wszedzie to dobro jest dostępne

Old Post 08-12-2001 19:53
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez MatKus

Miał bym SDI od dawna, ale nie wszedzie to dobro jest dostępne

dobro?..lol ... no ale fakt od modemu lepsze bo nie placisz za impulsy

Old Post 08-12-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Znam ludzi, któży by oddali dusze za stałe i tanie (stosunkowo) połączenie z netem...

Old Post 08-12-2001 20:19
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
Znam ludzi, któży by oddali dusze za stałe i tanie (stosunkowo) połączenie z netem...

Ja moge oddać brata... chce ktoś ?

Old Post 08-12-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL

Ja moge oddać brata... chce ktoś ?

O ten dopiero wyjechał z postem .......

Old Post 09-12-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

Tia, slicznie by wygladal DM w wolfie
Seria w korpo albo dwa strzaly w glowke i nara. Troche bys sie nabiegal.
Run Forest, run!
Pozatym gameplay w rtcw nie jest optymalizowany do dm i tak gladki i dynamiczny jak np. w q3... ba, nawet nie tak dynamiczny jak q2.
Gdyby to jakos mocno zmodyfikowac to ja rozumiem ale po co sie bawic. Wolf jest do teamplayu. A jezeli chodzi o DM to jest w czym przebierac. Po co na sile?

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 10-12-2001 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Bo hail Hitler

Old Post 10-12-2001 18:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:51.    Strony (4): « 1 2 [3] 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions