Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cZY WARTO UCZYC SIE GRAC NA BOTACH?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ale czy na przyklad mozesz pograc w stanach na pingu 150? (80-100 w nocy) nie? a ja moge....chciarz na serkach w niemczech mam czesto pingi lepsze niz w polsce

nawet jakbym mogl to pewnie bym nie gral, bo po co jak mozna z rodakami heh

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
ale czy na przyklad mozesz pograc w stanach na pingu 150? (80-100 w nocy) nie? a ja moge....chciarz na serkach w niemczech mam czesto pingi lepsze niz w polsce

szczescIe masz co do mnie to:
niebardzo......
w nocy hm.....czasem mnie ochota najdzie pc wlaczyc ale reakcja starych odrazu mnie zniecheca
czyli zostaje na 400

Old Post 03-01-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a nie da sie starych przekonac?

Old Post 03-01-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

zapomnij ,
narazie obczajam strategie jak ich podstepem podejsc

Old Post 03-01-2002 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Zalezy jaki provider... ja mam pro-futuro to lepsze mam wyjscie na swiat niz na polske...

Old Post 03-01-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Zalezy jaki provider... ja mam pro-futuro to lepsze mam wyjscie na swiat niz na polske...

ja mam chello.....tez lepsze na swiat niz na polske...ale na polske tez sie ostatnio zaczeli starac

Old Post 03-01-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a mi od roku niejaki pronet zaklada lacze... transferki i pingi wypasione ale cos nie chce sie im do mnie kabli ciagnac...

Old Post 03-01-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Angry

u mnie SDI "nie dziala poprawnie" bo wieczorem wyskakuje "ftyka" i sie da grac dopiero od 23... no cos dzis mi net tesz tak dziala ze podziala 2 minuty przerwa (nie dziala) 1 minuta i tak fqłko... ale mam drugiego compa wiec mam niby lana

Old Post 04-01-2002 16:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Jak temacik ladnie sie rozwinal A myslalem, ze kazdy to oleje Jednak gracze q34 sa spoko

Old Post 04-01-2002 19:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Jak temacik ladnie sie rozwinal A myslalem, ze kazdy to oleje Jednak gracze q34 sa spoko

albo chca sobie nabic kilka postow

Old Post 04-01-2002 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

A myslisz, ze po co ja tu pisze?

Old Post 04-01-2002 19:16
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:

nie wystarczy ci te 850?

Old Post 04-01-2002 19:18
DeStRuCt0r
Guest

nie! A tak wogole to kto tu posty nabija? ja nic nie wiem

Old Post 04-01-2002 19:19
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
A tak wogole to kto tu posty nabija?

wszyscy?

Old Post 04-01-2002 19:21
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

ej QRDE!!! napisales posty we WSZYSTKICH TOPICAKACH!!! NAWET W TAKICH JAK HALO CZY OF... bez takich...

Old Post 04-01-2002 20:53
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

ej QRDE!!! napisales posty we WSZYSTKICH TOPICAKACH!!! NAWET W TAKICH JAK HALO CZY OF... bez takich...

Oj - bo bedzie nie milo...

Old Post 04-01-2002 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:

ej nie byly to posty w stylu ha ha ha czy ble ble ble!
To byly sensowne posty i na temat!
Po prostu zasysalem film i musialem cos porobic ciekawego.....

Old Post 04-01-2002 22:35
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

nie, nie byly blablabla ale "uwazam ze gra [tutaj nazwa topicu] jest fajna/slaba..."

Old Post 04-01-2002 23:07
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
nie, nie byly blablabla ale "uwazam ze gra [tutaj nazwa topicu] jest fajna/slaba..."

rozmowny jest gosc

Old Post 05-01-2002 12:34
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ukojenie

nawet jakbym mogl to pewnie bym nie gral, bo po co jak mozna z rodakami heh

poco? bo w polsce wszyscy graja na jedno "kopyto"

Old Post 05-01-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions