Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Tepsa Rulez?????? ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
prawdziwego gracza poznaje sie po tym jak potrafi sie zgrac z teammate'ami i czy nie gra egoisrtycznie tylko dla druzyny

Pozatym w teamie jest 1000% razy ciekawiej i wogle

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-06-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

e tam, jedni umieja grac teamy inni 1vs1

Old Post 24-06-2001 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

tramwaj nie obraz sie stary ale 1 vs 1 to wg mnie najwiarygodniejszy sposob na sprawdzenie umiejetnosci, juz nie ma fuksa tylko jest technika, plan i umiejetnosci. Jak jest wiecej osob to jest wieksza przypadkowosc, walisz rakiete w tlum i ktos dostanie i czy o to chodzi? W 1 na 1 musisz wiedziec gdzie jest przeciwnik, jak go podejsc, pilnowac plecow i przy spodkaniu i pojedynku wlasciwym czyl po nawiazani kontaktu wzrokowego nie dostaniesz w plecy od jakiegos zomka gdzies schowanego. Nie przerwie wam pojedynku. I o to chodzi. Wtedy pokazac mozna co sie naprawde umie.

Teamy to inna sprawa to sa pojedynki wieloosobowe, nie sluza one do oceniania umiejetnosci pojedynczych graczy tylko calej druzyny.

Kurde bele howk.

Old Post 24-06-2001 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
tramwaj nie obraz sie stary ale 1 vs 1 to wg mnie najwiarygodniejszy sposob na sprawdzenie umiejetnosci, juz nie ma fuksa tylko jest technika, plan i umiejetnosci. Jak jest wiecej osob to jest wieksza przypadkowosc, walisz rakiete w tlum i ktos dostanie i czy o to chodzi? W 1 na 1 musisz wiedziec gdzie jest przeciwnik, jak go podejsc, pilnowac plecow i przy spodkaniu i pojedynku wlasciwym czyl po nawiazani kontaktu wzrokowego nie dostaniesz w plecy od jakiegos zomka gdzies schowanego. Nie przerwie wam pojedynku. I o to chodzi. Wtedy pokazac mozna co sie naprawde umie.

Teamy to inna sprawa to sa pojedynki wieloosobowe, nie sluza one do oceniania umiejetnosci pojedynczych graczy tylko calej druzyny.

Kurde bele howk.

popieram w 100%

tylko chcialem dodac ze teamy nie oceniaja umiejetnosci druzyny...tylko umiejetnosci zgrania druzyny

Old Post 25-06-2001 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Jak jest wiecej osob to jest wieksza przypadkowosc, walisz rakiete w tlum i ktos dostanie i czy o to chodzi?

hm, OGO nie obraz sie stary
ale jesli grasz teamy strzelajac na oslep do tlumu to minales sie z powolaniem i to bardzo. walac do tlumu tylko minusy mozna zaliczyc...

poza tym qrva wszyscy nie napisalem "umiejetnosci" tylko "prawdziwego gracza" a to roznica. ogolnie chodzi mi o to ze IMHO do teamow potrzeba najwiecej zaangazowania i checi.

Old Post 25-06-2001 00:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

hm, OGO nie obraz sie stary
ale jesli grasz teamy strzelajac na oslep do tlumu to minales sie z powolaniem i to bardzo. walac do tlumu tylko minusy mozna zaliczyc...

poza tym qrva wszyscy nie napisalem "umiejetnosci" tylko "prawdziwego gracza" a to roznica. ogolnie chodzi mi o to ze IMHO do teamow potrzeba najwiecej zaangazowania i checi.

moim zdaniem prawdziwego gracza ocenia sie po jego wlasnych umiejetnosciach...a prawdziwy team ocenia sie po umiejetnosciach calego teamu

Old Post 25-06-2001 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

oxygen nom, powinno byc zgranie i umiejetnosci team`u a nie tylko jego umiejetnosci, bo zgranie jest bardzo wazne. Nie tak calkiem mala pomylka to byla, na ktorej zwrocenie dziekuje.

tramwaj z ta rakieta w plery mowie kiedy sie gra DM na ilestam osob, a nie w teamach, w teamach to wyglada inaczej zupelnie. No i zgranie jest tutaj najwazniejsze a nie umiejetnosci, umiejetnosci sa wazne ale nie az tak jak w 1 na 1. Zupelnie inna filozofia grania jest w teamach i w 1 na 1 i ciezko to jest porownac.

Howk.

Old Post 25-06-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
[Zupelnie inna filozofia grania jest w teamach i w 1 na 1 i ciezko to jest porownac.

Howk.

To wlasnie chcialem powiedziec - w to sa dwie rozne rzeczy i promuja rozne umiejetnosci.... Oczywiscie sa wspolne cechy - ale tak istota jest inna.

Old Post 26-06-2001 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

czyli dochodzimy do wniosku ze 1/1 to zupenie co innegi niz teamy i nie da sie ich porownac?

ok, pass...

Old Post 28-06-2001 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
czyli dochodzimy do wniosku ze 1/1 to zupenie co innegi niz teamy i nie da sie ich porownac?

ok, pass...

Wlasnie - grajac w temach nie strzela sie do wszytkiego co sie rusza

Old Post 01-07-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

zalezy...w tdm strzela sie do wszystkiego co sie rusza

ja tak robie przynajmniej

Old Post 01-07-2001 20:07
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
zalezy...w tdm strzela sie do wszystkiego co sie rusza

ja tak robie przynajmniej

Kiedys robilmy numer z JuiCem na dm7 - ja stalem z railem przy quadzie a on wywabial ludzi korytarzem - doskawkiwal w bok - a ja ich sciagalem.

A ni razu go nie postrzelilem....

Old Post 02-07-2001 07:27
OGO
niema mnie

Co wy na to?

Odpowiedz na moj list w sprawie ryczatowego dostepu do netu przez TP S.A. od 1 wrzesnia :

Możliwość korzystania ze zryczałtowanego dostępu do Internetu (30 godz. za 60 zł + VAT) będą mieli od 1 września b.r. klienci, którzy wykupią Pakiet Standardowy (abonament 35 zł netto) lub Aktywny (abonament 55 zł netto + 35 darmowych jednostek taryfikacyjnych i tańsze połączenia ).
Jest to dostęp poprzez numery 0-20-21-22 i o-20-24- 22.
Z dostępu będzie można korzystać przez całą dobę, czas naliczany co minutę. Po przekroczeniu 30 godz. spędzonych w Internecie w danym miesiącu, opłaty będą naliczane wg. standarowej taryfy: 0,29 zł co 3 min od 8.00 do 18.00 i 0,29 zł co 6 min od 18.00 do 8.00 i w święta.
Z poważaniem

Katarzyna Pacherova
Departament PR
TP SA

"OGO" wrote:

Chciałbym się dowiedzieć wiecej szczegółow na temat zryczałtowanego dostępu do Internetu za 60 zł w nowych pakietach taryf. Na czym ten dostęp polega, jakie sa ograniczenia, wymagania. Czy jest to dostęp w wybranych godzinach, czy całą dobę.Tomasz

Old Post 02-07-2001 13:25
Lucas
esports.pl

Re: Co wy na to?

Dawno jzu to wiem - zapytaj o taryfy to sie usmiejesz (najyanszy abonament = impuls ok 80 groszy :ubaw7

Dla mnie ta propozycja jest beznadziejna....

Old Post 02-07-2001 21:12
OGO
niema mnie

[FPP]LucaS leca se w hu ja te gogusie z TP S.A. Co oni mysla ze rzondza? Jak ja sie tam kiedys przejde i z nimi pogadac to wymiekna. A tak na serio teraz to dopiero TP S.A. zaczyna tylka dawac. Niedlugo korzystanie z niej bendzie drozsze niz z telefonu komorkowego =]

Old Post 02-07-2001 21:20
oxygen
new challenger

kablowka rox

Old Post 02-07-2001 23:10
Lucas
esports.pl

Jeszcze ze dwa lata - zacznie sie zminiac...

BTW - czy w polsce mozna dzownic z netu na stacjonarny telefon???

Old Post 03-07-2001 22:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:02.    Strony (3): « 1 2 [3] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions